×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris

Položky 129 až 160 z celkom 221

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Myslíte si, že neexistuje ešte lepší sex? Tento vibračný krúžok ako zajačik vás presvedčí o opaku. Tvorí ho zajačie ušká a 2 krúžky, ktoré stiahnu semenníky a penis, čím predĺžia a posilnia erekciu. Ušká tak budú intenzívnymi vibráciami zmyselne stimulovať klitoris až k neuveriteľnému orgazmu. Skúmajte, užívajte a explodujte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Majitelia DOXY No.3 pozor! Je tu kolekcia nadstavcov na vašu obľúbenú masážnu hlavicu z dielne prestížnej značky Nexus. Tešte sa na tie najkvalitnejšie materiály a tvary pre ženské i mužské uspokojenie. Vyberte si napríklad Nexus Rabbit pre bezkonkurenčnú intenzívnu stimuláciu G-bodu a klitorisu zároveň. Objavte s ním nebeské orgazmy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Chcete novú najobľúbenejšiu erotickú hračku? Iste to bude táto malá výkonný masážne hlavice! Je skvele dynamická a vyniká svojou žltou farbou. Jej flexibilná extra veľká hlava vám poslúži pri masážach celého tela aj pri erotickej stimulácii. Vyberajte z 5 vibračných režimov o 3 rýchlostiach!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento šikovný vibrátor spestrí vaše erotické hry. Je flexibilný a prispôsobí sa vašim požiadavkám tak, že bude pri milovaní alebo predohre dráždiť buď g-bod, alebo klitoris. Užite si ešte zmyselnejší sex a trebárs aj spoločné orgazmy!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Zháňate elegantnú hračku pre euforické potešenie a slasť? Zoznámte sa s čarovným prútikom menom Oriel od celosvetovo obľúbenej značky Rocks Off. Očarí vás svojím zamatovo hebkým povrchom, pružnou hlavou a jej intenzívne vibrácie si užijete osamote i v páre. Nechajte sa rozvášniť a rozmaznávať všade tam, kde je to potrebné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Myslíte si, že vám nemôže žiadna erotická hračka nahradiť zážitky zo skutočného sexu? Nie, to by malo byť skôr naopak. Žiadny muž nedokáže to, čo tento úžasný vibrátor od Paloqueth! Zábava začína 7 pulsačnými režimami, ktoré simulujú pohyb a prinášanie naozaj úchvatné pocity podobné prírazom. K tomu pridajte 10 vibračných režimov v ramienku na klitoris, ktoré rozkmitajú malý, ale šikovný jazýček. Ako to asi skončí? Tým najlepším orgazmom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Táto masážna hlavica s pružnou vibračnou hlavou je ideálna pre príjemné masáže po celom tele aj erotickú stimuláciu. Vychutnajte si jej ergonomickosť aj 10 zmyselných vibračných funkcií.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight HerSpot Dildo Golden Rose Large

    Úchvatné dildo pre ženy navrhnuté ženou! Na tomto dilde sa podieľala spolumajiteľka Fleshlight Kathy Shubin, ktorej cieľom bolo vytvoriť dokonalé dildo pre ženy. A podarilo sa! HerSpot je flexibilné a zároveň pevné dildo s dômyselným zakrivením a hlavou na zacielenie na bod G. Vyberte si tú pravú veľkosť priamo pre vás a potešte sa luxusnou hračkou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Noah, masážna hlavica pre citlivé intímne miesta, ale aj pre uvoľňujúcu masáž stuhnutých svalov kdekoľvek na tele. Ponúkne vám 25 omamných vibračných funkcií cez hladkú zaoblenú hlavu z príjemného silikónového materiálu. Urobte si dobre na tele aj na duši s touto šikovnou vibračnou hlavicou!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Rose Clitoral Stimulator Pink

    Vzrušujúce púčik, ktorý vo vás rozvinie slasť, sebalásku a chuť do života. Má nádherný dizajn ruže a vybavené je technológiou Pleasure Air, ktorá vám dopraje neuveriteľne príjemné pocity podobné saniu, vďaka šikovným vlnám bezkontaktného tlaku vzduchu. Vyberajte medzi 4 režimami a 6 intenzitami a zverte svoju slasť tejto kvalitnej dobíjacej, silikónovej hračke za prijateľnú cenu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavte si, že by ste si mohli dopriať silné a diskrétne vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek! Kde by ste to skúsili prvýkrát? V nudnej práci alebo na horúcom rande? Na prechádzke so psom? Do vašich fantázií vám hovoriť nemôžeme, ale čo môžeme, je predstaviť tento ergonomicky tvarovaný vibrátor cieliaci na G-bod a súčasne stimulujúci klitoris. Vychutnajte si 10 vibračných režimov, ktoré budú len a len vaše, a to kedykoľvek a kdekoľvek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Dámy, ešte ste si nevybrali? Dajte šancu tomuto fialovému elegánovi, ktorý bol vytvorený tak, aby potešil váš g-bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním a ponúka 10 vibračných režimov a 6 rýchlostí. Objavte podrobnosti a zamilujte sa!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Hľadáte hračku, ktorá by v páre slúžila vám obom? Tento jedinečný vibrátor z kolekcie Cala Azul sa o vaše potešenie rád postará. Okrúhla strana môže byť použitá ako masturbátor alebo ako krúžok okolo penisu. Dva konce môžu cielene stimulovať klitoris. Alebo vás napadá ešte iný spôsob, ako naložiť s 10 výkonnými vibračnými režimami? Fantázii sa medze nekladú!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    Milujete orálny sex a túžite po mrštnom jazyku, ktorý by si s vaším klitorisom pohrával, kedykoľvek si len spomeniete? Dizajnový stimulátor Diva vaše tajné priania bude plniť kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho elegantné a moderné spracovanie v sebe ukrýva jazýček točiaci sa v štýle vodného mlynu. Proste a jednoducho akoby vás lízal! Stačí pár kliknutí a budete mať toľko orálneho sexu, že už vám nebude nič chýbať k šťastiu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Lepšie ako sex! Lepšie ako orálny sex! Lepšie ako čokoľvek! Javida je zázrak, ktorý bude nasávať váš klitoris a zároveň stimulovať G-bod, neznie to neodolateľne? Jednoduché ovládanie si čoskoro osvojíte a hodvábne hebký silikónový materiál si ihneď zamilujete. Majte sa rada. Rozmaznávajte sa. Urobte sa.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi je pôvabný a hladký vibrátor do nohavičiek, ktorý s vami pôjde všade, kam budete chcieť! Vďaka lesklému magnetu pohodlne drží na spodnom prádle a ani sa nepohne. Vyrobený je z kvalitného a príjemného silikónu a ponúkne vám 3 rýchlosti vibrácií a 7 vibračných rytmov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Chcete párovú hračku, s ktorou vaše všedné milovanie dostane šťavu? Tento stimulátor zasiahne všetky citlivé miesta a nebudú na to potrebné ruky. Súčasťou balenia je aj návlek na časť, ktorá sa stará o klitoris, ktorý vytvorí extra mikro vibrácie. Je to jednoducho všetko, čo potrebujete pre super sexy noc!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Remote Controlled Massager Pink

    Kompaktný vibrátor na diaľkové ovládanie, s ktorým si užijete hromadu zábavy! Je možné ho nosiť diskrétne kdekoľvek a kedykoľvek v nohavičkách alebo ho nasadiť na prst a láskať sa na miestach, kde to máte rada. Alebo budete skôr skúmať a objavovať? S 12 vibračnými režimami je všetko možné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a prináša intenzívnu stimuláciu s úplnou presnosťou. Dráždite ním G-bod a klitoris zároveň alebo ho omotajte okolo žaluďa, omamné orgazmy na seba nenechajú dlho čakať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Užite si báječnú dvojitú stimuláciu s týmto moderným a štýlovým kamarátom od California Exotics. Bude vás intenzívne stimulovať ako vo vnútri vagíny, tak z jej vonkajšej časti, očarí vás svojou silou 2 motorov a ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov. Vyrobený je z príjemne hebkého a flexibilného silikónu, je nabíjateľný cez USB, ľahko sa ovláda a je vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Ponorte sa do moci omamných vibrácií tejto šikovnej masážnej hlavice od Cala Azul! Jej tvar i veľkosť sú ideálne na doma aj na cesty a pomôže vám nielen potešiť citlivé intímne miesta, ale aj rozmasírovať unavené svaly po celom tele. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten svoj naj a hlavicu používajte v posteli alebo pokojne aj vo vani, je totiž vodotesná!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Pink

    Snívate o malom vzrušujúcom tajomstve? Tento kompaktný a diskrétny stimulátor klitorisu vyzerá zvonku ako rúž, avšak vo vnútri ukrýva pružný jazýček, ktorý svojimi hlbokými vibráciami prebudí vzrušenie v celom vašom tele. Je pevný a zároveň flexibilný a verte, že keď príde tá chvíľa, kedy mu predstavíte svoj klitoris, nebudete stačiť lapať po dychu, ako budete vzrušením zvierať prestieradlo. Získajte potešenie a pozornosť, ktorú si zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Pri dlhých osamelých večeroch si snívate o hračke, ktorá by dokonale rozumela vášmu klitorisu? Prestaňte s ním a objavte vzrušujúcu skutočnosť s pulzným stimulátorom Divine Love. Ponúkne vám hneď 2 funkcie, prvá z nich veľmi verne napodobňuje orálny sex a poláska váš klitoris v príjemnom otvore. Druhá funkcia sú vibrácie na opačnej strane, ktorá je príjemne zvlnená a vaša vulva bude jej dotyk milovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Iris Bullet Vibrator Purple

    Chcete niečo viac než len obyčajný vibrátor? Iris je hodvábny skvost z mäkkého silikónu. Jeho tvar zaručuje presnú stimuláciu a 20 vibračných režimov vás nikdy neprestane baviť. Vďaka svojim kompaktným rozmerom je vhodný na cesty a pokiaľ použijete lubrikant na vodnej báze, zaistíte si maximálne potešenie a uspokojenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Tento jemne modrý králiček je nielen výkonný a uspokojivý, ale tiež naozaj nádherný vďaka koncovým ligotavým kamienkom. Jeho flexibilné telo sa prispôsobí vašim kontúram a potrebám a jeho dvaja motorčeky budú zmyselne láskať ako bod G, tak aj klitoris. Ponúkne vám 7 vibračných funkcií o 5 rýchlostiach, ktoré si budete môcť užívať aj v kúpeľni, lebo je vodotesný.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Hľadáte hračku, ktorú si so sebou budete môcť vziať kamkoľvek? Asha na to bude ideálna! Vyzerá ako rúž, avšak pod svojím viečkom skrýva mäkký silikónový povrch, ktorý bude tešiť všetky vaše citlivé miesta. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete vibrátor ukladať, alebo ju nosiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti kdekoľvek budete chcieť, a to pokojne aj vo vani alebo v sprche!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Chcete si ešte viac užívať milostné hrátky vo dvojici? Tento párový vibrátor Bound Love Couples vám svojim ergonomickým dizajnom dopraje maximálne pohodlie a svojimi vibráciami a pulzáciami rozdráždi erotogénne zóny. Funguje tak, že jedno jeho rameno zavediete do vagíny a druhé necháte starať sa o klitoris. Vibrácie si pri prenikaní užije aj váš partner!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, je úžasne flexibilný a bude počúvať vaše kontúry. Použite ho na vnútornú alebo vonkajšiu stimuláciu a vychutnajte si omamné orgazmy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Chcete si pripadať ako spanilá princezná? Vibrátor Princess Butterfly vám tento pocit dopraje! Bude totiž tešiť vnútornú časť vagíny, ale aj klitoris a jeho okolie, pretože práve tam pristane motýľ, ktorý v sebe skrýva jeden z 2 silných vibračných motorov. Vyberte si z 3 + 10 vibračných nastavení a režimov a objavte vznešene vzrušujúce orgazmy!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 221

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.