×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris

Položky 97 až 128 z celkom 141

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • OhMama Dragon Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229811

    Len málo vecí je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a nie je dobré ho podceňovať! Uspokojivý sexuálny život zlepšuje náladu, emocionálne zdravie a kvalitu spánku, znižuje stres a působí ako prirodzené analgetikum. Hračky OhMama vám pomôžu zlepšiť váš sexuálny život! Tento návlek na penis s mini vibrátorom poteší oboch partnerov a okorení vaše mi milostné chvíľky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • PalmPower PalmBliss Wand Massager Attachment

    Nadstavec zo 100% silikónu určený na zdokonalenie masážnej hlavice PalmPower. Poskytne vám naozaj účinnú a osviežujúcu masáž vašich intímnych partií. Užite si stimuláciu G-bodu a klitorisu zároveň, ktorá vás dovedie až na vrchol blaha.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Váš sex je fajn, ale chcete, aby bol ešte viac fajn alebo snáď dokonca úplne dokonalý? Tento vibračný krúžok podporí vaše vzrušenie a poskytne vám neuveriteľnú stimuláciu. Je z veľmi pružného materiálu, takže sa pohodlne prispôsobí, a jeho koncový zajačik dosadne na klitoris a bude ho dráždiť vibráciami. Prejdite od obyčajného sexu k nadpozemsky dychberúcemu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Petit Shell

    Pre všetkých, ktorí váhajú, čo sa kúpy erotickej pomôcky týka, tu máme tohto jednorázového potešiteľa§ V jednoduchosti je krása, a to potvrdzuje aj Iroha Petit od prestížnej japonskej značky Tenga. Je to mušľa s vláčnou textúrou, ktorá sa z 98% skladá z vody a môžete ju ochladiť v chladničke, alebo zahriať v teplom kúpeli. Následne s ňou prechádzajte po svojom tele a určite nevynechávajte intímne miesta, ktorým sa dotyk tejto nežnej mušle bude páčiť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Trap Black

    Elegantný vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie zážitky pri milovaní! Je príjemne flexibilný, pretože sa vyrobený z kvalitného mäkkého silikónu, a stiahne váš penis, čím posilní jeho erekciu. Vibrácie budú tešiť ako nositeľa, tak klitoris jeho partnerky. Navyše mini vibrátor môžete z krúžku aj vybrať a poláskať ním v rámci predohry napríklad bradavky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Abbott Black

    Chcete, aby vaše prsty predvádzali ešte viac parády? Navlečte na ne tento vibrátor! Abbott je vibrátor na 2 prsty, s ktorým sa vaša predohra stane ešte viac vzrušujúca. Zvlnený povrch ešte pridáva na stimulácii a báječne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Aké miesto svojimi nezbednými vibrujúcimi prstami pohladíte ako prvé?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Dotys je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta vrúbkovanou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Intimate Play Finger Tingler Purple

    Dvojica šikovných návlekov na prsty, ktoré so svojou stimulačnou textúrou zvládnu veľa parády. Rovnako ako vždy, tak ani v ich prípade sa nekladú medze vo fantázii. Láskajte sa s nimi všade, kde sa vám to práve páči!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nadovšetko! Magny je typický mini vibrátor so super výkonom a moderným dizajnom. Má zaoblenú špičku pre presné zacielenie aj pohodlné zasúvanie a perfektnú veľkosť, pre ktorú ho budete zbožňovať. Svojim jednoduchým dizajnom bude stimulovať vnútro pošvy, ale potešiť ním môžete aj akékoľvek iné miesto na svojom tele alebo na tele vášho náprotivku. Vyberte si z 10 výkonných vibračných funkcií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Chcete dodať vášmu sexuálnemu životu nový rozmer? Vyskúšajte tento vibračný krúžok od Pepino, ktorý vo vás prebudí nekonečné vzrušenie vďaka mnohým stimulačným výstupkom. Krúžok je príjemne mäkký a pružný, a teda aj pohodlný na nosenie. Nasaďte ho na stoporený a penis, zapnite a vychutnajte si vibrácie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Antony Pink

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Antony si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a dramaticky tvarovaná hlava vás príjemne a presne potešenie všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente – Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky“

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Hľadáte malý a šikovný vibrátor, ktorý by vám bol neustále po ruke? Toto je Denzen, adept na dokonalého potešiteľa za super cenu. Jeho hebký povrch vás úplne očarí a jeho dômyselne tvarovaná špička vám pomôže presne zacieliť na tie najcitlivejšie miesta ako je napríklad G-bod. Objavujte jeho silné vibrácie sólo alebo v páre!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Big O

    Chystáte sa objaviť čaro vibračných krúžkov? Vyberte si na to The Big O, ktorý má motor s 2 vibračnými funkciami, je pevný, ale zároveň pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale i slastnú stimuláciu klitorisu. Dlhšie milovanie je bližšie než si myslíte, vyskúšajte tento krúžok od preverenej značky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Chcete si pre sex ešte viac užívať? Oba dva? Tak to jedine s týmto šikovným erekčným krúžkom! Obopne penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu a znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Hodvábna silikónová vrúbkovaná časť sa bude utierať o klitoris a dráždiť ho úchvatnými vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných vzorov a vychutnajte si spoločne bezkonkurenčné pocity.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Mini Stick Mini Wand Vibrator Green

    Malá a roztomilá vibračná hlavička, ktorá vás uchváti svojou vibračnou silou! Jej diskrétne prevedenie a pôvabná farba budú lahodiť vašim očiam a jej dych vyrážajúci výkon vašim citlivým miestam. Mäkký silikón sľubuje jemný dotyk a okrem erotickej stimulácie sa hračka hodí na zmiernenie bolesti stuhnutých svalov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Connor Penis Sleeve Vibrator with Clitoral Stimulator Nude

    Čo tak takmer okamžite transformovať penis do niečoho ešte viac vzrušujúceho? S týmto návlekom na penis to bude možné! Posilní vašu erekciu a láskať bude nielen vnútro vagíny, ale dotýkať sa bude aj klitorisu a dráždiť ho vibráciami. Nechajte si to páčiť a skvelé pocity doprajte aj vašej partnerke!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229813

    Len málo vecí je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a nie je dobré ho podceňovať! Uspokojivý sexuálny život zlepšuje náladu, emocionálne zdravie aj kvalitu spánku, znižuje stres a pôsobí ako prirodzené analgetikum. Hračky OhMama vám pomôžu zlepšiť váš sexuálny život! Tento návlek na penis s mini vibrátorom poteší oboch partnerov a okorení vaše mi milostné chvíľky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower PalmEmbrace Wand Massager Attachment

    Nadstavec zo 100% silikónu určený pre zdokonalenie masážnej hlavice PalmPower. Poskytne vám naozaj účinnú a osviežujúcu masáž vašich intímnych partií. Užite si zmiernenie stresu, ktoré zaručuje dychberúce vzrušenie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Chcete si spríjemniť milovanie? Skúste to s vibračným krúžkom! Tento Rabiit disponuje šikovným mini vibrátorom s jednou omamnou vibračnou rýchlosťou. Vyrobený je zo silikónu, ktorý je príjemne flexibilný, hebký na dotyk a pohodlný na nosenie. Nechajte ušká, aby sa dotýkali vášho klitorisu a vibráciami vás privádzali k šialenstvu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Purple

    Hľadáte univerzálny vibrátor na objavovanie slastných účinkov vibrácií? Nyly sa hodí pre všetky príležitosti! Má otočnú základňu, ktorou si budete určovať rýchlosť a tiež zaoblenú špičku pre pohodlné a príjemné zavádzanie. Objavujte s ním svoje telo a jeho citlivé miesta, bude to narasto!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Platinum Bullet Vibrator Silver

    Čo by nemalo chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok? Malý vibrátor, ktorý môžete mať neustále pri sebe! Pokiaľ si vyberiete tento PowerBullet, nebudete sa môcť vynadívať na jeho krásne platinové prevedenie v striebornej farbe. Keď si ho prizvete k akcii, ohromí vás svojimi vibráciami, ku ktorým vám postačí 1 AAA batéria.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Fingyhop Vibrating Bullet with Rabbit Silicone Pink

    Či už si chcete vzrušujúcu stimuláciu užívať v páre alebo sólo, tento vibrátor na prst dodá vašim. hrátkam tú pravú šťavu. Je vyrobený z mäkkého silikónu, má tvar zajačika a jeho ušká sú príjemne pružné. Jednou vibračnou rýchlosťou potešia akékoľvek citlivé miesta a jeho hebký dotyk nepôjde nemilovať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ste odjakživa nerozhodná? Heady je presne hračka, ktorú potrebujete! Má totiž 4 ľahko vymeniteľné hlavice, takže ich pokojne môžete striedať jednu za druhou. Vibrátor Heady je vyrobený z kvalitných materiálov a jeho dizajn je kompaktný, ergonomický a taktiež zmyselný. Majte Heady neustále pri sebe a užite si s ním kedykoľvek sa vám zachce - sólo aj v páre!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Medium 2 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Botanic Booster Pink

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente – Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Trimy je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta zatočenou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Bielia je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta jemnou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 141

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.