×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Elektrosex stimulačné

Položky 33 až 64 z celkom 99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačným kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Nechajte svoju vagínu a bradavky brnieť vzrušujúcou radosťou s týmito svorkami na bradavky a vibračným vajíčkom od Pretty Love! Pohodlne padnutie a pôvabné spracovanie, to sú vlastnosti, ktoré vás úplne uchvátia. A keď k tomu pridáte 7 vibračných funkcií a 1 funkciu a 3 úrovne elektro-stimulácie, podlomia sa vám kolená vzrušením!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    Pure Pete prináša brniace elektrické impulzy do špičky penisu, objíme celý žaluď a dokonale sa s ním pohrá. Okúzľuje tak najcitlivejšie body na mužskom tele a jeho veľkosť je plne nastaviteľná, takže sadne úplne každému.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim stimulátorom prostaty, ktorý vám ukáže vrchol mužskej rozkoše. Je úžasne hravý, vyrobený z kvalitného silikónu a vybavený funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Čierna

    Inovatívny bi-polárny stimulátor prostaty s pôsobivým tvarom. Jeho telo tvoria 3 oválne guľôčky, ktoré zaisťujú naozaj intenzívne dráždenie. Veľkou výhodou je flexibilita hračky, pretože je vyrobená zo 100% lekárskeho silikónu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Long Self Adhesive Pads

    Samolepiace elektro-vodivé vankúšiky sú najuniverzálnejšie elektródy, ktoré sú k dispozícii. Sú ideálne pre párové hry, ale môžu vám slúžiť aj počas masturbácie na posilnenie vzrušenia. Majú dlhší a štíhlejší tvar než štvorcové vankúšiky, takže s nimi oveľa lepšie zacielite stimuláciu okolo genitálií a hrádze .

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Axis High Specification Electro Stimulator

    Axis od ElectraStim je vysoko špecifický elektro-stimulačný zdroj s 2 výstupmi. Ako prvý tiež obsahuje viac vstupných senzorov pre prispôsobiteľný elektro-stimulačný zážitok! Ovládať ho budete tlačidlami, pohybom zápästia alebo postačí aj obyčajné mávnutie rukou, či zvuk alebo hlas. S Axis získate slobodu a elektro-stimulačné hry presne podľa vašich predstáv!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibrácie vám už dávno nestačia? Vibrátor Homunculus vám okrem nich ponúkne aj vzrušujúcu elektro-stimuláciu. Nie je k nemu potrebný žiadny zdroj, všetka sila vyžaruje priamo z neho. Je vybavený 12 vibračnými režimami a 5 úrovňami elektro-stimulácie. A čo viac? Jeho funkcie môžete ovládať cez Bluetooth cez aplikáciu v telefóne!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Už ste niekedy vyskúšali prepojenie análnej hry s erekčným krúžkom? Ak áno, tak iste viete, ako veľmi toto spojenie dokáže byť omamné. Ak nie, je čas to zmeniť! S touto hračku bude prepojenie vašich citlivých miest nielen skvele vzrušujúce, ale aj elektrizujúce! Nechajte sa šokovať, a to doslova!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických impulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Análny kolík z rady ElectraStim bol navrhnutý pre ohromujúce hands-free použitie. Vyniká unikátnym zakrivením a 2 mm výstupmi v dolnej časti, ktoré umožňujú pripojenie k akémukoľvek ElectraStim zdroju.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Máte chuť na kúsok chlípneho a bolestivého vzrušenia? Bipolárne vodivé svorky na bradavky (alebo pokojne aj na iné časti tela) by nemali chýbať v zbierke žiadnemu elektronadšencovi!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Po čom vaše srdce túži? Po ďalšom srdci a lahodnej elektro-stimulácii a vzrušujúcich vibrácií? Možno je to práve toto srdiečko od Mystim, ktoré vypočuje vaše túžby a dopraje vášmu telu absolútnu slasť. Jeho dizajn sa prispôsobí vašim telesným kontúram a silný, avšak tichý motor vás poteší 8 vibračnými programami. Komu to nestačí, môže zapnúť funkciu elektro-stimuláciu a dopriať si tak jemné brnenie alebo intenzívnu a silnú pulzáciu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Priestor za vašimi zadnými dvierkami už máte úplne preskúmaný a chcete skúsiť niečo viac? Tento kolík vám doprajeme elektrizujúce vzrušenie, a to doslova! Kombinuje klasické vibrácie s brnením, klepaním a nárazmi spôsobenými vzrušujúcou elektrinou. Poďte to všetko objaviť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Majstrovský mastrubátor vo všetkých smeroch, ktorému len sotva odoláte! Nechajte sa unášať elektrickými impulzami v jemne štekliacej alebo búrlivej intenzite, ponorte svoj penis do super príjemného materiálu a vychutnajte si textúru pripomínajúcu skutočnú vagínu. Bonusom je potom ľahké čistenie a štýlový dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Possessor vám dodá všetko, čo potrebujete pre nevyspytateľnú hru.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan je vaginálna a análna sonda s netradične veľkými oceľovými kontaktnými miestami, ktoré vysielajú elektrické impulzy úplne rovnomerne.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroPebble XPE Pack

    Milujete elektro stimuláciu? A nehodil by sa vám nový zdroj, ktorý je k týmto hrám vskutku nevyhnutný? ElectroPebble XPF je balíček, ktorý obsahuje všetko, čo potrebujete vrátane slučiek na penis a elektródy Flange pre vaginálne alebo análne použitie. Zaobstarajte si ho za super výhodnú cenu a ukojte svoju nenásytnosť.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlátené elektrické kontaktné podložky a nastaviteľný tlak, čo myslíte, že to urobí s penisom a semenníkmi? Len si to predstavte! Python vie perfektne stláčať a ešte dávať elekt-stimulačné šoky. Je to nebezpečná pomôcka, tak bacha, nech pýchu svoju alebo svojho náprotivku nezmučíte nadobro!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto pomôcka, ktorou efektívne potrestáte svoj neposlušný náprotivok. Prick Stick pri kontakte s kožou vydá hlasné prasknutie a iskru a tiež pekne uštipne. Na akú časť tela ho budete chcieť použiť už necháme na vás!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Chcete rozšíriť svoju zbierku elektro-stimulačných pomôcok? Moaner by vám nemal chýbať! Umožňuje ľahké preniknutie a zasunutie a dá sa použiť vaginálne i análne. Použitie je bezpečné a zároveň pohodlné a elektródové kontakty sú umiestnené v hornej a dolnej časti pre intenzívne pôžitky. Vychutnajte si elektro-sex s tými naj doplnkami!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Stále hľadáte niečo nové, čo by vás dostalo do kolien? Práve ste to našli! S touto hračkou pošlete stimulujúcu elektrinu nielen ku koreňu vášho penisu a k semenníkom, ale aj do citlivej močovej trubice vďaka ohybnému silikónovému dilatátoru, ktorý sa prispôsobí vašim kontúram. Bipolárna elektrická stimulácia si teda vezme do parády nielen vonkajšiu časť vášho nádobíčka, ale aj tú vnútornú. Koľko toho vydržíte?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim vajíčkom pre vonkajšie aj vnútorné stimulácie! Je úžasne hravé, vyrobené z kvalitného silikónu a vybavené funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Milujete spájanie príjemného s užitočným? Nosením týchto guľôčok vo vašom lone nielenže posilníte svaly panvového dna, ale si tiež užijete vzrušujúce vibrácie a elektro-stimuláciu, úroveň ktorých si budete voliť cez ovládač. Tréning panvového dna nikdy nebol tak zábavný a účinný! Neuspokojte sa len tak s niečím, chcite to najlepšie.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.