×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky G-spot

Položky 97 až 125 z celkom 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • You2Toys Remote Controlled Strapless Strap-On 3 Motors Red

    Necháte si trojitý výkon tohto vibrátora len pre seba alebo sa podelíte s partnerom alebo partnerkou? Tento Strapless RC Strap-On 3 značky You2Toys má krátku textúrovanú časť, ktorú vložíte do pošvy a pomocou vaginálnych svalov ju udržíte. Následne môžete dlhšou časťou prenikať a nechať váš náprotivok si vychutnávať výkonné vibrácie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Úchvatný elegán navrhnutý pre vaše absolútne potešenie! Vibrátor Nodding Tip Vibrator sa bude sústrediť na bod G a klitoris zároveň. Kývajúci žaluď zacieli úplne presne na G-bod a bude ho láskať hlukovými vibráciami. Kratšie flexibilné ramienko potom prispôsobíte svojmu klitorisu a necháte ho, aby sa postaralo o vonkajšiu slasť! Vyberte si z 10 rôznych režimov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Atropos vás poteší duálnou stimuláciou, má príjemne mäkkú špičku a je hodvábne hladký na dotyk. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Duo Purple

    Chcete skúsiť niečo nové a okoreniť svoje milostné hrátky vo dvojici? Vyskúšajte tento šikovný vibrátor! Je navrhnutý tak, aby sa dal pohodlne nosiť pri sexe, keď bude stimulovať klitoris a G-bod zároveň. Na svoje si samozrejme príde aj penis, ktorý vibrácie aj pocíti. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a dojdite na spoločný vrchol.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Chcete zažiť skutočnú slasť v nohavičkách? Tento šikula sa trasie, pulzuje a vibruje! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Má zavádzaciu časť v tvare penisu, ktoré roztrasie k vašej slasti, ak tomu tiež vibrujúce jemne textúrované rameno pre potechu klitorisu. Vyberajte zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nadpozemská slasť pre vagínu, G-bod i klitoris zároveň! Tento vibrátor má pod povrchom masážne perličky, ktoré rotujú a intenzívne masírujú G-bod. Okrem toho vie tiež vibrovať a svojim flexibilným ramienkom poteší vibráciami klitoris. Podľahnite dvom výkonným motorom a vyberte si zo 4 režimov rotácie perličiek doprava alebo doľava.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Chcete rozvíjať svoje erotické fantázie a napĺňať svoje vášnivé túžby? Tento pôvabný a láskavý nasávač klitorisu a vibrátor na G-bod v jednom vám s tým milo rád pomôže! Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 úžasných vibračných režimov a vďaka jeho pružnému telu vám umožní dostať sa tam, kam potrebujete. Zamilujete sa dotyku hebkého silikónu a hrajte sa zas a znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jimmy K., ktorého dva motory vás rozparádia zvnútra aj zvonku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Angelique Purple

    Snívate o nádhernej stimulácii vašich citlivých miest? Tento úžasný vibrátor od Pretty Love sa o vás postará hneď 2 šikovnými funkciami. Jeho ohybné telo disponuje funkciou vzrušujúceho pohybu „poď sem“, čím bude presne a intenzívne dráždiť G-bod. Okrem toho sa vibrátor postará aj o klitoris a ponúkne vám 14 omamných vibračných funkcií. Zamilujte sa dotyku hebkého silikónu a podľahnite príjemným pocitom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Nautia 8" Silicone G Spot Dildo Pink

    Neodolateľná kombinácia potešenia a všestrannosti! Toto pevné silikónové dildo budete milovať. Má rozšírenú základňu, takže sa hodí na použitie v kombinácii s postrojom, ale samozrejme aj bez. Je príjemne zakrivené a má skosenú špičku pre presnú stimuláciu prostaty alebo G-bodu. Vychutnajte si dotyk mäkkého silikónu a zamilujte si ultra hladký snový pocit.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a nabídne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako hladké Ultrasilk prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Steva na intímnu prehliadku k seba domov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tak krásny a tak šikovný! Pôvabný fialový IVY od ToyJoy je na dotyk nádherne hebký a príjemný. Je pripravený splniť vaše túžby a rozprúdiť vo vás vášeň na maximum vďaka svojim šikovným funkciám! Jeho báječný tvar bude rozumieť vašim telesným proporciám a dovedie vás až k tomu najlepšiemu orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Jeho meno je Skye je príjemne tenký a flexibilný. Postará sa nielen o vnútornú časť vašej kvetinky, ale vďaka šikovnému ramienku bude láskať aj klitoris. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dych vyrážajúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Twister Dual-Ended Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hrátky ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo je možné zahriať alebo ochladiť a dildo má zámerne 2 rôzne konce pre viac možností stimulácie. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku aj vagíne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Yiva Massager Black

    Chcete sexy masáž? S touto kompaktnou masážnou hlavicou v ruke to bude perfektná slasť! Má moderný dizajn a hodí sa nielen pre začiatočníkov. Stimulácia vonkajších citlivých miest 10 vibračnými režimami s ňou bude super vzrušujúca, pretože má flexibilnú hlavu, ktorá sa prispôsobí vašim telesným kontúram a tiež veľmi výkonný motor. Užite si potešenie prameniace z erotickej stimulácie či masáže svalov kdekoľvek na tele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super príjemné vzrušenie od klitorisu až po G-bod! Tento flexibilný vibrátor myslí na všetky vaše citlivé miesta. Má dômyselne textúrovanú špičku, ktorá sa bude veľmi zmyselne dotýkať vášho G-bodu, ďalej potom širokú základňu tvarovanú podľa ženského tela, ktorá bude klitoris aj hrádza. Hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a možno si s vibrátorom vyjdete aj na sexi prechádzku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Noir Vibe Injected Liquid Silicone 2 Motors Black

    Noir je luxus a potešenie zároveň. Jeho zaoblené telo je vytvarované presne tak, aby spĺňalo vaše potreby a požiadavky. Vyrobený z prvotriedneho tzv. liquid silikónu a nemá teda žiadne spoje ani otvory. Vychutnajte si jeho 8 vibračných režimov a potešte ním G-bod aj klitoris.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    Myslíte si, že Mabo je len obyčajný vibrátor? OMYL! Je elegantná šikula, ktorý má ergonomický tvar, ramienko na klitoris a flexibilné prevedenie. Ukrýva v sebe špeciálny motor, ktorý vytvára jemné pohyby na stimuláciu G-bodu. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, ktorého dotyk si jednoducho zamilujete. Čítajte ďalej a objavte všetky jeho detaily.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Triton Black

    Toto je Triton, poďte sa zoznámiť! Má príjemne mäkkú špičku, dômyselne zakrivený tvar a stimulačné hrebene ideálne pre dráždenie bodu G. Jeho telo je flexibilné, takže bude počúvať vaše potreby a mierne pružný je aj stimulátor klitorisu, ktorý rozumie ženskej anatómii. Vychutnajte si duálnu stimuláciu a zamilujte sa do zamatovo hebkého materiálu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Classic Smooth Dual-Ended Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný, a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým si užijete dokonalé vzrušujúce potešenie vďaka hladkej textúre a rovnému tvaru zo strany jednej a tvaru pripomínajúce kolík zo strany druhej. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako hladké Ultrasilk prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Steva na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Obľúbený vibrátor so zacielením na G-bod je teraz dočkal dokonalosti! Okrem svojich 10 unikátnych vibračných funkcií, ktoré vašu stimuláciu ešte zintenzívnia a vy sa prepadnete blahom až tam, kde sa nachádza váš G-bod, je pre väčšie pohodlie dobíjací a jeho ovládacie tlačidlo pripomína krásny drahokam!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Tak to tu ešte nebolo, vibrácie a nafukovacie funkcie v jednom jedinom nádherne ružovom vibrátore od Pretty Love! Tento nový jedinečný vibrátor má dva vibračné body a funkciu nafukovania, vďaka ktorej vás perfektne naplní potešením. Tak si to nechajte páčiť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Double Play Dual-Ended Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný, a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým z jednej strany pohodlne zasiahnete svoj citlivý g-bod a zo strany druhej si budete užívať tvar análneho kolíka. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Zoznámte sa s Hydrou! Je to pôvabný vibrátor s 3 motormi, ktorý vám vezme dych. Jeho 3 výkonné funkcie budete milovať. Vie vibrovať o 7 režimoch, takže začne jemných šteklením a skončí pri dokonalom zemetrasení. Okrem toho diskuponuje šikovným jazýčkom, ktorý sa pohrá s klitorisom o 7 režimoch a poslednou slastnou funkciou je pulzácia o 10 úrovniach. To všetko v jednej hračke!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Zoznámte sa s Shivou! Je to pôvabný vibrátor s 3 motormi, ktorý vám vezme dych. Jeho 3 výkonné funkcie budete milovať. Vie vibrovať o 7 režimoch, takže začne jemných šteklením a skončí pri dokonalom zemetrasení. Okrem toho poteší váš klitoris funkciou nasávania o 7 režimoch a poslednou slastnou funkciou je pulzácia o 10 úrovniach. To všetko v jednej hračke!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Vush Muse Rabbit Vibrator Peach

    Sebeláska a umenie šli ruka v ruke a dali vzniknúť tomuto nádhernému vibrátoru menom Muse. Je tu preto, aby vás inšpiroval na skúmanie vlastného tela. Ponúkne vám 8 vibračných vzorov optimalizovaných na potešenie a 5 úrovní intenzity pre neuveriteľné duálne orgazmy. Uctievajte svoj vlastný oltár a nechajte si rozmaznávať G-bod aj vonkajšiu časť vagíny vďaka flexibilnému ramenu.

    169 €

    61,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Inmi G-Thump Tapping G-spot Stimulator Purple

    Rozvášnite svoj G-bod s hračkou, ktorá vie ako na to! G-Thump bol navrhnutý tak, aby pohodlne našiel najcitlivejšie miesto na vašom tele a potom na ňom vzrušujúco potľapkávalv 7 rôznych režimoch, kým nevybuchnete blahom. Dotknite sa nových výšin potešenia!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Wand Pink

    Chcete niečo viac, než len obyčajný vibrátor? Insatiable G pre vás bude nielen vibrovať, ale môže sa aj automaticky nafúknuť! Vychutnajte si s ním dokonalé potešenie, vyberajte si zo 4 nafukovacích nastavení od mierneho až po pulzujúce nastavenie a nezabudnite ani na vibrácie v 7 režimoch.

    149 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 125 z celkom 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.