×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky G-spot

Položky 97 až 128 z celkom 131

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Pôvabné puzdro av ňom šikovná hračka Mon Ami, ktorá vám dopraje nebeské blaho. Je jedinečná, zábavná, príjemná a predovšetkým všestranná, je to totiž vibrátor a stimulátor klitorisu s funkciou sania zároveň. Objavte silu 2 výkonných motorov a nechajte si nimi vziať dych!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Curve Steel Dildo Smooth

    Hľadáte kvalitné dildo, ktoré vám vydrží pokojne celý život a zažijete s ním množstvo nezabudnuteľných a nádherných pocitov plných ohromujúceho potešenia? Vyberte si toto mimoriadne dildo z prvotriednej nerezovej ocele, ktoré má úplne jedinečný tvar a oba použiteľné konce.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor, ktorý poteší vnútro vagíny aj klitoris zároveň. Vychutnajte si silu jeho 3 motorov s funkciou oscilácie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Snívate o nekonečných nociach plných neprekonateľného potešenia? Vibrátor TardeNoche vám milo rád bude robiť spoločnosti! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, takže je príjemne hodvábne jemný a mäkký. Najlepšie sú však jeho výkonné funkcie, vďaka ktorým sa budete môcť baviť na tisíc rôznych spôsobov. Račte zistiť viac!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Existuje niekto, kto by nemal rád orgazmy? Určite nie! Všetci milovníci orgazmov budú zbožňovať tiež vibrátor Rewocurvy Rewolution. Je to všestranná hračka, ktorá bude stimulovať všetky vaše citlivé miesta. Ukrýva v sebe motor s 10 vibračnými režimami a 5 úrovňami intenzity a najlepšie na ňom je, že je dokonale flexibilný, a dokonca sa prispôsobé kontúram vášho tela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Curve Steel Dildo Twisted

    Hľadáte kvalitné dildo, ktoré vám vydrží pokojne celý život a zažijete s ním množstvo nezabudnuteľných a nádherných pocitov plných ohromujúceho potešenia? Vyberte si toto mimoriadne dildo z prvotriednej nerezovej ocele, ktoré má úplne jedinečný tvar a oba použiteľné konce.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Remote Controlled Strapless Strap-On 3 Motors Red

    Necháte si trojitý výkon tohto vibrátora len pre seba alebo sa podelíte s partnerom alebo partnerkou? Tento Strapless RC Strap-On 3 značky You2Toys má krátku textúrovanú časť, ktorú vložíte do pošvy a pomocou vaginálnych svalov ju udržíte. Následne môžete dlhšou časťou prenikať a nechať váš náprotivok si vychutnávať výkonné vibrácie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Úchvatný elegán navrhnutý pre vaše absolútne potešenie! Vibrátor Nodding Tip Vibrator sa bude sústrediť na bod G a klitoris zároveň. Kývajúci žaluď zacieli úplne presne na G-bod a bude ho láskať hlukovými vibráciami. Kratšie flexibilné ramienko potom prispôsobíte svojmu klitorisu a necháte ho, aby sa postaralo o vonkajšiu slasť! Vyberte si z 10 rôznych režimov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Atropos vás poteší duálnou stimuláciou, má príjemne mäkkú špičku a je hodvábne hladký na dotyk. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Duo Purple

    Chcete skúsiť niečo nové a okoreniť svoje milostné hrátky vo dvojici? Vyskúšajte tento šikovný vibrátor! Je navrhnutý tak, aby sa dal pohodlne nosiť pri sexe, keď bude stimulovať klitoris a G-bod zároveň. Na svoje si samozrejme príde aj penis, ktorý vibrácie aj pocíti. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a dojdite na spoločný vrchol.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Chcete zažiť skutočnú slasť v nohavičkách? Tento šikula sa trasie, pulzuje a vibruje! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Má zavádzaciu časť v tvare penisu, ktoré roztrasie k vašej slasti, ak tomu tiež vibrujúce jemne textúrované rameno pre potechu klitorisu. Vyberajte zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nadpozemská slasť pre vagínu, G-bod i klitoris zároveň! Tento vibrátor má pod povrchom masážne perličky, ktoré rotujú a intenzívne masírujú G-bod. Okrem toho vie tiež vibrovať a svojim flexibilným ramienkom poteší vibráciami klitoris. Podľahnite dvom výkonným motorom a vyberte si zo 4 režimov rotácie perličiek doprava alebo doľava.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Chcete rozvíjať svoje erotické fantázie a napĺňať svoje vášnivé túžby? Tento pôvabný a láskavý nasávač klitorisu a vibrátor na G-bod v jednom vám s tým milo rád pomôže! Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 úžasných vibračných režimov a vďaka jeho pružnému telu vám umožní dostať sa tam, kam potrebujete. Zamilujete sa dotyku hebkého silikónu a hrajte sa zas a znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jimmy K., ktorého dva motory vás rozparádia zvnútra aj zvonku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Angelique Purple

    Snívate o nádhernej stimulácii vašich citlivých miest? Tento úžasný vibrátor od Pretty Love sa o vás postará hneď 2 šikovnými funkciami. Jeho ohybné telo disponuje funkciou vzrušujúceho pohybu „poď sem“, čím bude presne a intenzívne dráždiť G-bod. Okrem toho sa vibrátor postará aj o klitoris a ponúkne vám 14 omamných vibračných funkcií. Zamilujte sa dotyku hebkého silikónu a podľahnite príjemným pocitom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Nautia 8" Silicone G Spot Dildo Pink

    Neodolateľná kombinácia potešenia a všestrannosti! Toto pevné silikónové dildo budete milovať. Má rozšírenú základňu, takže sa hodí na použitie v kombinácii s postrojom, ale samozrejme aj bez. Je príjemne zakrivené a má skosenú špičku pre presnú stimuláciu prostaty alebo G-bodu. Vychutnajte si dotyk mäkkého silikónu a zamilujte si ultra hladký snový pocit.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a nabídne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako hladké Ultrasilk prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Steva na intímnu prehliadku k seba domov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tak krásny a tak šikovný! Pôvabný fialový IVY od ToyJoy je na dotyk nádherne hebký a príjemný. Je pripravený splniť vaše túžby a rozprúdiť vo vás vášeň na maximum vďaka svojim šikovným funkciám! Jeho báječný tvar bude rozumieť vašim telesným proporciám a dovedie vás až k tomu najlepšiemu orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Jeho meno je Skye je príjemne tenký a flexibilný. Postará sa nielen o vnútornú časť vašej kvetinky, ale vďaka šikovnému ramienku bude láskať aj klitoris. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dych vyrážajúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Twister Dual-Ended Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hrátky ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo je možné zahriať alebo ochladiť a dildo má zámerne 2 rôzne konce pre viac možností stimulácie. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku aj vagíne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Yiva Massager Black

    Chcete sexy masáž? S touto kompaktnou masážnou hlavicou v ruke to bude perfektná slasť! Má moderný dizajn a hodí sa nielen pre začiatočníkov. Stimulácia vonkajších citlivých miest 10 vibračnými režimami s ňou bude super vzrušujúca, pretože má flexibilnú hlavu, ktorá sa prispôsobí vašim telesným kontúram a tiež veľmi výkonný motor. Užite si potešenie prameniace z erotickej stimulácie či masáže svalov kdekoľvek na tele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super príjemné vzrušenie od klitorisu až po G-bod! Tento flexibilný vibrátor myslí na všetky vaše citlivé miesta. Má dômyselne textúrovanú špičku, ktorá sa bude veľmi zmyselne dotýkať vášho G-bodu, ďalej potom širokú základňu tvarovanú podľa ženského tela, ktorá bude klitoris aj hrádza. Hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a možno si s vibrátorom vyjdete aj na sexi prechádzku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Noir Vibe Injected Liquid Silicone 2 Motors Black

    Noir je luxus a potešenie zároveň. Jeho zaoblené telo je vytvarované presne tak, aby spĺňalo vaše potreby a požiadavky. Vyrobený z prvotriedneho tzv. liquid silikónu a nemá teda žiadne spoje ani otvory. Vychutnajte si jeho 8 vibračných režimov a potešte ním G-bod aj klitoris.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    Myslíte si, že Mabo je len obyčajný vibrátor? OMYL! Je elegantná šikula, ktorý má ergonomický tvar, ramienko na klitoris a flexibilné prevedenie. Ukrýva v sebe špeciálny motor, ktorý vytvára jemné pohyby na stimuláciu G-bodu. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, ktorého dotyk si jednoducho zamilujete. Čítajte ďalej a objavte všetky jeho detaily.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Triton Black

    Toto je Triton, poďte sa zoznámiť! Má príjemne mäkkú špičku, dômyselne zakrivený tvar a stimulačné hrebene ideálne pre dráždenie bodu G. Jeho telo je flexibilné, takže bude počúvať vaše potreby a mierne pružný je aj stimulátor klitorisu, ktorý rozumie ženskej anatómii. Vychutnajte si duálnu stimuláciu a zamilujte sa do zamatovo hebkého materiálu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Classic Smooth Dual-Ended Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný, a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým si užijete dokonalé vzrušujúce potešenie vďaka hladkej textúre a rovnému tvaru zo strany jednej a tvaru pripomínajúce kolík zo strany druhej. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako hladké Ultrasilk prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Steva na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Obľúbený vibrátor so zacielením na G-bod je teraz dočkal dokonalosti! Okrem svojich 10 unikátnych vibračných funkcií, ktoré vašu stimuláciu ešte zintenzívnia a vy sa prepadnete blahom až tam, kde sa nachádza váš G-bod, je pre väčšie pohodlie dobíjací a jeho ovládacie tlačidlo pripomína krásny drahokam!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Tak to tu ešte nebolo, vibrácie a nafukovacie funkcie v jednom jedinom nádherne ružovom vibrátore od Pretty Love! Tento nový jedinečný vibrátor má dva vibračné body a funkciu nafukovania, vďaka ktorej vás perfektne naplní potešením. Tak si to nechajte páčiť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Double Play Dual-Ended Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný, a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým z jednej strany pohodlne zasiahnete svoj citlivý g-bod a zo strany druhej si budete užívať tvar análneho kolíka. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Zoznámte sa s Hydrou! Je to pôvabný vibrátor s 3 motormi, ktorý vám vezme dych. Jeho 3 výkonné funkcie budete milovať. Vie vibrovať o 7 režimoch, takže začne jemných šteklením a skončí pri dokonalom zemetrasení. Okrem toho diskuponuje šikovným jazýčkom, ktorý sa pohrá s klitorisom o 7 režimoch a poslednou slastnou funkciou je pulzácia o 10 úrovniach. To všetko v jednej hračke!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Zoznámte sa s Shivou! Je to pôvabný vibrátor s 3 motormi, ktorý vám vezme dych. Jeho 3 výkonné funkcie budete milovať. Vie vibrovať o 7 režimoch, takže začne jemných šteklením a skončí pri dokonalom zemetrasení. Okrem toho poteší váš klitoris funkciou nasávania o 7 režimoch a poslednou slastnou funkciou je pulzácia o 10 úrovniach. To všetko v jednej hračke!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

Položky 97 až 128 z celkom 131

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.