×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky kov

Položky 97 až 128 z celkom 410

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    Trúfnete si na obvod a váhu tohto mocného análneho kolíku? Budete potrebovať trochu lubrikantu na báze vody a po jeho aplikácii môžete začať pomaly zasúvať zkosenú špičku do vášho zveráku a vychutnávať si tento extra veľký kolík kúsok po kúsku. Oceľová základňa potom spôsobí, že toho váš zadok ucíti oveľa viac než kedykoľvek predtým. Zamilujete si, ako bude táto základňa priťahovaná gravitáciou dole!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Mawa Nipple Clamps Adjustable

    Tieto Mister B Mawa svorky na bradavky sú najpredávanejšie a zároveň najuniverzálnejšie na celom trhu.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Mini Fucker Penisplug 8mm

    Elegantný a moderný penisplug z kolekcie značky Stell Power Tools bude vaším obľúbeným doplnkom pri hrách spojených so stimuláciou močovej trubice. Pre ľahkú manipuláciu je vybavený koncovou smyčkou. Jeho reliéfna silueta je dômyselne navrhnutá tak, aby vás príjemne dráždila. Tento doplnok je absolútne bezpečný pre telo a zaručuje aj dlhú trvanlivosť.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Stay-Put Harness

    Hľadáte cenovo dostupný postroj na splnenie všetkých vašich fantázií? Tento vychytaný kúsok Stay-Put je ideálny predovšetkým pre nováčikov. Vyrobený je z mäkkého neoprénu, ktorý nedráždi pokožku a je príjemný a elegantný. Nylonové popruhy si budete môcť nastaviť podľa vašej veľkosti a do o-krúžku na kovových západkách vložíte svoje obľúbené dildo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Cuffs - Kovové putá Zlatá

    Kovové putá zlatej farby z pevného ťažšieho kovu, môžu ich použiť začiatočníci, aj pokročilí pre erotické pútanie a zväzovanie.

    20,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Leash - Kožené vodítko Čierna S

    Elegantná, robustná vôdzka, ktorá sa dá ľahko pripojiť praktickou karabínkou.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dolce Piccante Jewellery Small Silver Stripe Tail - Análny kolíček s chvostíkom Medvedíka čistotného

    Tento análny kolíček je pripravený na vypustenie skrytého zvieraťa! Hebký chvostík zaujme vášho partnera na prvý pohľad. Kolíček je vhodný pre začiatočníkov i pokročilých hráčov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Star Beads Small Silver

    Chcete rozžiariť svoje zadné dvierka? Tento nádherný análny kolík s blyštivým kamienkom v základni nechá váš zadoček doslova žiariť, zatiaľ čo vás bude príjemne stimulovať. Jeho elegantný tvar vám dopraje naozaj dych vyrážajúce pocity, a to ako pri zavádzaní, nosení aj vyberaní. Tvoria ho 3 zväčšujúce sa guličky a má rozšírenú základňu. Vychutnajte si dotyk kvalitného hliníka a predovšetkým elegantný krásny vzhľad.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Magnetic Clamps - Magnetické svorky na bradavky zlatej farby

    Magnetické svorky na bradavky zlatej farby. Po stranách sú ozdobené brúsenými kameňmi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • O-Products Bunny Tail Pink

    Chcete šukať ako králiky? Dotvorte si autentickú atmosféru zvieracieho vyvádzania s týmto super nežným chvostíkom. Sladká ružová farba, hebučký kožúštek a príjemne vzrušujúci pocit vo vašom análiku, to všetko s kolíkom Bunny Tail od O-Products získate za veľmi priaznivú cenu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Vaše obľúbené lodičky v 3 rôznych farbách, spodná bielizeň z najjemnejšieho hodvábu alebo nový Satisfyer Luxury Prêt-à-porter z extra mäkkého lekárskeho silikónu s pravou čiernou kožou a detaily z pravého kovu – jednoducho preto, že si to zaslúžite! Prepychový dizajn, najkvalitnejšie materiály a štipka luxusu navyše – že to znie presne ako vaša šálka čaju? Potom je tento klenot z novej kolekcie Satisfyer Luxury ideálnym prírastkom do vašej zbierky erotických pomôcok.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tenký a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Classic Small

    Keď klietka na penis, tak ale pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si aj tak nezaslúži. Do tejto kovovej klietky mu uzamknete penis a zabránite mu tak dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze H Harness

    Postroj inšpirovaný BDSM od vašej obľúbenej značky Bijoux Indisrets. Bude skvelo vyzerať v kombinácii s akoukoľvek vašou obľúbenou bielizňou, oblečením, alebo pokojne aj na holej koži. Zintenzívni vaše otrocké hry, dodá im šmrnc a autenticitu. A čo viac, je 100% veganský.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey The Pinch - Svorky na bradavky

    Krásne svorky na bradavky zdobené korálkami z kolekcie Fifty Shades of Grey. Sila tlaku na bradavky sa dá regulovať vďaka kovovým kolieskam, ktoré posúvate po celej dĺžke svorky.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Bird Cage

    Chrómová klietka cudnosti od obľúbenej značky Kiotos.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionálny erekčný krúžok v inovatívnom a ergonomickom dizajne z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 3,8 cm.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Exclusive Collar & Leash - Obojok s vodítkom Čierna

    Ľahni! ... Či už ste veliteľ, alebo si užívate submisívnu rolu, je obojok s vôdzkou od Ouch! tým pravým doplnkom pre vás.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz 4 in 1 Bangin Bench with Sex Machine

    Hľadáte všestranný stroj, ktorý by vás nielen vzrušujúco uspokojil silnými prírazmi, ale tiež by vám poslúžil pri hrách s vaším náprotivkom? Lovebotz 4 in 1 splní všetky priania! Je totiž nielen výkonným šukacím strojom, ale tiež stoličkou na orálny sex. Vyberte si zo 4 spôsobov, ako ho využiť, a oživte svoje sny!

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Shackles 0516716

    Milujete, keď má niekto nad vami úplnú moc a môže si s vami robiť, čo sa mu zachce? V tom prípade je pre vás táto sada nepostrádateľnou nutnosťou! Popruhy sa umiestnia pod matracom a pripoja sa k nim putá, aplikácia je super ľahká a rýchla. Užite si všetky tie pocity, o ktorých tak dlho snívate.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Chcete svojmu milovanému náprotivku prichystať láskyplné prekvapenie? Táto srdiečková krabička na to bude ideálna! Obsahuje 14 vzrušujúcich darčekov, ktoré si užijete spoločne. Každý deň môžete otvoriť jedno okienko a vychutnať si tak 14 dní spoločných sexi experimentov. Potešte sa obaja a dajte nový rozmer vášmu sexuálnemu životu!

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • CleanStream Premium Silicone Hose 1m

    Tiež niekedy potrebujete vyčistiť svoj anál skutočne hlboko? Práve na hluché čistenie sa vám bude hodiť táto silikónová hadica od Clean Stream. Jej metrová dĺžka príjemne a bezpečne vyčistí tie najhlbšie intímne miesta a vďaka silikónovému materiálu je šetrná aj k citlivým tkanivám. Na konci hadice je hladká gulička z hliníkovej silikónu, ktorá vám pomôže zvládnu všetky krivky a bude jemne tlačiť na vaše vnútornosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Banger Double-Sided Fucking Machine

    Chcete zažiť nikdy nekončiace potešenie sólo alebo v páre? Takto jedine s týmto obojstranným šukacím strojom! Prichádza v sade s 2 dildami a 1 masturátorom pre rozmanité nekonečné potešenie. Zostavíte ho raz dva, určíte si výšku a uhol a keď budete chcieť, budete oň môcť s kýmkoľvek podeliť. Chopte sa ovládače a diktujte si dĺžku a režimy ťahov!

    679 €

    419 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Pohárik šampanského v bare vysoko nad strechami mesta, wellness hotel s nekonečným bazénom alebo nový Satisfyer Luxury High Fashion z lešteného hliníku - doprajte si to, pretože si to zaslúžite. Krúžok z extra mäkkého lekárskeho silikónu s ľahkou eleganciou obklopí váš klitoris a obšťastní ho dych berúcou stimuláciou na báze tlakových vĺn Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Strict Bondage Board Black

    Premeňte akýkoľvek priestor ľahko a rýchlo na BDSM komnatu! So Strict Bondage Boardom si môžete svoje fantázie plniť kdekoľvek a kedykoľvek. Jednoducho rozložíte podložku a pripevníte putá na D-krúžky, ktorých ne na podložke hneď 14! Nachystajte si telo vášho otroka tak, ako potrebujete, a zbavte ho slobody a kontroly. Podložka je pohodlná, takže je vhodná aj na dlhšie hrátky, navyše sa ľahko čistí.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Njoy Fun Wand

    Njoy Fun Wand disponuje premenlivým dizajnom, ktorý ponúka nespočetné množstvo možností použitia. Výborne vám poslúži ako na stimuláciu magického bodu G, tak na stimuláciu o nič menej magického bodu P. Iste oceníte tiež, že je vyrobený z prvotriednej nerezovej ocele a rýchlo sa zahreje na telesnú teplotu.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar - Kovový ozdobný obojok Zlatá

    Uspokojte vašu túžbu a podmaňte si srdce zo zlata. Elegantný obojok sa v súkromí premení na nástroj jemných otrockých hier.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Slave Collar With Restraints

    Mister B Slave Collar with Restrainsts je vysoko kvalitná a cenovo dostupná sada od preverenej značky Mister B. Obsahuje kožený obojok s putami na ruky, ktoré sú pevne pripevnené k širokému, koženému remeňu.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Snívate o hlboko uspokojivom potešení so štýlom? Tento luxusný a elegantný postroj s odnímateľným vibrátorom so 7 vibračnými režimami si zamilujete! Postroj ako taký je vďaka polstrovaniu a nastaveniu veľmi pohodlný na nosenie a vibrátor je dokonale tvarovaný a vďaka textúrovanej základni bude tešiť aj svoju nositeľku. Dovoľte, aby sa vaše sny stali skutočnosťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 410

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.