×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky dobíjacie

Položky 97 až 128 z celkom 379

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Tento vibrátor vás privedie k šialenstvu a zažijete s ním nekontrolovateľné orgazmy! Poskytne vám súčasnú stimuláciu vnútornej časti vagíny, konkrétne G-bodu, a vonkajšieho klitorisu. Ponúkne vám nielen 12 vibračných funkcií, ale aj jedinečnú funkciu zahrievania až na 40 stupňov Celzia. Vychutnajte si slastné realistické zážitky a ak budete chcieť, spárujte vibrátor s aplikáciou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Milujete prekvapenie? Keď toto dildo namočíte do horúcej farby, zmení farbu! Vysoká teplota premení jeho farbu na vesmírne fialovú a izbová na neónovo ružovú. Zamilujte sa do jeho nesmierne príjemného materiálu a silných vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznávať vibráciami a nafukovacím hriadelom. Spojte dve smyslné funkcie podľa svojich prianí a vládnite vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Užite si nové vlny potešenia s týmto intenzívnym masérom! Vďaka špeciálnemu tvaru a silnému motoru vo vnútri je táto Super Power zbraň ideálna pre tých, ktorí majú radi silnejšie vibrácie. Nechajte hlbokú silu zasiahnuť správne miesto, zatiaľ čo sa ohybná hlava zakriví podľa tvaru vášho tela. Masér dokáže účinne znížiť svalovú stuhnutosť a bolestivosť, zvyšuje prietok krvi a zlepšuje zdravie mäkkých tkanív tela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Climax

    Tento análny vibrátor Heat-Climax vás so svojimi objemnými okrúhlymi hrotmi rozmaznáva stimulačnou funkciou ohrevu a silnými vibráciami. Zvodne hladký silikón z neho robí perfektné prírodné predĺženie, ktoré prebudí vašu vášeň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Vibrátor Ripple Vibe vás na prvý pohľad zaujme zvodnou vlnkovitou textúrou, vďaka ktorej vami prejde nejedna vlna vzrušenia. Ripple Vibe je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a príjemný na dotyk. V jeho útrobách sa skrýva výkonný motor, ktorý pre vás hračku rozvibruje v 5 rôznych režimoch a v 3 rôznych rýchlostiach. Rovnako ako ostatné moderné značky je dobíjací cez USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Tréning, stimulácia, vibrácie a prírazy, môže byť niečo viac? Tieto nabíjacie vaginálne guličky RC Love Balls od Javida budete milovať. Funkcia prírazov v špičke vás dokonale rozparádi a 10 tichý, ale intenzívnych pulzujúcich režimov to celé ešte podporí. Tak sa chopte ovládača s dosahom 5 metrov a nachystajte si tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať duálne stimulujúcimi vibráciami a nafukovacím telom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a ovládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Milujete rimming, čiže lízanie análu? Ak áno, tak budete milovať aj tento análny kolík! Disponuje totiž zabudovanými rotujúcimi korálikmi, ktoré stimulujú pocity ako pri lízaní. Kolík je vyrobený z mäkkého silikónu a má príjemný klasický tvar. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Ženy milujú kvety a túto ružu si bezhranične zamilujú! Rozvinie totiž ich púčik slasti do neuveriteľného orgazmu vďaka dychberúcemu výkonnému saniu. Každá si žena si zaslúži kvetinu a každá si tiež zaslúži potešenie. Urobte radosť tej, na ktoré vám naozaj záleží, alebo v sebe prebuďte sebalásku a darujte túto ružu sama sebe a rozkvitnite šťastím.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať vibráciami a nafukovacím hriadeľom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a vládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný análny kolík so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným kolíkom s neodolateľnými funkciami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Legend Massager - Masážna hlavica Fialová

    Legend je masážne zariadenie so stopercentnou stimulačnou silou. Jemný na dotyk, moderný dizajn, jemná flexibilita, hladká rukoväť zaručuje skvelý zážitok. Má sedem vzrušujúcich funkcií, rôzne rýchlosti vibrácií a dá sa nabiť cez USB.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk vyžarujúcim krásu, eleganciu, vzrušenie a silu. Jeho mäkké a flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám pomôže vďaka svojmu tvaru zacieliť presne na váš G-bod. Kryštál Swarovski, ktorý značku zdobí, zas robí zo Sassy skutočný skvost a dopraje vám pocit luxusu. Nechajte sa zľákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátoru, ktorý ženy po celom svete nechcú dať preč z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Celú akciu budete sledovať skrz transparentný valček a pridaním lubrikantu na vodnej báze si zaistíte maximálne pohodlie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Štýlova a nezbedná hračka pre vášnivé páry, ktoré si chcú užívať ešte intenzívnejšie pôžitky pri milovaní! Zuna je párový vibrátor, ktorý bude počas sexu stimulovať oboch partnerov súčasne. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete hračku ukladať, alebo ju osiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré potešia bod G, klitoris i penis.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Model Satisfyer Deep Diver Connect App s ovládaním cez aplikáciu sa postará o veľmi vzrušujúcu stimuláciu. Tento análny vibrátor vás nadchne zmyselnou guličkovou štruktúrou a silnými vibráciami. Široká základňa je zárukou bezpečných hier.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Double Penetration Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Prahnete po dvojitej vibračnej radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou intenzívnych vibrácií, z ktorých sa od slasti zbláznia obe vaše dierky. Materiál je úžasne príjemná, pretože sa jedná o vysoko kvalitný silikón. Poďte sa divoko milovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    Moderná a nadčasová značka erotických pomôcok Gvibe vám prináša tento jedinečný Gplug. Bol vyvinutý tak, aby vám prinášal extra potešenie. Je vhodný pre všetky pohlavia a hodí na sólo hrátky aj šantenie v páre. Potešte sa ním počas predohry, nechajte si ho v sebe počas milovania, a hlavne sa pripravte na najbožšie orgazmy!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaše vzrušujúce tajomstvo v nohavičkách! Oblečte si zmyselné ružové čipkované tangá, ukryte do nich výkonný mini vibrátor a ovládač prenechajte svojmu náprotivku. Už vám hlavou beží konkrétny scenár? Áno! S touto súpravou premeníte každú príležitosť na vzrušujúci sexi zážitok, ktorý nemôže skončiť inde než v posteli.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Chýba vášmu sexuálnemu život vzrušujúca iskra? Dodajte mu ju s týmto vibračným vajíčkom! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie, z čoho už je jasné, že si s vajíčkom môžete vyraziť napríklad na prechádzku a nechať vášho partnerka či partnerku, aby vám pomocou ovládača vyberal úroveň vibrácie. Z toho pozerá tá najlepšia predohra ever!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Váš žaluď si zaslúži pozornosť! Tú mu s gráciou dodá táto šikovná hračička, ktorá vie vibrovať o 7 intenzívnych režimoch. Okrem toho zvláda aj funkciu automatického sania a má aj tlačidlo pre rýchle uvoľnenie tlaku, ak by toho na vás bolo už trochu veľa. Tak nasaďte návlek na špičku penisu, chopte sa ovládača a diktujte si dávku vzrušenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trojitá stimulácia a extra silné vibrácie! Tento vibrátor od Javida má elegantný tvar a spracovanie, vďaka ktorému sa postará o všetky vaše citlivé miesta. Malé ramienko s mäkkými jazýčkami bude rozmaznávať klitoris, guličky sa postarajú o análnu slasť a na svoje si príde aj vagína a G-bod. Vychutnajte si všetko alebo nič!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 379

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.