×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky luxusné čierna

Položky 97 až 128 z celkom 228

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • VIVE Nami Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Cat Mask Rhinestones

    Každá Catwoman je sexi a nebezpečná! A v tejto mačacej maske budete tiež presne taká. Je robustná a vyrobená z umelej kože. Zmyselné ušká prilákajú pozornosť rovnako ako strieborné cvoky. Užite si autentické hry!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorého prednosťou je funkcia zmyselného prirážania a okrem toho bude stimulovať aj váš klitoris. Podľahnúť mu bude tak jednoduché!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará o vonkajšie aj o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické zážitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostatu Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bondage Set

    Postroj na dokonalé bondage hrátky! Sexy obojok, putá, retiazky, karabínky, rôzne možnosti využitia a kvalitné spracovanie, čo viac si priať? Obojok aj putá sú vyrobené z kože, majú nastaviteľnú dĺžku a výborne sa vám preto prispôsobia.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Beads Noir

    LUNA Beads™ Noir sú elegantným a zvodným variantom svetovo najpredávanejších Venušiných guličiek, ktoré sľubujú neodolateľné potešenie počas predohry i mimo nej.

    49,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických impulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Snívate o nádhernej Ase Akire iba pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov na použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu, zmyselnému čaru a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 6 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock - Luxusné realistické dildo 17cm Čierna

    Prekrásne realistické dildo vás ohromí svojimi pôsobivými detailmi, prepracovanosťou, elegantnou čiernou farbou a predovšetkým materiálom, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej pokožky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto trojicu erotických hračiek, ktoré zvelebia vaše milostné hrátky. Silikónový vibrátor pohladí bod G, nastaviteľná erekčná slučka oddiali vyvrcholenie a pošteklí klitoris a transparentý masturbátor s 2 koncami poteší penis. Vyskúšajte, aké to je zažiť dokonalú predohru aj milovanie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 38

    Elegantný, prvotriedny, ručne robený, so zameraním na detail a jeho sklenená rukoväť vám vyrazí dych svojou ojedinelosťou a hladkým povrchom. Je vyrobený z hypoalergénneho skla a úplne bezpečný.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto krabičku so 7 okienkami, z ktorých každé sľubuje úžasný zmyslový zážitok. 7 je aj počet dní v týždni, tak poďte zažiť ten najviac sexy týždeň vášho života, ľutovať nebudete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sono 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Život je príliš krátky, aby ste zažívali len priemerné orgazmy. So Stronicem Surf zasiahnete všetky citlivé nervové zakončenia, zažijete uspokojivý pocit plnosti a stimuláciu najvyššieho levelu. Ľahnite si a nechajte Stronic Surf ukázať vám svoje schopnosti a silu v 10 rôznych režimoch. Stronic Surf pracuje hands-free, takže ruky vám zostanú voľné a jeho tichučký motorček vám zaistí úplnú diskrétnosť.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Heloise Black

    Čo sa stane, keď si svoje milovanie spestríte vibráciami? Bude to ešte väčšie vzrúšo pre vás oboch! Ideálny na to bude napríklad tento vibračný krúžok so 7 funkciami a zabudovanou dobíjacou batériou. Vďaka pružnému silikónu pohodlne padne na penis a posilní aj jeho erekciu. Zároveň bude pri milovaní zmyselne vibrovať na klitorise alebo semenníkoch, podľa toho, ako ho otočíte. Vychutnávajte si intímne chvíľky so svojím náprotivkom ešte viac!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    Skúšali ste už zmyselné vzrušovanie na verejnosti? Žiadna pomôcka na to nie je tak ideálna ako vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie. Vajíčko Secret Delight však môžete ovládať aj hlasom! A hrať sa s ním nemusíte len vonku, spríjemní totiž aj milostné chvíľky v spálni. Vyskúšajte niečo nové a vzrušujte sa na povel!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Kolík b-Vibe Rimming Petite sa nemôže dočkať, kým poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guličky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíka. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hrátky na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Vyrobený je z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa cez USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý stimulátor prostaty ocenia predovšetkým začiatočníci, ale i skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s cielenou vnútornou masážou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Black

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 predstavuje presne to, po čom už dlho túžite! Je to luxusná erotická pomôcka s 2 použiteľnými koncami - masážna hlavica z jednej strany a vibrátor so zacielením na bod G zo strany druhej. Dva motory, prvotriedny silikón, ohromujúci výkon a nezabudnuteľné chvíle slasti. Urobte si dobre.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vždy posúva hranice a prináša tie najkvalitnejšie luxusné erotické hračky! Zoznámte sa s novinou menom Enigma. Svojou schopnosťou stimulácie poteší bod G i klitoris a vezme vás až tam, kde zažijete nadpozemský orgazmus!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Análny kolík z rady ElectraStim bol navrhnutý pre ohromujúce hands-free použitie. Vyniká unikátnym zakrivením a 2 mm výstupmi v dolnej časti, ktoré umožňujú pripojenie k akémukoľvek ElectraStim zdroju.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s rýhovanou textúrou vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája so stimuláciou vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Chcete si spoločné erotické chvíľky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si tento luxusný a šikovný krúžok! Vyrobený z elegantného mäkkého silikónu, má ergonomický tvar a prenikanie s ním bude ešte lepšie a vzrušivejšie. Vyberte si z jeho 8 výkonných vibračných programov a doprajte zmyselnú stimuláciu klitorisu aj G-bodu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 228

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.