×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris

Položky 97 až 128 z celkom 241

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Cokey s tvarom a textúrou pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežne ružový a vášnivo šikovný vibrátor #CharmMe! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a je teda príjemne flexibilný. Ponúkne vám hneď 10 vibračných funkcií a šťavu mu dodáte skrz USB kábel. Potešte ním akékoľvek miesta na vašom tele a radujte sa s roztomilou hračkou na všetky príležitosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Mini Vibrator Black

    Hodvábne mäkký, flexibilný a šikovný mini vibrátor pre rôznorodú stimuláciu! Tento ľahký a kompaktný vibrátor od Sweet Smile je pre každú zábavu. Jeho 10 vibračných režimov a hebký silikónový povrch z neho robia univerzálnu hračku na obohatenie sólo hrátok, predohry i milovania. Navyše je vodotesný, takže si ho so sebou môžete zobrať aj do sprchy alebo do vane.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexi ako s Bad Bitch Lipstick! Jej krásne zlaté prevedenie v sebe skrýva váš obľúbený odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ho, aby vynikol na vašom nočnom stolíku, alebo ho noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Aby boli vaše potreby vždy plne uspokojené, je potrebné mať na to univerzálneho pomocníka. Taký môže byť aj tento vibrátor Alice z hodvábne hebkého silikónu s 12 výkonnými vibračnými funkciami. Má moderný, elegantný vzhľad, je príjemný na dotyk a iste oceníte aj pohodlnú manipuláciu. Nechajte sa uniesť úžasným vzrušením.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Bloom Erogenous Zone Stimulator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Bloom! Je to perfektný stimulátor erotogénnych zón, ktorý vám svojim ergonomickým tvarom pohodlne padne do ruky a umožní vám umeleckým spôsobom skúmať vaše telo. Pohrajte sa s ním sólo alebo v páre.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vulva Lover 3 Pink

    Milujte svoju vulvu a milujete seba samú! S tým nádherným stimulátorom Vulva Lover 36 sa ponoríte do úplne nového veta blaženosti. Tak už na nič nečakajte a zamilujte sa do dokonalej stimulácie vibrácií a tlakových vĺn.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Candy s tvarom a textúrou pre perfektnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zatiaľ nemáte s vibrátormi žiadne skúsenosti a chceli by ste rovno takú hračku, ktorá vás ohromí ako legendárny zajačik zo Sexu v meste? First Rabbit je značka ideál! Okrem vibrácií pre vašu perlu slasti zvanú klitoris o 8 rýchlostiach sa tiež rozvlní v 4 obojsmerných rotačných úrovniach. Zamilujte sa na prvýkrát!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácie poteší klitoris aj penis. Takáto zábava bude zmyselná a nekonečná! Viete, ako skončí? Spoločným výstupom na vrchol, ach!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Spot Vibrator Pink

    Tento vibrátor vás poteší presne na tom miestečku, kde ho najviac potrebujete! Vďaka jeho úzkej a zaoblenej špičke s ním dokonale poláskate klitoris alebo napríklad bradavky či hrádzu. Má 10 úžasných vibračných režimov a zamatovo hebký a mäkký povrch. Takže kam s ním zamierite prvýkrát?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Zeleno-Modrá

    Bswish vám prináša skutočne silnú masážnu hlavicu zaručujúcu naozajstné vzrušenie, nezabudnuteľnú rozkoš a nekonečný orgazmus. Bswish bThrilled Wand si obľúbite aj pre jeho hodvábnu hebkosť, pretože je vyrobený z prvotriedneho a pre telo bezpečného silikónu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Silný darcu dvojnásobného potešenie! Tento vibrátor Rabbit Vibe z kolekcie Elegnat disponuje šikovným stimulátorom klitorisu a 15 vibračnými režimami pre úchvatné duálny potešenie. Vibrátor je potiahnutý mäkkým a hebkým silikónom, takže je príjemný na dotyk a zároveň je aj vodotesný a môžete si s ním teda užívať aj vo vani alebo v sprche. Objavte všetky jeho prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Snívate o lepšej erekcii a dlhšom a intenzívnejšom milovaní? Tento vibračný erekčný krúžok dá život vašim snom! Stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, zároveň jeho 2 vnútorné motory s 10 vibračnými funkciami budú pri sexe láskať buď klitoris, alebo tiež semenníky. Užite si vášeň na maximum!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Ružová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Pink

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Táto čierna vibračná hlavica vo vašej zbierke hračiek rozhodne nestratí, hoci má pomerne kompaktnú veľkosť! Ukrýva v sebe výkonný motor a ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktoré sú na diskrétne použitie príjemne tiché. Laskujte s jej pomocou svoje citlivé intímne miesta alebo si doprajte masáž unavených a natiahnutých svalov kdekoľvek na tele!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Super Sex Bomb Fialová

    Darček k výročiu alebo len tak pre radosť? Táto darčeková sada od ToyJoy sa hodí na každú príležitosť, keď chcete svoje milej aj sebe urobiť (nielen) radosť. V krabičke s mašľou sa ukrývajú putá na zápästie, vibrátor, vibračné vajíčko, šteklítko, okvetné lístky ruží, maska ​​na oči, lubrikant a masážna sviečka. Všetko je zladené do zvodnej fialovej farby.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Pump Pink

    Pohrajte sa s citlivosťou vlastnej kvetinky! Pomocou tejto pumpičky si napumpujete poriadny objem a urobíte svoju vagínu vysoko citlivú voči novým výšinám potešenia. Pussy Pump má ergonomický tvar, perfektne sadne a obopne pysky a klitoris. Pumpičku do rúčky a ide sa na to!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Fialová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexy ako s Evil Bitch Lipstick! Jej tajomné červné prevedenie v sebe ukrýva váš obľúbený ešte čiernejší odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ju, aby vynikla na vašom nočnom stolíku, alebo ju noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je aj táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dych vyrážajúcu silu a masírujte ako svoje intímne partie, tak pokojne celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si proste a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cuper Penis Sleeve + Rabbit Vibrator Black

    Raz vibrátor, druhýkrát návlek na penis! Cuper je šikovná erotická hračka, ktorá vám poskytne pocit dokonalého naplnenia. Zapnite vibrácie a objavte nové blažené orgazmy, ktoré vám zaistia vibrácie cieliace na klitoris aj vnútornú časť vagíny.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Čo takto vziať si so sebou na cesty niečo úplne univerzálne a napriek tomu vzrušujúce? Tento malý vibrátor je maximálne všestranný, dobíja sa cez USB a má 3 uspokojujúce rýchlosti. Vojde sa do každej kabelky a zvládne veľa parády. Rozvášnite sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento mini vibrátor bude váš klitoris zbožňovať kdekoľvek a kedykoľvek, je totiž skutočne malinký a vojde sa do každej kabelky. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Viete, že čo je malé, môže byť aj neuveriteľne šikovné, praktické a tiež vzrušujúce? Napríklad táto sexi, malá vibračná hlavica zo zábavnej a modernej kolekcie hračiek OMG. Jej hodvábne hebká silikónová hlava vás dostane na prvý dotyk a až začnete objavovať 4 vibračné vzory a 3 úrovne vibrácií, neubránite sa stenaniu. Doprajte si potešenie, ktoré si zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro To Go 2 Mint

    Satisfyer Pro To Go 2 stimuluje klitoris tlakovými vlnami a vibráciami. Vďaka kompaktnému, objemnému dizajnu je vibrátor s tlakovými vlnami vyrobený z telu príjemného silikónu ideálnym spoločníkom na cesty.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spot On 1 Berry

    Nikto nepozná vaše telo lepšie ako vy a Satisfyer Spot On 1! Je to šikovný elegantný vibrátor na silnú stimuláciu klitorisu, ktoré nepôjde orgazmicky nepodľahnúť. Jeho špeciálna „špička“ vám zacielenie maximálne uľahčí a hodí sa ako pre začínajúce milovníčky erotických pomôcok, tak aj pre tie, ktoré majú mnohoročné skúsenosti.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Jeho poteší silnejšou a dlhšou erekciou a ona sa zblázni z intenzívnych vibrácií na jej klitorise! Znie to ako sen? Tento vibračný krúžok vám ho splní. Ponúkne vám totiž hneď 10 vzrušujúcich vibračných režimov a tiež stiahne penis pri koreni, čím zabráni prietoku krvi a spevní erekciu. Objavte ešte viac pôžitkov z milovania!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 241

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.