×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris

Položky 65 až 96 z celkom 604

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento nebesky modrý multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Vzrušujúce tlakové vlny stimulujú klitoris bezdotykovo v 11 intenzitách. Okrem toho tento model Love Breeze nadchne hlavou z mäkkého silikónu, dobíjacou batériou a ergonomickým, vodotesným prevedením.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Rabbit Vibrator with Vibrating, Thrusting, Rotating & Warming Function

    Dámy, pozor, tento krásavec vie všetko! Jeho ohnivá farba je rovnako vášnivá ako funkcia zahrievania až na 42 °C! Vaša vagína si zamiluje dômyselné prirážanie koncovej hlavy hračky a až ju prestane baviť, môžete vyskúšať rotáciu. Aby toho nebolo málo, klitorisu budú dopriate zmyselné vibrácie. Vibrátor je z kvalitného hebkého silikónu, je nabíjateľný a vodotesný, takže čo viac si priať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Revel Vera Pink

    Čo si takto dopriať nadpozemský orgazmus v priebehu niekoľkých málo minút? Táto pôvabne ružová hračka vás prekvapí svojou šikovnosťou. Využíva technológiu pulzujúceho vzduchu, takže vie vyvolať pocity sania na vašej perle slasti. Vyrobená je z úžasne mäkkého silikónu a jej dotyk budete milovať. Zaobstarajte si hračku, ktorá vám urobí naozaj dobre, vy si to totiž zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a pri milovaní ho môžete zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Black

    Doprajte zmyselné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú radosť? Tak to jedine s tým Sweet Smile vibrátorom! Je skvele flexibilný a disponuje rotujúcimi guličkami a funkciou prírazov. Bude sa dotýkať nielen vášho G-bodu, ale aj klitorisu vďaka dvom motorom. Vychutnajte si 10 vibračných režimov a 5 režimov rotácie/prírazov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Múdra aplikácie a dychberúci stimulácia klitorisu. Na toto sa tešil celý svet! Je tu nový Satisfyer Curvy ovládaný cez aplikáciu! Zoznámte sa a objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko sa svojim partnerom na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojho obľúbeného songu.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tracy's Dog TF 2 in 1 Clitoral Vibrator Turqoise

    Čo váš klitoris miluje zo všetkého najviac? Je to sanie a olizovanie? Tak pozor, táto hračka pre vás bude priam perfektná! Ponúkne vám totiž 7 režimov lízania mrštným jazýčkom a tiež sania, ktoré vás vezme na vrchol behom pár okamihov. Zamilujte si jeho funkcie aj hebký silikónový materiál a hrajte sa sólo alebo v páre.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Chcete zažívať nezabudnuteľnú chvíľu intímneho uspokojenia, kedykoľvek sa vám zachce? Predstavujete jediný vibrátor svojho druhu od Paloqueth, ktorý vás dostane svojimi duálnymi vibráciami a luxusným dizajnom, ktorý nemá obdobu. Nechajte sa ním vziať do sveta neobmedzené rozkoše!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Premýšľate o vhodnom darčeku pre svoju drahú polovičku alebo jej jednoducho len chcete urobiť radosť niečím vzrušujúcim? V tejto luxusnej čiernej sade nájdete hneď 6 erotických hračiek, s ktorými si užijete aj spoločne. Už si predstavujete, čo budete robiť s putami, maskou a štekliatkom zároveň? Premeňte svoje sny na skutočnosť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Chcete príjemne prekvapiť svoju partnerku? S touto pomôckou bude váš penis väčší a tiež vibračný, čo si vaša druhá polovička určite obľúbi. Nadstavec sa na penis pripevní pomocou dvoch pružných slučiek a podoprie celú jeho hornú časť, čím plynule navýši šírku. Diaľkovým ovládačom budete diktovať 2 motorom intenzitu vibrácií, z ktorých jeden má na starosť stimuláciu vnútornú a druhý potom vonkajšiu. Užite si v posteli niečo viac, oveľa viac!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Fialová

    Duálna stimulácia a dokonalá masáž bodu G a klitorisu zároveň, to sľubuje tento úchvatný Ares vibrátor od obľúbenej značky Adrien. Užite si jeho ergonomické tvary a potešte svoje intímne partie vo všetkých smeroch.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe

    Pocíťte motýliky nielen v bruchu, ale aj na vašom najcitlivejšom mieste. Tento motýlik doletí k vášmu klitorisu a poteší ho intenzívnymi vibráciami, s ktorými sa razom dotknete neba. Kombinuje intímnu stimuláciu s parádnym hands-free zážitkom, ktorým vylepšíte intímne chvíle so svojou drahou polovičkou. Motýlik vibruje na celom svojom tele a je pripevnený k dvojitému krúžku, ktorý sa napne okolo koreňa penisu a tiež okolo semenníkov.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Stále ste nenašli toho pravého? Vieme, že to nie je jednoduché, ale myslíme si, že ho práve máte! Tento hodvábne hladký a dokonale tvarovaný vibrátor Paloqueth poteší váš bod G i klitoris, má 9 výkonných vibračných režimov a je vyrobený zo skutočne kvalitného a mäkkého silikónu. Užite si s ním osamote alebo s partnerom a to v spálni alebo pokojne aj v sprche!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Hľadáte kompaktnú, avšak výkonnú masážnu hlavicu? Flip splní vaše priania! Skrýva v sebe skutočnú silu a vďaka flexibilnej hlave si s ňou budete môcť vychutnávať nielen stimuláciu erotogénnych zón, ale tiež relaxačnú masáž stuhnutých svalov na celom tele. Doprajte si úžasné vibrácie skryté v tejto pôvabnej hlavici!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    So svojim kompaktným dizajnom v rybej optike a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Sugar Rush vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker - Vibračná vákuová pumpa

    Vibračná vákuová pumpa pre vašu vagínu. Pomocou odsávania vzduchu pumpičkou do vonkajších pyskov a klitorisu nahrnie viac krvi, čo spôsobí dočasné ,niekoľkonásobné zväčšenie ich objemu. Celá oblasť je potom oveľa citlivejšia!

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Mighty One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luxusná slasť? Áno! Masážna hlavica z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Hračka dokáže potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale tiež unavené svaly na celom tele. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Snívate o vášnivej jazde s dokonalým vibrátorom? Oddajte sa s týmto ružovým krásavcom a vdýchnite život svojim nezbedným fantáziám. Pucker je dokonale tvarovaný duálne stimulujúci vibrátor s 10 vibračnými funkciami a 4 rýchlosťami intímneho sania. Ovládajte každú s funkciou samostatne a dotknite sa báječných vrcholov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženy milujú kvetiny a túto ružu bude každá žena milovať zo všetkých kvetov najviac! Nie je to totiž obyčajná ruža, je to ruža plná slasti, vzrušenia a spokojnosti. Jej okvetné lístky obklopujú tajný otvor, do ktorého vložíte svoj klitorisu a necháte ho rozplynúť sa vášňou vplyvom nasávania. Nechajte svoj klitoris rozkvitnúť blahom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bill Purple

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne Billa, ktorý vám pomôže opäť rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa počas styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dajú okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň vagínu príjemne zúži. Úžasným spoločníkom sa však stane pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite s Billom sile vzrušenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unihorn Bean Blossom Yellow

    Tiež zbožňujete jednorožca? Tento je dôkazom toho, že aj erotické hračky môžu byť super roztomilé a nežne hravé. Je príjemne hladký a zmyselný na dotyk a najlepšie na ňom je otvor s malým jazýčkom, ktorý svojimi pohybmi bude rozmaznávať klitoris alebo napríklad bradavky. Nechajte sa podpichovať a vzrušovať a vychutnajte si jedinečný uspokojujúci zážitok.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Clit Pocket Stimulator Necklace 12 Vibration Modes Golden

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto elegantným klenotom zlatej farby. Je zvodne nenápadný a nosiť ho môžete ako prívesok na krku, o ktorom budete len vy vedieť, že je to úžasný dobíjací stimulátor klitorisu. Objavte s ním výnimočné intímne zážitky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ňou pohodlne dostanete všade, kam potrebujete. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Queens S Pink

    Moderné, kvalitné a estetické dildo v štýle strap-on bez nutnosti postroja. Vyrobené je z veľmi príjemného flexibilného silikónu a verte, že si ho zamilujete! Bude tešiť svoju nositeľku, pretože poláska G-bod a používanie tak bude naozaj veľké narastie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 604

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.