×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris fialová

Položky 129 až 160 z celkom 352

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex s rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie pysky ohanbia. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný - napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Silná vlna vzrušenia pre zmyselný výbuch vašej mysle! Luxusná Lelo Soraya Wave vás bude tešiť duálne a vďaka technológii WaveMotion to bude lepšie ako tie najšikovnejšie milenecké prsty. Jemným pohybom poláska G-bod i klitoris a vy sa znovu a znovu budete dostávať na vrchol. Nechajte Sorayu zmeniť váš život k lepšiemu!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak moc, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The LingO Purple

    S Lingom to ešte len bude poriadna lízanica! Nasadíte si ho na jazyk a razom bude orálny sex obohatený o vzrušujúce a jemné vibrácie. Waw, waw, waw! Motor je maličký, takže na jazyku nebude protivný. A vašej drahej s týmto vibračným krúžkom na jazyk doprajete absolútnu slasť! Milujete svoju ženu? Tak jej to urobte pusou s vibrátorom na jazyku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Nič nemilujete tak veľmi, ako keď si niekoho mrštný jazyk pohráva s jej klitorisom. Z kabelky vytiahla svoju novú fialovú hračku a usmiala sa, dnes jej bude pekne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elmer Purple

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Elmer od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako vo vnútri, tak zvonku, a jeho 2 motory vám predvedú hneď 12 vibračných režimov. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Remote Pinpoint Pleaser. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež váš prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky a ovládajte svojho nového pomocníka pohodlne cez bezdrôtový diaľkový ovládač.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické pôžitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Flexxio Purple

    Váš sex sa stal rutinou, neviete čo ďalej a vlastne vás to už ani nebaví, nieto, aby vás to uspokojovalo? Nie ste v tom sami, tento problém rieši každý druhý vzťah a my vieme, ako vám pomôcť! Rozvibrujte svoje erotické chvíľky a užívajte si vibrácie spoločne. Táto hračka poteší oboch partnerov a okorení aj tú najnudnejšiu spálňu. 2 motory, flexibilný materiál, 10 vibračných režimov a diaľkový ovládač, áno, váš sex dostáva nový rozmer práve teraz!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable Slim

    S týmto štíhlym krásavcom sa dostanete všade, kam budete potrebovať, takže aj do orgazmického raja! Je klasický tvar je preverený časom a 7 rôznych funkcií si potom už preveríte sama. Či už sú vaše fantázie akékoľvek, splňte si ich v spálni alebo pokojne aj v kúpeľni s vodotesným a dobíjacím vibrátorom Slim od Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Prahnete po niečom dokonalom? Predná značka erotických pomôcok Gvibe vaše prianie splní! Toto je Gcandy, prekrásny, kvalitný, účinný a výkonný. Do parády si vezme váš bod G a klitoris zároveň, očarí vás 2 motormi a tiež svojím mäkkým a príjemným silikónovým materiálom. Potešte sa tým naj, čo je na trhu v ponuke!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nie je nič krajšie než si splniť sny! Snom každej ženy je nepochybne dokonalý vibrátor, ktorým sa môže stať aj teto pôvabne fialový Sweet Smile. Čo vášmu lonu ponúkne? Budú to vzrušujúce rotácie malých guľôčok a tiež obľúbená funkcia prirážania v 10 režimoch. Bez pozornosti nezostane ani klitoris, ktorému sa budú venovať malinké jazýčky, vrúbky a intenzívne vibrácie. Čerešničkou na torte je koncový žaluď, ktorá je rovnako ako celý vibrátor dokonalo hebký. Nechajte sa láskať a rozmaznávať, zaslúžite si potešenie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Drimy Easy Quick Stimulator Silicone Purple

    Potrebujete zmenu, čo sa týka vášho intímneho života? Tou zmenou môže byť nová erotická hračka, ktorá vám dopraje úplne nové a nevídané zážitky, napríklad Drimy. Je to pôvabný stimulátor s predĺženou silikónovou hlavou a hrotom pre úplnú presnú stimuláciu. Jeho hlava vibruje a pohybuje sa do rytmu, ktorý bude lahodiť vášmu klitorisu, tak si to nechajte páčiť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Faust Purple

    Milujete zo všetkého najviac orálny sex? S týmto stimulátorom ho budete môcť mať pokojne každý deň, jeho šikovný jazýček sa vám bude dôsledne venovať hneď o 12 režimoch. Až budete chcieť niečo iné, stačí ho otočiť a vychutnať si vibrácie vo vnútri vagíny cielené na G-bod. Váš najlepší milenec vo vašej ruke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Túžite po výkonne sile, elegancii a krásnom dizajne? Táto masážna hlavica splní ako vaše intímne priania, tak vám pomôže zbaviť sa stuhnutých a unavených svalov. Jej hlava je pokrytá hodvábne hebkým silikónom a vďaka svojej veľkej ploche vám poskytne skutočne intenzívnu stimuláciu. Zároveň je úžasne flexibilná, dobíjacia a tichá. Nechajte sa rozmaznávať ako zmyselným, tak i uvoľňujúcim spôsobom.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Tento malý, ale šikovný vibrátor transformuje váš prst na dokonalého darcu rozkoše. Vrúbkovaná stimulačná časť sľubuje nekonečné potešenie nielen na klitorise, ale kdekoľvek budete chcieť. Hladký silikón, z ktorého je vyrobený, si zamilujete rovnako ako 10 rôznych úrovní vibrácií s neuveriteľnou silou až 11 000 otáčok za minútu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Máte to rada jazýčkom? Tak si predstavte, že v ruke držíte tento pôvabný stimulátor a užívate si príjemné láskanie vašej perly slasti mrštným jazýčkom s 9 funkciami. Vďaka stredovému krúžku sa vám bude stimulátor pohodlne držať a okrem jazýčka si budete môcť vychutnávať aj slastné vibrácie s 9 funkciami. Užite si dotyk hebučkého silikónu a tiež chvíľku vzrušenia, ktorá bude len vaša.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Dual Vibrator Purple

    Hľadáte vibrátor, ktorý vás nikdy nesklame? Tu ho máte! Paloqueth G-Spot Dual Vibrator bude dráždiť ako bod G, tak klitoris 7 intenzívnymi vibračnými režimami, ktoré vás dostanú nielen do varu, ale tiež na vrchol. Jeho hebký silikónový povrch je príjemný na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Urobte si radosť hračkou, ktorá vám dopraje tie najlepšie orgazmické pôžitky!

    57,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážem nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitu a účinnosť za rozumnú cenu, je tu tento pôvabný vibračný krúžok. Je silný, ale zároveň úžasne pružný, takže sadne všetkým veľkostiam. Má výkonný vibračný motor, ktorý sa dá pohodlne dobíjať, a mieri priamo na klitoris. Nechajte krúžok BigO, aby sa stal nepostrádateľnou súčasťou vášho milovania!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Chcete sa dostať do orgazmickej špirály? Lelo Sila je hračka na klitoris, s ktorou budete skúmať svoje telo a možnosti vyvrcholenia. Jej otvor obklopí vašu perlu slasti a jedinečná techológia sonických vĺn vám prinesie pôžitky, ako by sa pod vami prepadala zem. Sila je lahôdkou pre vaše zmysly, strojkyňa nekonečného potešenia a sprievodkyňa tými najlepšími cestami na vrchol.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvojitý vibračný krúžok pre extrémne potešenie z milovania pre oboch partnerov. Je tak špeciálny a tak účinný! Bude dokonale držať, lebo obopne penis aj semenníky a následne dopraje lahodnú stimuláciu klitorisu. Vibruje v 5 režimoch o 5 rýchlostiach. Nechajte sa ním uniesť do raja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Najmenší prírastok do rodiny pulzátorov Fun Factory. Radi skúšate nové hračky a inovatívna pulzujúca technológia vás zaujala? Stronic Petite má veľký potenciál byť pre vás tou pravou erotickou hračkou. Je malý, ľahký a pulzácie sa v ňom odohrávajú tak, aby ste nemuseli používať ruky. Navyše sa ľahko zavádza a prináša tie najlepšie orgazmy!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Abbott Purple

    Chcete, aby vaše prsty predvádzali ešte viac parády? Navlečte na ne tento vibrátor! Abbott je vibrátor na 2 prsty, s ktorým sa vaša predohra stane ešte viac vzrušujúca. Zvlnený povrch ešte pridáva na stimulácii a báječne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Aké miesto svojimi nezbednými vibrujúcimi prstami pohladíte ako prvé?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Milujte svoju vulvu a milujete seba samých! S tím nádherným stimulátorom Vulva Lover sa ponoríte do úplne nového veta blaženosti. Tak už na nič nečakajte a zamilujte sa do dokonalej stimulácie vibrácií a tlakových vln.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vás vezme do raja tým najúčinnejším spôsobom: cieli totiž na bod G, ale stimuluje aj klitoris a hrádzu a aby toho nebolo málo, vyniká skvelou funkciou zahrievania!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Delphini Finger Vibrator Purple

    Popisok pripravujeme.Chcete objavovať nové vzrušujúce zážitky? Nasaďte si na prst tohto roztomilého vibračného delfína a úplne bez námahy skúmajte a stimulujte citlivé miestečka na svojom tele ako sú bradavky, klitoris, hrádza a ďalšie. Vibračný delfín má flexibilný a dômyselne zakrivený dizajn, takže sa s ním dostanete všade, kam budete potrebovať. Vyberte sa z 10 vibračných režimov a hrajte sa sólo alebo v páre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vie, ako vás intenzívne rozmaznávať hlbokými vibráciami. Vďaka prešívanému designu a objemnému tvaru sa tento mini vibrátor dobre drží a umožní ti vychutnať si rozkoš v celej jej rozmanitosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Ste odjakživa nerozhodná? Heady je presne hračka, ktorú potrebujete! Má totiž 4 ľahko vymeniteľné hlavice, takže ich pokojne môžete striedať jednu za druhou. Vibrátor Heady je vyrobený z kvalitných materiálov a jeho dizajn je kompaktný, ergonomický a taktiež zmyslný. Majte Heady neustále pri sebe a užite si s ním kedykoľvek sa vám zachce - sólo aj v páre!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beau Purple

    Aby boli vaše potreby vždy plne uspokojené, je potrebné mať na to univerzálneho pomocníka. Takým môže byť aj tento vibrátor Beau z hodvábne hebkého silikónu s 12 výkonnými vibračnými funkciami. Má moderný, elegantný vzhľad, je príjemný na dotyk a určite oceníte aj pohodlnú manipuláciu. Poďte sa nechať uniesť úžasným vzrušením.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 352

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.