×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký

Položky 33 až 64 z celkom 352

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fun Toys Gplug Small Neonově Ružová

    Gplug Small je ten najmenší dobíjací análny kolík na trhu. Jeho priemer je 3 cm, čo je dlhodobo najpredávanejšou veľkosťou zo všetkých ponúkaných veľkostí análnych hračiek.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    Twisting Tom je prvý štvorpolárny stimulátor prostaty, vyrobený stopercentne z kvalitného lekárskeho platinového silikónu.

    80,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Tie najlepšie orgazmy zažijete iba s vibrátorom Eternal Love. Je zmyselne hravý a ponúkne vám hneď 3 ohromujúce funkcie, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Vibrácie budú masírovať pošvovú stenu, pulzačná časť bude cielene dráždiť G-bod a dokonalé mikro-vibrácie poláskajú klitoris. Dohromady to bude to najlepšie potešenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bouncer Dildo Červená

    Na prvý pohľad vyzerá Bouncer ako obyčajné dildo, vo vnútri sa ale skrýva malé prekvapenie. V troch rozšírených miestach sú umiestnené rotujúce kovové guľôčky, ktoré pri pohybe narážajú do stien a tým dildo rozvibrovávajú.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado All-over Chain - Sada na spútanie

    Veľmi kvalitná a pevná sada na spútanie značky Zado. Obsahuje obojok, putá na členky a ruky. Všetko je spojené pomocou retiazok, ktoré prechádzajú kovovými očkami.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny protivník zviazali do pytle? No, ako sa líči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahká sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvory na nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Ružová

    Dokonalý vibrátor v tvare písmena U, zacielený ako na bod G, tak aj na klitoris. Ohromí vás svojou flexibilitou, univerzálnosťou a funkciami. Poháňaný je 2 výkonnými motormi a ponúka veľa možností experimentovania a dosiahnutia maximálneho potešenia. Vyrobený je zo 100% zamatovo hebkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Ružová

    Vášnivé dámy pozor! Máme tu pre vás niečo naozaj senzačné, čosi, čo vás dostane do extázy, čosi, čo si zamilujete, čosi, čo poteší váš G-bod, klitoris i zadné vrátka súčasne. Zoznámte sa s multifunkčným silikónovým vibrátorom Triple Pleasure Rabbit prekračujúcim limity a odpovedajúcim na neutíchajúce túžby každej z nás.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Hľadáte niečo univerzálne a flexibilné, čo by pomohlo objavovať vaše telo a miesta slasti? Deep Explorer na to bude úplne ideálny, pretože je báječne dlhý a tiež super flexibilný. Poslúži vám v akejkoľvek polohe, ľahko sa zavádza (kamkoľvek) a intenzívne vibruje. Spoznajte svoje telo a jeho potreby, ktoré čakajú na naplnenie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Roztiahnite svoj análik pomocou Ass-Pandu! Je to nafukovací silikónový análny kolík, s ktorým napumpujete svoj zadok na poriadne rozšírenie. Vonkajší silikónový povrch je skvele hladký a veľmi príjemný na dotyk a mäkká pumpička pohodlne padne do ruky a bude perfektne slúžiť svojmu účelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Chcete pre vašu zadnú kvetinku niečo viac? Nechajte ju rozkvitnú vďaka silnému saniu, ktoré zvýši prietok krvi, a zároveň si užijete prienik lahodných silikónových guľôčok. Pripojte vhodné čerpadlo, stláčajte a podľahnite tlaku, kedy je vaša riťka nasávaná dovnútra. Rose Bud Cylinder je kvalitný produkt, ktorý zvýši citlivosť vašej dierky a vďaka guľôčkám ju aj parádne zastimuluje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Beads Mini

    Venušine guľôčky Luna mini kombinujú potešenie a cvičenie súčasne. Okrem príjemného a vzrušujúceho dráždenia posilňujú pošvové svaly a spevňujú panvové dno.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD XXL Super Galaxy Black

    Značka Weapons of Ass Destruction, v slovenskom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich díld korenšpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované XXL Super Galaxy vás vďaka svojej dĺžke vezme do novej galaxie vzrušenia. Wau.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Strap-on

    Chcete sa dostať na vrchol potešenia? V tom prípade budete potrebovať profesionálne pomôcky ako je tento kožený strap-on od značky Zado. Jeho kvalitné spracovanie vás ohromí a obľúbite si ho iste aj pre nastaviteľnú veľkosť a mierne polstrovanú semišovú kožu so štýlovými detailmi, vrátane ružového lemu. Splnenie vašich fantázií je nadosah!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #11 Skin

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružové pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné vrátka? Táto sada 5 análnych dilatátorov je určená análnym začiatočníkom, ktorým pomôže stať sa pokročilými análnymi milovníkmi. Plugy majú tvar pre ľahké zavádzanie, špicatý koniec a rozšírenú základňu. Vyrobené sú z tvrdého a hladkého ABS plastu a môžete ich tak kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov. Tešte sa z análnej extázy a postupného rozťahovania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump - Vákuová pumpa

    Objavte pevnú, pulzujúcu erekciu, ktorá trvá a trvá. Bezpečná a dostupná alternatíva zväčšenia penisu bez chirurgického zákroku, chemických tabletiek a vedľajších účinkov.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantný vibrátor Trinity ponúka ohromujúce trojaké potešenie, ktoré poskytuje naraz a súčasne! Jeho premyslená konštrukcia zahŕňa pevné telo, výkonný stimulátor klitorisu a úžasný dráždič zadných vrátok. Všetky vaše vlhké sny sa teraz môžu stať skutočnosťou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Trochu sa nudíte? S Rush Nova vás všetka nuda prejde! Je to šikovná erotická hračka, ktorá vás duálne poteší, obsahuje totiž v sebe 2 výkonné motory. Jeden má na starosti vibrácie a druhý bude nasávať klitoris. Viete, ako docieliť absolútnu slasť? Nechajte obe dve funkcie pracovať spoločne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrátor, ktorý splní čo sľúbi! Užijete si s ním vo dvojici aj o samote. Tešte sa na inovácie, nové zážitky, radosť a vzrušenie. A ak vám to v poslednej dobe v posteli veľmi neklape, tak žiadne strachy, tento vibrátor vášeň zase prebudí!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka, je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Flow+Bulb Pleasure Steel Wand Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Táto sexi pomôcka bude vašim sprievodcom pri vnútorných prieskumoch. Hodí sa na hľadanie a dráždenie G-bodu, prostaty alebo akéhokoľvek iného miesta. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Je váš penis pomerne malý a potrebujete klietku, ktorá by mu padla? Práve ste ju našli! Je vyrobená z luxusnej nerezovej ocele a jej súčasťou je odnímateľný dutý uretrálny dilatátor. Nesmie chýbať ani visiaci zámok, ktorý zabráni možnosti úniku!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Chcete niečo viac? Tento vibračný mastrubátor od Satisfyer bol navrhnutý so zmyslom pre úplnú dokonalosť! Zažijete s ním čistú blaženosť, to nám verte. Jeho flexibilné telo, a hlavne vnútorná stimulačná textúra budú láskať váš penis až k orgazmickému zblázneniu a môžete ho spárovať aj so šikovnou aplikáciou Satisfyer Connect, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Vaše obľúbené lodičky v 3 rôznych farbách, spodná bielizeň z najjemnejšieho hodvábu alebo nový Satisfyer Luxury Prêt-à-porter z extra mäkkého lekárskeho silikónu s pravou čiernou kožou a detaily z pravého kovu – jednoducho preto, že si to zaslúžite! Prepychový dizajn, najkvalitnejšie materiály a štipka luxusu navyše – že to znie presne ako vaša šálka čaju? Potom je tento klenot z novej kolekcie Satisfyer Luxury ideálnym prírastkom do vašej zbierky erotických pomôcok.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 352

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.