×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky dobíjacie

Položky 193 až 224 z celkom 1835

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • LELO Sona Pink

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a rovnako štýlová, ako ste vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD07 Squamule Vibrating Silicone Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru, je mierne zakrivené a má príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a pridajte aj vibrácie, ich úroveň budete diktovať cez ovládač.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    S týmto zajačikom si budete užívať obaja! Jeho pri koreni penisu a okolo semenníkov príjemne stiahne a jej bude uškami vzrušene vibrovať na klitoris. Je vyrobený zo silikónu, takže je úžasne flexibilný a nielenže dokonale sadne na penis, ale tiež sa svojimi uškami prispôsobí ženskému telu. Má 10 silných vibračných funkcií, dobíja sa cez USB a nemôže sa dočkať, kedy sa už bude s vami milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Už asi tušíte, že s vibračným krúžkom bude vaše milovanie ešte lepšie a intenzívnejšie, ale pravdepodobne ešte len hľadáte ten pravý. Máme pre vás skvelú správu - už ste ho našli! Dvojitý vibračný krúžok Poloqueth má všetko, čo od takejto pomôcky vyžadujete. Má krúžok na penis aj semenníky, silný motor, zmyselne vibruje na klitorise, báječne sedí, je flexibilný, vodotesný a na diaľkové ovládanie. On je ten pravý!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará o vonkajšie aj o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické zážitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Zažívajte jedinečne vzrušujúce pocity s týmto kamarátom deň, čo deň! Taplastic Vibe je stimulátor klitorisu s vibračno-pohyblivým prvkom. Ohromí vám 6 rôznymi režimami poklepávania, ktorými vás dostane do kolien. Objavte jeho kúzlo, bude to lepšie ako orálny sex!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Orio Huevo Vibrating & Telescopic Up & Down Movement Remote Control Purple

    Hľadáte niečo viac ako obyčajné vibračné vajíčko? Skúste niečo viac s vajíčkom Orio žiarivo fialovej farby, ktoré disponuje 7 funkciami teleskopického pohybu hore a dole a samozrejme aj 7 vibračnými funkciami. Nájdite tú najlepšiu kombináciu práve pre vás alebo nechajte svoj náprotivok, nech vám ju nájde cez bezdrôtové diaľkové ovládanie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibračný krúžok Čierna

    Rozvibrujte vzrušenie vašej partnerky. Elegantný, avšak veľmi výkonný, vibračný krúžok bol špeciálne navrhnutý tak, aby padol ako uliaty.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Melt Blue

    Viete, že aj vzduch dokáže byť poriadne vzrušujúci? Musí sa však jednať o podtlakové vlny, ktoré rozparádia váš klitoris! We-vibe Melt je párový stimulátor so schopnosťou jemného sania, ktorému sa nič nevyrovná. Navyše sa ovláda cez aplikáciu a sľubujete tak aj hrátky na diaľku. Nechajte sa uniesť pulzujúcou orgazmickou vlnou pre váš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Čo takto zmeniť svoj pohľad na stimuláciu análu a objaviť úplne jedinečnú novinku od Zero Tolerance? Je to dofukovací a vibračný análny kolík na diaľkové ovládanie a je vybavený tiež koncovou prísavkou pre hands-free hry. Nechajte sa jeho funkciami presvedčiť, že ho váš anál proste potrebuje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Orca

    Je na čase vymeniť tučniaka? Prichádza jeho elegantný nástupca, ktorý vás nesklame rovnako ako všetky hračky od Satisfyer. Má hravý dizajn a perfektné funkcie: vibrácie a ikonickú funkciu pulzovania vzduchu, ktorá bude jemne alebo intenzívne láskať vás klitoris. Vyberajte z 12 nastavení vibrácií a 11 intenzitami tlakových vĺn!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Objavte svoje najvnútornejšie fantázie so SILA Cruise od prestížnej značky Lelo. Je ideálnou voľbou nielen pre začiatočníčky, čo sa týka sexuálnych pomôcok a zmyselného skúmania. Na vrchol sa dostanete vďaka jemným tlakovým vlnám, ktoré pocítite od hlavy až po päty. Prijmite ponuku nového spôsobu, ako si užiť predohru aj chvíle sebalásky.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 3 Black

    Chcete urobiť vo vašom milostnom vzťahu krok dopredu a zabezpečiť si úžasnú vzájomnú spokojnosť? Doplňte svoje milovanie týmto luxusným vibračným krúžkom TOR 3 od Lelo, s ktorým budete experimentovať a objavovať nové zážitky. Vyskúšajte moderné ovládanie cez aplikáciu a vychutnajte si dotyk prvotriedneho silikónu.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Vibrating Plug

    Chcete zažiť silu vibrácií vo svojej prdelke? Do toho! Tento neuveriteľne intenzívny análny kolík má 10 vibračných režimov, ktoré otvoria vaše zadné vrátka skutočnej slasti a budú ich neuveriteľne rozmaznávať a stimulovať. Úroveň dráždenia vibráciami si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Rozvlňte sa vzrušením!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Viete, ako urobiť vaše milovanie ešte lepším? Prizvite si tento jedinečný vibračný krúžok od Magic Motion a ovládajte jeho funkcie skrz aplikáciu v telefóne. Jej klitoris poteší zmyselnými vibráciami a jemu zaistí dlhšiu a silnejšiu erekciu. Je úžasne elastický a pohodlný na nosenie. Vyberte si z 10 rôznych vibračných funkcií a objavte nekonečné možnosti aplikácie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Chcete si vymeniť úlohy a skúsiť lahodnú penetráciu bez nutnosti nosenia popruhu? Tento Strap-On vám poskytne lahodné vibračné potešenie. Svojím tvarom padne ako uliaty do vagíny nositeľky, kde ho ľahko udržia svaly panvového dna, a ešte poteší jej klitoris. Druhá dlhšia časť sa potom zameria na prostatu či bod G náprotivku. Uchopte ovládač a nechajte sa unášať silou 2 výkonných motorov.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush spája vzrušujúcu technológiu tlakových vĺn so zakriveným, vibračným driekom z poddajného silikónu. Klitoris aj bod G je tak možné stimulovať intenzívnymi vibráciami cez intuitívny ovládací panel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Mio Čierna

    Mio je vibračný krúžok na partnerské hry a potešenie. Pýši sa veľmi silnými vibráciami, ktorým nikto neodolá.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zaistí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické pôžitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Chcete urobiť vo vašom milostnom vzťahu krok dopredu a zaistiť si úžasnú vzájomnú spokojnosť? Doplňte svoje milovanie týmto luxusným vibračným krúžkom TOR 3 od Lelo, s ktorým budete experimentovať a objavovať nové zážitky. Vyskúšajte moderné ovládanie cez aplikáciu a vychutnajte si dotyk prvotriedneho silikónu.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v seba ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bodom. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 1835

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.