×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Elektrosex pre ženy

Položky 33 až 64 z celkom 70

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Čo keby ste mohli nechať vášho partnera doslova horieť zakaždým, keď sa vás dotkne? Toto je nový doplnok pre Noen Wadn ™ od značky KinkLab®, je ľahko ovládateľný a zaručuje úplne novú úroveň vašich iskriacich hier. Teraz môžete vytvárať vzrušujúce iskry kedykoľvek a kdekoľvek.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Análny kolík z rady ElectraStim bol navrhnutý pre ohromujúce hands-free použitie. Vyniká unikátnym zakrivením a 2 mm výstupmi v dolnej časti, ktoré umožňujú pripojenie k akémukoľvek ElectraStim zdroju.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Máte chuť na kúsok chlípneho a bolestivého vzrušenia? Bipolárne vodivé svorky na bradavky (alebo pokojne aj na iné časti tela) by nemali chýbať v zbierke žiadnemu elektronadšencovi!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Po čom vaše srdce túži? Po ďalšom srdci a lahodnej elektro-stimulácii a vzrušujúcich vibrácií? Možno je to práve toto srdiečko od Mystim, ktoré vypočuje vaše túžby a dopraje vášmu telu absolútnu slasť. Jeho dizajn sa prispôsobí vašim telesným kontúram a silný, avšak tichý motor vás poteší 8 vibračnými programami. Komu to nestačí, môže zapnúť funkciu elektro-stimuláciu a dopriať si tak jemné brnenie alebo intenzívnu a silnú pulzáciu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Snívate o niečom viac? Čo takto vyskúšať bláznivo vzrušujúce elektro-šoky a vibrácie k tomu v pôvabnom ružovom vajíčku na diaľkové ovládanie? Vajíčko je vyrobené z kvalitného a hebkého silikónu a poslúži vám ako pri vonkajšej, tak pri vnútornej stimulácii. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 úrovní elektro-stimulácie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Priestor za vašimi zadnými dvierkami už máte úplne preskúmaný a chcete skúsiť niečo viac? Tento kolík vám doprajeme elektrizujúce vzrušenie, a to doslova! Kombinuje klasické vibrácie s brnením, klepaním a nárazmi spôsobenými vzrušujúcou elektrinou. Poďte to všetko objaviť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan je vaginálna a análna sonda s netradične veľkými oceľovými kontaktnými miestami, ktoré vysielajú elektrické impulzy úplne rovnomerne.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto pomôcka, ktorou efektívne potrestáte svoj neposlušný náprotivok. Prick Stick pri kontakte s kožou vydá hlasné prasknutie a iskru a tiež pekne uštipne. Na akú časť tela ho budete chcieť použiť už necháme na vás!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Chcete rozšíriť svoju zbierku elektro-stimulačných pomôcok? Moaner by vám nemal chýbať! Umožňuje ľahké preniknutie a zasunutie a dá sa použiť vaginálne i análne. Použitie je bezpečné a zároveň pohodlné a elektródové kontakty sú umiestnené v hornej a dolnej časti pre intenzívne pôžitky. Vychutnajte si elektro-sex s tými naj doplnkami!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim vajíčkom pre vonkajšie aj vnútorné stimulácie! Je úžasne hravé, vyrobené z kvalitného silikónu a vybavené funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Máte rada skutočných chlapov? V tom prípade sa vám bude veľmi páčiť Real Deal Neal! Vo svojom sexi tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vzrušujúci dizajn aj funkcie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot pre anál alebo vagínu! Toto extra dlhé dildo tvorené z guľôčok vás ohromí každým ďalším zasunutím a tiež elektro-stimuláciou. Bal(l)zac je vyrobený z prvotriedneho hliníku a môžete ho ľahko zahriať alebo ochladiť. Užite su guľôčku po guľôčku a jedinečnú rozkoš spôsobenú elektrickými výbojmi.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Pozvite si do svojho análu trochu šokujúcej elektro-stimulačnej zábavy! Tento silikónový kolík má klasický tvar pre ľahké zavádzanie a pohodlné nosenie. Pomocou vodičov, ktoré sú súčasťou balenia, ho pripojíte k víšmu elektro-stimulačnému zdroju a okúsite tak mravenčenie i vzrušujúce otrasy. Trúfnite si na to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Análny kolík z radu ElectraStim bol navrhnutý pre ohromujúce hands-free použitie. Vyniká unikátnym zakrivením a 2 mm výstupmi v dolnej časti, ktoré umožňujú pripojenie k akémukoľvek ElectraStim zdroju.

    159 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim A-Box 2

    Nevyhnutný zdroj pre elektro-stimulačné hry spojené so zvukom. Jeho použiie je veľmi jednoduché a zároveň efektívne. Jedná sa o vylepšenú verziu prvého Aboxu a pýši sa menšou veľkosťou, vďaka ktorej je ľahší, ale zároveň aj výkonnejší a jeho mikrofón má citlivejšiu odozvu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    Toto masívne dildo Gloovey George je najväčším a najsilnejším z celej ponuky obľúbenej značky Mystim. Stimulovať bude vagínu či anál nielen vďaka svojim úctyhodným rozmerom, ale aj vďaka elektro-stimulácii.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Milujete spájanie príjemného s užitočným? Nosením tohto stimulátora vo vašom lone nielenže posilníte svaly panvového dna, ale tiež si užijete vzrušujúce vibrácie a elektro-stimuláciu, ktorých úroveň si budete voliť cez ovládač. Tréning panvového dna nikdy nebol taký zábavný a účinný! Neuspokojte sa len tak s niečím, chcite to najlepšie.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Small Butt Plug

    Análny kolík zo série ElectraStim bol navrhnutý pre ohromujúce hands-free použitie. Vyniká unikátnym zakrivením a 2 mm výstupmi v dolnej časti, ktoré umožňujú pripojenie k akémukoľvek ElectraStim zdroju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Maxi Electro Butt Plug L

    Ideálny análny kolík pre všetkých, ktorí túžia po pocite naplnenia a zároveň chcú posunúť hranice svojho análneho potešenia. Elektrostimulácia prostredníctvom tohto kolíku vás jednoducho ohromí!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Vibrácie plus elektro-stimulácia, to je stimulácia, ktorú si proste zamilujete! Táto flexibilná hračka vám ponúkne 5 elektro-stimulačných funckí a 7 vibračných funkcií pre elektrizujúce potešenie. Je úžasne pružná a ohnete ju do takmer akejkoľvek polohy tak, aby ste pohodlne dosiahli svoje body slasti. Ste pripravení na niečo nové?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Electrogel 50ml

    Špeciálny Electrogel pre vaše obľúbené elektro-stimulačné hrátky. Aplikovať ho môžete na pokožku alebo na hračku a navýšiť s ním vďaka jeho vodivosti pôžitky z elektro-stimulácie. Bude stačiť malé množstvo, pretože obsahuje kyselinu mliečnu, a soli, ktoré účinne zvyšujú vodivosť. Užite si elektro-stimuláciu ešte intenzívnejšie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Cable 4mm Bananajacks

    Mystim adaptéry so 4 mm konektormi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mystim Cable Female Mystim to Female 2mm Bananajacks

    Mystim adaptéry s 2 mm konektormi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Charge Black

    Vibrácie plus elektro-stimulácia, to je stimulácia, ktorú si proste zamilujete! Táto flexibilná hračka vám ponúkne 5 elektro-stimulačných funkcií a 7 vibračných funkcií pre elektrizujúce potešenie. Je úžasne pružná a ohnete ju do takmer akejkoľvek polohy tak, aby ste pohodlne dosiahli svoje body slasti. Ste pripravení na niečo nové?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Na prvý pohľad to pôsobí skôr ako niečo, čo patrí do kuchyne. Opak je pravdou! Táto úžasná elektrostimulačná hračka s malými kolesami vám poskytne jedno z najpríjemnejších vzrušení, a to pokojne na všetkých častiach vášho tela.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Kix Electro Sex Stimulator

    Konečne je tu cenovo dostupný elektro-stimulačný zdroj vhodný aj pre začiatočníkov! Jeho ovládanie je veľmi jednoduché, je kompaktný, ľahký a pýši sa dostatočným výkonom. KIX je zábavný, vzrušujúce a ponúkne vám celú radu rôznych funkcií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Užívate si elektrostimuláciu a chceli by ste ju prepojiť s mierne bolestivými hrátkami? Zoznámte sa so Spiny Spencerom od obľúbenej značky Mystim.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • E-Stim New Black Collection Large

    Táto hračka poteší predovšetkým pokročilejších milovníkov elektro-stimulačných hrátok. Užite si plný pocit a divokú elektro-stimuláciu vo svojom nenásytnom análku či vagíne túžiaci po vzrušení. Dômyselný guľovitý tvar, kvalitný materiál a luxusný saténový povrch, taký je New Black!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 4

    Sultry Subs Receiver je príslušenstvom pre Cluster Buster, s ktorým si užijete na diaľku ovládané elektro-sexuálne hry. Jedná sa o základňu, vďaka ktorej budete môcť ovládať všetky svoje obľúbené elektro-sexuálne hračky od Mystim. Nechajte sa rozmaznávať alebo mučiť neobmedzeným počtom pomôcok, ktoré vďaka tejto vychytávke môžete využívať v rovnakom čase. Stačí si len vybrať požadovaný program a uistiť sa, že Sultry Subs používate pod odlišnými číslami kanálov (1-8).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Egg-Cellent Egon Lust Egg S

    Vajíčko Egg-Cellent umožňuje veľmi hlboké preniknutie a stimuláciu vagíny každým pohybom svalov. K tomu pridajte ešte úžasnú elektro-stimuláciu a výsledkom nemôže byť nič iného než ohromujúci orgazmus.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 70

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.