×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris

Položky 129 až 160 z celkom 278

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Lady in Red

    Nemusíte milovať iba červenú farbu, aby ste si zamilovali tento vibrátor. Má tak ohromujúce funkcie, že ho budete zbožňovať už po prvom použití. Je z luxusného hebkého silikónu a je úžasne pružný, takže sa prispôsobí vašim potrebám. Pozvite si do spálne svojho nového červeného potešiteľa.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s masážnou hlavicou, ktorej hebučká silikónová hlava vie vibrovať na 5 úrovniach a 7 funkciách. Vezmite ju a rozmaznávajte sa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Malý, ale šikovný Buzzy Butterfly na diaľkové ovládanie pristane vo vašich nohavičkách a nachystá vám vzrušujúce dobrodružstvo. Vďaka praktickému magnetu bude držať na svojom mieste a nevykĺzne. Ten, kto sa chopí diaľkového ovládača budete môcť vyberať z 9 rôznych nastavení vibrácií a vzorov. Okúste sexi hrátky na verejnosti a nachystajte si tú najlepšiu predohru ever!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximálne dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na G-bod, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto Shove vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou prírazov, čo je veľa wow! Vďaka tomuto pohybu hore a dole vám ukáže super vzrušujúcu úroveň stimulácie a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Úžasné kombo tlakových vln pre váš klitoris a vibraciach v úzkom ocásku pre presnú cielenú stimuláciu kdekoľvek na tele. Vychutnajte si 11 režimov sania klitorisu a 12 vibračných funkcií od jemných po intenzívnu alebo si vytvárajte vlastné vibračné vzorce v šikovnej aplikácii Satisfyer Connect, s ktorou je hračka kompatibilná.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Snívate o silných a intenzívnych orgazmoch? Vaše prianie je rozkazom pre vibrátor Celestial Love. Je zmyselne hravý a vybavený 2 motormi. Prvý z nich sa venuje vaginálnej stene a druhý prinášanie blažené potešenie pre klitoris. Pripravte sa na ohromujúce vzrušenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Snívate o tom najviac vzrušujúcom bozku? Táto hračka sa nie nadarmo volá Kiss. Má úchvatný tvar púčika a disponuje šikovným jazýčkom, ktorý vás svojimi vibráciami vezme až na vrchol blaha. Užite si príjemný dotyk kvalitného silikónu a veríme, že určite oceníte aj praktické dobíjanie cez USB kábel.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibračné konce pre nekonečné orgazmy! Dva je vždy viac než jeden a s týmto vibračným dildom si užijete dvojnásobné intímne potešenie. Je univerzálne, veľmi flexibilné a v oboch koncoch sa ukrýva jeden motor. Vyberte si z 3 rýchlostí a 4 funkcií a zamilujete sa do mäkkého a príjemného silikónu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojnásobné potešenie, oh la la! Vychutnávajte si zmyselné bozky na vašom klitorise a nielen to, French Kiss Suck & Play vie, čo potrebujete. Má 2 vymeniteľné nástavce a vie vibrovať o 12 režimoch a tiež nasávať tiež o 12 režimoch. Jeho trojité trepotajúce sa jazýčky z kvalitného silikónu potešia vaše najcitlivejšie body a nadstavec na sanie vám zas dopraje poriadny orgáč behom chvíľky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha Zen je jedinečný vibrátor, ktorý navrhli ženy pre ženy. Na prvý pohľad vás zaujme jeho hodvábne hebké silikónové telo, ktoré je tvorené radmi záhybov a je dokonale tvarované tak, aby vám pohodlne padlo do ruky. Dotyk vibrátoru Iroha Zen teda bude úplne príjemný, dráždite sa s ním, zakrúťte ním a nechajte vašu vagínu podľahnúť pocitom tak vzrušujúcim, že budete môcť pokojne niekoľko minút levitovať nad zemou v tých najspokojnenších orgazmických stavoch.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    Máte rady tajomstvo a vzrušenie? Táto hračka bude vaším vzrušujúcim tajomstvom! Prichádza v sade so sexi čipkovanými nohavičkami a diaľkovým ovládaním v tvare srdiečka. A o čo vlastne ide? O malý, diskrétny, ale šikovný vibrátor, ktorý sa vloží do nohavičiek, aby vibráciami láskal vašu vulvu vo vibračnom rytme, ktorý mu nadiktujete ovládačom. Nechajte sa rozmaznávať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Black

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximále dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na bod G, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete, a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    Hľadáte erotickú hračku pre hrátky v páre? Pokiaľ si vyberiete túto sadu, nebudete už potrebovať nič ďalšie! Obsahuje párový vibrátor nositeľný pri milovaní, vibračný krúžok na penis a motýlikový vibrátor do nohavičiek. Odnímateľný mini vibrátor vždy nasadíte do jednej zo silikónových hračiek a vyberte si z úžasných 9 vibračných režimov, tak poďte na to!

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Ste pripravení na to, že sa váš sexuálny život obráti hore nohami? Ak áno, je čas prizvať si na milovanie tento párový vibrátor z jemného liquid silikón. Je skvele flexibilný a jeho duálny systém motorov si budete užívať spoločne. Preskúmajte 10 vibračných funkcií a prepínajte pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrátor Vibe Therapy Delight je úžasný a tichý vibrátor pre ženy, jeho zahnutá špička na dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt. Druhým dráždiacim bodom je výstupok v tvare zajačika s vibráciami na stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Viete, čo je aktuálnym hitom medzi erotickými hračkami na klitoris? Sú to vibrátory ako je tento - s úzkym koncom pre presné zacielenie a so silnou vibračnou schopnosťou. Magnificient vám na svoj úzky koniec ponúkne ešte dva nadstavce, takže v kombinácii so 6 pulzujúcimi funkciami a 5 rýchlosťami vibrácií máte naozaj veľa možností, ako si to urobiť s absolútnou presnosťou. Zamerajte sa na seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento prekrásny a elegantný sací stimulátor v tvare ruže vás vezme do siedmeho neba cez váš klitoris. Ponúkne vám 10 intenzívnych režimov, ktoré sa skladajú zo 6 rýchlostí a 4 vzorov sania. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s lahodným saním.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza 3in1 Sucking, Licking & Pulsing Vibe Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto 3v1 stimulátorom! Má príjemný tvar pre pohodlnú manipuláciu a ponúkne vám 3 omamné funkcie nielen pre klitoris: sanie, lízanie a pulzovanie.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Myslíte si, že neexistuje ešte lepší sex? Tento vibračný krúžok ako zajačik vás presvedčí o opaku. Tvorí ho zajačie ušká a 2 krúžky, ktoré stiahnu semenníky a penis, čím predĺžia a posilnia erekciu. Ušká tak budú intenzívnymi vibráciami zmyselne stimulovať klitoris až k neuveriteľnému orgazmu. Skúmajte, užívajte a explodujte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Majitelia DOXY No.3 pozor! Je tu kolekcia nadstavcov na vašu obľúbenú masážnu hlavicu z dielne prestížnej značky Nexus. Tešte sa na tie najkvalitnejšie materiály a tvary pre ženské i mužské uspokojenie. Vyberte si napríklad Nexus Rabbit pre bezkonkurenčnú intenzívnu stimuláciu G-bodu a klitorisu zároveň. Objavte s ním nebeské orgazmy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Chcete novú najobľúbenejšiu erotickú hračku? Iste to bude táto malá výkonný masážne hlavice! Je skvele dynamická a vyniká svojou žltou farbou. Jej flexibilná extra veľká hlava vám poslúži pri masážach celého tela aj pri erotickej stimulácii. Vyberajte z 5 vibračných režimov o 3 rýchlostiach!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 278

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.