×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky dvojitá stimulácia fialová

Položky 65 až 96 z celkom 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Ai Dual Vibrating & Air Wave Tickler Strapless Strapon Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný a inovatívny strap-on bez postroja, s ktorým si užijete zmyselnú stimuláciu vy aj váš náprotivok? Dobíjacie Vive Satu premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií a tiež tlakové vlny pre stimuláciu klitorisu v 3 F1 motoroch a predvedie vám nové výšiny potešenia!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Satu Pulse-Wave & Vibrating Strapless Strapon Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný strap-on bez postroja, s ktorým si užijete zmyselnú stimuláciu vy aj váš náprotivok? Dobíjacie Vive Satu premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií v 3 F1 motoroch a predvedie vám nové výšiny potešenia!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia než kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice, a vám nezostane nič iné, než sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Trysta Violet

    Prahne váš bod G po dokonalej stimulácii? Luxusný vibrátor značky Svakom vypočuje jeho prianie a ukojí jeho i vaše túžby pohybujúcou sa guľôčkou. Volá sa Trysta a ponúkne vám 7 vibračných režimov s 5 intenzitami. Ukrýva v sebe 2 vysokofrekvenčné motory a do parády si hrdo vezme aj váš klitoris. Dosiahnete anjelský orgazmus!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Sužuje vás chladná samota? Vibrátor Cornelius ju nahradí vzrušujúcim teplom. Jeho hlava má totiž jedinečnú schopnosť zahriať sa až na úžasných 48 °C. Navyše máte tiež dômyselný tvar na zacielenie na bod G a pozornosť bude venovať i klitorisu. Nechajte svoju vagínu doslova vzplanúť vášňou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Felix Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Felixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Felixa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné ku šťastiu? Vibrátor Bess! Pohodle vám padne do ruky a ponúkne vám tu najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždi vibráciami silného motoru s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku proste chcete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Mio Fialová

    Mio je vibračný krúžok na partnerské hry a potešenie. Pýši sa veľmi silnými vibráciami, ktorým nikto neodolá.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Silný darcu dvojnásobného potešenie! Tento vibrátor Rabbit Vibe z kolekcie Elegnat disponuje šikovným stimulátorom klitorisu a 15 vibračnými režimami pre úchvatné duálny potešenie. Vibrátor je potiahnutý mäkkým a hebkým silikónom, takže je príjemný na dotyk a zároveň je aj vodotesný a môžete si s ním teda užívať aj vo vani alebo v sprche. Objavte všetky jeho prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Super Sex Bomb Fialová

    Darček k výročiu alebo len tak pre radosť? Táto darčeková sada od ToyJoy sa hodí na každú príležitosť, keď chcete svoje milej aj sebe urobiť (nielen) radosť. V krabičke s mašľou sa ukrývajú putá na zápästie, vibrátor, vibračné vajíčko, šteklítko, okvetné lístky ruží, maska ​​na oči, lubrikant a masážna sviečka. Všetko je zladené do zvodnej fialovej farby.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gene Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Geneho, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Geneho!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Come2gether Purple

    Chcete vyskúšať v spálni niečo nové a užiť si spoločné orgazmy? Objavte revolúciu v párových erotických hračkách. Táto pomôcka má premyslený tvar a vibrácie cieliace na tie správne miesta. Zasunie sa do vagíny, ktorú pocitovo zúži, a bude v nej vibrovať na bod G a prenikajúci penis. Zároveň vonkajšia menšia časť poláska buď klitoris alebo análik, podľa toho, ako v lone pomôcku otočíte. Nechajte sa unášať novými vzrušujúcimi pôžitkami.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Cato Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Cato premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej pulzácie pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Niva Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Niva premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej rotačnej špičky pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Snívate o prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto zajačikovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou bodu G skrz vzrušujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale tiež luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykovými!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Purple

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte ožiť svoje fantázie a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    Rozpútajte v sebe nával vzrušenia a tiež následného potešenia s týmto luxusným vibrátorom od prestížnej značky Lelo! Čím je tak úžasný? Disponuje schopnosťou pohybov "poď sem" a tiež 12 výkonnými vibračnými režimami. Zamilujte si jeho ultra hladký silikón a zažite orgazmickú búrku s INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Veľa zábavy za málo peňazí? A prečo nie! Aj cenovo dostupné hračky môžu byť kvalitné, rovnako ako tento vibrátor od ToyJoy. Funky Rabbit je zábavný, silný a má pôvabnú farbu. Disponuje stimulátorom klitorisu a vyrobený je zo 100% silikónu, ktorý je príjemný na dotyk. Vychutnajte si jeho 4 vibračné režimy a 3 úrovne rýchlostí.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Tento delfínik poľúbi všetky vaše citlivé miestečká. Jeho hlava sa otáča v 8 úrovniach a malé ramienko dráždi klitoris pomocou intenzívnych vibrácií. Nájdite si na seba chvíľku času a preplávajte s týmto delfínikom oceán.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si prosto a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nadčasový ikonický tvar, pôsobivá sila a bezkonkurenčný výkon na objavovanie novej úrovne vášne, to je Rock-off Chick Diva. Tými najskúsenejšími odborníkmi bola vyladená tak, aby tým najpríjemnejším spôsobom stimulovala klitoris i bod G zároveň. Výkonné, dvojité, nezávislé motory sú ergonomicky umiestnené pružnými zamatovo hebkými výklenkami, ktoré pevne priľnä k vášmu telu a rozhojdajú vás až k božskému vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač a poďte na to!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Elegantný, pružný, výkonný, vibrujúci, milujúci a šťastný, presne taký je tento vibračný krúžok so stimulačným zajačikom na klitoris. A viete, čo je najlepšie? Budete ich milovať obaja, lebo bude tešiť vás oboch. Posilní totiž erekciu a zároveň flexibilnými uškami poláska pri milovaní klitoris. Navyše si budete silu vibrácií diktovať skrz ovládač. Milujte sa ešte intenzívnejšie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.