×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký

Položky 33 až 64 z celkom 694

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherem. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou, slúžiacou na oddelenie semenníkov od penisu a zároveň na ich mierne natiahnutie. Krúžok tvoria dve polovičky, ktoré pohromade drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývanie, ťahania... A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naše Rrrolling Explosion kombinuje silné vibrácie s inovatívnym stimulačným loptičkou vo vnútri. Inovatívna technológia v kombinácii s elegantným dizajnom stimuluje bod G prostredníctvom presnej ergonómie a vytvára dych vyrážajúce orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Cage Set

    Kdepak ty ptáčku hnízdo máš? No predsa v tejto klietke cudnosti, ktorú ti nasadí tvoja milá, aby mala tvoje vzrušenie vo svojej moci! Áno, táto sada obsahuje všetko, čo potrebujete na skrotenie erekcie a prevzatie kontroly nad potešením svojho náprotivku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Gloves - Latexové rukavice Červená

    Červené latexové rukavice značky LateX.
    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Joy Black

    Chcete dať vášmu milovaniu väčší zmysel s modernou hračkou s nekonečnými možnosťami? Poďte do toho! Párový vibrátor Satisfyer Double Joy je revolučnou hračkou pre ešte intenzívnejšie zážitky z milovania. Jeho funkcie si budete voliť skrz aplikáciu v mobile, tak nečakajte a objavte, čo všetko môžete teraz so svojou drahou polovičkou zažiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Rodeo Robin

    Set popruhov vhodný pre zvlášť intenzívnu stimuláciu penisu a semenníkov. Vyvolá chvenie a zmyselné potešenie, ktoré sa môže dostať až do naozaj neočakávaných výšok. Vďaka tomu, že sú popruhy nastaviteľné, pohodlne obopnú koreň penisu, žaluď alebo semenníky.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Pre tie najlepšie spoločné orgazmy! Tento párový vibrátor sa postará o spokojnosť vás oboch. V prvom rade sa pripevní k penisu a semenníkom, čo bude zmyselné, v druhom rade bude vibráciami láskať klitoris, ale pozor v treťom rade táto hračka urobí vás penis hrubším a vy obaja si budete užívať nádhernú tesnosť. Vychutnajte si dlhú erekciu a milovanie s hračkou, ktorá držia na svojom mieste.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Pomôcka pre dokonalé análne potešenie! Zjednoťte stimuláciu prostaty so stimuláciou hrádze a skrz krúžky pozvite k hre tiež penis a semenníky. P-Pleaser je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk, a ponúkne vám 9 rôznych vibračných režimov. Predĺžte si vďaka krúžkom erekciu a vďaka stimulátoru prostaty si užite to najlepšie potešenie, nie je čas strácať čas!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Jedine s týmto vibračným krúžkom bude vo vzduchu ešte viac lásky, potešenia a vzrušenia! Vďaka 9 vibračným režimom, hodvábnemu silikónu a dráždivo pevnému úchopu si užijete bzučivú stimuláciu a zároveň pevnejšiu erekciu. Tak uchopte diaľkové ovládanie a milujte sa ešte intenzívnejšie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Master

    Frustráciu z malých vibrátorov môžete hodiť za hlavu! Je tu totiž Satisfyer Vibes Master s lepšími proporciami ako penis porno herca, na ktorého ste sa včera pozerali. Okrem toho má omamne silné vibrácie, vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu a bude vždy pripravený vám vykúzliť orgazmus v ... duši?

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Fialová

    Duálny vibrátor určenie na stimuláciu celej vaginálnej oblasti. Zažite intenzívne pocity spojené s dráždením bodu G i vonkajšej časti vagíny zároveň.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess - Venušine guľôčky

    Chcete zažiť nezabudnuteľnú vlnu vzrušivého orgazmu a pritom ešte niečo urobiť pre svoje zdravie?

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Dobíjacia automatická pumpa so 4 intenzitami sania posilní a zintezívni vašu erekciu! Vďaka priehľadnému valcu bduete môcť sledovať zväčšovaie a zároveň sa tak rovo radovať z toho, ako sa váš penis stáva silnejším, dlhším a tvrdším. Stlačte tlačidlo a nechajte sa pohltiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    Vibrátor Multifun 2 povzbudí vaše libido úplne unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostné hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v objemnej hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú vzrušujúce vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento ružový multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gladys Pink

    Potrebujete sa uvoľniť ako intímne, tak aj celkovo? Táto masážna hlavica menších rozmerov sa pohodlne zabýva vo vašej dlani a dopraje vám ako luxusnú masáž celého tela, tak intenzívnu stimuláciu intímnych miest. Je z hodvábne hladkého silikónu, má pôvabné zaoblené kontúry a zamilujete si ju na prvý dotyk. Tak sa poďte uvoľniť a podľahnúť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Electric Vacuum Pump for Erection and Enlargement with 5 Suction Levels

    Chcete mať svoju erekciu aj veľkosť pod kontrolou? Táto automatická vákuová pumpa vám s tým pomôže! Ponúkne vám 5 výkonných úrovní sania, medzi ktorými budete snáď prepínať pomocou tlačidla. Veľkou výhodou je, že balenie obsahuje 2 rôzne tesniace krúžky a taktiež erekčný krúžok, s ktorým predĺžite svoju erekciu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bswish Bgood Deluxe Modrá

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Každá žena si zaslúži, aby sa jej niekto venoval skutočne naplno! Každá žena si zaslúži orgazmus a potešenie. Každá žena si zaslúži Paloqueth Dual Stimulation, pomocníka, ktorý je cenovo dostupný a šikovný. Nechajte ho, aby nasával váš klitoris a zároveň vibroval priamo na bod G!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    Chcete si užívať milovanie ešte intenzívnejšie? Tento pôvabný pomocník dopraje slastné vibrácie vám obom! Bude mieriť na bod G i klitoris a zároveň nezabudne ani na penis. Pretože jedine remíza sa v sexe považuje za víťazstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Red Hot Ember

    Dizajnový stimulátor Ember je pripravený splniť všetky vaše túžby a svojou štíhlou zakrivenou špičkou potešiť každý citlivý kúsok vášho tela. Jedinečný tvar, 10 vibračných režimov, prvotriedny lekársky silikón a dobíjacia lítium-iónová batéria - presne taký je Ember a už sa nemôže dočkať, keď vykúzli vo vašom tele to najintenzívnejšie uspokojenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Set

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete taký aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajšia sada análnych kolíkov ever! Majú láskyplnú rose-gold farbu a zakončené sú ružovým iskrivým kamienkom v tvare srdiečka. Vychutnajte si ich tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolíky aj zahriať alebo ochladiť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango - Vibrátor

    Nový vibrátor Charlie Tango z kolekcie Fifty Shades of Grey je nádherne hladký, výkonný vibrátor na vnútornú i vonkajšiu stimuláciu, vyrobený z ABS plastu. 100% vodovzdorný.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherom. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou slúžiacou k oddialeniu semenníkov od penisu a zároveň k ich miernemu natiahnutiu. Krúžok tvorí dve polovice, ktoré spolu drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (je súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývania, ťahania... . A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB17 Strong Plug One 34cm

    Dráždite svoje zvierače týmto hladkým dildom veľkých rozmerov. Dildo z mäkčeného latexu má praktický tvar pre príjemné dráždenie análneho otvoru. Dĺžka 33,5 cm a priemer 4,5 - 6,5 cm.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Snívate o vášnivej jazde s dokonalým vibrátorom? Oddajte sa s týmto ružovým krásavcom a vdýchnite život svojim nezbedným fantáziám. Bunny Kisser je dokonale tvarovaný duálne stimulujúci vibrátor s 10 vibračnými funkciami a 4 rýchlosťami intímneho sania. Ovládajte každú s funkciou samostatne a dotknite sa báječných vrcholov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Chcete mať pevné panvové dno? To chce každá žena! So sadou Paloqueth Kegel Balls Set spojíte príjemné s užitočným a vzrušujúcim spôsobom si svoje panvové dno efektívne posilníte. V sade nájdete 4 rôzne ťažké guľôčky, z ktorých jedna je dokonca vibračná, a dva nadstavce. Z každej začiatočníčky sa razom stane skúsená cvičenka, tak do toho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Bezdrôtový vibračný análny kolík Čierna

    Práve sa vám otvárajú dvere k novej zábave, tak sa nebojte a poďte sa pozrieť, čo sa za nimi skrýva. Je to totiž úžasný, vibračný, bezdrôtový análny kolík!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Double Strap-On Soft Touch Silicone Skin

    Už dlho chcete skúsiť strap-on, ale ešte ste nenašli ideálnu hračku, ktorá by pri tom bavila vás oboch? Tak pozor, možno ju už máte! Toto dvojité dildo disponuje v dlhšej časti vibrátorom, ktorý pre vás bude vibrovať v 10 rôznych režimoch. Užite si vaginálne alebo análne prenikania, ktoré bude baviť aj nositeľku strap-onu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Alexa Tomas Superstar Mouth

    Ako si svoje chvíle sebalásky urobiť krajšími? Čo takto si k nim prizvať sexy pornohviezdu Alex Tomas? Pusinku tejto španielskej dračice v celej svojej kráse nájdete vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si s Alexou Tomas užijete neuveriteľnú Kurb. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebude chcieť inú!

    99,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Myslíte si, že šikovné prsty nič nenahradia? Omyl! Tento jedinečný stimulátor prostaty je inšpirovaný tými najšikovnejšími prstíkmi a vie ich s prehľadom napodobniť. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 10 vibračných režimov, ktoré vás nenechajú chladnými.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masáži, ale aj po uvoľnení svalov po celom tele? Masážna hlavice Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 694

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.