×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky G-spot

Položky 97 až 128 z celkom 210

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister predstavuje dokonalú kombináciu vibrácií a nového rotačného systému. Ponúkne vám teda trojrozmerné rotácie, vďaka ktorým sa sama bude krútiť od rozkoše! Vychutnajte si úžasné dráždenie bodu G i klitorisu zároveň s touto silnou a šikovnou pomôckou!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vás vezme do raja tým najúčinnejším spôsobom: cieli totiž na bod G, ale stimuluje aj klitoris a hrádzu a aby toho nebolo málo, vyniká skvelou funkciou zahrievania!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Hlboké a diskrétne potešenie a voľné ruky k tomu! Tento vibrátor od značky Javida vyniká 3 dych vyrážajúcimi funkciami pre všestranné potešenie vagíny aj klitorisu. Jeho funkcia prírazov a rotačných guličiek bude zmyselne dráždiť G-bod a klitoris zaplaví mocné vibrácie. A čo vaše voľné ruky? Tie sa chopia ovládača v a budú vyberať medzi 10 rýchlosťami ťahov a 10 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Zdvojnásobte svoje potešenie s týmto hravým designom, ktorý kombinuje flexibilnú stimuláciu klitorisu s robustným hriadeľom. Luxusné ohrievacie funkcie napodobňuje teplo realistických dotykov a mala by dostať vaše napätie pod kontrolu a naplniť vašu šálku rozkoše.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vás nový verný spoločník! Ochotne a rád bude po vašom boku úplne kdekoľvek. Doma, na cestách po metropolách, na hotelových izbách. Na všetkých miestach tohto sveta vám ohromí spaľujúcim nadšením a funkciami ovládateľnými cez aplikáciu. Jeho zahnutá objemná špička pohladí váš G-bod as citom ho bude láskať intenzívnymi vibráciami. Vychutnajte si hrejivý pocit pri srdci, teda pardon, samozrejme myslíme v nohavičkách, Hot Spot sa totiž vie zahriať až na príjemných 39 stupňov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojitá a trojitá stimulácia pre páry aj jednotlivcov! Tento extrémne flexibilný dvojitý vibrátor na diaľkové ovládanie sa stane vašou obľúbenou erotickou pomôckou. Ponúkne vám 10 vibračných režimov v každom svojom konci a vie tak stimulovať vonkajšie aj vnútorné hotspoty veľmi sexy spôsobom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dildos Set for Universal Harness Purple S/M/L

    Trojica dild rôznych veľkosti z kvalitného a príjemného silikónu. Ich zakrivený tvar s výraznou špičkou pohodlne zacieli na citlivý G-bod alebo na prostatu. Sú univerzálne, hebké, šikovné a vhodné napríklad aj pre stra-on.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Vzrušenie je niekedy také magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa jej a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Snaky Metallic Black M

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Snaky vás úplne oslní svojim ostrým a majestátnym dizajnom. Jeho predĺžená špička a štíhli tvar si efektívne nájdu cestu k svojmu cieľu v análi aj vo vagíne. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Sužuje vás chladná samota? Vibrátor Cornelius ju nahradí vzrušujúcim teplom. Jeho hlava má totiž jedinečnú schopnosť zahriať sa až na úžasných 48 °C. Navyše máte tiež dômyselný tvar na zacielenie na bod G a pozornosť bude venovať i klitorisu. Nechajte svoju vagínu doslova vzplanúť vášňou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomocník pre skutočný orgazmus! Real Vibration M je pôvabný vibrátor z veľmi príjemného silikónu, s ktorým popustíte uzdu svojej fantázii. Je mierne realistický a ponúkne vám 7 intenzívnych funkcií a 4 režimy intenzity. Flirtujte s ním a dosiahnite vrcholy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 89

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximálne dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na G-bod, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto Shove vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou prírazov, čo je veľa wow! Vďaka tomuto pohybu hore a dole vám ukáže super vzrušujúcu úroveň stimulácie a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa LiLie a je príjemne tenký a flexibilný. Práve vďaka svojej tenkosti sa dostane všade a nebude prekážať ani pri sexe, keď bude môcť vibráciami dráždiť klitorisu. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dychberúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 88

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Snívate o silných a intenzívnych orgazmoch? Vaše prianie je rozkazom pre vibrátor Celestial Love. Je zmyselne hravý a vybavený 2 motormi. Prvý z nich sa venuje vaginálnej stene a druhý prinášanie blažené potešenie pre klitoris. Pripravte sa na ohromujúce vzrušenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Front Row pink

    Nechajte tohto elegána, aby plnil vzrušujúci zelanie vášho bodu G. Jeho pôvabné telo ladne vpláva do vasej štrbinky, kde vám bude neuveriteľne intenzívne slúžiť svojimi 7 vibračnými režimami. Jemný silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a pôsobivé zlaté komponenty si zamilujú vaše oči náročnej ženy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk treštiacim krásou, eleganciou, vzrušením a silou. Jeho mäkké, flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám svojím tvarom pomôže zacieliť presne na váš G-bod a kryštál Swarovski, ktorý hračku zdobí, robí zo Sassy skutočný skvost a vám dopraje pocit luxusu. Nechajte sa zlákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátora, ktorý ženy po celom svete nechcú dať z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše túžby neustále prahnú po niečom uspokojujúcom a vy tápate v tom, akú hračku si zaobstarať a konečne ich utíšiť? Predstavujete vám Enchanted Exciter, ktorý pre vás bude zmyselne rotovať, vzrušujúco prirážať, neodolateľne vibrovať a láskyplne tešiť aj klitoris. Splňte si želanie a zažite konečne poriadne uspokojenie.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické pomôcky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibrátora so šikovnou posuvnou guličkou, ktorá bude dráždiť a tešiť citlivý G-bod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 210

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.