×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký

Položky 97 až 128 z celkom 397

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Tento vibrátor vás privedie k šialenstvu a zažijete s ním nekontrolovateľné orgazmy! Poskytne vám súčasnú stimuláciu vnútornej časti vagíny, konkrétne G-bodu, a vonkajšieho klitorisu. Ponúkne vám nielen 12 vibračných funkcií, ale aj jedinečnú funkciu zahrievania až na 40 stupňov Celzia. Vychutnajte si slastné realistické zážitky a ak budete chcieť, spárujte vibrátor s aplikáciou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a tiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Adrien Lastic Queens M Purple

    Moderné, kvalitné a estetické dildo v štýle strap-on bez nutnosti postroja. Vyrobené je z veľmi príjemného flexibilného silikónu a verte, že si ho zamilujete! Bude tešiť svoju nositeľku, pretože poláska G-bod a používanie tak bude naozaj veľké narastie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Bad-Boy je silikónový vibrátor na dráždenie v análnej oblasti, je špeciálne tvarovaný, aby dráždil análnu hrádzu a aby u mužov dosiahol aj na ich citlivý bod na zadnej strane prostaty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Maximálne výsledky pri každom použití? Áno! Táto sada Maximum Results obsahuje 2 výkonné vákuové valce, odnímateľnú hadicu a rukoväť Master Grip. Pumpovanie zvládnete jednou rukou a až vám bude prvý valec málo, jednoducho ho vymeníte za väčší. Nečakajte a začnite sa tešiť z väčšieho obvodu a dĺžky čo najskôr.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hung Rider Bruno 14 Inch Dong

    Túžite po divokej jazde s veľkým bad boyom? Splňte si svoj sen a zoznámte sa s Brunom. Je veľký, silný a neuveriteľne realistický. Jeho ohromujúca dĺžka, pohybujúca sa okolo 30 centimetrov, vás dostane na pokraj šialenstva! Bonusom naviac je potom prísavka, vďaka ktorej si s Brunom užijete aj bez použitia rúk. Tak nečakajte, preskočte rande a pozvite si Brina priamo do spálne.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Putá a análny kolík od značky Fetish Collection, ktorá presne vie, po čom vaše nezbedné srdce túži! Kolík je prepojený s putami pomocou retiazok a vďaka 3 visiacim zámkom nebude mať nositeľ žiadnu možnosť úniku! Kovový kolík skúste pred použitím zahriať v teplej vode alebo ochladiť v chladničke a objavte ešte ďalšie vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Climax

    Tento análny vibrátor Heat-Climax vás so svojimi objemnými okrúhlymi hrotmi rozmaznáva stimulačnou funkciou ohrevu a silnými vibráciami. Zvodne hladký silikón z neho robí perfektné prírodné predĺženie, ktoré prebudí vašu vášeň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Dildoll Utopia

    Objavte Dildolls - farebná dilda vyrobená zo 100% kvalitného a hebkého silikónu. Majú príjemne zakrivený tvar, ktorý zaisťuje pohodlné prenikanie pre vaginálne a análne použitie. Dildo má tiež silnú prísavku, takže ho možno pripevniť na akýkoľvek hladký a tvrdý povrch na použitie bez rúk. Nechajte sa zlákať jeho tvarom aj úchvatným farebným prevedením.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Tréning, stimulácia, vibrácie a prírazy, môže byť niečo viac? Tieto nabíjacie vaginálne guličky RC Love Balls od Javida budete milovať. Funkcia prírazov v špičke vás dokonale rozparádi a 10 tichý, ale intenzívnych pulzujúcich režimov to celé ešte podporí. Tak sa chopte ovládača s dosahom 5 metrov a nachystajte si tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Helix Remote Vibrating Egg Purple

    Toto nie je obyčajné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, toto je vibračné vajíčko Helix s diaľkovým vibračným ovládačom! Textúrované vajíčko bude milovať vnútro vašej vagíny a ovládač si obľúbi predovšetkým klitoris. Vychutnajte si 7 vibračných nastavení, prvotriedny hodvábne hebký silikón a roztočte to s vaším priateľom pokojne aj na verejnosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať duálne stimulujúcimi vibráciami a nafukovacím telom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a ovládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Big Boobs Bridget Love Doll

    Blonďatá a povoľná absolútne ku všetkému! Ráčte sa zoznámiť s Bridget, sediacou nafukovacou pannou s 3 otvormi pre vaše potešenie. Má vzrušujúce hnedé oči, dlhé blond vlasy a úžasne veľké prsia s tvrdými bradavkami. Vyzlečte jej jej ružové bikiny a dajte jej najavo, ako veľmi ju chcete!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať vibráciami a nafukovacím hriadeľom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a vládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky urobiť krajšími? Čo takto si k nim prizvať ikonickou pornohviezdu Zhonu River? Vagínu tejto nepoctivého modrookého dievčaťa v celej svojej kráse nájdete vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si so Zhonu River užijete báječné pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebude chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Sada erekčných krúžkov

    Túžite po erekčnom krúžku, ktorý by Vám padol ako uliaty a ak nie, mohli by ste ho ľahko vymeniť za iný málinko menší či väčší? Až do súčasnosti to bolo nemožné, ale teraz sa neuveriteľné stalo skutočnosťou! Predstavujeme Vám Play Zone Kit, sadu 9 erekčných krúžkov s praktickým stojanom.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Flogger Beginner 2040565 Black

    Prémiový bič pre odmeny aj tresty! Tento vysoko kvalitný bič od značky Zado má pôvabné čierno-kráľovsky modré prevedenie a jeho rukoväť vám pohodlne padne do ruky vďaka praktickej koncovej slučke. Široké mäkké remienky vám zaistia, že dostanete presne to, o čom zjete – tvrdo alebo nežne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto krabičku so 7 okienkami, z ktorých každé sľubuje úžasný zmyslový zážitok. 7 je aj počet dní v týždni, tak poďte zažiť ten najviac sexy týždeň vášho života, ľutovať nebudete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný análny kolík so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným kolíkom s neodolateľnými funkciami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Ženy milujú kvety a túto ružu si bezhranične zamilujú! Rozvinie totiž ich púčik slasti do neuveriteľného orgazmu vďaka dychberúcemu výkonnému saniu. Každá si žena si zaslúži kvetinu a každá si tiež zaslúži potešenie. Urobte radosť tej, na ktoré vám naozaj záleží, alebo v sebe prebuďte sebalásku a darujte túto ružu sama sebe a rozkvitnite šťastím.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú, a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dark Magic Ramp Wedge Inflatable Cushion with Cuffs Black

    Oživiť? Podporiť? Zintenzívniť? Pripútať? Podložiť? Tento tmavý čarovný vankúš nafúknete behom sekundy. Počas ďalšej sekundy k nemu pripevníte putá a do nich uložíte ruky vášho náprotivku. Tvar podložky je premyslený a vhodný predovšetkým pre polohu, kedy je on dole a ona hore, vyskúšať však môžete čokoľvek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Už ste počuli o tom, aké benefity prináša posilnenie svalov panvového dna? Sú to intenzívnejšie orgazmy, pocit užšej vagíny a tiež prevencia proti inkontinencii. Teraz si svoje panvové dno môžete posilniť vskutku vzrušujúcim spôsobom! Tieto guľôčky od značky Rimba vám totiž doprajú zmyselné vibrácie, ktoré si budete voliť cez diaľkový ovládač. Tak urobte niečo pre svoje zdravie a potešenie zároveň!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Fitted Sheet 0251135 Čierna

    Čierna, hladká a lesklá plachta z toho najkvalitnejšieho materiálu vám umožní realizovať všetky vaše fetiš sny a túžby.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Fox Tail Buttplug Silver - Análny kolíček s líščím chvostíkom Strieborná

    Tento análny kolík je pripravený na vypustenie skrytého zvieraťa! Hebučký chvostík zaujme vášho partnera na prvý pohľad. Kolík je vhodný pre začiatočníkov, aj pokročilých hráčov.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Štýlova a nezbedná hračka pre vášnivé páry, ktoré si chcú užívať ešte intenzívnejšie pôžitky pri milovaní! Zuna je párový vibrátor, ktorý bude počas sexu stimulovať oboch partnerov súčasne. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete hračku ukladať, alebo ju osiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré potešia bod G, klitoris i penis.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 397

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.