×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris

Položky 129 až 160 z celkom 1578

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Red Hot Ember

    Dizajnový stimulátor Ember je pripravený splniť všetky vaše túžby a svojou štíhlou zakrivenou špičkou potešiť každý citlivý kúsok vášho tela. Jedinečný tvar, 10 vibračných režimov, prvotriedny lekársky silikón a dobíjacia lítium-iónová batéria - presne taký je Ember a už sa nemôže dočkať, keď vykúzli vo vašom tele to najintenzívnejšie uspokojenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvoľní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba čerešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinácia sily a všestrannosti je ukrytá v tejto vibračnej hlavici! Obsahuje totiž dva motory, každý na jednom konci, a funguje aj ako vibrátor. Potešte nielen svoje vonkajšie aj vnútorné citlivé miestečká, ale aj unavené svaly po celom tele, ktoré túžia po pozornosti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    Vibrátor Multifun 2 povzbudí vaše libido úplne unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostné hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v objemnej hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú vzrušujúce vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento ružový multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    10 neuveriteľných pomôcok prekypujúcich eleganciou v nádhernej darčekovej krabičke, taký je tento set od Fifty Shades of Grey. Objavte zmyselné potešenie, intenzívne vzrušenie, aj ľahké BDSM hrátky, ktoré okorenia vaše zážitky v spálni. Vychutnajte si všetky pomôcky naraz alebo postupne jednu za druhou, záleží len na vás a vašej nekonečnej fantázii. So sadou 10 Days of Pleasure dostanete možnosť realizovať aj tie úlisnejšie predstavy.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masážna hlavica a perlový vibrátor v jednom! Wand & Pearl Vibrator od značky Javida predstavuje kombináciu klasickej masážnej hlavice z jednej strany a vibrátora s rotujúcimi perličkami zo strany druhej. Hlavica je dômyselne zakrivená a pružná, takže s ňou ľahko dosiahnete na všetky dôležité miesta. Vychutnajte si 7 režimov vibrácií a 3 režimy rotácií perličiek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gladys Pink

    Potrebujete sa uvoľniť ako intímne, tak aj celkovo? Táto masážna hlavica menších rozmerov sa pohodlne zabýva vo vašej dlani a dopraje vám ako luxusnú masáž celého tela, tak intenzívnu stimuláciu intímnych miest. Je z hodvábne hladkého silikónu, má pôvabné zaoblené kontúry a zamilujete si ju na prvý dotyk. Tak sa poďte uvoľniť a podľahnúť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ona miluje orálne uspokojovanie a nikdy si neželala nič viac, než aby ho mohla zažívať kedykoľvek sa jej zachce. Konečne sa jej sen splnil! Avšak najprv začala s vibráciami, stisla tlačidlo a priložila si hladký silikónový koniec na klitoris, následne ho zasunula dovnútra do vagíny, aby podráždila G-bod.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupping Vacuum Cupset - Podtlaková sada

    Zábavná a účinná sada podtlakových pohárikov, ktoré môžete použiť na prsia, bradavky, klitoris, penis ... Medze sa nekladú!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Prémiový vibračný krúžok za bezkonkurenčnú cenu! Zaistí vám väčšiu výdrž a spoločné orgazmy, je to presne to, po čom túžite? Krúžok má navyše láskyplný tvar srdiečka a tiež vrúbky do tvaru srdca. Je príjemne flexibilný, stiahne penis, čím posilní a podporí erekciu a zároveň vám dopraje príjemnú stimuláciu počas prenikania, tak si to nechajte páčiť.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Premýšľate, čo so životom? Pozvite si doň túto pôvabnú hračku! Môžete sa s ňou pohrávať osamote aj v páre, záleží, či si necháte ovládač vy sama alebo ho zveríte svojmu partnerovi či partnerke. INYA vás dostane svojim výkonom, pohodlným nosením, vzrušujúcou stimuláciou aj hebkým a kvalitným silikónom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Sugar Craze Pink

    Rozkošný stimulátor Sugar Craze z kvalitných materiálov a hlavne s neuveriteľnými funkciami! Jeho plastové puzdro v sebe ukrýva hračičku s mrštným jazýčkom na stimuláciu všetkých citlivých bodov na tele. Je kompaktný, takže sa skvele hodí na cesty a vy sa môžete tešiť na 10 intenzívnych funkcií vibrácií, pulzáciou a eskaláciou jazýčka.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Massager Ružová

    Malý ale veľmi účinný stimulátor klitorisu so 4 vymeniteľnými hlavicami, ktoré vás dostanú na vrchol blaha. Tento mini vibrátor skrýva všetku svoju silu v hornej časti, kde rozvibrováva textúrované nadstavce, ktoré sa nemôžu dočkať, než budú priložené k vášmu klitorisu alebo bradavkám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Už vám nestačí obyčajný sex a hovoríte si, že by to chcelo niečo viac? Vy máte problém a my máme riešenie! Vyskúšajte erekčný vibračný krúžok, ktorý stiahne penis pri koreni a podporí erekciu a HLAVNE - svojimi vibráciami bude neodolateľne stimulovať klitoris. Niet nad čím váhať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Chcete si vychutnávať zmyselne teplučké vibrácie a realistické prirážanie noc čo noc? RoMAX je moderný a šikovný vibrátor s funkciou zahrievania, ktorú si zamilujete, a s funkciou prirážania, ktorá vytvára skutočne realistické pôžitky. Samozrejme nechýbajú ani vibrácie o 10 sexi režimoch. A počkajte, až na svojich intímnych miestach pocítite hebký dotyk príjemného silikónu, ach!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Každá žena si zaslúži, aby sa jej niekto venoval skutočne naplno! Každá žena si zaslúži orgazmus a potešenie. Každá žena si zaslúži Paloqueth Dual Stimulation, pomocníka, ktorý je cenovo dostupný a šikovný. Nechajte ho, aby nasával váš klitoris a zároveň vibroval priamo na bod G!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker 0598739

    Chcete, aby bola vaša kvetinka ešte citlivejšia a pôžitky ešte zmyselnejšie? Táto anatomicky tvarovaná vákuová pumpa vám vaše prianie splní! Okrme funkcie podtlaku vie tiež vibrovať a jej ovládanie pomocou drôtového ovládača je veľmi jednoduché a pohodlné. Objavte nové pôžitky sama alebo s partnerom pri predohre.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy zaujme oválnym tvarom a kompaktným designom. Nasádzací vibrátor vyrobený z telu príjemného silikónu rozmaznáva klitoris vzrušujúcou kombináciou tlakových vln a vibrácií.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revoluce a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Múdra aplikácie a dychberúci stimulácia klitorisu. Na toto sa tešil celý svet! Je tu nový Satisfyer Curvy ovládaný cez aplikáciám! Zoznamy sa a Objavte nekonečné možnosti, Ako si hoci blízko sa svojim partnerom na druhom konci sveta, alebo Ako sa urobit v rytme svojho obľúbeného songu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Netúžite len vy, ale i váš náprotivok po zmyselných vibráciách počas milovania? Tento párový milovník vám vaše prianie s radosťou splní! Bude s vami priamo pri milovaní a zintenzívni pôžitky z každého prieniku, pretože vibráciami bude stimulovať penis, vagínu i klitoris. Užite si dotyk vysoko kvalitného a mäkkého silikónu a objavujte nové pôžitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Hľadáte hračku, ktorá okorení váš vzťah? Vrelo odporúčame tento párový vibrátor. Ponúkne vám 9 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Dve silikónové krídelká budú láskať klitoris a druhé rameno poteší vnútornú časť vagíny, kde sa stretne s penisom. Dva motory sa postarajú o vašu slasť a tiež spoločné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Zrkadlo, zrkadlo, povedz mi, prečo som taká stuhnutá? Váš nový masér od značky Satisfyer vám pomôže! Konečne je tu totiž niekto, kto si nesťažuje, keď potrebujete dlhú masáž! Vďaka svojej pôsobivej veľkosti XXL a poriadnej sile, ktorá sa skrýva za zvodnou silikónovou hlavou, si Wand-er Woman hravo poradí s problémami a s napätím všetkého druhu - ale samozrejme aj so všetkými vašimi túžbami po orgazme.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1578

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.