×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris čierna

Položky 97 až 128 z celkom 340

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini vibrátor na klitoris

    Jedinečný mini vibrátor s efektne tvarovanou špičkou je ideálny na stimuláciu klitorisu. Je presne tvarovaný na dosiahnutie vášho orgazmu.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Finger Vibrator Black

    Premeňte svoj prst na vibračný nástroj slasti! Tento malý a elegantný vibrátor na prst je vyrobený zo zamatovo mäkkého silikónu a vďaka pružnému krúžku vám pohodlne padne na prst. Je príjemne zakrivený a vybavený mäkkými výstupkami v špičke pre cielenú a vzrušujúcu stimuláciu. Pohrajte sa s ním v páre alebo sólo.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Black

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je niečo ako "malé čierne" medzi erotickými hračkami a nemal by teda chýbať vo vašej zbierke pomôcok. Disponuje jedinečnou technológiou tlakových vĺn, ktorá vytvára bezkonkurenčný sací efekt klitorisu. Vyberte si z 8 úrovní intenzity a užite si vzrušujúci štart a absolútny orgazmický vrchol. Womanizer Classic je vodotesný a bude vaším spoločníkov aj pri hrách v kúpeľni.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Atom Plus

    Predstavujeme vám revolučný erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Hot Octopuss. Krúžok Atom Plus kombinuje inovatívny dizajn, 2 integrované a silné vybračné motory a prináša hlbokú a zmyselnú stimuláciu na tých správnych miestach. Vďaka svojej pružnosti a ergonomickému tvaru vám padne ako uliaty a bude len na vás, či ho využijete pri hrátkach so svojou drahou polovičkou alebo pri chvíľkach sebelásky.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Jamie, vibrátor v štýle králika s jedinečnou funkciou prírazov o 5 režimoch a tiež intenzívnymi vibráciami o 10 úrovniach. Má realistické prevedenie a silné telo čiernej farby, čo je super erotické kombo, ktorým si splníte všetky svoje erotické sny!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer OG Dark Grey

    Produkty značky Womanizer sú dokonalé vo všetkých smeroch a inak tomu nie je ani pri tejto absolútnej novinke, ktorá vám vezme dych. Womanizer OG je vôbec prvý vibrátor na svete, ktorý používa jedinečnú technológiu Pleasure Air na cielenú stimuláciu G-bodu. Pridajte k tomu ešte vibrácie a vydajte sa na úžasnú orgazmickú cestu.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    To, že váš ex váš klitoris nikdy nenašiel, ešte neznamená, že tam nie je. Tento vibrátor na prst ho hravo objaví, poláska a vezme vás do neba, je totiž rozhodne lepší než váš ex. Vyrobený je z hebkého silikónu a má dokonalý tvar na presnú stimuláciu najcitlivejšieho miestečka na vašom tele, ktorému dopraje hneď 10 vibračných režimov.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Uvoľnite sa, relaxujte a možno aj explodujte. Dokonalý masážny či stimulačný zážitok vám dopraje iba táto XR Brands masážna hlavica. Jej diamantová textúra vám poskytne intenzívnu masáž a na rukoväti, ktorá vám pohodlne padne do ruky, budete ľahko prepínať medzi 8 vzormi a 3 úrovňami sily. Nájdite uspokojenie a úľavu. Konečne ...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Snehobiele nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "kúzelným" prsteňom, ktorý by vám bola i Arabela závidela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej vrecková veľkosť je priam roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúmať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Snívate o elegantnej masážnej hlavici s ohromujúcimi silnými vibráciami? Táto pôvabná hračka vás priamo nadchne! Ponúkne vám hneď 3 rýchlosti vibrácií a intenzívnu pulzujúcu funkciu. Jej ergonomicky zakrivený tvar bude počúvať vaše telo a kvalitné ABS v kombinácii s jemným silikónom vám zabezpečí maximálne pohodlie.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Už asi tušíte, že s vibračným krúžkom bude vaše milovanie ešte lepšie a intenzívnejšie, ale pravdepodobne ešte len hľadáte ten pravý. Máme pre vás skvelú správu - už ste ho našli! Dvojitý vibračný krúžok Poloqueth má všetko, čo od takejto pomôcky vyžadujete. Má krúžok na penis aj semenníky, silný motor, zmyselne vibruje na klitorise, báječne sedí, je flexibilný, vodotesný a na diaľkové ovládanie. On je ten pravý!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Mobil, peňaženka, kľúče a mini vibrátor! Tak by mala zníť vaša kontrola, než opustíte domov. Nikdy nevíte, čo sa môže stať a hoci pripravená častokrát znamená urobiť sa. Táto malinká kúzelná palička je vašou zárukou orgazmu. Vnesie do vášho milostného života vzrušujúcu rozmanitosť! Je to malý, ale super výkonný vibrátor, ktorý budete uctievať o samote alebo v páre.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Rúžov nie je nikdy dosť! Avšak toto nie je len tak nejaký rúž, je to vibrátor ukrytý v diskrétnom obale na rúž. Stačí rúž otvoriť, otočiť spodnú časť a silné vibrácie tu budú len a len pre vás! Vďaka kompaktnému a diskrétnemu vzhľadu môžete mať rúž stále pri sebe a potešiť sa kedykoľvek, keď dostanete chuť.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Užite si dokonalú atmosféru s novým Club Vibe 3.OH, ktorý reaguje na hudbu! Vďaka svojej diskrétnej veľkosti ho môžete mať v nohavičkách kedykoľvek a kdekoľvek. Je tichý, ľahký a vybavený 3 režimami potešenia. Za zmienku tiež stojí dobíjacia, zabudovaná batéria a bezdrôtové diaľkové ovládanie s integrovaným mikrofónom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Locker Black

    Máte pocit, že k dokonalom sexuálnom zážitku vám stále niečo chýba? Stavíme sa, že je to práve táto šikovná vibračná slučka na penis a semenníky! Je špeciálne navrhnutá tak, aby pohodlne a zároveň účinne zlepšila milovanie. Vyrobená je z kvalitného silikónu a je super pružná pre maximálne pohodlnie. Vychutnajte si príjemné pocity zo stimulácie vibráciami, ktoré tu budú pre neho aj pre ňu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Dokonalá hračka, ktorú si užije on aj on! Tento silikónový erekčný krúžok vám zaistí dlhšie trvajúcu erekciu a teda aj dlhšie milovanie. Jeho králičie ušká a odnímateľný mini vibrátor sa postarajú o to, aby sa klitoris mal dobre a tiež o to, aby vaše cesty na vrchol boli vzrušujúce pre vás oboch rovnako.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black

    Dokonalý spoločník pre vaše najintímnejšie chvíle plné rozkoše. Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black je príjemne flexibilný a vyrobený z hebkého a kvalitného silikónu, ktorý vás bude vyložene rozmaznávať. Tento duálne stimulujúci vibrátor ponúka nielen intenzívne vibrácie, ale aj inovatívny pohyb pripomínajúci mávanie, ktorý poskytuje cielenú stimuláciu G-bodu a nechýba ani omamná funkcia nasávania klitorisu.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Všestranný mužský stimulátor vo svojej najnovšej podobe a vo verzii DUO, ktorá bude baviť nielen jeho, ale aj ju! Octopuss Pulse III Duo je oscilačná hračka, vyniká nezameniteľnými funkciami, úplne sa odlišuje od všetkých iných pánskych hračiek na trhu a nemôže sa dočkať, kedy to urobí vám i vašej partnerke zároveň.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibračný krúžok Čierna

    Rozvibrujte vzrušenie vašej partnerky. Elegantný, avšak veľmi výkonný, vibračný krúžok bol špeciálne navrhnutý tak, aby padol ako uliaty.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorého prednosťou je funkcia zmyselného prirážania a okrem toho bude stimulovať aj váš klitoris. Podľahnúť mu bude tak jednoduché!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará o vonkajšie aj o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické zážitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit - Sada pre erotické hrátky 10ks

    Všetky výrobky obsiahnuté v tejto sade sú určené na to, aby vám pomohli s vašimi prvými skúsenosťami. Desať starostlivo vybraných kusov vás pripraví na zmyselné zážitky, ktoré nežné, ale aj tvrdšie SM prináša.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Rabbit je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si úžasnú stimuláciu nielen vnútra vagíny, ale predovšetkým klitorisu vďaka šikovnému vonkajšiemu ramienku.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Ring with Vibration

    Čisté vibračné potešenie! Výnimočnosť tejto pomôcky spočíva v tom, že vzrušujúcim spôsobom prepojí váš penis a semenníky s prostatou, ktorej poskytne zmyselné vibrácie na stlačenie tlačidla. Teraz už nič nestojí v ceste intenzívnemu potešeniu a hlbokej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Chcete si vychutnať dlhšiu erekciu a zmyselné vibrácie? Nasaďte si túto klasickú erekčnú slučku, zovretie si upravte podľa svojich potrieb a zapnite vibrácie, ktoré si pri milovaní bude užívať aj vaša partnerka. Užite si všetky svoje erotické fantázie a milujte sa vzrušujúco a dlho!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 340

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.