×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris

Položky 33 až 64 z celkom 1566

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bswish bcharmed Basic Vibrating Ring Black

    Vyskúšajte niečo nové a znásobte príjemné pocity počas svojich intímnych zážitkov s týmto dômyselným erekčným krúžkom, ktorý poteší aj partnerkin klitoris.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Expert na vaše uspokojenie! Tento vibrátor s funkciou lízania o 7 režimoch vám dopraje množstvo vzrušujúcich pocitov. Je to šikovný elegán, ktorý sa postará vibráciami o vnútornú časť vagíny a jazýčkom si vezme do parády klitoris. K prepojovacej časti ho navyše môžete ohnúť a úplne tak zmeniť jeho tvar, či už z akéhokoľvek dôvodu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Lizer Vacuum Pump Licking Stimulator with Vibrations Red

    Vzrušujúce prekvapenie, ktoré nikdy neprestanete milovať. Lizer vás na prvý pohľad zaujme svojim očarujúcim zaobleným a kompaktným dizajnom, ktorý perfektne padne do dlane. Ponúkne vám 3 príjemné funkcie na stimuláciu akejkoľvek časti tela od klitorisu až po bradavky. Objavte výnimočne šikovný jazýček a jeho 9 režimov oscilačného pohybu.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Zamilovali ste sa do zmyselných tlakových vĺn Satisfyeru, ale trochu vám začínajú chýbať klasické vibrácie? Táto úchvatná novinka splní vaše priania! Kombinuje totiž obľúbené tlakové vlny a k tomu dokáže aj vibrovať. Okúste zážitky neporovnateľné s čímkoľvek iným!

    86,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Kisser The Oral-Like Stimulator Red

    Milujete orálny sex? Práve pre vás máme tento úchvatný Kisser! Dopraje vám ten najlepší orálny sex a vstúpite s ním do sveta jedinečného potešenia. Jeho pery sú ako živé a vedia sa jemne as gráciou pohybovať – otvárať a zase zatvárať. Nechýba ani vibračný jazyk pre ešte viac euforické pocity. Tak si doprajte symfóniu vnemov a rozkoš, ktorá nebude poznať medze.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Dark Purple

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobiteľným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Satisfyer Double Classic

    Partnerské vibrátory si od doby svojho vzniku získali priazeň miliónov párov z celého sveta a Partner celkom iste nebude výnimkou.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Maximálna blaženosť pre penis aj klitoris! Dvojica tých najlepších erotických hračiek pre neho a pre ňu sa spojila a vytvorila toto jedinečné balenie, v ktorom nájdete Arcwave Ion a Womanizer Premium 2. Obe hračky spája omamná patentovaná funkcia Pleasure Air a keď budete čítať ďalej, dozviete sa, čoho sú pomôcky schopné a prečo ich funkcie musíte vyskúšať.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Ring

    Tento posvätný artefakt láska váš penis, ale čo s ním potom vykonáte s partnerkou, je všetko, len nie nevinné! So Satisfyerom Ring dostane váš penis poriadny upgrade, aby vám i vašej partnerke poskytol dlhé okamihy vzrušenia. Tento malý obšťastňovač nachádza využitie pri spoločnej milostnej hre a prinesie vám obom úžasnú rozkoš! Okrem toho stimulátor klitorisu dráždi po stlačení tlačidla jej klitoris v 10 intenzívnych vibračných režimoch.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump - Vibračná vákuová pumpa

    Nechajte vašu cicu explodovať a doprajte jej intenzívne sanie s vibračnou vákuovou pumpou Vibrating Pussy Pump. Jej použitie je veľmi jednoduché, avšak dokonale efektívne. Umiestnite transparentnú nádobku cez celú vagínu, urobte si pohodlie a uchopte čerpadlo do jednej ruky, ovládač do druhej, počúvnite, čo vám šepkajú vaše tajné túžby a podľahnite saniu a vibráciám pokojne aj zároveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X The Gold Standard Black

    Klasika v elegantnom prevedení! Tento vibrátor v tvare rúžu je nevyhnutnosť pre všetkých, ktorí sa vyžívajú v erotických pomôckach. Má šikmú špičku pre cielenú stimuláciu a pôvabnú základňu v rose-gold farbe. Zamilujte si jeho hebký silikónový povrch a vezmite si ho so sebou aj do vane alebo sprchy, je vodotesný.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Duo Bordeaux

    Vychutnajte si dokonalú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň s dômyselnou hračkou od jednej z najobľúbenejších značiek na trhu - Womanizer. Duo bude bezdotykovo, pomocou technológie Pleasure Air, tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Tento orgazmus bude bezkonkurenčný!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vibe Therapy Quantum Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Quantum je luxusne vyzerajúci mini vibrátor s veľmi silnými ale tichými vibráciami. Jeho tvar a veľkosť ho jednoznačne posúvajú do diskrétnych erotických pomôcok, ktoré môžu byť všade s Vami - doma, na cestách i na dovolenke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Všetko, čo potrebuje v jednej jedinej praktickej sade za naozaj sympatickú cenu. Základ sady tvorí hladký vibrátor, na ktorý si nasadíte jeden z 3 nadstavcov. Ďalej Complete Lovers Kit obsahuje venušine guľôčky, análne koráliky a erekčný krúžok. Tieto fialové hračky sľubujú nekonečnú zábavu pre oboch partnerov a vzrušenie, ktoré len tak neomrzí.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Traveler

    Zoznámte sa s vaším novým elegantným spoločníkom na cesty do krajín nesúcich meno orgazmus. Či už si s ním budete užívať doma alebo kdekoľvek inde, bude vás tešiť jeho luxusný vzhľad, magnetický uzáver, ale predovšetkým špičková funkcia bezdotykovej stimulácie klitorisu pomocou tlakových vĺn. Vďaka svojmu dychberúcemu dizajnu a ohromujúcej technológii sa jedná o prvotriednu hračku, ktorá vyčarí každej žene nielen úsmev na tvári, ale aj pocit raja v intímnej oblasti.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Hľadáte šikovný vibrátor, ktorý vám ukáže, ako to vyzerá v siedmom nebi? Tento králik od Paloqueth je vhodný pre začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek. Svojimi funkciami vás bude šokovať! Vie totiž prirážať, vibrovať aj rotovať. Čo z toho vyplýva? Čakajú vás tie najlepšie sexi zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • ToyJoy Pocket Rocket Fialová

    Dámy, dostaňte samy seba do extázy s touto úžasnou hračkou určenou na stimuláciu klitorisu. Očarí vás jej fialová farba, vreckový rozmer a jedna výkonná rýchlosť.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Chcete od svojej novej masážnej hlavice úplne všetko? Jednoducho absolútny jackpot, čo sa týka sily a funkcií? Domi 2 je tá pravá, ktorú ste potrebovali spoznať, aby ste konečne dosiahli svoje šťastie! Je o niečo menšia než väčšina jej kolegýň, ale práve to ju robí pohodlnou a praktickou na manipuláciu. Jej batéria má super dlhú výdrž, jej krk je dokonale pružný a jej technológia umožňuje ovládanie cez aplikáciu. Potrebujete vedieť viac? Čítajte ďalej a zoznámte sa s Domi 2 Mini!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Nová úroveň prstovej stimulácie! Tento vibrátor na prst predstavuje širokú a silnú násadu s plochým povrchom a okrúhlym obvodom. Vďaka špičke s ním pohodlne zacielite a textúrovaný povrch ešte zintenzívni stimuláciu. Vibrátor na prste skvele drží, a to nielen vďaka tomu, že je na jeho špičke nasadený, ale aj vďaka koncovému krúžku. Vyberte si z 9 výkonných rýchlostí a funkcií vibrácií.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Sage

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobeným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Čierna

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tak roztomilý, že vám ukradne srdce! So svojim kompaktným dizajnom v tvare srdiečka a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Cutie Heart vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alvis

    Pretty Love Alvis je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Verge - Vibračný krúžok

    Novinka od We-Vibe, s ktorou zažijete nové a vzrušujúce potešenie. Ako všetky krúžky na penis, tak i Verge zaručuje dlhšiu a silnejšiu erekciu, rovnako ako intenzívnejší orgazmus. K tomu však ešte pridáva úžasné vibrácie a plošinku stimulujúcu hrádzu. Je vyrobený z toho najkvalitnejšieho, hodvábne hladkého silikónu a jeho tvar je dokonale ergonomický. Verge je jednoduchý, komfortný, vnímavý a ohromujúci.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Ružová

    Vibrátor Lydia v tvare motýlika ovládajte smartfónom. Ovládanie cez telefón poskytuje rôzne možnosti ovládania napr. hlasom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage - Vibračný silikónový návlek na penis

    Premeňte svoj penis na stroj potešenia! Tento revolučný vibračný návlek vám prinesie okrem zväčšenia hrúbky aj pevnejšiu erekciu a výbušné vyvrcholenie pre vás i partnerku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím nechala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ a povrch z 24kt zlata sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka i funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 1566

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.