×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky dvojitá stimulácia silikón vodotesné

Položky 129 až 160 z celkom 239

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Zdvojnásobte svoje potešenie s týmto hravým designom, ktorý kombinuje flexibilnú stimuláciu klitorisu s robustným hriadeľom. Luxusné ohrievacie funkcie napodobňuje teplo realistických dotykov a mala by dostať vaše napätie pod kontrolu a naplniť vašu šálku rozkoše.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Žltá

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Ai Dual Vibrating & Air Wave Tickler Strapless Strapon Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný a inovatívny strap-on bez postroja, s ktorým si užijete zmyselnú stimuláciu vy aj váš náprotivok? Dobíjacie Vive Satu premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií a tiež tlakové vlny pre stimuláciu klitorisu v 3 F1 motoroch a predvedie vám nové výšiny potešenia!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia než kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice, a vám nezostane nič iné, než sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Satu Pulse-Wave & Vibrating Strapless Strapon Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný strap-on bez postroja, s ktorým si užijete zmyselnú stimuláciu vy aj váš náprotivok? Dobíjacie Vive Satu premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií v 3 F1 motoroch a predvedie vám nové výšiny potešenia!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Chcelo by vaše milostné vyvádzanie trochu spestrenia? Táto jedinečná hračka vás zláka svojím elegantným dizajnom a tiež funkciami, ktoré si užijete pri milovaní, pri predohre, ale aj pri masturbácii. Na výber dostanete zo 7 pulzujúcich režimov a 3 úrovní rýchlostí, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. 3 motory ukryté v luxusnom silikóne sa už nemôžu dočkať, až vám aj vášmu náprotivku odhalia neuveriteľne vzrušujúce pôžitky, tak im dajte šancu!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Date Night Set

    Dokonalá dvojka pre vás oboch! Vychutnajte si funkcie vibrátora najvyššej kvality a pridajte vibračný krúžok Pivot. Táto exkluzívna darčeková sada slúži na to, aby ste z predohry i sexu vyťažili maximum. Skúmajte svoje vášne a túžby!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya Wave Black

    Silná vlna vzrušenia pre zmyselný výbuch vašej mysle! Luxusná Lelo Soraya Wave vás bude tešiť duálne a vďaka technológii WaveMotion to bude lepšie než tie najšikovnejšie milenecké prsty. Jemným pohybom poláska bod G i klitoris a vy sa znovu a znovu budete dostávať na vrchol. Nechajte Sorayu zmeniť váš život k lepšiemu!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Mio Fialová

    Mio je vibračný krúžok na partnerské hry a potešenie. Pýši sa veľmi silnými vibráciami, ktorým nikto neodolá.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Trysta Violet

    Prahne váš bod G po dokonalej stimulácii? Luxusný vibrátor značky Svakom vypočuje jeho prianie a ukojí jeho i vaše túžby pohybujúcou sa guľôčkou. Volá sa Trysta a ponúkne vám 7 vibračných režimov s 5 intenzitami. Ukrýva v sebe 2 vysokofrekvenčné motory a do parády si hrdo vezme aj váš klitoris. Dosiahnete anjelský orgazmus!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Silný darcu dvojnásobného potešenie! Tento vibrátor Rabbit Vibe z kolekcie Elegnat disponuje šikovným stimulátorom klitorisu a 15 vibračnými režimami pre úchvatné duálny potešenie. Vibrátor je potiahnutý mäkkým a hebkým silikónom, takže je príjemný na dotyk a zároveň je aj vodotesný a môžete si s ním teda užívať aj vo vani alebo v sprche. Objavte všetky jeho prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predbehne všetkých svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústi do explozívneho duálneho orgazmu.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Tento elegantne čierny a realistický zajačik bude svojím autentickým koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú ku klitorisu a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Tani Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Tani premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií finger motion, čo je vzrušujúca simulácia pohybujem prsta cieliaci na G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Pink

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia ako kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice a vám neostane nič iné ako sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Stiahnutie penisu pri koreni, zapriahnuté semenníky, zmyselné vibrácie a guľôčka do análu, toto všetko v jednom vám poskytne táto čierna dômyselná pomôcka od Pretty Love. Spojte svoje citlivé miesta a užite si absolútne vzrušenie osamote alebo so svojím náprotivkom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Hľadáte multifunkčný vibrátor, ktorý sa dá ohýbať? Vibrátor Harmónia od Maia Toys je presne taký! Je pôvabne nebesky modrý, má neuveriteľne hebký silikónový povrch a môžete ho ľahko ohnúť a prispôsobiť tak vašim potrebám. Okrem vibrácií je vybavený aj pohyblivou guľôčkou na stimuláciu klitorisu a užijete si s ním tak veľa orgazmických zážitkov aj v páre.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Come2gether Purple

    Chcete vyskúšať v spálni niečo nové a užiť si spoločné orgazmy? Objavte revolúciu v párových erotických hračkách. Táto pomôcka má premyslený tvar a vibrácie cieliace na tie správne miesta. Zasunie sa do vagíny, ktorú pocitovo zúži, a bude v nej vibrovať na bod G a prenikajúci penis. Zároveň vonkajšia menšia časť poláska buď klitoris alebo análik, podľa toho, ako v lone pomôcku otočíte. Nechajte sa unášať novými vzrušujúcimi pôžitkami.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše túžby neustále prahnú po niečom uspokojujúcom a vy tápate v tom, akú hračku si zaobstarať a konečne ich utíšiť? Predstavujete vám Enchanted Exciter, ktorý pre vás bude zmyselne rotovať, vzrušujúco prirážať, neodolateľne vibrovať a láskyplne tešiť aj klitoris. Splňte si želanie a zažite konečne poriadne uspokojenie.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Cato Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Cato premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej pulzácie pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 239

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.