×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris

Položky 65 až 96 z celkom 129

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Ste pripravení na to, že sa váš sexuálny život obráti hore nohami? Ak áno, je čas prizvať si na milovanie tento párový vibrátor z jemného liquid silikón. Je skvele flexibilný a jeho duálny systém motorov si budete užívať spoločne. Preskúmajte 10 vibračných funkcií a prepínajte pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Tento stimulátor so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Tri masážne guličky na jednej strane sú skvele príjemné a ponúknu vám 10 vibračných režimov, na druhej strane hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť túto zmyselnú hračku a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Zháňate elegantnú hračku pre euforické potešenie a slasť? Zoznámte sa s čarovným prútikom menom Oriel od celosvetovo obľúbenej značky Rocks Off. Očarí vás svojím zamatovo hebkým povrchom, pružnou hlavou a jej intenzívne vibrácie si užijete osamote i v páre. Nechajte sa rozvášniť a rozmaznávať všade tam, kde je to potrebné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Super sila v krásnej vibračnej hlavici na masáže celého tela, ale aj intímnu stimuláciu. Táto nabíjateľná masážna hlavica Super Strong Wand má extra dlhú rukoväť a pohyblivú masážne hlavu pre pohodlné zacielenie. Ponúkne vám 5 vibračných režimov a 3 vibračné rýchlosti, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidiel na rukoväti. Dostaňte sa aj k horšie prístupným miestam a potešíte sa hebkým dotykom hlavy a úchvatnou vibračnou silou.  

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Noah, masážna hlavica pre citlivé intímne miesta, ale aj pre uvoľňujúcu masáž stuhnutých svalov kdekoľvek na tele. Ponúkne vám 25 omamných vibračných funkcií cez hladkú zaoblenú hlavu z príjemného silikónového materiálu. Urobte si dobre na tele aj na duši s touto šikovnou vibračnou hlavicou!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Rose Clitoral Stimulator Pink

    Vzrušujúce púčik, ktorý vo vás rozvinie slasť, sebalásku a chuť do života. Má nádherný dizajn ruže a vybavené je technológiou Pleasure Air, ktorá vám dopraje neuveriteľne príjemné pocity podobné saniu, vďaka šikovným vlnám bezkontaktného tlaku vzduchu. Vyberajte medzi 4 režimami a 6 intenzitami a zverte svoju slasť tejto kvalitnej dobíjacej, silikónovej hračke za prijateľnú cenu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi je pôvabný a hladký vibrátor do nohavičiek, ktorý s vami pôjde všade, kam budete chcieť! Vďaka lesklému magnetu pohodlne drží na spodnom prádle a ani sa nepohne. Vyrobený je z kvalitného a príjemného silikónu a ponúkne vám 3 rýchlosti vibrácií a 7 vibračných rytmov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Dámy, ešte ste si nevybrali? Dajte šancu tomuto fialovému elegánovi, ktorý bol vytvorený tak, aby potešil váš g-bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním a ponúka 10 vibračných režimov a 6 rýchlostí. Objavte podrobnosti a zamilujte sa!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masírujte sa a stimulujete teplom, chladom a vibráciami! Tento elegantný vibrátor Hot'n Cold od You2Toys je perfektný pre rozmanité potešenie na tele aj vo vnútri. Jeho sploštenou špičkou pohodlne zacielite, kam budete práve potrebovať a zamatovo mäkký povrch bude rozmaznávať vašu pokožku. Vyberte si zo 7 vibračných funkcií a podľahnite aj funkcii zahrievania až na 43 °C či funkciu chladenia!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Lepšie ako sex! Lepšie ako orálny sex! Lepšie ako čokoľvek! Javida je zázrak, ktorý bude nasávať váš klitoris a zároveň stimulovať G-bod, neznie to neodolateľne? Jednoduché ovládanie si čoskoro osvojíte a hodvábne hebký silikónový materiál si ihneď zamilujete. Majte sa rada. Rozmaznávajte sa. Urobte sa.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Vzlietnite s vibrujúcim silikónovým motýlikom v nohavičkách! Je to jedna z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, možno práve preto, že si s ňou môžete užívať aj na verejnosti? S pomocou pohodlných postrojov si zaistíte dokonalé priľnutie na váš klitoris, a či ovládač zveríte svojmu náprotivku alebo si ho necháte pre seba, bude záležať len a len na vás.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Neseďte v kúte a začnite si užívať život so všetkým, čo k tomu patrí vrátane orgazmických okamihov. Pomôže vám k tomu tento šikovný vibrátor do nohavičiek. Má dokonalý tvar, stimulujúci textúru a magnetické krídelká, vďaka ktorým bude držať na mieste. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten naj práve pre vás alebo ovládač zverte svojmu priateľovi či priateľke!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Chcete zažiť čistú radosť? Tento prirážajúci králik vám bude počúvať a rozumieť. Je super výkonný a disponuje flexibilným stimulátorom klitorisu a rotujúcimi guličkami na orgazmické potešenie. 2 výkonné motory vám poskytnú 10 vibračných režimov na stimuláciu klitorisu a 3 efektné režimy prírazov/rotácií. Vyberte si a podľahnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Užite si báječnú dvojitú stimuláciu s týmto moderným a štýlovým kamarátom od California Exotics. Bude vás intenzívne stimulovať ako vo vnútri vagíny, tak z jej vonkajšej časti, očarí vás svojou silou 2 motorov a ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov. Vyrobený je z príjemne hebkého a flexibilného silikónu, je nabíjateľný cez USB, ľahko sa ovláda a je vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a prináša intenzívnu stimuláciu s úplnou presnosťou. Dráždite ním G-bod a klitoris zároveň alebo ho omotajte okolo žaluďa, omamné orgazmy na seba nenechajú dlho čakať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor, ktorý poteší vnútro vagíny aj klitoris zároveň. Vychutnajte si silu jeho 3 motorov s funkciou oscilácie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Pri dlhých osamelých večeroch si snívate o hračke, ktorá by dokonale rozumela vášmu klitorisu? Prestaňte s ním a objavte vzrušujúcu skutočnosť s pulzným stimulátorom Divine Love. Ponúkne vám hneď 2 funkcie, prvá z nich veľmi verne napodobňuje orálny sex a poláska váš klitoris v príjemnom otvore. Druhá funkcia sú vibrácie na opačnej strane, ktorá je príjemne zvlnená a vaša vulva bude jej dotyk milovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Duo Purple

    Chcete skúsiť niečo nové a okoreniť svoje milostné hrátky vo dvojici? Vyskúšajte tento šikovný vibrátor! Je navrhnutý tak, aby sa dal pohodlne nosiť pri sexe, keď bude stimulovať klitoris a G-bod zároveň. Na svoje si samozrejme príde aj penis, ktorý vibrácie aj pocíti. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a dojdite na spoločný vrchol.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Chcete si ešte viac užívať milostné hrátky vo dvojici? Tento párový vibrátor Bound Love Couples vám svojim ergonomickým dizajnom dopraje maximálne pohodlie a svojimi vibráciami a pulzáciami rozdráždi erotogénne zóny. Funguje tak, že jedno jeho rameno zavediete do vagíny a druhé necháte starať sa o klitoris. Vibrácie si pri prenikaní užije aj váš partner!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nadpozemská slasť pre vagínu, G-bod i klitoris zároveň! Tento vibrátor má pod povrchom masážne perličky, ktoré rotujú a intenzívne masírujú G-bod. Okrem toho vie tiež vibrovať a svojim flexibilným ramienkom poteší vibráciami klitoris. Podľahnite dvom výkonným motorom a vyberte si zo 4 režimov rotácie perličiek doprava alebo doľava.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, je úžasne flexibilný a bude počúvať vaše kontúry. Použite ho na vnútornú alebo vonkajšiu stimuláciu a vychutnajte si omamné orgazmy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi The Pulse Slider 28X Pulsing & Vibrating Silicone Pad with Remote Pink

    Premeňte akúkoľvek stoličku, pohovku, stoličku na sexuálny stroj! Pýtate sa ako? Jedine s touto pulzujúcou a vibrujúcou silikónovou podložkou, ktorá je úžasne kompaktná a diskrétna a oproti podobným prístrojom ju môžete vziať kamkoľvek so sebou. Váš klitoris sa dostane do raja cez stimulujúce pulzy a vibrácie, z ktorých vám začne o niečo rýchlejšie búšiť srdce. Užite si 4 rýchlosti a 7 vzorov súčasných pulzov a vibrácií a oddajte sa blaženosti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Chcete rozvíjať svoje erotické fantázie a napĺňať svoje vášnivé túžby? Tento pôvabný a láskavý nasávač klitorisu a vibrátor na G-bod v jednom vám s tým milo rád pomôže! Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 úžasných vibračných režimov a vďaka jeho pružnému telu vám umožní dostať sa tam, kam potrebujete. Zamilujete sa dotyku hebkého silikónu a hrajte sa zas a znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jimmy K., ktorého dva motory vás rozparádia zvnútra aj zvonku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Angelique Purple

    Snívate o nádhernej stimulácii vašich citlivých miest? Tento úžasný vibrátor od Pretty Love sa o vás postará hneď 2 šikovnými funkciami. Jeho ohybné telo disponuje funkciou vzrušujúceho pohybu „poď sem“, čím bude presne a intenzívne dráždiť G-bod. Okrem toho sa vibrátor postará aj o klitoris a ponúkne vám 14 omamných vibračných funkcií. Zamilujte sa dotyku hebkého silikónu a podľahnite príjemným pocitom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Jeho meno je Skye je príjemne tenký a flexibilný. Postará sa nielen o vnútornú časť vašej kvetinky, ale vďaka šikovnému ramienku bude láskať aj klitoris. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dych vyrážajúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn CherryRose Suction and Licking Tongues Clitoris Massager Red

    Ruža, s ktorou rozkvitnete blahom! Táto kvetinka premení váš intímny život a dopraje vám dvojité potešenie. Má pôvabný a elegantný tvar ruže a je ultra príjemná na dotyk. Poďte objaviť úžasné funkcie stimulujúcich jazýčkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Dual Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a prináša intenzívnu stimuláciu s úplnou presnosťou. Dráždite ním G-bod a klitoris zároveň a vychutnajte si omamné orgazmy!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ak vás táto vibračná hlavica zaujala na za fotke už na prvý pohľad, tak počkajte, až ju zbadáte naživo a zapnete vibrácie. Ohromí vás jej veľkolepá sila a dunivé vibrácie budú dráždiť ako vaše intímne miestečka, tak uvoľňovať svaly po celom tele. Znie to ako sen? Premeňte ho na skutočnosť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 129

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.