×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky dobíjacie

Položky 33 až 64 z celkom 330

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance G-Spot Exquisite je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si láskanie bodu G a klitorisu zároveň a zažite intenzívne a omamné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje funkciou magnetických prírazov, ktorá poskytuje skutočne realistický zážitok. Okrem toho vie aj vibrovať a zmyselne rotovať. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zaslúži silné vibrácie, vaša hrádza si zaslúži poláskať, váš penis si zaslúži pevnejšiu erekciu a vy si zaslúžite dokonalú stimuláciu a nezabudnuteľné vyvrcholenie! Táto pomôcka v sebe ukrýva dva silné motory a je takticky ovládateľná na diaľkové ovládanie, aby ste si s ňou mohli vyraziť napríklad aj do ulíc. Koncový krúžok, ktorý upevníte okolo penisu a semenníkov, celý váš zážitok ešte umocní. Darujte si dokonalosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Vychutnajte si silu pohybov a vibrácií! Táto análna hračka pre dokonalú dynamickú stimuláciu vašich zadných vrátok snáď vie úplne všetko! Zahreje sa na príjemných 41°C, výkonnými ťahmi do vás bude prirážať, zároveň bude vzrušujúco vibrovať v koncovej špičke. Doprajte si vzrušenie, análnu vášeň a absolútnu spokojnosť s tým všetkým spojenú.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Fialová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Snívate o silnej a nepretržitej stimulácii? Alebo o vibračnej sile, ktorá bude uvoľňovať vaše svaly jeden za druhým? Táto vibračná hlavica od Bodywand je overená klasika, ktorá nemá konkurenciu! Ponúkne vám silné vibrácie, jednoduché ovládanie a nesmrteľný design. Dôverujte kvalite, ktorú netreba preverovať.

    179 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačním kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je teraz ešte väčší! Vytvorili sme Ace análny kolík tak, aby Vám dal všetko, čo ste od análnych kolíkov kedy chceli.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Tie najlepšie orgazmy sú zásluhou tzv. kegelových svalov, posilňujte ich,vzrušujte sa a objavujte nový vesmír. Tento stimulátor poteší vašu vagínu internými elektro-stimulačnými šokymi na 5 úrovniach a tiež báječnými vibráciami v 7 úrovniach, všetko sa ovláda cez diaľkový ovládač, ktorý môžete mať v ruke vy sama alebo váš náprotivok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gballs 2 Ružová

    Gballs 2 je zábavný spôsob, ako precvičovať svaly panvového dna. Váš osobný tréner má 6 tréningových kurzov, podáva hlasové inštrukcie, stanovuje ciele a odmeňuje. Gballs 2 s integrovanými senzormi zaistí odozvu svalstva.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Spojte dve najcitlivejšie erotogénne zóny a zažite to najlepšie vzrušenie. Vibrátor Oh My Rabbit sľubuje napínavú zmes pocitov strhujúcich k extáze.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Predstavte si také vzrušenie, ktoré vám vezme dych. Predstavte si hračku 2 v 1, ktorá vám splní 3 želania ako zlatá rybka. Predstavujeme Dorcel Dual Orgasms spájajúca vibračnú hlavicu z jednej strany a výkonný vibrátor s rotujúcimi guľôčkami po stranách a tiež otáčajúcim sa koncom na priamu stimuláciu bodu G. Takže, budete si priať najskôr stimuláciu klitorisu, alebo podľahnete rovno rotáciám a guľôčkám?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento MEDIUM vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinácia sily a všestrannosti je ukrytá v tejto vibračnej hlavici! Obsahuje totiž dva motory, každý na jednom konci a funguje aj ako vibrátor. Potešte nielen svoje vonkajšie aj vnútorné citlivé miestečká, ale aj unavené svaly po celom tele, ktoré túžia po pozornosti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Chcel by ste sa nechať poriadne nasať, nafúknuť a posilniť tak erekciu i následné vyvrcholenie? Táto automatická vákuová pumpa váš penis vytrénuje pomocou 3 režimov. Je elegantná, inteligentná, ľahko sa ovláda a vnútorný rukáv sa dá vyňať a použiť samostatne. Posilnite svoj penis príjemným spôsobom a dopracujte sa pravidelným používaním k väčšej veľkosti svojho mužstva!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Pink

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazmu zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Chcete tie najlepšie zážitky absolútne bez práce? Tento masturbátor splní každý váš vzrušujúci sen! Ponúkne vám 10 rýchlostí prírazov a 9 vibračných vzorov. Jeho zmyselné ťahy sú plne automatické a vedia byť buď divoko rýchle alebo nežne pomalé. Trénujte svoju výdrž, robte si dobre a vychutnajte si dych vyrážajúce vrcholy.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Prahne váš anál do dynamickej stimulácie? S touto hračkou je všetko možné! Vyniká svojou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje vydutý krúžok s pohybom hore dole o 5 rýchlostiach. K tomu pridajte 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií a majte svoj zadok v raji!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Hľadáte dokonalý darček, ktorý bude sexi, vzrušujúci a zároveň plný lásky a romantický? Táto luxusná krabička bude ideálnou voľbou! Ukrývajú sa v nej hračky pre ženy aj pre mužov, ktorých celková cena by bola mnohonásobne vyššia ako cena tejto sady! Vyskúšate skôr vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, alebo si radšej pohráte so šteklítkom?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Elektrizujte svoje zmysly s touto vzrušujúcou elektro-stimulačnou hračkou! Je skvele flexibilný a ponúkne vám 5 funkcií elektro stimulácie a 7 vibračných funkcií. Ohýbajte ho, ako potrebujete a vytvárajte vďaka korálikom dych vyrážajúcu stimuláciu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolučný bezdrôtový vibrátor na diaľkové ovládanie, ktorý môžete dobíjať cez USB. Tento dômyselný vibrátor je ľahučký, tenký a priamo prosí o využitie na prechádzke mestom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Ako si to urobiť lepšie než len rukou? Tento masturbátor pojme váš penis a bude ho hýčkať magickými nasávacími funkciami v kombinácii s vibráciami pre maximálne potešenie. Aby bol váš zážitok vskutku autentický, môžete zapnúť aj vášnivé stonanie. Nechajte si to urobiť nekonečne príjemne a vierohodne!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Rotuje, masíruje a vibruje tak, že už to nikdy nebudete chcieť inak. Tento dobíjací masturbátor s 3 funkciami od You2Toys kombinuje rotácie, funkciu ťahu v spodnej časti s vibráciami v hornej časti. To znamená, že sa o váš penis postará tak intenzívne a precízne, že objavíte tie najlepšie vrcholy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Prístroj pre vaše maximálne uspokojenie! Heating Suck Machine je masturbátor, ktorý bude vaše mužstvo nasávať v 6 režimoch a poteší ho tiež vibráciami v 9 režimoch. Aby bol váš pôžitok ešte realistickejší a príjemnejší, zapnite funkciu zahrievania, vďaka ktorej sa vnútro masturbátora počas chvíľky zahreje na telesnú teplotu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Snívate o hlboko uspokojivom potešení so štýlom? Tento luxusný a elegantný postroj s odnímateľným vibrátorom so 7 vibračnými režimami si zamilujete! Postroj ako taký je vďaka polstrovaniu a nastaveniu veľmi pohodlný na nosenie a vibrátor je dokonale tvarovaný a vďaka textúrovanej základni bude tešiť aj svoju nositeľku. Dovoľte, aby sa vaše sny stali skutočnosťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Ružová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačným kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 330

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.