×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký

Položky 65 až 96 z celkom 574

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Face Fuck Strap On Mouth Gag Black

    Chcete si byť blízko? Táto maska vám to dopraje! Je to vlastne pružný latexový strap-on, ktorý sa dá buď nasadiť na ústa ako náhubok alebo na bradu, kde vám počas prenikania dilda dovolí použiť aj jazyk na ďalšiu stimuláciu svojho náprotivku. Objavte nové pôžitky s pohodlným a robustným face strap-onom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Delicious Fullness - Vibračný análny kolík

    Vibračný análny kolík Delicious Fullness sa zameriava na cielenú stimuláciu citlivých nervových zakončení v oblasti konečníka. Môže byť použitý ako s vibráciou, tak aj bez nej pre zmyselný úvod do análnych hier.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB48 Dildo 22cm

    Je vaša zadná diera stále hrozne hladná? Nakŕmte ju a umlčte ju týmto poriadnym dildom! Je naozaj veľké, takže nič pre začiatočníkov a má precízne vytvarovaný žaluď a ľahko naznačené semenníky, ktoré slúžia ako základňa. Je príjemne pružné a vyrobené z kvalitnej PVC materiálu. Doprajte si ho a budete mať konečne plno!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Fialová

    Duálna stimulácia a dokonalá masáž bodu G a klitorisu zároveň, to sľubuje tento úchvatný Ares vibrátor od obľúbenej značky Adrien. Užite si jeho ergonomické tvary a potešte svoje intímne partie vo všetkých smeroch.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire - Mini G-spot vibrátor

    Vibrátor Mini Fifty Shades of Grey We Aim to Please - elegantný mini vibrátor z kolekcie Fifty Shades of Grey je hebký a veľmi príjemný na dotyk.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dirty Words Anal Plug Set

    Tieto 3 kolíky to povedia za vás! Pomenujú vás alebo váš náprotivok podľa toho, koľko sa doňho vojde. Sú vhodné pre nadšených análnych začiatočníkov, ktorí chcú prehĺbiť svoje skúsenosti. Majú ideálny klasický tvar, sú pohodlné a aj na dlhodobé nosenie a vyrobené sú z hebkého silikónu. Začnite ako "slave" a cez "whore" sa dopracujte až k "slut"!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Oranžová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Butt Plug Set 3 pack with a Leash

    Rozkošné análne šperky v sade s vôdzkou od You2Toys. Vychutnajte si nosenie 3 kolíkov rôznych veľkostí a nezabudnite k tomu prizvať aj praktickú kovovú vôdzku. Každý z kolíkov má pôvabnú ozdobu vo forme 2 malých rolničiek a základňu v romantickom tvare srdca. Pomocou karabínky pripevnite vôdzku a rozbehnite tú najvášnivejšiu hru všetkých čias.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker - Vibračná vákuová pumpa

    Vibračná vákuová pumpa pre vašu vagínu. Pomocou odsávania vzduchu pumpičkou do vonkajších pyskov a klitorisu nahrnie viac krvi, čo spôsobí dočasné ,niekoľkonásobné zväčšenie ich objemu. Celá oblasť je potom oveľa citlivejšia!

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Mighty One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug M Clear

    Táto novinka vám umožní otvoriť zadoček vášho partnera či partnerky dokorán a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa môžete pozrieť až tam, kam vaše oko dohliadne. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa iba pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe

    Pocíťte motýliky nielen v bruchu, ale aj na vašom najcitlivejšom mieste. Tento motýlik doletí k vášmu klitorisu a poteší ho intenzívnymi vibráciami, s ktorými sa razom dotknete neba. Kombinuje intímnu stimuláciu s parádnym hands-free zážitkom, ktorým vylepšíte intímne chvíle so svojou drahou polovičkou. Motýlik vibruje na celom svojom tele a je pripevnený k dvojitému krúžku, ktorý sa napne okolo koreňa penisu a tiež okolo semenníkov.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Snívate o vášnivej jazde s dokonalým vibrátorom? Oddajte sa s týmto ružovým krásavcom a vdýchnite život svojim nezbedným fantáziám. Pucker je dokonale tvarovaný duálne stimulujúci vibrátor s 10 vibračnými funkciami a 4 rýchlosťami intímneho sania. Ovládajte každú s funkciou samostatne a dotknite sa báječných vrcholov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dolce Piccante Jewellery Silver White Fox Tail

    Chcete dodať svojim análnym hrám kúštik hebkej zábavy? V tom prípade by vám nemal chýbať tento kovový kolík s jemným a autentickým zajačím chvostíkom, s ktorým sa z vás stane nezbedný a nadržaný zajačik. Kolík má klasický tvar, hladký oceľový povrch a zúžené zakončenie, ktoré vám uľahčí jeho zavádzanie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Intro To Prostate Kit Black

    Odhaľte tajomstvo, ktoré ukrýva stimulácia prostaty, a preskúmajte s touto sadou nové možnosti vzrušenia. Jej súčasťou sú 4 sametové hladké hračky z luxusného silikónu a každá z nich je iná. Použite na svojej ceste za objavením nových a intenzívnych orgazmov moderné a kvalitné produkty, ktoré sú vodotesné, účinné a bezpečné pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Fialová

    Zdieľajte vaše intímne tajomstvo so svojou láskou doma či na verejnosti. S týmto multifunkčným vibračným vajíčkom to už nebude žiadny problém! Vajíčko je vodotesné!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Set

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete taký aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajšia sada análnych kolíkov ever! Sú dúhovo sfarbené a zakončené skvostným farebným iskrivým kamienkom. Vychutnajte si ich tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolíky aj zahriať alebo ochladiť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hosed Extreme Silicone Anal Plug Black 40cm

    Koľko palcov zvládnete poňať? Otestujte svoje limity a užite si 15 palcov hlbokého preniknutia s touto silikónovou pomôckou! Je úžasne flexibilná a prispôsobí sa vášmu telu. Zúžená špička uľahčuje zavádzanie a postupné rozširovanie vás úžasne zaplní! Využite tiež silnú koncovú prísavku, vďaka ktorej bude pomôcka držať na akomkoľvek hladkom povrchu, napríklad v kúpeľni!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Premium Silicone Hose 1m

    Tiež niekedy potrebujete vyčistiť svoj anál skutočne hlboko? Práve na hluché čistenie sa vám bude hodiť táto silikónová hadica od Clean Stream. Jej metrová dĺžka príjemne a bezpečne vyčistí tie najhlbšie intímne miesta a vďaka silikónovému materiálu je šetrná aj k citlivým tkanivám. Na konci hadice je hladká gulička z hliníkovej silikónu, ktorá vám pomôže zvládnu všetky krivky a bude jemne tlačiť na vaše vnútornosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger - Vákuová pumpa

    Zväčšite svoju veľkosť a sebavedomie s jednoduchým a bezpečným Pump Worx Max-Width. Každým stlačením pumpičky bude penis väčší a pevnejší.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Pocket Pink

    Táto malá masážna hlavička od prestížnej značky PalmPower sa síce pohodlne ukryje do vrecka, ale aj cez mini rozmery vás prekvapí svojou uspokojujúcou silou. Tento roztomilý model je rovnako ako tie veľké vyrobený z prvotriedneho silikónu a dopraje nadpozemsky mocné vibrácie, ktoré vďaka pružnému krku zacielite presne tam, kde si ich vaše telo žiada.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Expandable Butt Plug - Nafukovací análny kolík

    Veľmi kvalitný nafukovací kolík patrí medzi najobľúbenejšie análne stimulácie vôbec. Nafúknutie kolíku prebieha veľmi jednoducho pomocou balóniku.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Legendary Duo

    Chcete vášmu milovaniu dodať šťavu? Tento krúžok je na to priam ideálny! Pomôže vám posilniť erekciu a udržať si ju čo najdlhšie, pretože stiahne nielen penis, ale druhým vnútorným krúžkom obopne aj semenníky. 12 výkonných vibračných režimov si obľúbi nielen vaša partnerka a spoločné vrcholy budú razom na dosah!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LUV EGG Pink

    Pastelové farby sú tak nežné a nevinné! Toto ružovučké vibračné vajíčko ale zase tak nevinné nie je. Nabáda totiž k tomu, aby ste si ho vzali von a partnerovi šupli do ruky ovládač, ktorým vám bude diktovať intenzitu a silu vibrácií. Znie to lákavo a vzrušujúco? Na tieto nekonečné noci s vibračným vajíčkom len tak nezabudnete, to nám verte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Smile Happy Ružová

    Kvalitný vibrátor zo silikónu má takmer dokonalý tvar, a to hlavne vďaka svojej hornej časti, ktorá vyzerá ako naozajstný penis.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    So svojim kompaktným dizajnom v rybej optike a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Sugar Rush vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Erekčný krúžok Strong One z príjemného a šetrného silikónu sa postará o väčšiu výdrž, vytrvalosť a oddialenie ejakulácie. Hlboké vibrácie navyše stimulujú oboch partnerov zároveň a ako bonus ich možno ovládať pomocou aplikácie.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Crystal Clear Anal Training Set

    Trojica díld pre váš análny tréning a potešenie! Každé z nich má inú veľkosť a tiež inú hmotnosť, jedno však majú spoločné - kvalitný, priehľadný TPE materiál, dômyselne zakrivený tvar a extrémnu flexibilitu. Pozornosť venujte tiež výraznému žaluďu a silnej prísavke.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dolce Piccante Jewellery Small Silver Stripe Tail - Análny kolíček s chvostíkom Medvedíka čistotného

    Tento análny kolíček je pripravený na vypustenie skrytého zvieraťa! Hebký chvostík zaujme vášho partnera na prvý pohľad. Kolíček je vhodný pre začiatočníkov i pokročilých hráčov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Pure Indulgence Glass Anal Slider

    Skúmajte svoje zadné dvierka s týmto nádherným skleneným análnym kolíkom. Má zmyselný baňatý koniec a príjemne zakrivenú rukoväť. Okrem análnej stimulácie vám poslúži aj na hľadanie G-bodu a jeho orgazmickej sily. Skúste kolík zahriať či ochladiť a vyskúšajte aj vzrušujúce teplotné hrátky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 574

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.