×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky kov

Položky 33 až 64 z celkom 90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold - Kovová ozdobná putá Zlatá

    Dotyk kovového náramku prebúdza vašu predstavivosť ... Elegantný náramok a putá na každú príležitosť, ktoré splnia tvoje tajné sny. Počúvaj svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarovný prsteň pre váš žaluď? Áno! Táto hračka povedie skrz prstienok vibrácie priamo do oblasti okolo žaluďa a poteší vaše citlivé miesto hneď 7 vibračnými režimami. Pracuje teraz vaša fantázia na plné obrátky? V tom prípade vám iste napadlo, že vibrátor môžete použiť aj na iné oblasti, napríklad na klitoris alebo bradavky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine - Putá

    Vzrušujúci pocit, keď si nemôžete siahnuť na vášho partnera, alebo sa len tak oddávať nespútanej vášni?

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Deluxe Furry Cuffs - Luxusné plyšové putá Zlatá

    Zvádzajte svojho partnera s týmito luxusnými plyšovými putami. Zlaté kovové putá sú lemované zamatovo jemnou kožušinou. Putá sú spojené s odolnou kovovou retiazkou tak, aby váš partner nemohol uniknúť.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Harness Deluxe

    Snívate o prenikaní hlboko do svojho partnera či partnerky, ale tak nejak vám na to chýba penis? Je na čase dopriať si postroj vybavenými dvoma rôzne veľkými krúžkami pre dildá s priemerom až 5,8 cm. Popruhy sú elastické, takže vám postroj perfektne padne, a na nosenie bude veľmi príjemný vďaka svojej mäkkosti. Spoznajte nové vzrušenie!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Collar and Leash - Kožený obojok s vodítkom

    Nastaviteľný kožený obojok s vôdzkou značky Zado.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Monarch Noir Nipple Vice

    Úchvatná dvojica svoriek na bradavky, spojených reťazou, všetko v čiernej povrchovej farbe.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Nipple to Clit Tweezer Clamp Set

    Prepojte svoje najcitlivejšie oblasti pomocou unikátnych svoriek s koncami potiahnutými vinylom.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka vegan Fetish prichádza na trh s touto sadou s vôdzkou a obojkom, ktorý vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% vegánsky! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento análny kolík s putami? Už sa nemôžete dočkať až ho ukážete svojmu submisívnemu náprotivku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Diamond Plug Size S Black

    Čierny klenot vo vašej zbierke erotických pomôcok! Jeho zaoblený tvar umožňuje ľahké zavádzanie a plochá základňa kolíka pridáva na bezpečnosti aj praktickosti. Materiál z kvalitnej hliníkovej zliatiny je citlivý na teplotu a vy tak môžete vyskúšať aj vzrušenie, ktoré so sebou prináša práve teplotné hrátky. Ozdobte si ním svoje zadné dvierka a chutnajte si pohľad na koncový kamienok v tvare diamantu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Harness with Clamps 0527513

    Robustný postroj zo striebristého kovu pre ňu aj pre neho, môžete si ho pokojne striedať! K hrudnému krúžku (Ø 3,5 cm) je pripevnená retiazka na krk, dve retiazky so svorkou na bradavky (celková dĺžka každý 30 cm) a dve retiazky s intímnymi svorkami (celková dĺžka 66 cm). Retiazka na krk má nastaviteľnú na dĺžku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Rozdeľte si úlohy, dodajte nebezpečnú intimitu spoločenským stereotypom, kedy sú žey príliš emotívne a slabé, a vyskúšajte Sissy Play. Kto z vás bude žena a koho bude kolík sadomasochizmu súčasťou, bude vaša voľba. Jedno je však isté - tento náhubok so silikónovou pusinkou, vďaka ktorému budú ústa celú dobu otvorené, by vám rozhodne nemal chýbať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coquette Anal Plug Metal L 4cm Turquoise

    Vitajte vo svete Coquette a objavte kvalitné a krásne kovové análne kolíky. Majú klasický tvar, ktorý umožňuje jednoduché zavádzanie a pohodlné nosenie pri akýchkoľvek pohyboch. Pohrajte sa s ním počas predohry a dovoľte mu, aby hneval i zdobil análik aj pri milovaní!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Metal Police Thumb-Cuffs 7610

    Masívne policajné manžety na palce z kovu a s 2 kľúčmi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Origin Collar with Leash Vegan Leather

    Fetish Submissive Origin uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s vôdzkou vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Diamond Plug Size M Black

    Čierny klenot vo vašej zbierke erotických pomôcok! Jeho zaoblený tvar umožňuje ľahké zavádzanie a plochá základňa kolíka pridáva na bezpečnosti aj praktičnosti. Materiál z kvalitnej hliníkovej sliatiny je citlivý na teplotu a vy tak môžete vyskúšať aj vzrušenie, ktoré so sebou prináša práve teplotné hrátky. Ozdobte si ním svoje zadné dvierka a chutnajte si pohľad na koncový kamienok v tvare diamantu.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coquette Anal Plug Metal S 2.8cm Turquoise

    Vitajte vo svete Coquette a objavte kvalitné a krásne kovové análne kolíky. Majú klasický tvar, ktorý umožňuje jednoduché zavádzanie a pohodlné nosenie pri akýchkoľvek pohyboch. Pohrajte sa s ním počas predohry a dovoľte mu, aby hneval i zdobil análik aj pri milovaní!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Medium

    Milujete šperky? Toto nie je obyčajný análny kolík, je to šperk s oslnivým koncovým trblietajúcim sa kamienkom v tvare srdiečka! Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a pred použitím ho môžete podľa uváženia zahriať či ochladiť. Je pohodlný, príjemný a krásny, ozdobte sa ním a oslňte!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Neck Collar and Chain

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento obojok s vodítkom? Hodí sa pre skúsených i začínajúcich milovníkov a milovníčky a patrí medzi základné doplnky, ktoré by mala vaša BDSM zbierka obsahovať.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Super Sex Bomb Fialová

    Darček k výročiu alebo len tak pre radosť? Táto darčeková sada od ToyJoy sa hodí na každú príležitosť, keď chcete svoje milej aj sebe urobiť (nielen) radosť. V krabičke s mašľou sa ukrývajú putá na zápästie, vibrátor, vibračné vajíčko, šteklítko, okvetné lístky ruží, maska ​​na oči, lubrikant a masážna sviečka. Všetko je zladené do zvodnej fialovej farby.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Large

    Milujete šperky? Toto nie je obyčajný análny kolík, je to šperk s oslnivým koncovým trblietajúcim sa kamienkom v tvare srdiečka! Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a pred použitím ho môžete podľa uváženia zahriať či ochladiť. Je pohodlný, príjemný a krásny, ozdobte sa ním a oslňte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Hranice medzi bolesťou a potešením sa stierajú so svorkami na bradavky s retiazkou a závažím. Preskúmate s nimi rôzne pocity a nastavíte si zovretie podľa svojich preferencií. Navyše vyzerajú naozaj skvostne vďaka kombinácii striebornej a čiernej farby. Užite si vzrušujúce hravé vzrušovanie.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Aluminum Sprinkler Nozzle Black

    Tá najdivokejšia análna sprcha, akú ste kedy videli! Má pôsobivý tvar, veľa otvorov na vodu a vyrobená je z kvalitného hliníka. Ak chcete, aby vaše čistenie zadných vrátok bolo sexi zároveň aj dôkladné, tento nadstavec je jasná voľba!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips Crossbar Nipple Vices

    Chcete sa pohrať s bradavkami a objaviť ich vzrušujúci potenciál? Vezmite si na pomoc tieto elegantné a účinné svorky! Disponujú dvojitými skrutkami, ktorými stačí otočiť a začať uťahovať priečne tyčky pevnejšie k bradavkám. Užite si neuveriteľné príjemné pocity a hrajte sa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Chain

    Hľadáte naozaj intenzívne svorky? Tieto od Rimba môžete použiť nielen na bradavky, ale pokojne aj na genitálie. Majú nebezpečné koncové pazúriky, ktoré sa zaryjú do bradaviek a keď potom ešte zaťaháte za retiazku, všetky pocity budú mnohonásobne silnejšie. Vďaka textúre sa vám s nimi bude pohodlne zaobchádzať aj pokiaľ budete mať prsty od lubrikantu. Doprajte si vzrušujúcu bolesť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Leather Paddle with Studs

    Chcete plácačku, ktorá bude budiť rešpekt? Táto z kolekcie Black Label je krásna, robustná a pohodlne vám padne do ruky. Jedna jej strana je hladká a druhá naopak extrémne nebezpečná vďaka kovovým cvočkom. Cvočky nie sú nijak ostré, ale rozhodne nie sú nežné. Uchopte rukoväť a začnite zjednávať poriadok!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Foxtail Buttplug Silver

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento análny kolík s hebkým chvostíkom. Kolík je vyrobený z ľahkého a hladkého hliníka a vďaka chvostíku dodá vašim hrátkam naozajstné divoké kúzlo!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Hand Cuffs Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka vegan Fetish prichádza na trh s týmito krásnymi putami, ktoré vyzerajú ako kožené, ale okolo kože rozhodne ani neprešli, sú totiž 100% vegánske! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Luxury BDSM Handcuffs Silver Plated

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto štýlové strieborné putá. Sú nastaviteľné a súčasťou ich balenia sú aj klíčky a úložný vak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips 4-Point Nipple Press with Bells

    Chcete, aby vaše erotické hry dostali trochu vianočný nádych, ktorý vás bude baviť v každom ročnom období? Tieto svorky na bradavky sú zdobené dokopy 4 rolničkami, ktoré upozornia na každý váš pohyb. Pomocou skrutiek ich jednoducho upevníte a vytvoríte taký tlak, aký si nositeľka či nositeľ zaslúži. Potom už len zatiahnete za retiazku a rozozvučíte zvony!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Rose Gold Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden i pre svoj análik? Toto je jede z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Má láskyplnú rose-gold farbu a je zakončený ružovým iskrivým kamienkom, ktorý ozdobí vaše zadné vrátka. Vychutnajte si jeho jedinečný konický tvar pre ľahké zavádzanie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.