×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky krátka dĺžka

Položky 65 až 96 z celkom 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rocks-Off Discover Black

    Vydajte sa na zvodnú cestu análneho skúmania. Tento báječný vibračný pomocník bude vašim sprievodcom. Bude vás dráždiť a vzrušovať. Jeho pružný krk aj dokonalý tvar sa prispôsobia vašej polohe a ovládač môže spočinúť v ruke vašej alebo vašej protivníku. Doprajte si to, pretože inokedy, keď nie teraz?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibrátor ako rúž so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje absolútnu diskrétnosť a zmyselné dráždenie zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s trochu iným rúžom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size S

    Chcete skúsiť nové výšiny potešenia? Toto silikónové dildo vás presne do tých výšin vezme! Je kompatibilné s postrojmi a zakončené silnou prísavkou pre hands-free hry. Zakrivený tvar pohodlne dosiahne na bod G alebo na prostatu, takže si s dildom P&G svoje nebeské potešenie vychutná ona i on.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, túto rtěnku budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže ich rozhodne z čeho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickou hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento rúž ako mini vibrátor Luxury Bullet vás poteší realistickým dizajnom rúžu, okrúhlym hrotom pre presnú stimuláciou a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Rose Buttplug Small Black

    Viete, čo isto iste milujete každá žena? Kvety! A ruže patria medzi tie vôbec najobľúbenejšie. Preto má tento análny kolík v základni pôvabnú ružičku, ktoré dodá zadočku nositeľky zmyselnosť. Kolík je vyrobený z ľahkého hliníka a ľahko sa zavádza. Urobte si radosť niečím sexy, zvodným a krásnym!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Vezmite svoje orgazmické šťastie do svojich rúk s novou verziou obľúbenej hračky Lelo Nea 3! Je to drobný vibračný masér s pôvabným kvetinovým designom. Vylepšená nová verzia vám nabídne ešte širší rozsah vibrácií, rozmanitú intenzitu a vibračné vzory. Vychutnajte si vzrušujúce hrátky s Lelo Nea 3 v páre alebo sólo, vaša cesta za sexuálnym experimentovaním môže práve začať!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna z najroztomilejších hračiek z našej ponuky! Tento zelený-mini vibrátor má úžasne pružnú hlavu a nežnú zelenú farbu. Ponúkne vám hneď 7 vibračných režimov a šťavu mu dodáte cez pohodlné nabitie cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vibrácie a elegantný dizajn!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Discover Purple

    Vydajte sa na zvodnú cestu análneho skúmania. Tento báječný vibračný pomocník bude vašim sprievodcom. Bude vás dráždiť a vzrušovať. Jeho pružný krk aj dokonalý tvar sa prispôsobia vašej polohe a ovládač môže spočinúť v ruke vašej alebo vašej náprotivku. Doprajte si to, pretože inokedy, keď nie teraz?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickou hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor vás poteší výraznou diamantovou textúrou, guľatou mäkkou špičkou a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vezmite svoje orgazmické šťastie do svojich rúk s novou verziou obľúbenej hračky Lelo Nea 3! Je to drobný vibračný masér s pôvabným kvetinovým designom. Vylepšená nová verzia vám ponúkne ešte širší rozsah vibrácií, rozmanitú intenzitu a vibračné vzory. Vychutnajte si vzrušujúce hrátky s Lelo Nea 3 v páre alebo sólo, vaša cesta za sexuálnym experimentovaním môže práve začať!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Zigzag Vibrating and Zigzagging Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto ZigZag vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou pohybu o 360º, čo je veľa wow! Vďaka tomuto rotačnému pohybu sa vo vašej vagíne priamo roztancuje a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Zoznámte sa s Vitou, pomerne malým vibrátorom s okrúhlym zakončením, ktoré vám poskytne presné potešenie. Hodí sa na stimuláciu vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, a vďaka ohybnému krku vám uľahčí manipuláciu a zacielenie. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Hľadáte hračku, ktorú si so sebou budete môcť vziať kamkoľvek? Asha na to bude ideálna! Vyzerá ako rúž, avšak pod svojím viečkom skrýva mäkký silikónový povrch, ktorý bude tešiť všetky vaše citlivé miesta. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete vibrátor ukladať, alebo ju nosiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti kdekoľvek budete chcieť, a to pokojne aj vo vani alebo v sprche!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size XL

    Chcete okúsiť nové výšiny potešenia? Toto silikónové dildo vás presne do tých výšin vezme! Je kompatibilné s postrojmi a zakončené silnou prísavkou pre hands-free hrátky. Zakrivený tvar pohodlne dosiahne na G-bod alebo na prostatu, takže si s dildom P&G svoje nebeské potešenie vychutná ona aj on.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Lay-on Vibe Red

    Tento prémiový mini vibrátor za skvelú cenu je špecialista na vaše citlivé miesta! Jeho efektívny dizajn s 2 flexibilnými ramenami vám poskytnú presnú stimuláciu na klitorise, bradavkách či hrádzi alebo kdekoľvek inde. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento cestovný vibrátor s elegantným designom. Rozhodne vás nesklame, svojim textúrovaným a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Small Whip Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento pôvabný a pomerne malý bič v štýle dutí. Vyrobený je z vegánskej kože a predstavuje nevyhnutný kúsok vo vašej BDSM výbave. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Snívate o jemnom dotyku a pocite lietajúcich motýlikov v bruchu? Otouch Mushroom budete milovať! Je to veľmi príjemný masážny stimulátor, s ktorým budete objavovať svoju vášeň, kreativitu a hlavne neskutočne úžasné pocity. To si jednoducho nemôžete nechať ujsť.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Milujete tajomstvo? Táto intenzívne vibračná hračka sa schová vo vašich nohavičkách a zabudovaný zajačik sa postará o šťastie vášho klitorisu. Diaľkovým ovládaním si budete prepínať medzi 12 vibračnými režimami. Teda možno nebudete prepínať? Je na vás, či si ovládač necháte alebo ho zveríte svojmu partnerovi či partnerke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktné vibrácie kedykoľvek po ruke! Tento mini vibrátor v sebe ukrýva silný motor s 10 vibračnými funkciami na diskrétne použitie. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a je tak absolútne príjemný na dotyk a zároveň bezpečný pre telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskrétny malý potešiteľ, ktorý je pojmom medzi erotickými pomôckami! Ukrýva v sebe silný motor na cielenú stimuláciu klitorisu. Používajte ho s textúrovaným nástavcom alebo bez a pripravte sa na to, že uvidíte hviezdy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Carla Lay-on Vibrator

    Toto vibračné vajíčko z kolekcie Cala Azul je fantastickou hračkou pre sólo použitie, ale môže byť aj vzrušujúcim doplnkom pre páry! Vajíčko ponúka intenzívnu stimuláciu a má 10 vibračných režimov. Vyrobené je z príjemného a kvalitného silikónu a jeho batériu dobijete veľmi ľahko cez priložený USB kábel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Traveller Wand Fuchsia

    Dokonalý adept na vášho najlepšieho priateľa! Táto dobíjacia masážna hlavička je tak pekná a roztomilá, že je až na neuverenie, aké veľkolepé vibrácie v sebe ukrýva! Jej krátka rukoväť vám pohodlne padne do ruky a vibrácie cielené do guľatej hlavy vás namasírujú po celom tele. Malá, ale šikovná!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Čo by rozhodne nemalo chýbať vo vašej erotickej zbierke? Tento mini vibrátor z kolekcie Cala Azul! Hodí sa na vaginálnu aj klitorálnu stimuláciu a vie vibrovať o 10 rôznych režimoch. Jeho ovládanie je ľahké a pohodlné a dobíja sa pomocou USB kábla. Objavte svoju novú najobľúbenejšiu hračku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve toto vibračné vajíčko, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Jeho premyslený dizajn vám pohodlne padne do dlane a vy budete môcť razom zistiť, aké to je, keď sa vibrácie venujú vášmu klitorisu, bradavkám alebo akémukoľvek inému miestu. Chopte sa ho a skúmajte svoje potešenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Dokážete udržať tajomstvo? Táto vzrušujúca tajomná hračka totiž áno! Je to malý vibrátor, s ktorým sa úplne ponoríte do sveta vášne. Jeho ultra mäkké vrúbky na silikónovej hlave v tvare kvetiny vám doprajem úžasne uspokojujúci pocit potešenia. Každý jediný vrúbok prenáša vibrácie zo silného motora priamo na vaše citlivé miesto. Tak si vychutnajte škádlivé blažené pocity!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Chcete preskúmať svet potešenia? S touto luxusnou 6-dielnou sadou to bude jedna veľká slasť! Zlatá rukoväť je poháňaná kvalitným a silným PowerBullet motorom, ktorý vám poskytne hlboké vibrácie od miernych až po divoké. Tak si vyberte s 5 šikovných nástavcov a skúmajte seba, svoje túžby, vášne a citlivé miesta!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N6 Intimate Air Pressure Stimulator Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Ak si vyberiete práve toto stimulátor klitorisu, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón a hlavne funkcie sania. Jeho premyslený dizajn vám pohodlne padne do dlane a vy budete môcť razom zistiť, aké to je, keď sa funkcie sania a vibrácií venujú vášmu klitorisu, bradavkám alebo akémukoľvek inému miestu. Chopte sa ho a skúmajte svoje potešenie!

    139 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.