×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris hladký

Položky 65 až 96 z celkom 1057

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím nechala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ a povrch z 24kt zlata sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Royal One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Royal One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Candy Toy Set - Erotická sada 9ks

    Candy Toy Set je deväťdielna erotická sada.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Plus

    Chceli by ste si trochu spestriť spoločné milovanie so svojou drahou polovičkou? Satisfyer Double Plus je tu preto, aby splnil vaše prianie. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory a počas styku tak poteší oboch partnerov. Zaveďte ich do vagíny a vychutnávajte si vibrácie na všetkých citlivých miestach, nové pôžitky budú nezabudnuteľne vzrušujúce!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Hug Me Pink

    Nechajte sa zlákať duálnou stimuláciou tohto pôvabného Satisfyera. Vonkajšie zahnuté rameno sa oprie o váš klitoris a dopraje mu vzrušujúcu masáž vibráciami. Druhý motor sa postará o vnútornú časť vagíny a pokiaľ budete chcieť, môžete Hug Me prepojiť s aplikáciou v telefóne a nechať ho vibrovať do rytmu obľúbenej hudby alebo tak intenzívne, ako mu určí váš partner z druhého konca sveta.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Pivot - Vibračný krúžok

    Vstúpte do ringu a objavte nový svet intímneho potešenia. Pivot od We-Vibe poskytuje pohodlie, stabilitu a predovšetkým nekonečné vzrušenie a ohromujúci orgazmus. Použite ho počas sexu, bude fungovať ako erekčný krúžok a vaša erekcia tak bude oveľa silnejšia. Zároveň bude stimulovať partnerkin klitoris intenzívnymi vibráciami, ktorých úroveň si sami nastavíte.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Potešte sa luxusom! Tento Satisfyer v novom neuveriteľne krásnom prevedení je tu pre všetky ženy, ktoré si potrpia na eleganciu a estetiku. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a predstavuje vzrušujúci klenot, ktorý bude bezdotykovo pomocou tlakových vĺn a vibrácií stimulovať váš klitoris. A info pre pánov: ak hľadáte vhodný darček pre vašu milú, tak ste ho práve našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bswish Bcute Classic Ružová

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Ružová

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je navrhnutý tak, aby vám pomohol skúmať možnosti vášho tela so smelosťou vám vlastnou. Je vybavený dvoma vymeniteľnými hlavicami: Klasickým guľatým nadstavcom a nadstavcom na stimuláciu bodu G. Kompatibilný s bezplatnou aplikáciou Satisfyer - k dispozícii pre iOS a Android. Obsahuje 2 vymeniteľné hlavice. Vďaka vodotesnej úprave (IPX7) sa táto hračka dá bezpečne používať vo vode a ľahko sa čistí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Joy Black

    Chcete dať vášmu milovaniu väčší zmysel s modernou hračkou s nekonečnými možnosťami? Poďte do toho! Párový vibrátor Satisfyer Double Joy je revolučnou hračkou pre ešte intenzívnejšie zážitky z milovania. Jeho funkcie si budete voliť skrz aplikáciu v mobile, tak nečakajte a objavte, čo všetko môžete teraz so svojou drahou polovičkou zažiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibrátor Josephine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktorým nepôjde nepodľahnúť. S Josephine vďaka jej dokonalému tvaru a flexibilnej hlave dosiahnete na všetky citlivé miesta, ktoré si to  vyžadujú. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Fialová

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Fialová

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Držte si nohavičky, až v nich pristane nový Lovens Ferri, bude to poriadna jazda. Vďaka praktickému magnetu sa v nohavičkách uvelebí pohodlne a bezpečne a vy si jeho mocné vibrácie budete môcť užívať pri chôdzi, sedení, tancu alebo ležaní. Bude vzrušujúco podpichovať váš klitoris a najlepšie je, že ich budete môcť ovládať skrz aplikáciu v telefóne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Fialová

    Duálny vibrátor určenie na stimuláciu celej vaginálnej oblasti. Zažite intenzívne pocity spojené s dráždením bodu G i vonkajšej časti vagíny zároveň.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Pre tie najlepšie spoločné orgazmy! Tento párový vibrátor sa postará o spokojnosť vás oboch. V prvom rade sa pripevní k penisu a semenníkom, čo bude zmyselné, v druhom rade bude vibráciami láskať klitoris, ale pozor v treťom rade táto hračka urobí vás penis hrubším a vy obaja si budete užívať nádhernú tesnosť. Vychutnajte si dlhú erekciu a milovanie s hračkou, ktorá držia na svojom mieste.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Špeciálna edícia vyrobená zo zliatiny hliníka a titánu. Momentálne najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Vibrátor Vibe Therapy Quantum je luxusne vyzerajúci mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Jeho tvar a veľkosť ho jednoznačne posúva do diskrétnych erotických pomôcok, ktoré môžu byť všade s vami, doma, na cestách, na dovolenke. Pohodlne sa zmestí do každej kabelky alebo vrecka na taške alebo kufri.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Masážna hlavice Celine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Celine vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Jedine s týmto vibračným krúžkom bude vo vzduchu ešte viac lásky, potešenia a vzrušenia! Vďaka 9 vibračným režimom, hodvábnemu silikónu a dráždivo pevnému úchopu si užijete bzučivú stimuláciu a zároveň pevnejšiu erekciu. Tak uchopte diaľkové ovládanie a milujte sa ešte intenzívnejšie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Šedá

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej striebornej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Krása a sila v jednej jedinej modernej masážnej hlavici! Podľahnite neuveriteľnej sile vibrácií, ktorými môžete zahaliť nielen klitoris, ale tiež stuhnuté svaly na celom tele, alebo ju radšej použijete na dráždenie partnera? Dobíjacia hlavica AkuWand II sľubuje orgazmus všetkým!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Náhradné silikónové hlavice k unikátnej erotickej hračke pre ženy Satisfyer Pro 2 Next Generation.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    S týmto motýlikom doletí až k nebeskému orgazmu! Ovláda sa cez aplikáciu v telefóne a môžete si s ním užívať báječne vzrušujúce hrátky na diaľku. Jeho ergonomický tvar bude stimulovať všetky vaše citlivé miestečká a silikónový materiál si zamilujete. Vytvárajte si vlastné vibračné vzorce pre 2 výkonné motory, alebo si vyberte z 10 prednastavených, bude to zábava.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Fabulous Four

    Objav naše najpredávanejšie výrobky v súprave Satisfyer Fabulous Four. Tá obsahuje análny vibrátor, rabbit vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor. Všetky výrobky sú vyrobené zo silikónu a dajú sa ľahko vymeniť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Chcete vyskúšať aké to je, keď je milovanie ešte intenzívnejšie? Navlečte si na penis tento erekčný krúžok, ktorý nielenže posilní tvrdosť penisu, ale svojimi vibráciami tiež vzrušujúco pošteklí klitoris. Mini vibrátor je navyše odnímateľný a môžete ho tak zoznámiť aj s iným citlivým miestočkom. Užite si ešte lepšiu predĺženú jazdu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 1057

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.