×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky kov hladký

Položky 129 až 160 z celkom 244

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dorcel Diamond Plug Size S Black

    Čierny klenot vo vašej zbierke erotických pomôcok! Jeho zaoblený tvar umožňuje ľahké zavádzanie a plochá základňa kolíka pridáva na bezpečnosti aj praktickosti. Materiál z kvalitnej hliníkovej zliatiny je citlivý na teplotu a vy tak môžete vyskúšať aj vzrušenie, ktoré so sebou prináša práve teplotné hrátky. Ozdobte si ním svoje zadné dvierka a chutnajte si pohľad na koncový kamienok v tvare diamantu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Elegantná klietka cudnosti pre mužov. Už sa nemusíte obávať nevery a zároveň svojho milenca môžete trochu potrápiť.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pornhub Trilogy Anal Training Kit with Bullet

    Sada análnych kolíkov Pornhub Trilogy bude posúvať vaše análne hry do nových výšin. Obsahuje 3 hladké silikónové kolíky v rôznych veľkostiach a tiež elegantný mini vibrátor, ktorým môžete alebo nemusíte rozvibrovať svoj análik. Vydajte sa na vzrušujúcu cestu za análnou slasťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple clamps with Chain 8166

    Hľadáte vkusný a zároveň nebezpečný doplnok pre zmyselné trápenie vašich bradaviek? Nie je retiazka ako retiazka! Táto prepojí vaše bradavky a vy si sami zvolíte, aký veľký tlak na ne vytvoríte. A čo sa potom asi stane, keď za retiazku zatiahnete?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Stále hľadáte niečo nové, čo by vás dostalo do kolien? Práve ste to našli! S touto hračkou pošlete stimulujúcu elektrinu nielen ku koreňu vášho penisu a k semenníkom, ale aj do citlivej močovej trubice vďaka ohybnému silikónovému dilatátoru, ktorý sa prispôsobí vašim kontúram. Bipolárna elektrická stimulácia si teda vezme do parády nielen vonkajšiu časť vášho nádobíčka, ale aj tú vnútornú. Koľko toho vydržíte?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Spreader Bar Black

    Snívate o obmedzení pohybu? Vaše sny vám pomôže realizovať táto nastaviteľná rozperná tyč s koženými putami od Zado. Udrží vás alebo váš náprotivok v požadovanej polohe s roztiahnutými nohami alebo rukami. Spreader Bar je robustná kovová tyč, ku ktorej sú bezpečne upevnené mäkko polstrované putá, vyskúšajte to s ňou a prestaňte len snívať.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Rainbow Prism Gem Anal Plug Silver Small

    Milujete šperky? Toto nie je obyčajný análny kolík, je to šperk s oslnivým koncovým trblietajúcim sa kamienkom! Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a pred použitím ho môžete podľa uváženia zahriať či ochladiť. Je pohodlný, príjemný a krásny, ozdobte sa ním a oslňte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Collar 0254207 - Kožený obojok Čierna

    Kvalitný, nastaviteľný, kožený obojok značky Zado.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavádzanie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set - Sada oceľových dilatátorov 14ks

    Luxusná súprava 14 nerezových dilatátorov od obľúbenej značky Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 40mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost čiernej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Vzrušujúca hra, ktoré nemá hranice! Obľúbená Doxy Die Cast prichádza v novom dobíjacom prevedení, avšak nestráca svoju silu. Očarí vás nielen svojimi super intenzívnymi vibráciami, ale tiež pôvabným trblietavým kovovým telom a hebkou silikónovou hlavou, to všetko skryté v praktickom a diskrétnom hliníkovom puzdre. Objavte vzrušujúce uspokojenie so silnou masážnou hlavicou Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Large

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Rozmer large je vhodný ako pre pokročilé začiatočníčky, tak pre ostrieľané análne milovníčky. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coquette Anal Plug Metal L 4cm Turquoise

    Vitajte vo svete Coquette a objavte kvalitné a krásne kovové análne kolíky. Majú klasický tvar, ktorý umožňuje jednoduché zavádzanie a pohodlné nosenie pri akýchkoľvek pohyboch. Pohrajte sa s ním počas predohry a dovoľte mu, aby hneval i zdobil análik aj pri milovaní!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Rose Gold Heart S Rainbow

    Potrpíte si a šperky a chcete jede aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Má elegantnú rose-gold farbu, pochrómovaný povrch a je zakončený romantickým srdiečkom s trblietavým dúhovým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Black

    Perfektné svorky na bradavky pre vzrušujúcu senzáciu! Tieto svorky na bradavky dokážu vyvinúť neuveriteľný tlak, vďaka ktorému okúsite bezprecedentnú zmyselnú stimuláciu, na ktorú nikdy nezabudnete. Vybavené sú gumou na vnútornej strane svoriek a sú vyrobené z kvalitného kovu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 50mm

    Erekčný krúžok na penis z kvalitného kovu s priemerom 6 mm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Diamond Plug Size M Black

    Čierny klenot vo vašej zbierke erotických pomôcok! Jeho zaoblený tvar umožňuje ľahké zavádzanie a plochá základňa kolíka pridáva na bezpečnosti aj praktičnosti. Materiál z kvalitnej hliníkovej sliatiny je citlivý na teplotu a vy tak môžete vyskúšať aj vzrušenie, ktoré so sebou prináša práve teplotné hrátky. Ozdobte si ním svoje zadné dvierka a chutnajte si pohľad na koncový kamienok v tvare diamantu.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diogol Anni Round 30mm - Análny šperk Červená

    Luxusný análny kolíček perfektného tvaru so Swarovského krištáľom. Presné anatomické tvarovanie zaručuje ľahké zavádzanie a zároveň zaistí bezpečne šperk na svojom mieste a pohodu pri nosení.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coquette Anal Plug Metal S 2.8cm Turquoise

    Vitajte vo svete Coquette a objavte kvalitné a krásne kovové análne kolíky. Majú klasický tvar, ktorý umožňuje jednoduché zavádzanie a pohodlné nosenie pri akýchkoľvek pohyboch. Pohrajte sa s ním počas predohry a dovoľte mu, aby hneval i zdobil análik aj pri milovaní!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Adjustable Nipple Clamps Metal

    Svorky na bradavky by nemali chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok! Vďaka nim váš submisívny náprotivok vypustí z úst zmyselné "au" a vy si vychutnáte jeho nezbednú neposlušnosť. Sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele a hliníku a môžete ich použiť v rámci šteklenia alebo pokojne aj pri milovaní.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 55mm

    Erekčný krúžok na penis z kvalitného kovu s priemerom 6 mm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Njoy Pure Plug L

    Bude žiariť až tam, kam slnko nedosiahne! Tento análny kolík z najkvalitnejšej chirurgickej ocele je elegantnou pomôckou pre všetkých priaznivcov análnej stimulácie.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Chrome Hearts 3-Piece Butt Plug Set

    Potešte svoj análik vkusne, láskyplne a prenádherne. Táto sada 3 kovových análnych kolíkov zdobených lákavo červeným kamienkom v tvare srdiečka vám zaistí pohodlnú a vzrušujúcu análnu hru aj v tom prípade, ak ste doteraz svoje zadné vrátka neotvorili. Zaoblený hrot a hladký materiál sľubujú ľahké zavádzanie a klenot v tvare srdca zas láskyplné zakončenie. Vzhľadom na kovový materiál môžete kolíky pred použitím nahriať či ochladiť v horúcej alebo naopak v studenej vode.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Svaly panvového dna potrebujú tréning a ak ste s ním už začali a chcete skúsiť niečo nové, je tu priamo pre vás táto sada! Obsahuje 3 dvojice voľných guľôčok, ktoré vás budú vo vnútri príjemne stimulovať, a zároveň s nimi ešte viac spevníte svaly panvového dna.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 244

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.