×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký

Položky 65 až 96 z celkom 523

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Vďaka svojej hlbokej silikónovej rukoväti je Big Heat skutočne vzrušujúcou hračkou. Stimulácia pomocou tepla zaisťuje realistické pocity blaženosti, ktoré určite uspokoja vaše predstavy. Vibrácie prenikajúce do hĺbky rozpália váš bod G dobehla a pomôžu vám docieliť vytúžené uspokojenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaše semenníky budú milovať vibrácie, ktoré im dopraje tento Mr. Pleasure! Je vyrobený z mäkkého a veľmi príjemného silikónu a pomocou pohodlných krúžkov sa upína na penis. Potom už len stačí vziať do ruky ovládač a diktovať si také vibrácie, na aké budú mať vaše guličky práve chuť. A ak ovládač budete držať vy alebo vaša partnerka či partner, necháme na vás.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ak chcete zažívať intenzívnejšie pocity pri svojich análnych hrátkach, nemal by vašej pozornosti uniknúť tento jedinečne výkonný stimulátor prostaty Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Je vyrobený z hygienického a kvalitného silikónu (Elite Silicone), je dobíjateľný a predovšetkým ergonomicky tvarovaný tak, aby vám zabezpečil nielen pohodlie, ale predovšetkým uspokojenie. Podľahnite dych berúcim funkciám, neuveriteľnému vzrušeniu a výbušným orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bill Purple

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne Billa, ktorý vám pomôže opäť rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa počas styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dajú okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň vagínu príjemne zúži. Úžasným spoločníkom sa však stane pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite s Billom sile vzrušenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Ceratops - Análny kolík 21,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a taktiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men si svojimi vibráciami podmanil mužov po celom svete a teraz prichádza s novinkou - vibrácie môžete ovládať cez aplikáciu! Zachovaný samozrejme zostáva elegantný dizajn aj ergonomický tvar, ktorý vám veľmi pohodlne padne do ruky. Otvor pre vstup je vyrobený z kvalitného a príjemného silikónu, tak ráčte vstúpiť.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Ahoj, som Irena a doprajem vášmu vzťahu na diaľku chýbajúcu vášeň. A nielen to, so mnou si budete môcť užívať aj na verejnosti, samozrejme diskrétne, pretože sa ovládam cez aplikáciu v mobile. Som dobíjacia, vodotesná a vyrobená z úžasne hebkého silikónu, vaša kvetinka ma bude milovať, neveríte? Presvedčte sa samé, nezruinujem vás, som cenovo dostupná. Som Irena!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparentná

    Táto klietka je vrcholom elastickosti a jemnosti. Umožní Vám pohrávať sa s cudnosťou bez použitia tvrdých plastov či ťažkých kovov, ktoré sú vždy nutne sprevádzané visiacimi zámkami. Vyvinula ju značka Oxballs, ktorej vývojári použili dokonalý materiál TPR.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Smart aplikácia a dychberúca stimulácia klitorisu. Elegantný dizajn vhodný aj na cesty. Ráčte sa zoznámiť so Safisfyerem Love Triangle, ktorý sa ovláda cez aplikáciu! Objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko so svojím partnerom hoci aj na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojej obľúbenej piesne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Zažívajte jedinečne vzrušujúce pocity s týmto kamarátom deň, čo deň! Taplastic Vibe je stimulátor klitorisu s vibračno-pohyblivým prvkom. Ohromí vám 6 rôznymi režimami poklepávania, ktorými vás dostane do kolien. Objavte jeho kúzlo, bude to lepšie ako orálny sex!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    Milujete rimming čiže lízanie análu? Ak áno, tak budete milovať aj tento análny kolík! Disponuje totiž zabudovanými rotujúcimi korálikmi, ktoré simulujú pocity ako pri lízaní. Kolík je vyrobený z mäkkého silikónu a jeho horná časť je tvarovaná tak, aby cielila na prostatu. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Locker Room Hose 46cm Čierna

    Tento unikátny silikónový doplnok, nazývaný tiež ako análna sprcha, bol vyrobený s účelom pohodlného a dôkladného análneho čistenia.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Nie nadarmo sa hovorí - dôveruj, ale preveruj! Táto klietka na penis premení otrokovo trápenie na skutočnú rozkoš, má totiž nastaviteľný erekčný krúžok. Ten zaručuje bezpečné zachytenie po celý čas nosenia, a práve vďaka nemu sa klietka hodí na akúkoľvek veľkosť penisu. A čo to prekvapenie na druhej strane? To je čerešnička na torte - pančuchy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Take It Slow

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto sadu análnych hračiek. Je určená predovšetkým párom, ktoré s análnym dobrodružstvom len začínajú a chystajú sa objaviť jeho tajomstvá. Kúpte si všetko potrebné v jednej luxusnej sade čiernej farby!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Set

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tieto skvostné análne kolíky symbolizujú krištáľovú čistotu, nekonečný šarm a podmanivú vášeň. Vyrobené sú z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a zakončené sú ligotavým ružovým kamienkom. Noste ich ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Gypos - Análny kolík 19,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Double Tunnel Plug Medium Clear

    Análny kolík s otvorom prechádzajúcim celou jeho dĺžkou. Jedinečný Double Tunnel Plug s dvoma stimulačnými vlnami ponúka veľa nových možností využitia, ako napríklad vkladanie vibrátorov, prstov, alebo umožňuje hry s klystírom.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Chcete si užívať svoju sexualitu? S touto masážnou hlavicou z kolekcie Moove to pôjde tým najjednoduchším a najpríjemnejším spôsobom. Vychutnáte si s ňou 10 vibračných funkcií, ktorými môžete tešiť svoje intímne partie alebo taktiež masírovať svaly kdekoľvek na telá. A to nie je všetky, hračka vám ponúkne vibrácie aj z druhej strany! Doprajte si s vibráciami intenzívne a vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Finish Girl Flesh

    Nafukovacia panna pripravená vám dať toľko lásky, koľko len budete chcieť! Vstúpte do nej a nechajte sa unášať pocitmi. Jej milostné otvory, vrátane úst, budú vždy nachystané k akcii a jej prsia budú vyžadovať hladkanie. Dotknite sa s ňou orgazmických vrcholov znova a znova!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a môžete ho pri milovaní zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny, aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Dobíjacia masážna hlavice s pôvabným tvarom. Okúste dokonalé vzrušenie a jedinečnú silu tejto luxusnej hračky. Vyrobená je z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 10 úrovní vibrácií. Jej ergonomický tvar zaručuje ľahkú manipuláciu a vodotesné prevedenie zase hrátky v sprche.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Viete, ako urobiť vaše milovanie ešte lepším? Prizvite si tento jedinečný vibračný krúžok od Magic Motion a ovládajte jeho funkcie skrz aplikáciu v telefóne. Jej klitoris poteší zmyselnými vibráciami a jemu zaistí dlhšiu a silnejšiu erekciu. Je úžasne elastický a pohodlný na nosenie. Vyberte si z 10 rôznych vibračných funkcií a objavte nekonečné možnosti aplikácie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Nechajte si ho vyfajčiť kedykoľvek budete chcieť! Boners Vibrating Blowjob dokonale napodobní orálny sex a svojím silným motorom s 10 vibračnými režimami vám ukáže skutočnú slasť. Je vyrobený z mäkkého silikónového materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk, a dobíja sa cez USB kábel. Na kvalitný blowjob už nebudete potrebovať ženu, tak si to užite!

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zaručený orgazmus je zaručený spôsob, ako si zaručene zlepšiť aj ten najhorší deň! Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás svojou jedinečnou technológiou Pleasure Air bude orgazmicky tešiť kedykoľvek budete chcieť. Vychutnáte si s nám pocit podobný saniu, objavíte nové slastné pôžitky a tiež tie najlepšie vrcholy, ktoré budete chcieť znovu a znovu.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Ballgag Pink M

    Chýba vo vašej výbave kvalitný a na nosenie pohodlný kolík? Tento od Mistera B bude tím pravým! Vyrobený je zo 100% silikónu najvyššej kvality, takže je úplne bezpečný, netoxický a má neutrálnu chuť. Remienok je z kvalitnej kože a na vašich tvoroch skvele vynikne. Vychutnajte si pohodlné nosenie, nasadzovanie, a predovšetkým všetky sexy zážitky.

    76,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tak sladká, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto ružová sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia nielen romantické páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 11 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Neuspokojíte sa len tak s niečím a snívate o silnej hračke s pulzujúcim pohybom? Royals The Dutchess vyslyší vaše priania! Hodí sa na stimuláciu klitorisu, aj vagíny. Má zaoblenú hornú časť, ktorá uľahčuje zavádzanie, zatiaľ čo mäkký silikón vám bude príjemný a pohodlný. Vyberte si z 10 rôznych funkcií!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Hrejivý elegán pre G-bod alebo prostatu, takže pre neho aj pre ňu! Jemu bude stimulovať prostatu a hrádzu zároveň a jej G-bod a klitoris. Má totiž vo svojom hebkom tele ukryté dva výkonné motory, ktoré vás jednoznačne potešia! Nechajte sa potešiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 523

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.