×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky luxusné plast

Položky 33 až 64 z celkom 95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Vy aj váš bod G hľadáte spoločníka, ktorý vás rozžiari za chladných nocí? Potom by sme vám radi predstavili Yummy Sunshine. Tento zmyselne zaoblený vibrátor vás očarí slastne rebrovanou štruktúrou, nakloneným hrotom a 12 vzrušujúcimi vibračnými programami. So žltou fabrou zaručujúcou dobrú náladu a príjemným povrchom Silk Touch vás privedie k intenzívnym vyvrcholeniam a rozžiari tak aj vaše slnko!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Hľadáte dokonalý darček, ktorý bude sexi, vzrušujúci a zároveň plný lásky a romantický? Táto luxusná krabička bude ideálnou voľbou! Ukrývajú sa v nej hračky pre ženy aj pre mužov, ktorých celková cena by bola mnohonásobne vyššia ako cena tejto sady! Vyskúšate skôr vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, alebo si radšej pohráte so šteklítkom?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Strap-on

    Chcete sa dostať na vrchol potešenia? V tom prípade budete potrebovať profesionálne pomôcky ako je tento kožený strap-on od značky Zado. Jeho kvalitné spracovanie vás ohromí a obľúbite si ho iste aj pre nastaviteľnú veľkosť a mierne polstrovanú semišovú kožu so štýlovými detailmi, vrátane ružového lemu. Splnenie vašich fantázií je nadosah!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • The Banger Double-Sided Fucking Machine

    Chcete zažiť nikdy nekončiace potešenie sólo alebo v páre? Takto jedine s týmto obojstranným šukacím strojom! Prichádza v sade s 2 dildami a 1 masturátorom pre rozmanité nekonečné potešenie. Zostavíte ho raz dva, určíte si výšku a uhol a keď budete chcieť, budete oň môcť s kýmkoľvek podeliť. Chopte sa ovládače a diktujte si dĺžku a režimy ťahov!

    679 €

    419 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Ako si to urobiť lepšie než len rukou? Tento masturbátor pojme váš penis a bude ho hýčkať magickými nasávacími funkciami v kombinácii s vibráciami pre maximálne potešenie. Aby bol váš zážitok vskutku autentický, môžete zapnúť aj vášnivé stonanie. Nechajte si to urobiť nekonečne príjemne a vierohodne!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centra. Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu išli ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero 0. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil na únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo Flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    349 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ňou pohodlne dostanete všade, kam potrebujete. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Beads Mini

    Venušine guľôčky Luna mini kombinujú potešenie a cvičenie súčasne. Okrem príjemného a vzrušujúceho dráždenia posilňujú pošvové svaly a spevňujú panvové dno.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Snívate o hlboko uspokojivom potešení so štýlom? Tento luxusný a elegantný postroj s odnímateľným vibrátorom so 7 vibračnými režimami si zamilujete! Postroj ako taký je vďaka polstrovaniu a nastaveniu veľmi pohodlný na nosenie a vibrátor je dokonale tvarovaný a vďaka textúrovanej základni bude tešiť aj svoju nositeľku. Dovoľte, aby sa vaše sny stali skutočnosťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Ako si to urobiť lepšie než len rukou? Tento masturbátor pojme váš penis a bude ho hýčkať magickým pohybom hore a dole v kombinácii s rotáciami pre maximálne potešenie. Aby bol váš zážitok vskutku autentický, môžete zapnúť aj vášnivé stonanie. Nechajte si to urobiť nekonečne príjemne a vierohodne!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Masáž alebo masturbácia? Nemôžete sa rozhodnúť? Táto hračka vám bude nápomocná k obidvom a okrem zmyselných vibrácií vám dopraje aj vzrušujúce prirážanie a tiež jedinečnú funkciu zahriatia. Načúvajte svojmu telu a vždy mu doprajte presne to, po čom zrovna túži!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Toto vibračné vajíčko disponuje diaľkovým ovládačom, takže ho môžete ukryť vo svojom lone, ovládač zveriť partnerovi a užívať si pokojne aj na verejnosti. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Vaša sebaláska dostane nový rozmer takej úrovne, že len ťažko jej bude môcť niečo konkurovať. Použite lubrikant a potom sa už o nič nestarajte, teleskopický pohyb bude váš penis hýčkať a dopraje mu maximálne potešenie a to aj vďaka funkcii zahriatia. Vyskúšajte 7 rôznych programov, 3 rýchlosti a podporte autentickosť zážitku stonaním.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Od pradávna je známe, že číslo 3 je magické a magická bude aj trojitá stimulácia s týmto Revolution Hera vibrátorom! Je úžasne flexibilný a pripravený potešiť váš bod G, análik i klitoris zároveň. Užite si hebkosť kvalitného silikónu, silu presne cielených vibrácií a nadpozemskú slasť skrz trojitú stimuláciu!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Stimulátor Renne z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch na bezdrôtové diaľkové ovládanie. Venovať sa bude vagíne, klitorisu alebo análu. Hračky Elite bude milovať každý z vás!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Nasaďte mu ružovú klietku a zamknite ho ako princeznú do veže! Je to dokonalý nástroj, do ktorého uzamknete jeho penis a vďaka ružovej farbe ho zbavíte aj pocitu mužnosti. Svojmu nositeľovi dopraje pohodlie a bezpečnosť, pretože je vyrobená z polykarbonátového zdravotníckeho materiálu, je ľahká, hypoalergénna, odolná a zabraňuje iba erekcii, nie fyziologickým potrebám.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 2 Fialová

    Až objavíte neprekonateľnú silu tejto pôvabnej hračky od obľúbenej značky LELO, zamilujete sa a vaša láska bude naozajstná, zmyselná a hlavne vzrušujúca.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Shiatsu Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Vive Shiatsu premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostatu Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Beads Noir

    LUNA Beads™ Noir sú elegantným a zvodným variantom svetovo najpredávanejších Venušiných guličiek, ktoré sľubujú neodolateľné potešenie počas predohry i mimo nej.

    49,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických impulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, hip, hurá! Tento dobre naladený spoločník do postele sa už nemôže dočkať, keď sa svojim zvedavým noštekom vydá na prieskum vášho najcitlivejšieho miesta. Jeho 12 vzrušujúcich vibračných programov, zmyselne naklonená objemná špička a flexibilné telo sú aj pre vás pádnym dôvodom na radosť, pretože tento roztomilý vibrátor bodu G stimuluje aj vašu svätyňu ako žiadny iný. Jeho praktický prídržný krúžok s integrovaným ovládacím panelom vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla intuitívne zvoliť svoj obľúbeý druh vibrácií a zároveň udržať tohto divokého "hrocha" na uzde - aj pri obzvlášť vlhkej zábave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.