×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris červená

Položky 65 až 96 z celkom 148

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Nechajte svoju kvetinu rozkvitnúť. Dopomôže vám k tomu táto červená vákuová pumpa so 4 vymeniteľnými hlavicami, mäkučkými silikónovými okrajmi a kvalitným spracovaním, ktoré predstavuje značka Doc Johnson. Je navrhnutá tak, aby rozumela vášmu telu a jeho krivkám. Vyberte si zo 7 vibračných vzorov a 7 sacích funkcií a objavte úžasnú slasť.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Rose Buddies The Rose Flutterz

    Ruža je od pradávna tradičným symbolom lásky a teraz je tiež dokonalým doplnkom pri vašej ceste za vzrušujúcim dobrodružstvom. Táto ružička od Skins je diskrétna a veľmi pôvabná. Spája lásku, vášeň a vzrušenie v nádhernú premyslenú hračku, tak sa ráčte zoznámiť.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Hlboké a diskrétne potešenie a voľné ruky k tomu! Tento vibrátor od značky Javida vyniká 3 dych vyrážajúcimi funkciami pre všestranné potešenie vagíny aj klitorisu. Jeho funkcia prírazov a rotačných guličiek bude zmyselne dráždiť G-bod a klitoris zaplaví mocné vibrácie. A čo vaše voľné ruky? Tie sa chopia ovládača v a budú vyberať medzi 10 rýchlosťami ťahov a 10 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Zdvojnásobte svoje potešenie s týmto hravým designom, ktorý kombinuje flexibilnú stimuláciu klitorisu s robustným hriadeľom. Luxusné ohrievacie funkcie napodobňuje teplo realistických dotykov a mala by dostať vaše napätie pod kontrolu a naplniť vašu šálku rozkoše.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unihorn Heart Throb

    Tiež zbožňujete jednorožca? Tento je dôkazom toho, že aj erotické hračky môžu byť super roztomilé a nežne hravé. Je príjemne hladký a zmyselný na dotyk a najlepší na ňom pulzujúci bod, ktorý svojimi výkonnými pulzmi bude rozmaznávať klitoris alebo napríklad bradavky. Nechajte sa podpichovať a vzrušovať a vychutnajte si jedinečný uspokojujúci zážitok.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Viete, koľko duchovnej múdrosti a energie skrýva vaše telo? Vibračná hlavica Akasha vám pomôže objaviť rozkoš i harmóniu nevyhnutnú pre vašu celkovú životnú spokojnosť. Predstavuje dokonalú pomôcku pre relaxáciu i potešenie ruka v ruke s vyspelou technológiou a kvalitnými materiálmi. Začleňte do svojho života viac radosti a buďte spokojnejší než kedykoľvek predtým!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Nie každá Pandora, ktorú venuje svoje drahé, musí byť nutne šperk. Až to totiž skúsite s touto Pandrou, už vás žiadne šperky zaujímať nebudú! Je to vzrušujúce vibrátor pre páry s 12 vibračnými režimami a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Jeho hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a jeho prítomnosť pri milovaní budete zbožňovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy? Táto dômyselná červená hračka disponuje zmyselným mrštným jazýčkom, ktorý bude láskať váš klitoris v 12 rôznych režimoch. Zamilujte sa do vášnivého kmitania, hebkého silikónu a užívajte si orgazmus za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Lady in Red

    Nemusíte milovať iba červenú farbu, aby ste si zamilovali tento vibrátor. Má tak ohromujúce funkcie, že ho budete zbožňovať už po prvom použití. Je z luxusného hebkého silikónu a je úžasne pružný, takže sa prispôsobí vašim potrebám. Pozvite si do spálne svojho nového červeného potešiteľa.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Nyx je šikovný vibrátor do nohavičiek s ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Milujete všetko, čo je vianočné? V tom prípade by vašou obľúbenou erotickou hračkou v predvianočnom období mala byť táto vzrušujúca santovská čiapka! Cez jej brmbolec si užijete 7 vibračných vzorov a 3 vibračné rýchlosti. Pokiaľ sa vám však zachce niečoho viac, stačí zložiť spodné biele viečko a zveriť svoj klitoris pohyblivej guličke, ktorá nádherne simuluje orálny sex. Tak šťastné a vášnivé!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Rovnako ako každá žena či dievča, tak aj vy máte svoje potreby a túžby. Aby váš život mohol byť spokojnejší, je potrebné tieto túžby ukojiť, a preto je to Every Girl Rabbit Vibrator, ktorý vám s tým ochotne a rád pomôže! Je to krásny elegán z hebkého silikónu a ukrýva v sebe dva motory, prvý z nich pre vnútro vagíny a druhý pre klitoris. Vychutnajte si maximálnu spokojnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojnásobné potešenie, oh la la! Vychutnávajte si zmyselné bozky na vašom klitorise a nielen to, French Kiss Suck & Play vie, čo potrebujete. Má 2 vymeniteľné nástavce a vie vibrovať o 12 režimoch a tiež nasávať tiež o 12 režimoch. Jeho trojité trepotajúce sa jazýčky z kvalitného silikónu potešia vaše najcitlivejšie body a nadstavec na sanie vám zas dopraje poriadny orgáč behom chvíľky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia ako kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice a vám neostane nič iné ako sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Umi je šikovný vibrátor s 2 motormi a ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až k päte, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Máte náladu na škádlení klitorisu? Dipping Delight je tu len pre vás, aby ste sa s ním ponorili do slastnej a hlbokej cielenej stimulácie klitorisu alebo pokojne len do nežného šteklenia. Jeho zosilnená, veľmi mäkká a zakrivená špička vo vás objaví nové vzrušujúce pocity. Hravý dizajn zaujme začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spot On 1 Berry

    Nikto nepozná vaše telo lepšie ako vy a Satisfyer Spot On 1! Je to šikovný elegantný vibrátor na silnú stimuláciu klitorisu, ktoré nepôjde orgazmicky nepodľahnúť. Jeho špeciálna „špička“ vám zacielenie maximálne uľahčí a hodí sa ako pre začínajúce milovníčky erotických pomôcok, tak aj pre tie, ktoré majú mnohoročné skúsenosti.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Flamingo Clitoral Sucking Vibrator Wine Red

    Chcete zažiť absolútne orgazmy v priebehu niekoľkých málo minút? Tak to jedine s touto nádhernou hračkou, ktorá bude vďaka jedinečnej technológii tlakových vĺn zmyselne nasávať váš klitoris a prinášať vám jeden orgazmus za druhým. Vyberte si z 10 úchvatných režimov a objavte v sebe nielen vášeň, ale predovšetkým nadpozemské orgazmy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Panty Vibe Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu sa uhniezdi vo vašich nohavičkách a tešiť vás bude kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho efektívny zakrivený dizajn sa prispôsobí vašim intímnym kontúram a pohrať sa s ním môžete aj pri chvíľach sebalásky alebo pri predohre. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Potrebuje presne zamieriť a trafiť sa na to správne miesto? Inovatívny vibrátor iVibe Select iQuiver je nielen multifunkčný, ale aj praktický a to predovšetkým v tom, že vďaka svojej malej veľkosti vás bude stimulovať úplne presne! Vyberte si z 10 vibračných vzorcov a 6 vymeniteľných koncových nadstavcov z luxusného hebkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Red

    Chcete vrnieť slasťou ako tá najspokojnejšia mačička? Tak to jedine s touto nádhernou hračkou, ktorá bude vďaka jedinečnej technológii tlakových vln zmyselne nasávať váš klitoris a prinášať vám jeden orgazmus za druhým. Vyberte si z 10 úchvatných režimov a objavte v seba nielen vášeň, ale predovšetkým nadpozemské orgazmy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Clitoral Sucking Stimulator with 9 Sucking Modes Red

    Túžite po náročnom dni po uvoľnení a napojení sama na seba? S týmto šikovným stimulátorom od Paloqueth na vás bude doma deň čo deň čakať šikovný potešiteľ, ktorý postará o vašu uvoľňujúcu slasť, rozpustí napätie a zatočí sa stresom. Bude totiž zmyselne nasávať váš klitoris, a keď budete chcieť, nemusí sa venovať len jeho, zoznámiť ho môžete pokojne aj s bradavkami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj toto elegantné a romantické vibračné vajíčko so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným vajíčkom s neodolateľnými funkciami.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibrátor ako rúž so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje absolútnu diskrétnosť a zmyselné dráždenie zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s trochu iným rúžom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Raspberry

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Red

    Už ste zažili ten výbušný pocit po celom tele plný slasti? Či už áno alebo nie s touto nádhernou hračkou si ho budete môcť dopriať každučký deň. Jej hebký otvor privíta váš klitoris a bude nasávať a dráždiť jeho citlivé nervové zakončenia, a to buď nežne jemne alebo super intenzívne, záleží, na čo budete mať práve chuť. A viete čo? Zoznámiť ho môžete aj s bradavkami alebo napríklad s ušnými lalôčikmi.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Mini Coco Red

    Malý potešiteľ pre vašu absolútnu slasť! Mini Coco do nášho e-shopu dorazil z Francúzska a nechýba mu tak typický francúzsky šarm. Postará sa o váš klitoris, ktorý prostredníctvom vzrušujúceho vákua bude vytvárať tlakové vlny simulujúce sánie o 10 úrovniach intenzity. Majte ho neustále pri sebe a doprajte si lahodné orgazmy do pár sekúnd kedykoľvek sa vám zachce!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Váš nočný stolík volá po tejto luxusnej hračke Lelo x Diesel SONA Cruise, tiež ho počujete? Charakteristická žiarivá červená farba na ňom bude jednoducho a jednoducho vynímať. Ale dosť o vzhľade, je síce dôležitý, najmä v tejto červenej limitovanej edícii, ale funkcia je vždy najdôležitejšia!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Keby ste si mohli vybrať akúkoľvek super schopnosť, aká by to bola? Nebol by to napríklad o niečo dlhší a mierne zahnutý vibračný prst, s ktorým by stimulácia všetkých citlivých miestečiek dostala úplne nový rozmer? Marvelous Arouser splní vaše priania! Kúpte si ho ako tajnú zbraň s 10 funkciami nielen pre G-bod!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Hovorte o tom, čo máte rada! Tento zábavný vibrátor má tvar červených pier, ktoré sú pomerne malé a vyrobené z hebkého silikónového materiálu. Nechajte sa nimi pobozkať tam, kde sa vám to budete páčiť najviac a vyberte si z 10 vibračných funkcií.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 148

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.