×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky čierna extra bezpečné

Položky 33 až 64 z celkom 195

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Snívate si o nádhernej Lise Ann len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov, ktoré môžete použiť na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Máte radi trápenia vášho penisu? Tento Cum Stopper budete milovať! Tvorí ho silikónový krúžok, na ktorý je pripevnený pohyblivý hák s guľôčkou do vašej močovej trubice. Krúžok sa nasadzuje pod žaluď a guľôčku vložíte do penisu. Vyskúšajte niečo nové!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Chcete si užívať o niečo viac? Prizvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je báječne pružný a stiahne váš penis pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa potom zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie naproti klitorisu. Vyskúšajte, ako krúžok vie držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Chcete niečo viac? Niečo dvojnásobného? Chcite 7x P-Gyro! Svojimi vibráciami bude dômyselne dráždiť vašu hrádzu a ešte lepšie budú jedinečné krúživé pohyby, ktoré ani ľudský prst nezvládne. Tvar stimulátora je premyslený a materiál príjemný a kvalitný. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Toto vibračné vajíčko disponuje diaľkovým ovládačom, takže ho môžete ukryť vo svojom lone, ovládač zveriť partnerovi a užívať si pokojne aj na verejnosti. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavujeme Booty Beads - pružné a zábavné análne koráliky, ktoré si zamilujete! Disponujú silným motorom PowerBullet a poskytnú vám tak intenzívne vibrácie po celej svojej dĺžke. Vyberte si zo 7 neuveriteľných funkcií a flexibilné koráliky si natočte tak, aby vám dopriali maximálnu stimuláciu.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Láka vás objavovanie nových pôžitkov, alebo ste souding už vari vyskúšali a nemôžete sa ho nabažiť? S týmto plugom svoju močovú trubicu preskúmate ešte viac, pretože má nielen pôsobivú textúru, ale odnímateľný krúžok pre pohodlné uchytenie za žaluď. Okúste maximálne potešenie skrz citlivé nervové zakončenia v močovej trubici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto kolekcie príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s ním skúsite!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Prajete si masáž celého tela alebo radšej intenzívnu stimuláciu klitorisu? S touto čiernou masážnou hlavicou si užijete oboje. Má pre vás nachystaných 24 vibračných režimov, ktorými vás dostane do extáze, tak do úplného relaxu. Tak poďte si to urobiť pekné a príjemné.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Milujete to pusou? Moto Stroker bude vaša nová láska! Disponuje totiž funkciou automatického pohybu a vibrácií a vaše ruky si tak budú môcť konečne oddýchnuť. Vychutnáte si 5 rôznych vibračných režimov a prírazy vo 2 vzrušujúcich režimoch. Nájdite dokonalý rytmus a oddajte sa realistickým ústam, ktoré vás vyložene pohltia!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 7.5" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto sady neuveriteľne príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx I Love You

    Hľadáte ideálny darček pre svoju lásku? Práve ste ho našli! Tento láskyplný sáčok dá vášmu náprotivku najavo, čo k nemu cítite. Nájdete v ňom totiž vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí zostali doteraz erotickými pomôckami nepobozkaní. Spoznajte novú úroveň romantických emócií a pohrajte sa spolu nežným, avšak vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 3 9.5" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Aké vzrušujúce je nemať nad sebou kontrolu, nemyslíte? Vyskúšajte to s touto nežnou sadou 5 saténových stúh na zviazanie. Lesklá tkanina bude príjemná pre vaše oči a pokožku a mierne skosené konce elegantne dotvoria efekt mašle. Užite si zmyselné otroctvo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Láka vás skúmanie vašej močovej trubice zvnútra? Skúste to s týmto plugom, ktorý je príjemne hladký a pohrá sa s vašimi nervovými zakončeniami v močovej trubici pre vibrácie v 20 úrovniach. Skosená špička zaručuje ľahké zavádzanie a diaľkový drôtový ovládač i USB dobíjanie zase jednoduché ovládanie. Nenechajte svoju močovú trubicu dlho čakať na tento druh vášne!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konečne nekonečne pevná erekcia je tu! Tento krúžok RingO je silný, ale zároveň parádne flexibilný. Nielenže váš penis ozdobí, ale tiež ho aj stiahne, čím zabráni prietoku krvi, posilní tým erekciu a predĺži ju. Chcete dlhé a intenzívne milovanie? S krúžkom RingO si ho doprajete!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik trblietajúcim sa kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale tiež bezpečný pre telo. Je vhodný preňho i pre ňu a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Inflatable Butt Plug L

    Býva váš análik občas nenásytný a tuží po zaujímavej stimulácii? Kúpte mu dofukovací análny kolík, ktorý jeho túžby ukojí jedna báseň. Vyrobený je z príjemného silikónu, disponuje prísavkou a jeho použitie je veľmi jednoduché. Uchopte do ruky balónik a nafúknite sa vášňou.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Túžite po dlhšej a pevnejšej erekcii? Vyskúšajte erekčný krúžok Blush Camo, ktorý je mäkký a flexibilný, takže vám zaručí maximálne pohodlie. Je plochý, takže nebude kĺzať a je vyrobený z hebkého silikónu, takže vám bude skutočne príjemný. Užite si dlhšie milovanie, zaslúžite si ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X zintenzívni vaše pôžitky! Ohromí vás totiž silným piestovým ťahom a poskytne vám dokonalý zážitok. Predstavuje dokonalú senzačnú vzrušujú búrku, ktorú si prispôsobíte svojim potrebám! Pripravte sa na ťahy mäkkého texturovaného rukávu, ktorý vás maximálne poteší!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Uvoľnite sa, relaxujte a možno aj explodujte. Dokonalý masážny či stimulačný zážitok vám dopraje iba táto XR Brands masážna hlavica. Jej diamantová textúra vám poskytne intenzívnu masáž a na rukoväti, ktorá vám pohodlne padne do ruky, budete ľahko prepínať medzi 8 vzormi a 3 úrovňami sily. Nájdite uspokojenie a úľavu. Konečne ...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone 6 Anal Beads

    Korálikový náhrdelník pre váš análik! Táto šestica rôzne veľkých guľôčok je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, ktorý si obľúbite na prvý dotyk. Koráliky vám doprajú veľmi príjemné a vzrušujúce pocity, ktorým sa len tak nič nevyrovná. Vyskúšajte ich, stoja za to!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorého prednosťou je funkcia zmyselného prirážania a okrem toho bude stimulovať aj váš klitoris. Podľahnúť mu bude tak jednoduché!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Chystáte sa iba objaviť tajomstvo stimulácie močovej trubicie? Táto dvojica plugov pre vás bude na to úplne ideálna! Ich hrot uľahčuje zasunutie a koncová guľôčka zase prináša bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Užite si hladký aj zvlnený dizajn, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú skúsite!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Training Balls Remote Controlled Geisha Balls

    Chcete posilniť panvové dno vzrušujúcim spôsobom? S touto sadou si môžete byť istá, že vaše svaly panvového dna budú v tej najlepšej starostlivosti, pretože im zaistí dokonalý tréning, ktorý skutočne pocítite! Chcete guľôčky nevibračné alebo vibračnú guľôčku na diaľkové ovládanie? Staňte sa majsterkou medzi pevnejšími vagínami!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Skutočné potešenie? Ozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential v8m ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Či už vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, vyskúšajte ho a zmeňte svoj život.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Black

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Rúžov nie je nikdy dosť! Avšak toto nie je len tak nejaký rúž, je to vibrátor ukrytý v diskrétnom obale na rúž. Stačí rúž otvoriť, otočiť spodnú časť a silné vibrácie tu budú len a len pre vás! Vďaka kompaktnému a diskrétnemu vzhľadu môžete mať rúž stále pri sebe a potešiť sa kedykoľvek, keď dostanete chuť.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 195

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.