×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hrejivé

Položky 129 až 160 z celkom 243

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Private Turbo Stroker

    Čo si z bežného robenia si dobre urobiť neuveriteľný zážitok? Private Tubro Stroker je hrejivý masturábor s moderným dizajnom a maximálne uspokojujúcou pulzujúcou schopnosťou. Vnútorná textúra bude pre váš penis realistická, vonkajšia časť ergonomická a 6 vibračných režimov a 3 pulzujúce vás vezmú na vrchol neuveriteľne zmyselným spôsobom. Doprajte si to naj!

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavádzanie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chrystalino G-Rider Blue

    Túžite po niečom výnimočnom? Táto vkusná sklenená pomôcka z kolekcie Chrystalino bola ručne vyrobená so srdcom plným vášne. Jej vyšperkovaný tvar si obľúbi ako vagína, tak anál a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať alebo ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným dildom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Red Heart Glass Anal Plug with Gem Set

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tieto skvostné análne kolíky symbolizujú krištáľovú čistotu, nekonečný šarm a podmanivú vášeň. Vyrobené sú z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a zakončené sú ligotavým červeným kamienkom v základni v tvare srdiečka. Noste ich ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Devil's Tongue Dildo

    Privítajte vo svojich intímnych zónach tento diabolský jazyk! Svojou textúrou vás bude zmyselne hladkať a stimulovať tak, že sa váš bod G zblázni od vášne. Zakrivený koniec predstavuje praktickú rukoväť pre ľahkú manipuláciu aj pri divokejších hrách a ak budete chcieť, môžete jazyk pred použitím zahriať alebo ochladiť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Sweetheart Glass Dildo

    Milujete skvostné a láskyplné doplnky? Toto romantické sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný a nežný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hry ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo sa dá zahriať alebo ochladiť, zmyselné zakrivenie vám vezme dych a koncové srdiečko rozbúši vaše vlastné srdce. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku i vagíne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Rose Gold Heart S Rainbow

    Potrpíte si a šperky a chcete jede aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Má elegantnú rose-gold farbu, pochrómovaný povrch a je zakončený romantickým srdiečkom s trblietavým dúhovým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA12 Lifelike Silicone Dildo Quick Air Flesh 17cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úžasné realistické dildo na análne alebo vaginálne prenikanie z báječne hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má Quick Air koncovku a v kombinácii s vašou šukacou mašinou vás vyložene donút zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného, lepšieho sveta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajší análny kolík ever! Je dúhovo sfarbený a zakončený skvostným farebným iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bishop Glass Buttplug Transparent

    Ešte väčšie, ešte odvážnejšie a tiež ešte krajšie! Taká je táto nová sklenená kolekcia, ktorá dodá vašim hrám novú úroveň. Konkrétne tento úžasne krásny análny kolík vás poriadne rozparádi. Skúste ho pred použitím zahriať či ochladiť a vyskúšajte vzrušujúce teplotné hrátky.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot pre anál alebo vagínu! Toto extra dlhé dildo tvorené z guľôčok vás ohromí každým ďalším zasunutím a tiež elektro-stimuláciou. Bal(l)zac je vyrobený z prvotriedneho hliníku a môžete ho ľahko zahriať alebo ochladiť. Užite su guľôčku po guľôčku a jedinečnú rozkoš spôsobenú elektrickými výbojmi.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA98 Metal Pearl Aluminium Anal Dildo KlicLok 8.2"

    Chcete sa nechať omámiť žiarivo lesklým kovom a vyskúšať jeho chlad na vlastný anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny hliníka, má luxusný guľkovitý tvar a tiež sexi strieborný povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a vybuchnite v cieli omamným orgazmom.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Large

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje krištáľovú čistotu, nekonečný šarm a podmanivú vášeň. Je vyrobený z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a je zakončený trblietavým ružovým kamienkom. Noste ho ako šperk, ktorý vám bude v zadočku príjemný.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Behemoth Ribbed XL Dildo

    Dlhé a tvrdé dildo z nádherného borosilikátového skla vám poskytne dômyselnú vnútornú stimuláciu, ohromujúci orgazmus, úplné uvolnenie a zároveň bude aj pôsobivým doplnkom zdobiacim váš nočný stolík. Toto robustné dildo sľubuje pocit plnosti a jeho textúra ponúka príjemnú stimuláciu. Experimentujte s teplotnými hrátkami, dildo ľubovoľne ochladzujte alebo zahrievajte, stačí ho pred použitím ponoriť do horúcej alebo naopak studenej vody.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 78

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej série slenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chrystalino Follower Blue

    Túžite po niečom výnimočnom? Tento vkusný sklenený análny kolík z kolekcie Chrystalino bol ručne vyrobený so srdcom plným vášne. Jeho vyšperkovaný tvar si obľúbite na prvé použitie a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať či ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným análnym kolíkom.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Petit Shell

    Pre všetkých, ktorí váhajú, čo sa kúpy erotickej pomôcky týka, tu máme tohto jednorázového potešiteľa§ V jednoduchosti je krása, a to potvrdzuje aj Iroha Petit od prestížnej japonskej značky Tenga. Je to mušľa s vláčnou textúrou, ktorá sa z 98% skladá z vody a môžete ju ochladiť v chladničke, alebo zahriať v teplom kúpeli. Následne s ňou prechádzajte po svojom tele a určite nevynechávajte intímne miesta, ktorým sa dotyk tejto nežnej mušle bude páčiť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 25

    Luxusný, sklenený análny kolík Icicles No. 25 je určený pre ženy, ktoré chcú spoznať nové milostné pocity pri análnych hrách.

    37,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Chrome Hearts 3-Piece Butt Plug Set

    Potešte svoj análik vkusne, láskyplne a prenádherne. Táto sada 3 kovových análnych kolíkov zdobených lákavo červeným kamienkom v tvare srdiečka vám zaistí pohodlnú a vzrušujúcu análnu hru aj v tom prípade, ak ste doteraz svoje zadné vrátka neotvorili. Zaoblený hrot a hladký materiál sľubujú ľahké zavádzanie a klenot v tvare srdca zas láskyplné zakončenie. Vzhľadom na kovový materiál môžete kolíky pred použitím nahriať či ochladiť v horúcej alebo naopak v studenej vode.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Anal Dilators Set

    Vstúpte do nového sveta análnej slasti s touto sadou análnych dilatátorov b-Vibe. Všetky sú vyrobené zo skla av sade nájdete hneď 4. Každý z nich je navrhnutý tak, aby vám pomohol uvoľniť análny zvierač a trochu vás otvoriť, hovorí sa tomu análny tréning. Kužeľový tvar je na to priam ideálny, rovnako tak borosilikátový sklenený materiál odolný proti rozbitiu. Užite si maximálne pohodlie aj pri dlhšom nosení.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Red Heart Glass Anal Plug with Gem Large

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje krištáľovú čistotu, nekonečnú lásku a podmanivú vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a zakončený je ligotavým červeným kamienkom v tvare srdiečka. Noste ho ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ribbed Double-ended Steel Dildo

    Hľadáte kvalitné a pôvabné dildo na celý život? Vsaďate na toto dildo, vyrobené z prvotriednej ocele! Aby vás neprestalo len tak baviť, má oba konce použiteľné, jeden z nich tvoria 3 guľôčky a druhý väčšia koncová guľa a stimulačné rebrovanie. Objavte s ním vzrušenie ukryté v análi alebo vo vagíne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA108 Metal Bead Anal Dildo KlicLok 8.48"

    Chcete sa nechať omámiť žiarivo lesklým kovom a vyskúšať jeho chlad na vlastný anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny hliníka, má luxusný guličkový tvar a taktiež sexy strieborný povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a vybuchnite v cieli omamným orgazmom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Glass G-Spot Glass Wand

    Jedine s týmto dildom budú vaše análne hry pripomínať romantickú nočnú oblohu plnú hviezd... Teda len do tej doby, než si celú tú oblohu strčíte do vagíny. Firefly Glass Wand je zvodné, tajomné, hravé a nevšedné dildo s tvarom na zasiahnutie bodu G a je vyrobené z prvotriedneho borokremičitého skla, ktoré v sebe obsahuje svietiace čiastočky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa jeho zužujúca rukoväť vie zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Rose Gold

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejšia súprava análnych kolíkov na svete! Kolíky majú láskyplnú rose-gold farbu a sú zakončené ružovým iskrivým kamienkom, ktorý ozdobí vaše zadné vrátka. Vychutnajte si ich jedinečný kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolíky zahriať alebo ochladiť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance Butt Plug GS15C Clear

    Tento pôvabný análny kolík od LoveToy si zamilujete nielen pre jeho dômyselný dizajn, ale predovšetkým pre sklenený materiál. Môžete ho veľmi jednoducho zahriať či schladiť, na čo vám bude stačiť horúca voda alebo v opačnom prípade mrazák, a môžete tak skúsiť zmyselné teplotné hry. Ďalšou výhodou je ľahké čistenie, vedomie, že sklo je veľmi hygienický a neporézny materiál a môže vám pokojne vydržať celý život. Kolík LoveToy sa dodáva v luxusnej krabičke, takže sa skvelo hodí aj ako darček.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 89

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Čierna

    Dovoľte nám predstaviť vám Prima od luxusnej značky Svakom. Bude najlepším priateľom žien i mužov, lebo môže stimulovať G-bod i prostatu. Má jedinečnú funkciu zahrievania sa až na 38 °C, k tomu 25 rôznych nastavení vibrácií, a vyrobený je z toho najkvalitnejšieho silikónu. Je tiež vodotesný a nabíjací, čo viac si len môžete priať?

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajší análny kolík ever! Je dúhovo sfarbený a zakončený skvostným farebným iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Beaded Stick

    Snívate o rebrovanom povrchu a zmyselnom dráždení vašej dierky? Beaded Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu, a tiež rebrovaný povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 243

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.