×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky dobíjacie

Položky 65 až 96 z celkom 301

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Prvý vyhrievaný orálny masturbátor na svete! Jeho jedinečná vnútorná textúra poskytne každému mužovi dokonalý zážitok a tiež tréning výdrže. Pridajte k tomu ešte 6 druhov vibrácií a diskrétny chod a razom si prezeráte hračku, ktorá je moderná, funkčná a ideálna aj pre tých najnáročnejších. Dajte svojim všedným dňom nádych vzrušujúcej nevšednosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Milujete prekvapenie? Keď toto dildo namočíte do horúcej farby, zmení farbu! Vysoká teplota premení jeho farbu na vesmírne fialovú a izbová na neónovo ružovú. Zamilujte sa do jeho nesmierne príjemného materiálu a silných vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Vaša pravačka si potrebuje oddýchnuť, ale váš penis potrebuje uspokojiť? Zverte svoje potešenie masturbátoru Rebel s 3 vzrušujúcimi funkciami.. Vaše mužstvo pohltí nielen vibráciami, ale tiež funkciou zahrievania a pohybom hore a dole. Táto trojica vytvára zmyselnú kombináciu, ktorej proste neodoláte! Urobte si dobre a vymeňte svoju pravačku za výkonný a šikovný masturbátor, ktorému sa žiadna obyčajná ruka nevyrovná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ternence Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a doprajte si tento úžasný vibrátor s báječou rotačnou funkciou! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie a to vďaka 12 vibračným funkciám a 4 funkcie rotácií. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol na bod G, ale zároveň si do parády vezme aj tak už citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne tohto rotujúceho kamaráta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Tento červeňák podlomí vaše kolená vďaka svojim silným vibráciám, hodvábne hladkému povrchu a možnosti pripojenia do strap-onu. Jeho silný motor je vybavený 5 vibračnými nastaveniami v 5 rytmoch a je dobíjací. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu, čo si budete užívať hlavne v kúpeľni, keďže hračka je vodotesná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Predstavte si dokonalú kombináciu intenzívnych vibrácií a jemného zahrievania. Páči sa vám to? S týmto super krásnym vibrátorom sa vám to páčiť bude za všetkých okolností! Poskytne vám nebeské zážitky a svojim ombre dizajnom vás ohromí na prvý pohľad. Vychutnajte si 12 vibračných rýchlostí a teplíčko z hliníkového materiálu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Pink

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a rovnako štýlová, ako ste vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Front Row purple

    Nechajte tohto elegána, aby plnil vzrušujúce želanie vášho bodu G. Jeho pôvabné telo ladne vpláva do vašej štrbinky, kde vám bude neuveriteľne intenzívne slúžiť svojimi 7 vibračnými režimami. Jemný silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a pôsobivé zlaté komponenty si zamilujú vaše oči náročnej ženy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Green

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Chcete sa cítiť ako kráľovná? Tak si vyberte kráľa medzi vibrátormi! Tento v sebe skrýva 2 výkonné motory, láska klitoris vibráciami a zároveň zmyselne priráža. Nechajte sa pohladkať hodvábne hladkým silikónom a objavte 10 vzrušujúcich nastavení prírazov a vibrácií!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomené srdce môže byť niekedy extra príjemné, neveríte? Tento jedinečný potešiteľ v tvare srdiečka sa hodí nielen pre tých, ktorí majú aktuálne srdce na dve polovice. Rozlomte ho a objavte zvodné mikro-vibrácie a bezkonkurenčnú funkciu olizovania!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Milujete rimming, čiže lízanie análu? Ak áno, tak budete milovať aj tento análny kolík! Disponuje totiž zabudovanými rotujúcimi korálikmi, ktoré stimulujú pocity ako pri lízaní. Kolík je vyrobený z mäkkého silikónu a má príjemný klasický tvar. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Zoznámte sa s Anyou, výkonným vibrátorom s funkciou ohrevu. Vďaka svojej strednej veľkosti vám pohodlne padne do ruky a zacielite s ním na všetky dôležité miesta. Anya kombinuje obľúbené funkcie, prvotriedny silikónový materiál najvyššie kvality a moderný dizajn. Ponúkne vám všetko, po čom každá žena túži, a to vkusne, diskrétne a účinne.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Váš nový najlepší priateľ pre osamelé večery! Angus je zmyselný vibrátor s funkciou prírazov a 2 výkonnými motormi, s ktorými si naplno užijete svoj orgazmický potenciál. Ponúkne vám 8 režimov vibrácií a 8 režimov prírazov a nielen to, vďaka ramienku si vychutnáte aj dráždenie klitorisu. Užite si úchvatné funkcie, hebký silikónový materiál a silu 2 výkonných motorov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Celú akciu budete sledovať skrz transparentný valček a pridaním lubrikantu na vodnej báze si zaistíte maximálne pohodlie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk vyžarujúcim krásu, eleganciu, vzrušenie a silu. Jeho mäkké a flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám pomôže vďaka svojmu tvaru zacieliť presne na váš G-bod. Kryštál Swarovski, ktorý značku zdobí, zas robí zo Sassy skutočný skvost a dopraje vám pocit luxusu. Nechajte sa zľákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátoru, ktorý ženy po celom svete nechcú dať preč z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    Moderná a nadčasová značka erotických pomôcok Gvibe vám prináša tento jedinečný Gplug. Bol vyvinutý tak, aby vám prinášal extra potešenie. Je vhodný pre všetky pohlavia a hodí na sólo hrátky aj šantenie v páre. Potešte sa ním počas predohry, nechajte si ho v sebe počas milovania, a hlavne sa pripravte na najbožšie orgazmy!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaše vzrušujúce tajomstvo v nohavičkách! Oblečte si zmyselné ružové čipkované tangá, ukryte do nich výkonný mini vibrátor a ovládač prenechajte svojmu náprotivku. Už vám hlavou beží konkrétny scenár? Áno! S touto súpravou premeníte každú príležitosť na vzrušujúci sexi zážitok, ktorý nemôže skončiť inde než v posteli.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Zoznámte sa s Benedictom, novým najlepším priateľom vášho mužstva. Je vybavený silným motorom, z ktorého vám prebehne mráz po chrbte a vaše telo zaplaví blažená stimulácia. Vďaka flexibilnému materiálu aj konštrukcia padne ako uliaty každému penisu a čo je najlepšie – posilní erekciu, oddiali vyvrcholenie a rozbombarduje vás zmyselným potešením.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Všetko, čo potrebujete pre posilnenie panvového dna aj pre vzrušujúce dráždenie na verejnosti, doma alebo jednoducho kdekoľvek. Táto sada obsahuje hneď 4 rôzne guličky s rozdielnymi veľkosťami a teda aj hmotnosťami. Hodí sa pre začiatočníčky aj pokročilých. Posilnené panvové dno prináša mnoho benefitov, a pokiaľ pre tento tréning zvolíte tieto guličky, verte, že vás bude maximálne baviť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Tough! Je to dokonalý análny kolík s efektom prirážania a funkciou vibrácií. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi pulzačnými režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a ohromí vás funkciou prirážania, wow!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Poďte rozprúdiť vzrušenie vo vašom análiku! Tento análny kolík má lahodný zamatovo hebký silikónový povrch a klasický tvar, ktorý je pohodlný na zavádzanie. Jeho nosenie a hranie sa s ním stane návykovou záležitosť! Baviť vás bude, keď budete sami, ale pohráte sa s ním aj v páre. Chopte sa ovládaču a nadiktujte výkonnému motoru intenzívnu stimuláciu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra silné vibrácie pre vonkajšie aj vnútorné potešenie! Tento neprehliadnuteľne ružový výkonný vibrátor od Sweet Smile vás zaujme svojim realistickým dizajnom, ktorý priamo nabáda k príjemným erotickým hrátkam. Jeho žaluď sa bude venovať G-bodu a semenníky poteší klitoris. Pripevnite prísavku na hladký povrch a užite si slastné okamihy bez použitia rúk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Fucker

    Veľa vzrušenia a radosť ťah za ťahom! Tento análny vibrátor vám toho ponúkne naozaj veľa. Má nádhernú realistickú textúru a je extrémne výkonný. Na výber dostanete z 11 vibračných režimov, ktoré vám v kombinácii so vzrušujúcimi prírazmi splnia všetky želania. Koncová prísavka bude držať na hladkom povrchu a hračka sa pohodlne nabíja cez USB.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorý vás bude stimulovať zvnútra aj zvonku a vďaka svojmu tvaru dokonale zacieli na všetky erotogénne zóny. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Zoznámte sa s týmto elegánom menom Sphinx, ktorý bude tešiť každého muža tým najefektívnejším spôsobom. Ponúka nielen vibrácie, ale dokáže sa i zahriať na príjemne hrejivú teplotu. Vychutnajte si dômyselnú stimuláciu prostaty aj penisu a podľahnite sile 2 motorov najvyššej kvality. Sphinx je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a ovláda sa pomocou diaľkového ovládača. Zaručene si s ním užijete báječné hands-free hrátky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 301

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.