×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký

Položky 65 až 96 z celkom 374

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • OhMama Fetish Metallic Anal Enema

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tento kovový análny klystír? Jeho použitím si zaistíte nielen hygienickou čistotou, ale aj zmyselnú stimuláciu zadných vrátok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o aký mäkký výrobok sa jedná. Bezpochyby si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Chcete si natrénovať dokonalý sexuálny výkon a zároveň si užiť intenzívne orgazmy? Tento dobíjací stimulátor prostaty a hrádze je prepojený s erekčným krúžkom, takže si do parády vezme všetky vaše citlivé miesta. Užite si 10 výkonných vibračných režimov, stimulačné drážky a tiež ovládanie cez diaľkový ovládač, bude to jazda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto sady neuveriteľne príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Abner Pink

    Chcete si užiť veľa vzrušujúcej srandy? S vibračným vajíčkom s ovládaním cez aplikáciu to pôjde jednoducho. Je diskrétne, hladučké a sľubuje presnú stimuláciu kedykoľvek a kdekoľvek. Dajte svojmu milostnému životu nový rozmer a užívajte si vibrácie ovládané cez smart phone.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Toto vibračné vajíčko disponuje diaľkovým ovládačom, takže ho môžete ukryť vo svojom lone, ovládač zveriť partnerovi a užívať si pokojne aj na verejnosti. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cum Play Kit

    Kvalitné plugy z bezpečného lekárskeho silikónu od obľúbenej značky Sport Fucker sú určené pre stále viac a viac obľúbený sounding.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Chcete potešiť klitoris alebo rozmasírovať unavené svaly? S touto mini vibračnou hlavicou od Satisfyer je všetko možné! Má praktickú zaoblenú špičku, rovný tvar a elegantný vzhľad. Vďaka odpruženej hornej časti je jej hlava úplne flexibilná a prispôsobí sa vašim prianiam. Vychutnajte neuveriteľne silné vibrácie a masáž celého tela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Zoznámte sa s novou účinnou hračkou od obľúbenej značky Oxballs. Jedná sa o erekčný krúžok, ktorý zároveň funguje ako poriadny naťahovač semenníkov.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Inflatable Plug with Massive Core Black

    Trúfnete si na tento nafukovací kolík s masívnym jadrom? Jednoduchým stláčaním koncového balónika budete zväčšovať jeho priemer až na úžasných 15 cm. Vyrobený je z vysoko kvalitného latexu a má aj ventil na rýchle vypustenie vzduchu. Pretiahnite ním svoje zadné dvierka!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Robí s vami stimulácia bradaviek divy? Tak si len skúste predstaviť, čo s vami budú robiť tieto vibračné prísavky na bradavky! Vyrobené sú zo silikónu, takže sú príjemne mäkké a pôvabne nasajú vaše gombíčky. Potom k tomu pridajte vibrácie a nechajte sa uniesť do iného sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Myslíte, že už nemôže zažiť žiadne nové orgazmické prekvapenie? Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás presvedčí o opaku. Jedinečná technológia Pleasure Air vo vás vyvolá silné orgazmy počas chvíľky vďaka pocitu, ktorý bude veľmi podobný saniu. Vyskúšajte ho a objavte nové pôžitky, ktoré budete chcieť zas a zas.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Obzeráte sa po pomocníkovi pre intenzívne zadné potešenie? Rebel P-Spot rozumie potrebám mužov a je navrhnutý tak, aby pohodlne dosiahol na vašu prostatu a zmyselne ju dráždil a stimuloval. Má ideálny tvar, je zvlnený a jeho špička je dômyselne zakrivená. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jednoduché ovládanie. Pozvite ho ďalej a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    Necháte sa rada potešiť vzrušujúcimi vibráciami vnútri vašej vagíny? Toto kvalitné vibračné vajíčko sýto červenej farby by nemalo uniknúť vašej pozornosti. Poskytne vám mimoriadne intenzívne vibrácie o 7 rytmoch a 3 úrovniach, ktoré si budete voliť gombíkom na konci chvosta. Vajíčko je vodotesné a rado bude vaším spoločníkom aj vo vani alebo v bazéne. Zverte mu svoje potešenie a nebudete ľutovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Užite si luxus vo svojom análiku s týmto vibračným kolíkom s nádherným koncovým kamienkom! Je z príjemného silikónu, ktorý je báječne hladký a poddajný. Ukrýva v sebe dva silné motory s 10 intenzívnymi režimami. Nechajte svoj dych, aby sa zatajil vplyvom dômyselných vibrácií, ktoré vás vezmú až do análneho neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Pisa Butt Plug with LED Lights Silver

    Nechajte váš zadoček žiariť! S análnym kolíkom Pisa to pôjde ľahko. Vďaka svojmu tvaru sa jednoducho zavádza, hliníkový materiál parádne reaguje na teplotu, ale najlepšie sú rozhodne 3 LED svetla v základni! Vyberte si z 3 režimov svietenia a urobte si v spálni párty, v ktorej hlavnú úlohu bude mať svietiaci kolík Pisa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Peeker Kit Black

    Ktože by sa nechcel pozrieť dnu, však? Táto trojica dutých análnych kolíkov umožní zvedavému oku nahliadnuť, zvedavým rukám si siahnuť a tým najväčším zvedavcom dokonca dovnútra niečo strčiť alebo naliať. Objavte nový spôsob vzrušenia a postupujte od najmenšieho kolíku až po najväčší.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury D-Ring Collar and Wrist Cuffs Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto módna súprava pút na zápästia a obojku s 3 D-krúžkami. Oba doplnky sú báječne silné a odolné a hodia nielen na otrocké hrátky, ale aj ako sexi doplnky na bežné nosenie. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Chcete si masturbáciu užívať ešte o niečo viac? Tento pomocník od Boners vám dovolí skúsiť mnohonásobne lepšiu stimuláciu než vaša pravačka. Jeho otvorený dizajn je vhodný pre všetky veľkosti penisov a používať ho môžu aj muži s erektílnou dysfunkciou. Užite si s ním 10 vibračných režimov v hladkom silikónovom tele.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Beads

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Winky HT07

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a efektívnych díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť, a užiť si tak veľa zábavy. Dildá sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Winky je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne aj celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap-On Silicone Sleeve +5cm Medium

    Predĺžte svoj penis o 5 dôležitých centimetrov! Toto duté realistické dildo na príjemných elastických popruhoch bude perfektným riešením pre mužov, ktorých partnerka či partner vyžadujú väčšiu výbavu, než im sú schopní poskytnúť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Fitted Sheet - Prestieradlo s gumičkou pre uchytenie na matrac Čierna

    Plachta je učená predovšetkým na hry s erotickými olejmi a na ďalšie mokré hry. Vinyl Fitted Sheet je navyše vybavený pružným lemovaním pre dobré uchytenie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Shimmering Gem Anal Plug Set Silver

    Nech sa váš milostný život blyští vzrušením! Táto sada hladkých a pevných análnych kolíkov má nádherný trblietavý vzor, ktorý bude zdobiť váš zadoček za všetkých okolností. Tvar kolíkov je príjemný na nosenie, lebo sa zmyselne zužujú a ľahko sa zavádzajú. Objavte všetky 3 veľkosti a potrénujte svoje zadné vrátka!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    7 trpaslíkov z nerezovej ocele s priemerom od 5 do 11 mm. Sú ideálni nielen pre začiatočníkov, ktorých láka objavovať fetiš a možnosti stimulácie penisu. Ich prevedenie je duté, takže umožňujú priechod telesných tekutín a ich korálikové spracovanie vám poskytne intenzívnu stimuláciu. Tak skúste so svojím penisom niečo nové.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Vibrating Plug

    Chcete zažiť silu vibrácií vo svojej prdelke? Do toho! Tento neuveriteľne intenzívny análny kolík má 10 vibračných režimov, ktoré otvoria vaše zadné vrátka skutočnej slasti a budú ich neuveriteľne rozmaznávať a stimulovať. Úroveň dráždenia vibráciami si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Rozvlňte sa vzrušením!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Squeeze-It Squeezable Thick Phallic Dildo Flesh

    Zamatovo jemné, pevné a nekonečne tvarovateľné, také je dildo Squeeze-it! Vyrobené je z jedinečného silikónu Silexplax s technológiou Thermo Reactive, ktorá vám umožní dildo ohýbať a tvarovať podľa svojich potrieb. Zahrejte ho v mikrovlnnej rúre alebo vo vriacej vode, vytvarujte a schlaďte v chladničke a vymodelovaný tvar dildu zostane.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 374

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.