×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky luxusné

Položky 33 až 64 z celkom 227

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Obľúbený Milker teraz s viacerými nadstavcami a textúrami pre ešte intenzívnejšiu orgazmickú extázu! Nechajte túto šikovnú mašinku menom Super Milk Stroker Machine urobiť všetku prácu za vás a vy si len užívajte. Super Milker je totiž navrhnutý tak, aby vám doprial stimuláciu, honenie a sanie automaticky bez vašej akejkoľvek námahy. Toto balenie disponuje hneď 4 nadstavcami pre rozdielne zážitky, to všetko ukryté v diskrétnom kufríku, ktorého obsah bude len vaším tajomstvom.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Silicone Pegging Set Čierna

    Úplne dokonalá sada od obľúbenej značky Doc Johnson. Ste pripravení na poriadne vyvádzanie? Táto sada obsahuje postroj, na ktorý pomocou Vac-U-Lock systému pripevníte jedno z 3 díld rôznych rozmerov. Dildá sú špeciálne tvarované, aby účinne stimulovali tak citlivú prostatu, a ich veľkosti sú rozdielne, aby ste si mohli vybrať práve takú, ktorá zodpovedá vašim skúsenostiam a potrebám.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Doc Johnoson a Motorbunny dali hlavy dohromady a spoločne vytvorili tento vibrátor v štýle sedla, ktorý ako jediný na svete vie prirážať a je kompatibilný s patentovanou technológiou Vac-U-Lock. Užite si nezameniteľnú silu Motorbunny, okrem vibrácií sa nechajte rozparádiť aj prírazmi a nezabudnite si k tomu prizvať svoje obľúbené Vac-U-Lock dildo.

    2 689 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Quake

    Toto nesmie uniknúť vašej pozornosti! Predstavujeme vám super silnú vibračnú hračku menom Quake, ktorá je určená na súčasnú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň. Má úžasne flexibilný krk, takže sa ľahko prispôsobí vašim telesným kontúram a dopraje vám skutočne intenzívne orgazmy. A čo je najlepšie? Rovnako ako ostatné Lovense hračky hračky sa aj Quake ovláda cez aplikáciu v mobile!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Slim

    Rotačný masér prostaty a hrádze Nexus Revo Slim je výbornou hračkou pre začiatočníkov a všetkých, ktorí majú radi hračky trochu menších rozmerov. Funguje na rovnakej a osvedčenej technológii ako ostatné výrobky Nexus z radu Revo, takže si môžete byť istí tým, že vašu prostatu rozmazná dokonale cielenou stimuláciou a zároveň nezabudne ani na vašu hrádzu, čím ešte zvýši vzrušenie. Užite si viacstupňové otáčanie a ľahké čistenie vďaka vodovzdornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Fialová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Fialová

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Jessy Summer Sofia

    Skutočný pôvab a sexi krivky! Ťažko by ste hľadali nejaké zásadné rozdiely medzi touto realistickou bábikou a skutočnou ženou. Volá sa Jessy Summer Sofia, má krásnu tvár, dlhé riasy a zvodné pery. Jej hlboké hnedé oči môžete kedykoľvek vymeniť za zvodné zelené očká a trochu jej tak zmeniť vzhľad. Jej koža je vyrobená z vysoko kvalitného TPE materiálu a je úžasne hebká. A čo viac?

    3 079 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Špeciálna edícia vyrobená zo zliatiny hliníka a titánu. Momentálne najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Flip Ramp Black - Erotická podložka pre milovanie Čierna

    Všestrannosť nebola ešte nikdy tak sexy. Flip Ramp od amerického výrobcu erotického nábytku Liberator je dokonalou kombináciou funkčnosti a voľnosti.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Rough Rider Beige

    Túžite po nekonečnej jazde na stoporenom penise? Máme tu pre vás tú najpodstatnejšiu časť z muža v životnej veľkosti, s ktorou si užijú dámy aj páni. Pôvabný penis je veľmi realistický a uspokojivý tak v análiku, ako i vo vagíne. Urobte radosť buď sebe, alebo tento skvost darujte ako vtipný či veľmi účinný darček!

    379 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Šedá

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej striebornej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine - Luxusný super silný šukací stroj

    Predstavujeme vám nový vibračný stroj The Saddle Deluxe Sex Machine od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky LoveBotz. Jedná sa o úplne revolučnú novinku na poli ženských masturbačných pomôcok.

    1 349 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase skrz aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Snívate o sexi prdelke, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnica! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Fialová

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Queening / Kinging Chair

    Je čas, by kráľ alebo kráľovná zasadli na svoj trón! Tento nádherný kúsok BDSM nábytku je pohodlný, praktický a kvalitný. Pre svojho kráľa bude pohodlným sedadlom a pre poddaného bude ideálne na vykonávanie svojho poslania, pretože si oprie hlavu do nastaviteľnej podpierky. Objavte kráľovu úroveň orálneho vzrušenia a BDSM zároveň, posaďte sa a nezabúdajte ani na spútanie rúk svojho submisívneho náprotivku.

    859 €

    539 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čierna

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Big Bang Penetrator

    Snívate o silnom a hlbokom prirážaní alebo snáď o dvojitej penetrácii? Dovoľte svojim predstavám, aby sa stali skutočnosťou, a vychutnajte si absolútne uspokojenie. Tento šukací stroj si nastavíte podľa svojich požiadaviek a diaľkovým ovládačom si budete vyberať rýchlosť prirážania. Moderný dizajn a kvalitné prevedenie si zamilujete rovnako ako rýchlosti a všetky dostupné možnosti potešenia. Prestaňte snívať a poďte svoje sny žiť!

    769 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hráčka než práve pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Fascinator Throw Velvish Merlot - Luxusný prehoz cez posteľ Červená

    Neodolateľne hebký prehoz zo špeciálneho materiálu, ktorý absorbuje tekutiny, lubrikanty, mazivá a ďalšie tekutiny počas sexuálnych hier. Z jednej strany je prehoz saténovo hladký a z druhej je hebučký ako huňatý plyšák.

    189 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Modrá

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jeden spoločný cieľ a dva druhy stimulácie. Silver Delights Collection je spojením originálneho a neprekonateľného Womanizer Premium a najvýkonnejšieho mini vibrátora We-Vibe v jednej exkluzívnej krabičke zo zvýhodnenú cenu. Oslavujte kvalitu, lásku, potešenie a vzrušenie!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona Wave Fialová

    Hľadáte niečo revolučné? My už sme našli! Lelo útočí s novou WaveMotion Technology a je isté, že toto bude poriadna jazda.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 227

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.