×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky fialová

Položky 33 až 64 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vás vezme do raja tým najúčinnejším spôsobom: cieli totiž na bod G, ale stimuluje aj klitoris a hrádzu a aby toho nebolo málo, vyniká skvelou funkciou zahrievania!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Cici Purple

    Ďalším prírastkom do Svakom rodiny je pôvabná Cici. Disponuje flexibilnou hlavou s možnosťou ohnutia do akéhokoľvek uhla, čím sa stáva úplne vychytanou pomôckou, s ktorou dosiahnete na všetky svoje citlivé body. Jej dizajn je nielen elegantný, ale tiež luxusný, rovnako ako funkcie, ktorými vás ohromí. Ponúkne vám totiž 5 rôznych vibračných režimov a ku každému z nich tiež 5 úrovní intenzity. Samozrejmosťou je tiež prvotriedny silikónový materiál, z ktorého je Cici vyrobený a dobíjacie batérie.

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojitá a trojitá stimulácia pre páry aj jednotlivcov! Tento extrémne flexibilný dvojitý vibrátor na diaľkové ovládanie sa stane vašou obľúbenou erotickou pomôckou. Ponúkne vám 10 vibračných režimov v každom svojom konci a vie tak stimulovať vonkajšie aj vnútorné hotspoty veľmi sexy spôsobom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dildos Set for Universal Harness Purple S/M/L

    Trojica dild rôznych veľkosti z kvalitného a príjemného silikónu. Ich zakrivený tvar s výraznou špičkou pohodlne zacieli na citlivý G-bod alebo na prostatu. Sú univerzálne, hebké, šikovné a vhodné napríklad aj pre stra-on.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Vzrušenie je niekedy také magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa jej a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Royal Mini Opal

    Aj malé veci môžu byť neuveriteľne šikovné a hlavne vzrušujúce! Rovnako ako táto maličká vibračná hlavička zo zamatovo hladkého silikónu úchvatnej farby, ktorú nepôjde nemilovať. Mäkká hlava je usadená na pružnom krku a ponúkne vám 10 jedinečných vibračných rýchlostí a vzorov. Vďaka vodotesnosti vám bude príjemnou spoločnosťou aj v kúpeľni a vďaka malej veľkosti ju môžete vziať kamkoľvek so sebou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Všetko, čo ste kedy chceli v rámci BDSM vyskúšať, v jednej jedinej sade od Secret Play! Poďte si vychutnať obmedzovanie slobody, preberanie moci a tiež aj trochu bolesti. Všetky doplnky v pôvabnej kovovej krabičke sú vyrobené zo 100% vegánskej kože a užijú si ich začiatočníci aj pokročilí. Prekonajte limity svojej fantázie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luxusné vibračné vajíčko prémiovej kvality, pod ktorou sa podpisuje značka Svakom! Vychutnajte si s ním 25 vzrušujúcich skúseností + inteligentný Svakom režim ako bonus. Potešte sa vajíčkom Elva kedykoľvek a kdekoľvek, vaša nezbedné fantázia sa s ním stanú skutočnosťou!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Milujete spájanie príjemného s užitočným? Nosením tohto stimulátora vo vašom lone nielenže posilníte svaly panvového dna, ale tiež si užijete vzrušujúce vibrácie a elektro-stimuláciu, ktorých úroveň si budete voliť cez ovládač. Tréning panvového dna nikdy nebol taký zábavný a účinný! Neuspokojte sa len tak s niečím, chcite to najlepšie.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci vibrátor. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa postarajú o vašu dokonalú slasť. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si z 10 vibračných režimov.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Double Delight Vibrating Rabbit C-Ring Purple

    Snívate o čistom potešení? Tak to určite musíte vyskúšať duálnu penetráciu s touto úžasnou hračkou! Stačí umiestniť pevný a zároveň pružný silikónový krúžok na penis a semenníky, čo zaistí bezpečné uchytenie. Následne bude králičie stimulátor vibráciami štekliť a vzrušovať klitoris, zatiaľ čo pridaná dildo bude prenikať análne a váš penis vaginálne. Vychutnajte si túto jazdu, ktorá bude stáť za to!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Táto fialová kráska objíme celú vašu mušličku jemným silikónom, priľne k nej a dopraje jej slasť, po ktorej túži. Stlačte tlačidlo "S" a pocíťte príjemné sanie lepšie ako orálny sex. Rozkoš je tu. Stlačte tlačidlo "R" a vyberte si tú najpríjemnejšiu intenzitu. Váš poklad zaplavuje vzrušenie a vlhkosť, vy lapáte po dychu a prechádzate prstom k tlačidlu "V", spúšťate vibrácie a stúpate do orgazmického neba.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Omamne ružová hračka pre orgazmické zážitky! Ponúkne vám hneď dve úžasné funkcie, vibrácie a poklepávanie. 3 silné motory, ktoré v sebe hračka ukrýva, spolu spolupracujú a vedia vám poskytnú skutočne príjemné zážitky. Stimulujte svoj P-bod alebo G-bod, bude to jedna veľká nádhera!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad túto vibračnú hlavicu Jacky O. Má robustnú hlavu s vlnitou textúrou na pružnom ohybnom krku, takže s ňou dosiahnete všade, kam budete potrebovať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Metallic Lilac

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Uvoľnite telo i myseľ a doprajte si potešenie, ktoré potrebuje každá z nás. Nebudete na to sama, parťáka vám bude robiť tento pôvabný fialový elegán, ktorý sa bude sústrediť hlavne na váš g-bod. Disponuje funkciou poklepkávania, je dômyselne zakrivený a úžasne flexibilný. Špička dosahujúca na g-bod je príjemne mäkká a vybavená stimulujúcou textúrou. Objavte silu 2 motorov, zamilujte si 7 vibračných režimov a tiež 3 režimy pulzujúceho poklepkávania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Ateneo Rechargeable Multifunction Vibrator 7 Vibrations with Swinging Motion & Sucking Purple

    Objavte svet maximálnej spokojnosti s Ateneoom od Intense! Je to elegantný a sofistikovaný vibrátor s úžasnými funkciami a nádherným fialovým designom a zlatým detailom. Jeho 3 výkonné motory vám nachystajú rozmanitú stimuláciu a vaše telo i myseľ zaplavia úplná blaženosť.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Noxu Vibe with G-Spot Pulsation, Suction & Vibrating Tongue Purple

    Chcete si užiť chvíľky sama pre seba maximálne vzrušujúcim spôsobom? Vezmite si na pomoc tento úchvatný Noxu vibrátor! Ponúkne vám 10 sacích funkcií a vibrujúci jazyk na potešenie klitorisu, vibračné a tiež pulzujúcu funkciu pre vnútornú slasť. Zamilujte sa jeho perfektného tvaru, hodvábne hebkého materiálu a omamných schopností.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Clitoral Licking G-spot Vibrator OG Purple

    Zo všetkého najviac na svete milujete orálny sex? Tento vibrátor vás bude svojim mrštným jazýčkom láskať kedykoľvek sa vám zapáči! A to nie je všetko, postará sa tiež o váš bod G a jeho citlivé okolie. Vychutnajte si dvojité potešenie a následné dvojité vyvrcholenie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Strapless Strap-On Pulse Vibe Purple

    Chcete pri vašich párových hrátkach zažívať maximálne potešenie? Prizvite si k nim tento 2 v 1 pulzujúci vibrátor! Na to, aby s ním mohla jeho nositeľka prenikať do jej náprotivku nie je potrebný žiadny postroj, je tvarovaný tak, aby ho vaginálne svaly pohodlne udržali a vás tak nič nerušilo. Chopte sa ovládača a vyberte si medzi 7 režimami pulzovania v koncovom bode a 3 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Ste pripravený na vzrušujúce potešenie i uspokojenie kdekoľvek a kedykoľvek? Toto šikovné vibračné vajíčko sa stane vašou najobľúbenejšou hračkou ako v posteli, tak napríklad na prechádzke. Má zamatovo jemný povrch a silné vibračné funkcie. Uchopte ovládač, alebo ho zverte svojmu náprotivku a s vajíčkom sa vydajte na zmyselnú cestu za vzrušením.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Alpine Purple

    Snívate o pôvabnom análnom kolíku, ktorý by sa krútil za vašimi zadnými vrátkami a vytváral tak mimoriadne vzrušujúce pocity. Jeho inovatívny rotačný motor je ovládateľný cez diaľkový ovládač, ktorý si môžete nechať vo svojej ruke alebo ho zveriť svojmu náprotivku. Užite si luxusnú hračku, ktorej rotácie budete milovať!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Elegantný, pružný, výkonný, vibrujúci, milujúci a šťastný, presne taký je tento vibračný krúžok so stimulačným zajačikom na klitoris. A viete, čo je najlepšie? Budete ich milovať obaja, lebo bude tešiť vás oboch. Posilní totiž erekciu a zároveň flexibilnými uškami poláska pri milovaní klitoris. Navyše si budete silu vibrácií diktovať skrz ovládač. Milujte sa ešte intenzívnejšie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Discover Purple

    Vydajte sa na zvodnú cestu análneho skúmania. Tento báječný vibračný pomocník bude vašim sprievodcom. Bude vás dráždiť a vzrušovať. Jeho pružný krk aj dokonalý tvar sa prispôsobia vašej polohe a ovládač môže spočinúť v ruke vašej alebo vašej náprotivku. Doprajte si to, pretože inokedy, keď nie teraz?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Apollo Vibrator with Thrusting, Pulse & Suction Lila

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Apollo a je úžasne multifunkciou. Disponuje 10 vibračnými funkciami, funkciou prírazov a ramienkom so schopnosťou sania klitorisu. Apollo je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.