×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Elektrosex Mystim

Položky 33 až 64 z celkom 67

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    S touto hračkou si užijete nielen vzrušujúce vibrácie, ale aj jedinečnú mravenčiacu elektro-stimuláciu. Vidlicový tvar rozdeľuje vibrátor na 2 časti a ponúkne vám 5 elektro-stimulačných programov aj 8 vibračných režimov o 5 stupňoch intenzity. Okrem toho môžete začať efektívne trénovať svoje svaly panvového dna, ktorých posilnením získate intenzívnejšie orgazmy. Vychutnajte si úžasné funkcie tejto vysoko kvalitnej pomôcky a zažijete blaho najvyššieho stupňa.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Po čom vaše srdce túži? Po ďalšom srdci a lahodnej elektro-stimulácii a vzrušujúcich vibrácií? Možno je to práve toto srdiečko od Mystim, ktoré vypočuje vaše túžby a dopraje vášmu telu absolútnu slasť. Jeho dizajn sa prispôsobí vašim telesným kontúram a silný, avšak tichý motor vás poteší 8 vibračnými programami. Komu to nestačí, môže zapnúť funkciu elektro-stimuláciu a dopriať si tak jemné brnenie alebo intenzívnu a silnú pulzáciu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan je vaginálna a análna sonda s netradične veľkými oceľovými kontaktnými miestami, ktoré vysielajú elektrické impulzy úplne rovnomerne.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Máte rada skutočných chlapov? V tom prípade sa vám bude veľmi páčiť Real Deal Neal! Vo svojom sexi tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vzrušujúci dizajn aj funkcie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot pre anál alebo vagínu! Toto extra dlhé dildo tvorené z guľôčok vás ohromí každým ďalším zasunutím a tiež elektro-stimuláciou. Bal(l)zac je vyrobený z prvotriedneho hliníku a môžete ho ľahko zahriať alebo ochladiť. Užite su guľôčku po guľôčku a jedinečnú rozkoš spôsobenú elektrickými výbojmi.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Lead Wires for Self-Adhesive Electrodes 2mm Plug 120cm

    Mystim káble, s ktorými prepojíte samolepiace elektródy alebo hračky s 2 mm koncovkou od iného výrobcu s Mystim zdrojmi. Tento kábel má na jednej strane koncovku Mystim a na druhej strane dvojicu 2 mm koncoviek. Balenie obsahuje 2 káble.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Bez ohľadu na to, aký ste mali deň a akú máte práve náladu, Flavio tu bude vždy pre vás, aby vám urobil dobre alebo ešte lepšie. Pohrá sa s vašou prostatou a vďaka svojej flexibilite vám splní aj tie najtajnejšie priania. Jedinečná technológia Flex & Stay vám zaistí, že Flavia pohodlne ohnete do takej polohy, akú práve vaše telo vyžaduje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    Toto masívne dildo Gloovey George je najväčším a najsilnejším z celej ponuky obľúbenej značky Mystim. Stimulovať bude vagínu či anál nielen vďaka svojim úctyhodným rozmerom, ale aj vďaka elektro-stimulácii.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Objavte potešenie, ktoré skrývajú tieto 3 pozlátené guličky, a nechajte ich zoradiť sa okolo špičky vášho penisu. Váš žaluď zaplavia pulzujúce a brniace impulzy, ktoré vám svojou intenzitou poskytnú dokonalú elektrickú stimuláciu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 2

    Sultry Subs Receiver je príslušenstvo pre Cluster Buster, s ktorým si užijete na diaľku ovládané elektro-sexuálne hrátky. Jedná sa o základňu, vďaka ktorej budete môcť ovládať všetky svoje obľúbené elektro-stimulačné hračky od Mystim. Nechajte sa hýčkať alebo mučiť neobmedzeným počtom pomôcok, ktoré vďaka tejto vychytávke môžete využívať v rovnakom čase. Stačí si len vybrať požadovaný program a uistiť sa, že Sultry Subs používate pod odlišnými číslami kanálov (1-8).

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    Poznáte nejaké neposlušné semenníky, ktoré potrebujú trochu potrestať? Vieme, ako na to! Nasaďte im putá, zmačknite ich a ukážte tak, kto je tu šéf! Tento Ball Squeezer je vhodný na použitie v kombinácii s klietkou Pubic Enemy No 1 alebo 2.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Milujete stimuláciu močovej trubice zvnútra? A čo takto skúsiť elektro-stimuláciu tohto miesta? Proper Finn je štíhly a hladký stimulátor s koncovým zaobleným hrotom. Vyzerá štýlovo a dopraje vám horko-sladké potešenie vďaka sile elektriny. Odvážte sa a potešte sa!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Cable 4mm Bananajacks

    Mystim adaptéry so 4 mm konektormi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mystim Y-Adapter Cable for Sultry Sub

    Mystim 2 v 1 Plug 2 mm, ktorý sa dá pripojiť k zariadeniam E-Stim. Adaptér 2 v 1 presmeruje kruhový konektor do dvoch 2 mm zástrčiek. Hodí sa tiež na všetky ostatné zariadenia.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Cable Female Mystim to Female 2mm Bananajacks

    Mystim adaptéry s 2 mm konektormi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Adapter Wire 4mm Male Press Button to 2mm Junction Female 2 pcs

    Mystim adaptéry vysokej kvality pre bezpečné prepojenie vašich obľúbených produktov. Tento náhradný adaptér je určený pre Magic Gloves alebo Charming Chuck. Na jednej jeho strane je špeciálny spínač (samica) a na druhej strane 2 mm konektor (samica), balenie obsahuje jeden pár.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Na prvý pohľad to pôsobí skôr ako niečo, čo patrí do kuchyne. Opak je pravdou! Táto úžasná elektrostimulačná hračka s malými kolesami vám poskytne jedno z najpríjemnejších vzrušení, a to pokojne na všetkých častiach vášho tela.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Užívate si elektrostimuláciu a chceli by ste ju prepojiť s mierne bolestivými hrátkami? Zoznámte sa so Spiny Spencerom od obľúbenej značky Mystim.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mystim Lead Wires for Electrodes Extra Robust 2mm Plug 160cm

    Mystim káble, s ktorými prepojíte samolepiace elektródy alebo hračky s 2 mm koncovkou od iného výrobcu s Mystim zdrojmi. Tento kábel má na jednej strane koncovku Mystim a na druhej strane dvojicu 2 mm koncoviek a je vystužený pružným medeným drôtikom, vďaka ktorému je mimoriadne silný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Adapter Lead Wire for 2mm Plug to Phone Jack 120cm

    Mystim adaptéry vysokej kvality pre bezpečné prepojenie vašich obľúbených produktov. Tento kábel je určený pre hračky s phone jack konektormi. Nie jednej strane má Mystim konektor (samec) a 2,5 mm phone jack (samica) sa nachádza na druhej strane. Jeho dĺžka je cca 120 cm a balenie obsahuje 1 ks.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 3

    Sultry Subs Receiver je príslušenstvo pre Cluster Buster, s ktorým si užijete na diaľku ovládané elektrosexuálne hrátky. Jedná sa o základňu, vďaka ktorej budete môcť ovládať všetky svoje obľúbené elektrosexuálne hračky od Mystim. Nechajte sa hýčkať alebo mučiť neobmedzeným počtom pomôcok, ktoré vďaka tejto vychytávke môžete využívať v ten istý čas. Stačí si len vybrať požadovaný program a uistiť sa, že Sultry Subs používate pod odlišnými číslami kanálov (1-8).

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Adapter Lead Wire for 2mm Plug to Banana Plug 2 pcs

    Mystim adaptéry vysokej kvality pre bezpečné prepojenie vašich obľúbených produktov. Sú určené pre hračky s 4 mm banana konektormi (samica) od 2 mm (samec) do 4 mm (samec). 2 kusy v balení.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Electrodes for Cluster Buster 80 x 40 mm

    Samolepiaca Mystim elektróda na viac použití. Možno ich pripojiť ku všetkým Sultry Subs, ktoré sú súčasťou Cluster Buster.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 4

    Sultry Subs Receiver je príslušenstvom pre Cluster Buster, s ktorým si užijete na diaľku ovládané elektro-sexuálne hry. Jedná sa o základňu, vďaka ktorej budete môcť ovládať všetky svoje obľúbené elektro-sexuálne hračky od Mystim. Nechajte sa rozmaznávať alebo mučiť neobmedzeným počtom pomôcok, ktoré vďaka tejto vychytávke môžete využívať v rovnakom čase. Stačí si len vybrať požadovaný program a uistiť sa, že Sultry Subs používate pod odlišnými číslami kanálov (1-8).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Egg-Cellent Egon Lust Egg S

    Vajíčko Egg-Cellent umožňuje veľmi hlboké preniknutie a stimuláciu vagíny každým pohybom svalov. K tomu pridajte ešte úžasnú elektro-stimuláciu a výsledkom nemôže byť nič iného než ohromujúci orgazmus.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Rocking Force Buttplug L

    Užite si všetky zážitky, ktoré vám dopraje tento bipolárny elektro-stimulačný análny kolík Rocking Force. Vďaka svojej sile bude tým najmocnejším koňom vo vašej stajni erotických hračiek a vzhľadom na to, že káble sa do neho zapájajú z boku, môžete ho pohodlne nosiť aj dlhší čas. Rocking Force je vyrobený zo 100% lekárskeho silikónu, ktorý je hebký a aj bezpečný pre telo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Perfektná duálna stimulácia s Bobom! Tento pôvabný vibrátor v štýle králika, ktorý myslí aj na klitoris, v sebe ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Adapter Wire Mystim Round Plug to 4mm Banana Plug Junction Female 160cm

    Kábel s dĺžkou 160 cm s pružným medeným drôtom, vďaka ktorému je mimoriadne pevný a tiež odolný. Na 4 mm pomôcky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 5

    Sultry Subs Receiver je príslušenstvom pre Cluster Buster, s ktorým si užijete na diaľku ovládané elektro-sexuálne hry. Jedná sa o základňu, vďaka ktorej budete môcť ovládať všetky svoje obľúbené elektro-sexuálne hračky od Mystim. Nechajte sa rozmaznávať alebo mučiť neobmedzeným počtom pomôcok, ktoré vďaka tejto vychytávke môžete využívať v rovnakom čase. Stačí si len vybrať požadovaný program a uistiť sa, že Sultry Subs používate pod odlišnými číslami kanálov (1-8).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Adapter Wire 2mm Round Plug to 4mm Banane Plug Junction Male 160cm 1 piece

    Mystim adaptéry vysokej kvality pre bezpečné prepojenie vašich obľúbených produktov. 2 mm (samec) do 4 mm (samec). 2 kusy v balení. Extra robustné prevedenie s dĺžkou 160 cm. Balenie obsahuje 1 ks.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Adapter Wire for 4mm Banana Plug Junction Male to 4mm Banana Plug Junction Male 10cm

    Mystim adaptéry vysokej kvality pre bezpečné prepojenie vašich obľúbených produktov. Tento adaptér je určený pre staršiu generáciu hračiek Mystim, má 4 mm banana konektor a dĺžku cca 10 cm. V balení je 1 kus.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 67

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.