×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky análne G-spot

Položky 33 až 64 z celkom 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a tiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Chcete svojmu náprotivku ponúknuť extra obvod, a ešte si spoločne užiť dunivé vibrácie? Takto to jedine s touto šikovnou hračkou na diaľkové ovládanie! Ponúkne vám 8 vibračných vzorov a 2 rýchlosti a na vašom penise bude držať vďaka 2 pružným krúžkom. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Flow+Bulb Pleasure Steel Wand Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Táto sexi pomôcka bude vašim sprievodcom pri vnútorných prieskumoch. Hodí sa na hľadanie a dráždenie G-bodu, prostaty alebo akéhokoľvek iného miesta. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Kto bude mať dnes veľa? Budete to ONA, kto bude zmyselne prenikať? Všetko je možné! Táto sada vám umožní vymeniť si role. Stačí si obliecť pohodlný postroj a pridať k nemu mäkké a dômyselné zakrivené dildo? Vyberte si malé, stredné alebo veľké.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 29

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovanými detailmi, ktoré vyrážajú dych. Svoju jedinečnosť si získava svojím vzhľadom z fúkaného skla.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    Zažite intenzívne vzrušenie a užite si spoločné intímne chvíle oveľa viac než kedykoľvek predtým. Ide o jedinečnú hračku pre vás i vašu partnerku či partnera zároveň, okúste jej príjemné vibrácie a nekonečné možnosti potešenia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Trixie Thrusting Dildo Wine

    Chcete autentické a vzrušujúce zážitky? Táto krásna pomôcka vás úplne očarí! Jej hlavnou funkciou sú výkonné prírazy s tromi rýchlosťami (dĺžka ťahu 3,1 cm) a skvelý je aj tvar, ktorý cieli priamo na G-bod alebo na prostatu. Dlhá a ergonomická rukoväť vám uľahčí manipuláciu, tak sa ju poďte chytiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Deluxe Bangin Bench with Multispeed Sex Machine

    Chcete intenzívnejšie erotické hrátky sólo alebo v páre? Vyskúšajte to s touto lavicou Deluxe Bangin s odnímateľným šukacím strojom, wow! Možnosti nastavenia, variácie lavice, realistické dildo a až 195 prírazov za minútu v rozsahu 6 cm, to je niečo, čo spôsobí závislosť vášho G-bodu či prostaty na bezkonkurenčných orgazmoch!

    1 419 €

    879 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size L Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Limba Flex M Deep Sea Blue

    Limba flex je flexibilné dildo, ktoré môžete prispôsobiť a ohnúť podľa vašich preferencií. Každé telo je totiž iné a rozmanitosť je súčasťou skvelého sexu, a preto je tu dildo Limba flex s ohybným drôtom vo vnútri, ktorý drží rôzne tvary a uhly, podľa toho ako chcete vy. Dnes si môžete prispôsobiť všetko, prečo by ste si nemohli prispôsobiť aj erotické hračky ?!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Rainbow Curvy Stainless Steel Double Ended G-Spot Dildo

    Chcete kvalitné dildo na celý život? Vyberte si také, ktoré bude z nerezovej ocele a bude tvarované pre potešenie prostaty i G-bodu ako je toto Rainbow dildo od Black Label! Jeho dúhové sfarbenie sa vám bude páčiť na prvý pohľad a počkajte, až s ním okúsite aj teplotné hrátky!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Clit Pink

    Chcete vibrujúceho kamaráta, ktorý vás bude počúvať na povel? Dorcel Secret Clit pre vás nebude len vibrovať vo vnútri vagíny, ale postará sa aj o klitoris a okrem vibrácií vám ponúkne tiež zmyselné zahrievanie až na 45 °C. Ovládajte svojho nového potešiteľa skrz diaľkový ovládač a užite si predovšetkým funkciu ovládania hlasom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrátor pre parádne rozmanité potešenie za bezkonkurenčnú cenu! Je príjemne mäkký, dômyselne zakrivený a má výrazný koniec pre presnú stimuláciu g-bodu. Jeho telo je mierne zvlnené a umožňuje tak dráždenie klitorisu alebo análu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním, ktoré ponúka 10 vibračných režimov a 5 rýchlostí. Uchopte ho za praktickú rukoväť a urobte si dobre tak, ako práve potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 75

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 18

    Luxusné sklenené dildo Icicles No. 18 - čarovná univerzálna erotická pomôcka, ktorú je možné používať análne aj vaginálne. Takto elegantný predmet je súčasne aj vhodným - nenápadne vzrušujúcim - erotickým darčekom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Objavte dvojitú penetráciu, o ktorej sa vám ani nesnívalo! Orgasmis Double Do je jedinečné dvojité dildo a šikovný vibrátor v jednom! Má dva rôzne konce a motory, ktoré vám zaistia vibrácie v 9 režimoch na jednej strane a vzrušujúce prirážanie opäť v 9 režimoch na strane druhej. Vyskúšajte, ako je dildo úžasne ohybné a pohrajte sa s ním podľa svojich predstáv!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition The Pegger Strap

    Šteklenie jazykom alebo prstom nemôže nikomu trvalo stačiť, a preto je tu Pegger Strap, ktorý vám dopraje to pravé uspokojenie, po ktorým tak túžite. Bude skvelým pomocníkom náruživým lezbičkám, ale aj análnym milovníkom.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Extrémne flexibilný pomocník pre rôznorodú stimuláciu! Je to luxusný vibrátor s dlhou a pružnou rukoväťou a dá sa ohýbať do všetkých smerov, dokonca až o 180 stupňov! Jeho vibračná hlava vie stimulovať aj tie najhoršie prístupné miestečka a hravo tak dosiahne na G-bod alebo P-bod. Prizvať si ho môžete aj k milovaniu a láskať ním počas aktu klitoris.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Barry Dildo Black

    Každý sníva o inak tvarovanom dilde a možno je vaším snom práve toto! Úprimne by sme sa vôbec nečudovali. Jeho tvar je totiž vysoko nápaditý a hlavne ergonomický. Navyše má aj prísavku a vyrobené je z mäkkého silikónu, ktorý je príjemný, odolný a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Big Wand

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo vás očaruje! Je pomerne veľké, zmyselne zakrivené a vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Vďaka jeho dômyselnému tvaru a koncovým guľôčkam s ním pohodlne nájdete bod G a potešíte ho vzrušujúcim tlakom pre rozsiahlu škálu vnemov! Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra silné vibrácie pre vonkajšie aj vnútorné potešenie! Tento neprehliadnuteľne ružový výkonný vibrátor od Sweet Smile vás zaujme svojim realistickým dizajnom, ktorý priamo nabáda k príjemným erotickým hrátkam. Jeho žaluď sa bude venovať G-bodu a semenníky poteší klitoris. Pripevnite prísavku na hladký povrch a užite si slastné okamihy bez použitia rúk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Ribbed Pleasure Steel Wand Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Táto sexi pomôcka má taký tvar, aby ste s ňou pohodlne dosiahli na G-bod, prostatu alebo na akýkoľvek iný citlivý bod, ktorý bude vyžadovať trochu škádlení. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Diamond Glisten Clear

    Prečo si medzi všetkými dildami vybrať práve toto? Tak napríklad preto, že je nádherné a realisticky spracované a zakončené robustnou prísavkou. Je tiež kompatibilný s postrojmi a tvarované je tak, aby pôsobilo ako živé. Glisten je jednoducho perfektný doplnok do vašej zbierky dild a jeho mierne zakrivenie bude úžasne stimulovať G-bod alebo prostatu. Dajte mu šancu byť pre vás „tým pravým“!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. Rock N'Ride v sebe ukrýva 2 výkonné motory a je pripravený vás trojnásobne tešiť! Poďte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Klasický štíhly vibrátor od značky ToyJoy vás poteší nielen svojím realistickým vzhľadom, ale aj vzrušujúcimi funkciami. Jeho ľahko zakrivené telo pohodlne dočiahne na váš najcitlivejší bod a bude ho stimulovať výkonnými vibráciami, ktoré si budete vyberať pomocou otočného kolieska v dolnej časti vibrátora. Classic Slim je vyrobený z hebkého silikónu, ktorý je príjemný na dotyk a je aj bezpečný pre telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trojitá stimulácia a extra silné vibrácie! Tento vibrátor od Javida má elegantný tvar a spracovanie, vďaka ktorému sa postará o všetky vaše citlivé miesta. Malé ramienko s mäkkými jazýčkami bude rozmaznávať klitoris, guličky sa postarajú o análnu slasť a na svoje si príde aj vagína a G-bod. Vychutnajte si všetko alebo nič!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size M Metallic Lilac

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance Ripple G-Spot Dildo GS06C Clear

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size XXL Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobnej veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Limba Flex S Carribean Blue

    Limba flex je flexibilné dildo, ktoré môžete prispôsobiť a ohnúť podľa vašich preferencií. Každé telo je totiž iné a rozmanitosť je súčasťou skvelého sexu, a preto je tu dildo Limba flex s ohybným drôtom vo vnútri, ktoré drží rôzne tvary a uhly, podľa toho ako chcete vy. Dnes si môžete prispôsobiť všetko, prečo by ste si nemohli prispôsobiť aj erotické hračky ?!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Špirálová textúra víriaca spokojnosťou! Toto luxusné dildo sa zmestí do všetkých štandardných strap-on postrojov a má zamatovo hladký a flexibilný povrch z jemného liquid silikónu. Doprajte si 3 vibračné rýchlosti a 7 silných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkový ovládač.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.