×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris luxusné

Položky 161 až 192 z celkom 262

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Chcete sa dostať do orgazmickej špirály? Lelo Sila je hračka na klitoris, s ktorou budete skúmať svoje telo a možnosti vyvrcholenia. Jej otvor obklopí vašu perlu slasti a jedinečná techológia sonických vĺn vám prinesie pôžitky, ako by sa pod vami prepadala zem. Sila je lahôdkou pre vaše zmysly, strojkyňa nekonečného potešenia a sprievodkyňa tými najlepšími cestami na vrchol.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvojitý vibračný krúžok pre extrémne potešenie z milovania pre oboch partnerov. Je tak špeciálny a tak účinný! Bude dokonale držať, lebo obopne penis aj semenníky a následne dopraje lahodnú stimuláciu klitorisu. Vibruje v 5 režimoch o 5 rýchlostiach. Nechajte sa ním uniesť do raja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Black

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Chcete objaviť všetok vzrušujúci potenciál, ktorý vaše telo skrýva? Dual Explorer vám na to milo rád poslúži! Ponúkne vám 9 vibračných režimov a 9 režimov pohybov hore a dole. Stimulátor je úžasne flexibilný a môžete s ním poláskať vagínu, klitoris, konečník, hrádzu alebo bradavky! Tak s čím začnete?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya Wave Black

    Silná vlna vzrušenia pre zmyselný výbuch vašej mysle! Luxusná Lelo Soraya Wave vás bude tešiť duálne a vďaka technológii WaveMotion to bude lepšie než tie najšikovnejšie milenecké prsty. Jemným pohybom poláska bod G i klitoris a vy sa znovu a znovu budete dostávať na vrchol. Nechajte Sorayu zmeniť váš život k lepšiemu!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Menšia verzia obľúbenej masážnej hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoc je menšia, je stále báječne silná. Ponúkne vám 10 rychlostí a 6 vibračných vzorov, je dobíjacia cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Okoreňte si sexuálny život a podľahnite vibračnému C-Ringu so 7 možnosťami nastavenia od obľúbenej značky Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Objavte svoje najvnútornejšie fantázie so SILA Cruise od prestížnej značky Lelo. Je ideálnou voľbou nielen pre začiatočníkov, čo sa týka sexuálnych pomôcok a zmyselného skúmania. Na vrchol sa dostanete vďaka jemným tlakovým vlnám, ktoré pocítite od hlavy až po paty. Prijmite ponuku nového spôsobu, ako si užíť predohru aj chvíle sebalásky.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je báječne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých čias.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Potrebujete poriadnu masáž? Tú občas potrebuje každý z nás, a preto prestížna značka Bodywand prichádza s tou jedinečnou pomôckou, s ktorou si vychutnáte svalovú stimuláciu a masáž hlbokých tkanív. Uvoľnite s jej pomocou aj tie najnapätejšie svaly na tele a vychutnajte si ten príjemne svieži pocit!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Chcete si spoločné erotické chvíľky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si tento luxusný a šikovný krúžok! Vyrobený z elegantného mäkkého silikónu, má ergonomický tvar a prenikanie s ním bude ešte lepšie a vzrušivejšie. Vyberte si z jeho 8 výkonných vibračných programov a doprajte smyslnú stimuláciu klitorisu aj G-bodu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikone Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Je Joue The Naughty Gift Set

    Chcete darovať nádhernú krabičku plnú vášne a potešenia v tej najluxusnejšej podobe? Verte, že nad takým darčekom nikto nos ohrnie. Táto darčeková sada predstavuje všetko, čo potrebujete na nezabudnuteľnú intímnu noc plnú objavovania tela, mysle i duše. Rozmaznávajte sa celú noc a buďte si bližšie ako kedykoľvek predtým.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s pohyblivým koncovým jazýčkom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si ako hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s cielenou presnou stimuláciou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Trysta Violet

    Prahne váš bod G po dokonalej stimulácii? Luxusný vibrátor značky Svakom vypočuje jeho prianie a ukojí jeho i vaše túžby pohybujúcou sa guľôčkou. Volá sa Trysta a ponúkne vám 7 vibračných režimov s 5 intenzitami. Ukrýva v sebe 2 vysokofrekvenčné motory a do parády si hrdo vezme aj váš klitoris. Dosiahnete anjelský orgazmus!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantne čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Purple

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Hľadáte všestrannú súpravu báječných plugov s úžasným tvarom? G-Play naplní vaše požiadavky! Obsahuje 3 rôzne veľké kolíky so 6 vibračnými funkciami! Vyrobené sú z vysoko kvalitného silikónu a motor je odnímateľný, takže si s nimi môžete užiť aj bez vibrácií. Užite si jednoduché ovládanie cez USB i vodotesnosť!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné ku šťastiu? Vibrátor Bess! Pohodle vám padne do ruky a ponúkne vám tu najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždi vibráciami silného motoru s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku proste chcete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    Máte rady tajomstvo a vzrušenie? Táto hračka bude vaším vzrušujúcim tajomstvom! Prichádza v sade so sexi čipkovanými nohavičkami a diaľkovým ovládaním v tvare srdiečka. A o čo vlastne ide? O malý, diskrétny, ale šikovný vibrátor, ktorý sa vloží do nohavičiek, aby vibráciami láskal vašu vulvu vo vibračnom rytme, ktorý mu nadiktujete ovládačom. Nechajte sa rozmaznávať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je úžasne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a je vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých dôb.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše túžby neustále prahnú po niečom uspokojujúcom a vy tápate v tom, akú hračku si zaobstarať a konečne ich utíšiť? Predstavujete vám Enchanted Exciter, ktorý pre vás bude zmyselne rotovať, vzrušujúco prirážať, neodolateľne vibrovať a láskyplne tešiť aj klitoris. Splňte si želanie a zažite konečne poriadne uspokojenie.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • VIVE Cato Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Cato premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej pulzácie pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Niva Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Niva premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej rotačnej špičky pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani bude rozumieť vášmu telu. Hladkú menšiu časť si zavedie žena do vagíny, kde sa pri milovaní stretne aj s penisom. Druhá časť bude smerovať na klitoris a láskať ho vibráciami. Dva motory pracujú z vnútornej i vonkajšej časti a prinášajú dokonalú vzrušujúcu harmóniu.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Claw Glove Black

    Chcete vidieť kúzlo? Tak si na ruku navlečte túto gumovú rukavicu a sledujte, ako sa z vašej ruky stanú 3 úžasné dildá, ktoré dosiahnu kamkoľvek. Môžete nimi vzrušovať, hladkať, stimulovať, rozťahovať, proste čokoľvek! Rukavica je báječne pružná a do jedného jej dilda sa schovajú 2 vaše prsty, ktoré budú udávať šírku dilda. Preskúmajte nekonečné možnosti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Zháňate elegantnú hračku pre euforické potešenie a slasť? Zoznámte sa s čarovným prútikom menom Oriel od celosvetovo obľúbenej značky Rocks Off. Očarí vás svojím zamatovo hebkým povrchom, pružnou hlavou a jej intenzívne vibrácie si užijete osamote i v páre. Nechajte sa rozvášniť a rozmaznávať všade tam, kde je to potrebné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento vibračný krúžok s králičími uškami je skvelým doplnkom na milovanie! Svojimi 15 vibračnými vzormi a 5 intenzitami vibrácií bude totiž láskať klitoris a poteší i penis, ktorý krúžok dômyselne stiahne. Pohrajte sa s ním aj pri predohre alebo sólo hrách, ale určite skúste, aké to je zažívať spoločné orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Pink

    Hľadáte erotickú hračku, ktorá vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom ich už stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Cocktail Black

    Máte chuť na lahodný koktelj plný potešenia a vášne? Tento Coctail bol navrhnutý pre maximálne spoločné uspokojenie, je výkonný a ukrýva v sebe hneď dva motory, takže poteší análik i vagínu zároveň. Nechať si ho v sebe môžete aj počas sexu, keď bude zmyselne dráždiť penis pri prenikaní. Zatvorte oči a vychutnajte si zamatový dotyk silikónu a tvar hračky, ktorý počúva vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 262

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.