×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris stimulačné

Položky 193 až 224 z celkom 1220

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ňou pohodlne dostanete všade, kam potrebujete. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Masáž alebo masturbácia? Nemôžete sa rozhodnúť? Táto hračka vám bude nápomocná k obidvom a okrem zmyselných vibrácií vám dopraje aj vzrušujúce prirážanie a tiež jedinečnú funkciu zahriatia. Načúvajte svojmu telu a vždy mu doprajte presne to, po čom zrovna túži!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave Ružová

    Rozvlní sa s vôbec prvým masážnym strojčekom, ktorý vás vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Love Triangle Black

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Smart aplikácia a dychberúca stimulácia klitorisu. Elegantný dizajn vhodný aj na cesty. Ráčte sa zoznámiť so Safisfyerem Love Triangle, ktorý sa ovláda cez aplikáciu! Objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko so svojím partnerom hoci aj na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojej obľúbenej piesne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Nasledujte prianie svojej perli slasti zvanej klitoris a darujte si túto láskyplnú sadu. Obsahuje dvoch šikovných pomocníkov, s ktorými sa ponoríte hlboko do sveta klitoriálnych orgazmov, z ktorých vám prebehne mráz po chrbte, a tiež praktické úložné puzdro, ktorých nie je nikdy dosť. Uspokojte každé jedno z 8000 nervových zakončení v klitorisu a objavte, ako vyzerá klitorisové orgazmické nebo!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masíži, ale tiež po uvoľneni svalov na celom tele? Masážna hlavica Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Stačí pridať štipku vibrácií a razom bude vaše milovanie plné ešte slastnejších pôžitkov! Tento silikónový vibračný krúžok od Pretty Love poskytne potešenie obom partnerom. Jej bude slastne vibrovať na klitoris svojou textúrovanou časťou a jemu jedným krúžkom stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, a druhým krúžkom sa zachytí za semenníky, vďaka čomu bude držať na mieste. Podľahnite väčšiemu vzrušeniu z láskyplného sexu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a môžete ho pri milovaní zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny, aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibro Ring Modrá

    Zvýšte svoju sexuálnu silu i potešenie s týmto unikátnym vibračným krúžkom od obľúbenej značky You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto vibračnú hlavicu bude zbožňovať nielen váš klitoris, ale jej hlboké vibrácie si zamilujú aj vaše unavené svaly na celom tele. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Dobíjacia masážna hlavice s pôvabným tvarom. Okúste dokonalé vzrušenie a jedinečnú silu tejto luxusnej hračky. Vyrobená je z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 10 úrovní vibrácií. Jej ergonomický tvar zaručuje ľahkú manipuláciu a vodotesné prevedenie zase hrátky v sprche.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Viete, že vaše milovanie môže byť ešte vzrušivejšie? Stačí si k nemu prizvať tento šikovný krúžok, ktorý poláska penis aj klitoris. Vďaka stiahnutiu bude penis o niečo citlivejší a jeho erekcia bude dlhšia a orgazmus intenzívnejší. Dámy zas totálne prepadnú vibráciám cieleným na klitoris a okolie počas prenikania. Vychutnajte si tie najlepšie zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cruise Black

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste i vy!

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Úchvatné vibračné dildo s pacičkou, ktorá sa postará o váš klitoris! Jeho dokonalé realistické spracovanie vás úplne uhranie a akonáhle pridáte vibrácie o 20 režimoch ovládateľné cez diaľkový ovládač, dostanete sa na hranu príjemného vzrušenia. Vychutnajte si duálnu stimuláciu a vyskúšajte aj hrátky bez použitia rúk vďaka koncovej prísavke!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Vaše obľúbené lodičky v 3 rôznych farbách, spodná bielizeň z najjemnejšieho hodvábu alebo nový Satisfyer Luxury Prêt-à-porter z extra mäkkého lekárskeho silikónu s pravou čiernou kožou a detaily z pravého kovu – jednoducho preto, že si to zaslúžite! Prepychový dizajn, najkvalitnejšie materiály a štipka luxusu navyše – že to znie presne ako vaša šálka čaju? Potom je tento klenot z novej kolekcie Satisfyer Luxury ideálnym prírastkom do vašej zbierky erotických pomôcok.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Ponorte sa do hlbokej noci as týmto magickým masážnym prístrojom od Pretty Love. Jeho kúzelné vibrácie budú masírovať váš klitoris až do hypnotického tranzu, ktorý bude naplnený úžasnými orgazmickými pocitmi, ktorými sa nebudete môcť nabažiť. A čo viac, súčasťou balenia sú aj 2 nástavce, takže svojich milencov môžete ľubovoľne striedať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Biela

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Navlieka sa prst, ale prstienok to nie je. Vezme vás do neba, ale lietadlo to nie je. Vibruje a je to vibrátor na prst určený pre dychberúcu stimuláciu bodu G. Vďaka jeho malým rozmerom pohodlne zacielite tam, kam potrebujete. Vďaka silikónovému povrchu bude stimulácia báječne príjemná. Užite si ho, zvládne viac, ako si viete predstaviť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodotesný stroj na orgazmy! Tento ergonomicky navrhnutý bezdotykový stimulátor klitorisu vás zaplaví slasťou behom pár okamihov. Jedinečná technológia Pleasure Air totiž bude váš klitoris rozmaznávať pomocou intenzívnych tlakových vĺn pripomínajúcich sanie. Objavte novú úroveň masturbácie a orgazmu, ktoré bude chcieť zas a zas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Chcete si užívať o niečo viac? Prizvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je báječne pružný a stiahne váš penis pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa potom zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie naproti klitorisu. Vyskúšajte, ako krúžok vie držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Chcete si užívať svoju sexualitu? S touto masážnou hlavicou z kolekcie Moove to pôjde tým najjednoduchším a najpríjemnejším spôsobom. Vychutnáte si s ňou 10 vibračných funkcií, ktorými môžete tešiť svoje intímne partie alebo taktiež masírovať svaly kdekoľvek na telá. A to nie je všetky, hračka vám ponúkne vibrácie aj z druhej strany! Doprajte si s vibráciami intenzívne a vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Fabulous Four

    Objav naše najpredávanejšie výrobky v súprave Satisfyer Fabulous Four. Tá obsahuje análny vibrátor, rabbit vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor. Všetky výrobky sú vyrobené zo silikónu a dajú sa ľahko vymeniť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Sona Cerise

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a štýlová, ako ste aj vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cruise Cerise

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom. Je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste vy.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 1220

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.