×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky fialová

Položky 33 až 64 z celkom 1038

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Silný 7-rýchlostný mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off, plný vášnivých intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker - Vibračné přísavky na bradavky

    Vibračné prísavky na bradavky od značky You2Toys sa iste stanú vašou obľúbenou pomôckou. Disponujú minivibrátormi, ktoré vaše bradavky budú skutočne veľmi intenzívne dráždiť. Použitie tejto hračky je veľmi jednoduché, stačí prísavky nasadiť na bradavky, pomocou balónika odsať vzduch, zapnúť vibrácie a užívať si slastnú stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Fialová

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Fialová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Fialová

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Double Mini Dong - Obojstranné dildo 30cm Fialová

    Double Mini Dong je kvalitné, fialové, obojstranné dildo vyrobené z jemného gélového materiálu. Dildo je pevné, pružné a veľmi poddajné, so žilkovaním a na koncoch je zakončené realisticky tvarovanými žaluďmi rôznych veľkostí.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Barcelona Anal Toys Purple

    Ste len začiatočník, čo sa análneho dobrodružstva týka, a premýšľate, aká hračka bude pre otvorenie vašich zadných dvierok najvhodnejšia? Táto dvojica by nemala uniknúť vašej pozornosti, pretože vám pomôže objaviť slastné tajomstvo análneho potešenia. Vyskúšajte ju!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly UV Germicidal Heating Rod

    Zmenil váš život na poznanie od doby, kedy máte po boku niektorú z dievčat z rodiny Tantaly? Máme z vás radosť, zaslúžite si milujúcu krásavicu! Aby teplo domova, ktoré vám vaša milenka prináša bolo ešte hrejivejšie predstavujeme vám tento špeciálny prútik, ktorý sa bude starať o zdravie vašej milej a vykonávať účinnú UV sterilizáciu jej otvorov lásky. Rozmaznávajte seba aj svoju Tantaly polovičku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Fialová

    Krásne pružné dildo z gélového materiálu je určené predovšetkým párom, ktoré chcú zažiť vzrušujúcu výmenu rolí, alebo párom, ktoré tvoria 2 ženy. Spoznajte nový terén a urobte vaše milostné hry kreatívnymi.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    S týmto motýlikom doletí až k nebeskému orgazmu! Ovláda sa cez aplikáciu v telefóne a môžete si s ním užívať báječne vzrušujúce hrátky na diaľku. Jeho ergonomický tvar bude stimulovať všetky vaše citlivé miestečká a silikónový materiál si zamilujete. Vytvárajte si vlastné vibračné vzorce pre 2 výkonné motory, alebo si vyberte z 10 prednastavených, bude to zábava.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyTwo Massager with Suction, Pulsation and Thrusting Purple

    Nie je masážna hlavica ako masážna hlavica! Táto je úplne špeciálna, pretože vám ponúkne 3 báječné funkcie! Guľatá hlava z príjemného materiálu z jednej strany vie zmyselne nasávať klitoris az druhej strany je to stimulátor s 10 intenzívnymi pulzačnými funkciami. A to nie je všetko! Rukoväť hlavice ovláda schopnosť prírazov, a to aj o úžasných 10 režimoch.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Vibrating Strap-On For Him

    Patríte medzi análnych objaviteľov a už ste skúmali análik svojho partnera prstom alebo jazykom? Chcete sa dostať na ďalší level? V tom prípade je tento strap-on presne to, čo práve potrebujete! Doprajte mu ohromujúci orgazmus skrz anál s týmto štíhlym, prípadne i vibrujúcim dildom. Je špeciálne vyvinuté pre análnych začiatočníkov, pretože je malé, ale zároveň je dômyselne zakrivené presne tak, aby dosiahlo na ono sladké a citlivé miesto menom prostata. Postroj perfektne padne každej dáme, pretože disponuje nastaviteľnými popruhmi a vďaka plyšovému lemu pôsobí nielen esteticky, ale vždy bude aj držať na svojom mieste.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ona miluje orálne uspokojovanie a nikdy si neželala nič viac, než aby ho mohla zažívať kedykoľvek sa jej zachce. Konečne sa jej sen splnil! Avšak najprv začala s vibráciami, stisla tlačidlo a priložila si hladký silikónový koniec na klitoris, následne ho zasunula dovnútra do vagíny, aby podráždila G-bod.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masážna hlavica a perlový vibrátor v jednom! Wand & Pearl Vibrator od značky Javida predstavuje kombináciu klasickej masážnej hlavice z jednej strany a vibrátora s rotujúcimi perličkami zo strany druhej. Hlavica je dômyselne zakrivená a pružná, takže s ňou ľahko dosiahnete na všetky dôležité miesta. Vychutnajte si 7 režimov vibrácií a 3 režimy rotácií perličiek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Daniel Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Daniela, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Daniela!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Chcete si vychutnávať zmyselne teplučké vibrácie a realistické prirážanie noc čo noc? RoMAX je moderný a šikovný vibrátor s funkciou zahrievania, ktorú si zamilujete, a s funkciou prirážania, ktorá vytvára skutočne realistické pôžitky. Samozrejme nechýbajú ani vibrácie o 10 sexi režimoch. A počkajte, až na svojich intímnych miestach pocítite hebký dotyk príjemného silikónu, ach!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Každá žena si zaslúži, aby sa jej niekto venoval skutočne naplno! Každá žena si zaslúži orgazmus a potešenie. Každá žena si zaslúži Paloqueth Dual Stimulation, pomocníka, ktorý je cenovo dostupný a šikovný. Nechajte ho, aby nasával váš klitoris a zároveň vibroval priamo na bod G!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync O Purple

    Radíte sa medzi milovníkov pôžitkov? S týmto novým modelom od We-Vibe si zaistíte tú najlepšiu stimuláciu! Dokonale vám padne a dokonale vás bude rozmaznávať. Jeho vonkajšie rameno sa oprie o klitoris a rameno v tvare písmena O sa pohodlne uvelebí vo vagíne. Vychutnajte si lahodné vibrácie v páre s touto inovatívnou hračku C-tvaru!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    Chcete si užívať milovanie ešte intenzívnejšie? Tento pôvabný pomocník dopraje slastné vibrácie vám obom! Bude mieriť na bod G i klitoris a zároveň nezabudne ani na penis. Pretože jedine remíza sa v sexe považuje za víťazstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Fialová

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami Fialová

    Ami je inovatívna sada venušiných guličiek určených nielen pre potešenie. Ami výborne poslúži pri posilňovaní svalov panvového dna, pri ťažkostiach s inkontinenciou alebo pri rekonvalescencii po pôrode.

    57,90 €

    44,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Už vám nestačí obyčajný sex a hovoríte si, že by to chcelo niečo viac? Vy máte problém a my máme riešenie! Vyskúšajte erekčný vibračný krúžok, ktorý stiahne penis pri koreni a podporí erekciu a HLAVNE - svojimi vibráciami bude neodolateľne stimulovať klitoris. Niet nad čím váhať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Túžite po neuveriteľnom orálnom sexe a možnosti úžasnej stimulácie bodu G? Získajte to najlepšie z oboch svetov s Her Ultimate Pleasure Max! Táto neuveriteľne šikovná hračka vás očarí intímnym saním a vibračnými a olizujúcim jazykom a dlhou zamatovo mäkkou rukoväťou, ktorú použijete aj ako zmyselný vibrátor. Dostaňte sa cez okraj strhujúcej extázy a zažite maximálnu slasť!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Fialová

    Duálny vibrátor určenie na stimuláciu celej vaginálnej oblasti. Zažite intenzívne pocity spojené s dráždením bodu G i vonkajšej časti vagíny zároveň.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gélový multifunkčné rotačný vibrátor

    Multifunkčnéý, gélový, rotačný vibrátor pre ženy so sériou rotujúcich kovových guľôčok a s rotujúcou špičkou, ktorá sa pri zapnutí pohybuje hore a dole, simuluje tak prirážajúce pohyby.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Chcete mať pevné panvové dno? To chce každá žena! So sadou Paloqueth Kegel Balls Set spojíte príjemné s užitočným a vzrušujúcim spôsobom si svoje panvové dno efektívne posilníte. V sade nájdete 4 rôzne ťažké guľôčky, z ktorých jedna je dokonca vibračná, a dva nadstavce. Z každej začiatočníčky sa razom stane skúsená cvičenka, tak do toho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Slim Anal Plug Purple

    Chcete potešiť svoje zadné vrátka? Nechajte do nich vstúpiť tento pôvabný análny kolík s klasickým tvarom. Jeho design a praktická ergonomická základňa dohromady tvoria produkt, ktorý perfektne sedí a je vhodný i pre úplných začiatočníkov. Urobte si zadočkovú radosť!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Silicone Ben Wa Balls

    Cítite, že vaše panvové dno potrebuje posilniť? Ben Wa Balls je sada ideálna pre všetky začiatočníčky, ktoré chcú trénovať efektívnym spôsobom a dosiahnuť tak rýchle výsledky. Prejdete si 5 rôznymi úrovňami vďaka vymeniteľnému závažiu a zaistíte si tak nielen prevenciu proti inkontinencii, ale aj intenzívnejšie orgazmy.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 1038

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.