×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky fialová

Položky 65 až 96 z celkom 179

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tracy's Dog Tease Sucking Vibrator Purple

    Už ste počuli o Tease Vibrator Suction? Je to úplne úžasná erotická hračka, ktorá má 3 hlavné funkcie: sanie, vibrácie a zmyselné zahrievanie. Satie si bude užívať váš klitoris a vibrácie zase G-bod, sčítané podčiarknuté vás čaká ohromujúca duálna stimulácia zakončená neprekonateľným orgazmom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Záleží vám na veľkosti? Bang! XL je mimoriadne veľký klasický vibrátor s hodvábne hladkým povrchom. Ponúkne vám 3 intenzívne vibračné rýchlosti, ktoré si budete môcť vychutnávať externe aj interne. Popusťte uzdu svojej fantázii a užívajte si tento XL vibrátor osamote alebo s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Sužuje vás chladná samota? Vibrátor Cornelius ju nahradí vzrušujúcim teplom. Jeho hlava má totiž jedinečnú schopnosť zahriať sa až na úžasných 48 °C. Navyše máte tiež dômyselný tvar na zacielenie na bod G a pozornosť bude venovať i klitorisu. Nechajte svoju vagínu doslova vzplanúť vášňou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Mr Boss prichádza s novou kolekciou úžasných vibrátorov a rotátorov, ktorých motory dosahujú úchvatné vysoké výkony a zároveň sú super odolné! Patria sem tieto pôvabné vibračné guličky Dumas, ktoré vám pomôžu posilniť panvové dno a zažívať lepšie sexuálne uspokojenie. Vyberte si z ich 10 vibračných režimov a podľahnite sile výkonného motora!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Syrene Purple

    Elegantné a moderné vibračné vajíčko Syrene čaká, až si ho všimnete! Má tvar príjemný a pohodlný na nosenie a keby nevedelo zmyselne a intenzívne vibrovať, snáď by ste aj zabudli, že sa ukrýva vo vašej vagíne. Má dlhý a pružný krk a diaľkové ovládanie, ktoré môžete zveriť svojmu náprotivku a vyraziť von, kde začne vzrušujúca predohra s vibračným vajíčkom Syrene.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Manual Pussy Pump Purple

    Nechajte sa napumpovať! Táto pumpa Pleasure Pump využíva silu intenzívneho sania, čo spôsobuje väčšiu citlivosť, vzrušenie a orgazmy. Priehľadný nadne padne na vaše intímne partie ako uliaty a vytvára vzduchotesné tesnenie, ktorému nepôjde nepodľahnúť.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Purple S

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s masážnou hlavicou, ktorej hebučká silikónová hlava vie vibrovať na 5 úrovniach a 7 funkciách. Vezmite ju a rozmaznávajte sa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci vibrátor. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa postarajú o vašu dokonalú slasť. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si z 10 vibračných režimov.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Snívate o tom najviac vzrušujúcom bozku? Táto hračka sa nie nadarmo volá Kiss. Má úchvatný tvar púčika a disponuje šikovným jazýčkom, ktorý vás svojimi vibráciami vezme až na vrchol blaha. Užite si príjemný dotyk kvalitného silikónu a veríme, že určite oceníte aj praktické dobíjanie cez USB kábel.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Twisty

    Chcete si trochu pohrať sama so sebou alebo dokonca túžtei po tom, aby si s vami pohrával váš partner, a to úplne KDEKOĽVEK? Tieto guľôčky sa vo vás roztancujú na povel ovládača a budú vás pokúšať, stimulovať a vzrušovať. Ovládač má dosah 15 ma ich vibrácie sú diskrétne tiché, takže čo z toho vyplýva? Vyjdite si s nimi von!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Vibrating Pussy & Ass Balls Purple

    Často váš análik žiarli na vajíčko vo vašej vagíne? Teraz je tomu koniec! Sú tu 2 guľôčky GoGasm spojené pružným silikónom. Väčšia guľôčka sa uvelebí vo vagíne a ak budete chcieť, budete môcť v nej pomocou ovládača prebudiť zmyselné vibrácie. Tú menšiu si zase zamiluje váš análik pre jej vnútornú ťažšiu pohyblivú guľôčku vzrušujúco narážajúcu do stien. Noste guľôčky kdekoľvek a kedykoľvek a spríjemnite si aj tie najnudnejšie všedné dni!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Lilac

    Model G-Spot Flex 5 Connect App prináša flexibilitu, zábavu a elegantný design. Vnútorný drôt sa postará o to, že sa vibrátor pre bod G premení na vibrátor typu rabbit. Môžete ho ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnuť naozaj exkluzívne zážitky.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U G-Tastic 17,8cm Metallic Silicone Dildo Purple

    Jedno z najkrajších dild ever, fakt! Má nádhernú fialovú metalickú farby a pôvabne sa leskne a trblieta. Vo vašej zbierke hračiek rozhodne vynikne. Navyše ho môžete spárovať s obľúbeným postrojom, alebo využiť jeho silnú koncovú prísavku a hrať sa bez použitia rúk. Je pevné a zároveň pružné a bude zmyselne masírovať vaše hlboké citlivé miesta.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Liquid Silicone Dildo Deluxe 02 Purple

    Úchvatné purpurové dildo z vysoko kvalitného silikónu, ktoré budete milovať! Pochádza z dielne obľúbenej značky Chisa Novelties a je báječne flexibilné, príjemné na dotyk a bezpečné pre telo. Vďaka koncovej prísavke ho ľahko pripevníte napríklad na kachličky v kúpeľni alebo tiež k postroju. Vychutnajte si jeho tvar a krivky, ktorými sa budete zmyselne trieť o váš g-bod!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Viete, čo je aktuálnym hitom medzi erotickými hračkami na klitoris? Sú to vibrátory ako je tento - s úzkym koncom pre presné zacielenie a so silnou vibračnou schopnosťou. Magnificient vám na svoj úzky koniec ponúkne ešte dva nadstavce, takže v kombinácii so 6 pulzujúcimi funkciami a 5 rýchlosťami vibrácií máte naozaj veľa možností, ako si to urobiť s absolútnou presnosťou. Zamerajte sa na seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    O bode G toho už bolo toľko povedané! Teraz už nezáleží, či ho máte alebo ho stále hľadáte, vibrátor Lici bude pre vás dokonalý v oboch prípadoch. Jeho ladné telo sa dotkne priamo zázračného bodu G a cez jeho stimuláciu vám dopraje neskrotný orgazmus!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA58 Silicone Dildo KlicLok 8.4" Purple

    Snívate o realistickom prenikaní? Toto dildo je navrhnuté podľa skutočnej ľudskej veľkosti, nie je príliš veľké, ani príliš malé a splní požiadavky väčšiny milovníkov a milovníčok. Má autenticky vymodelované žilky pre skutočné zážitky, ktoré si vychutnáte za všetkých okolností. Pripojte toto dildo k svojmu šukaciemu stroju a nechajte sa unášať na vlnách vzrušenia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Double Dipper

    Double Dipper sľubuje potešenie pre oboch partnerov či partnerky. Ukrýva v sebe dva silné motory a je vyrobený z báječne hebkého silikónového materiálu, ktorý je príjemne pružný a prispôsobí sa tak kontúram vášho tela. Vyskúšajte s ním nové hrátky, nové pozície a objavujte nové vzrušenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Noxu Vibe with G-Spot Pulsation, Suction & Vibrating Tongue Purple

    Chcete si užiť chvíľky sama pre seba maximálne vzrušujúcim spôsobom? Vezmite si na pomoc tento úchvatný Noxu vibrátor! Ponúkne vám 10 sacích funkcií a vibrujúci jazyk na potešenie klitorisu, vibračné a tiež pulzujúcu funkciu pre vnútornú slasť. Zamilujte sa jeho perfektného tvaru, hodvábne hebkého materiálu a omamných schopností.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jaimy D, s ktorým veľmi pohodlne a príjemne dosiahnete na G-bod a skočíte do víru vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Clitoral Licking G-spot Vibrator OG Purple

    Zo všetkého najviac na svete milujete orálny sex? Tento vibrátor vás bude svojim mrštným jazýčkom láskať kedykoľvek sa vám zapáči! A to nie je všetko, postará sa tiež o váš bod G a jeho citlivé okolie. Vychutnajte si dvojité potešenie a následné dvojité vyvrcholenie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Siter Vibrator with Hitting Ball & Flipping Tongue 3 Motors Purple

    3 výkonné motory, ktoré ako 3 oriešky pre Popolušku splnia vaše najtajnejšie sny! Toto je Siter, výkonný vibrátor a neuveriteľne príjemnými funkciami. Vie vibrovať o 7 režimoch a sústrediť sa bude na vnútornú časť vagíny, zatiaľ čo váš klitoris bude roztekať vplyvom poklepávania šikovnej guličky. Najlepší je však „vnútorný jazyk“, ktorý svojim pohybom zaistí pôsobivú a dych vyrážajúcu stimuláciu, je totiž nádherne pružný, mäkký a textúrovaný na špičke.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Strapless Strap-On Pulse Vibe Purple

    Chcete pri vašich párových hrátkach zažívať maximálne potešenie? Prizvite si k nim tento 2 v 1 pulzujúci vibrátor! Na to, aby s ním mohla jeho nositeľka prenikať do jej náprotivku nie je potrebný žiadny postroj, je tvarovaný tak, aby ho vaginálne svaly pohodlne udržali a vás tak nič nerušilo. Chopte sa ovládača a vyberte si medzi 7 režimami pulzovania v koncovom bode a 3 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Alpine Purple

    Snívate o pôvabnom análnom kolíku, ktorý by sa krútil za vašimi zadnými vrátkami a vytváral tak mimoriadne vzrušujúce pocity. Jeho inovatívny rotačný motor je ovládateľný cez diaľkový ovládač, ktorý si môžete nechať vo svojej ruke alebo ho zveriť svojmu náprotivku. Užite si luxusnú hračku, ktorej rotácie budete milovať!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 179

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.