×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory 10 - 14,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Chceli by ste vaše chvíle sebalásky doplniť o niečo roztomilé, vlhké a realistické? Túto hračku si zamilujete! Padne vám do ruky ako uliata rovnako ako sadne vášmu penisu. Vyrobený je z príjemného TPR materiálu, ktorý sa po kontakte s vodou stane veľmi hladkým a klzkým. Realistický vaginálny otvor, zvodné ženské tvary a vibrácie potom spolu tvoria potešenie kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Splňte si sen o pevnej erekcii a nechajte sa potešiť masážnou loptičkou! Tento Cock Ring značky Rebel je anatomicky tvarovaný a perfektne sedí. Podporí a posilní vašu erekciu a polaská vás vibráciami na tom správnom mieste. Je skvele pružný a dokonale sa vám prispôsobí. Vychutnajte si stimuláciu semenníkov aj hrádze a pomocou diaľkového ovládača si vyberajte medzi 10 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Module

    Tenga 3D Module, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    Jeden z najžiadanejších masturbátorov konečne tiež u nás! Je to nádherná replika vulvy s uzatvoreným koncom a úžasnou vnútornou stimulačnou textúrou. Pohodlne padne do ruky a tiež sa ľahko čistí. Zamilujte si realistické pocit, o ktorých snívate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Milujete orálny sex a chceli by ste jednu takú šikovnú pusinku len pre seba? Ninja je orálny masturbátor s funkciou zahrievania až na 45 stupňov Celzia. Nechajte svoj žaluď nasávať v 8 intenzívnych vibračných režimoch!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Stroke Sleeve Clear

    Vzrušujúci, elegantný a moderný. Taký je tento masturbátor s mäkkými stimulujúcimi vrúbkami, ktoré vám pri každom pohybe doprajú novú vlnu potešenia. Alebo si ho otočte naruby a vyskúšajte jeho hladkú stranu. Je super pružný, ale zároveň tesný a je vyrobený z bezpečného TPE materiálu. Dôjdite k svojmu orgazmu po novej, doteraz nevyšliapanej ceste.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Pile

    Tenga 3D Pile, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Diaľkové ovládanie už nie je len pre ženy, pošlite odkaz, nechajte svojho partnera ovládať vaše zariadenie, nech ste kdekoľvek - z tisíc míľ ďaleko alebo dokonca na verejnosti! Nechajte svojho muža užiť si maximálne vzrušenie.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker Brown

    Pre tie najlepšie a najvzrušujúcejšie pôžitky z masturbácie! Tento masturbátor vám padne do ruky ako uliaty a realistickým tvarom pôvabnej pošvy a maškrtného análiku vás dostane na prvý pohľad. Je vyrobený z jedného z najkvalitnejších materiálov na erotickom trhu, ktorým je Fanta Flesh, ktorý sa autenticky podobá ľudskej pokožke a je príjemný na dotyk. Nechajte sa potešiť vnútornou stimulačnou textúrou oboch kanálov a stlačte svoju novú milenku tak silno, ako chcete na svoje mužstvo vyvinúť tlak.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Travel Beaver Skin

    Hľadáte úzku, vlhkú a realistickú kompaktnú pičku, ktorú budete môcť mať neustále pri ruke? Do tejto mačičky sa zamilujete! Padne vám pohodlne do ruky a pri kontakte s vodou nádherne zvlhne. Do ruky padne ako uliata a akonáhle ju navštívite svojim údom, zbláznite sa do jej vášnivého lona. Potešte sa na cestách alebo jednoducho kedykoľvek len budete chcieť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    Jeden z najžiadanejších masturbátorov konečne tiež u nás! Je to nádherná replika vulvy s uzatvoreným koncom a úžasnou vnútornou stimulačnou textúrou. Pohodlne padne do ruky a tiež sa ľahko čistí. Zamilujte si realistické pocity, o ktorých snívate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Keby táto čokoládová pusinka menom Heather vedela hovoriť, povedala by vám, že sa nemôže dočkať, až vám to urobí. Je príjemne mäkká a pružná a vďaka otvorenému koncu môže pojať akokoľvek veľký penis. Jej vnútorná textúra je báječne stimulačná a vo chvíli, keď pridáte vibrácie, budete striekať raz dva.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Milujete Irynu @playmateiryna a chceli by ste mať jej vagínu len a len pre seba? Práve máte možnosť! Táto nádherná pička nepatrí nikomu inému ako hviezde sociálnych médií menom Iryna. Je dokonale realistická, vyrobená z materiálu Ultraskyn a ohromí vás svojou autentickou vnútornou textúrou. Tak poďte masturbovať s Irynou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Sasha Grey Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Chcete mať krásavicu Sashu Grey len pre seba? Nemožné sa stane skutočnosťou s touto realistickou vagínou, ktorá je pružná, mäkká, príjemná a nádherná, pretože je vymodelovaná podľa kvetinky samotnej Sashy Grey. Uchopte svoju novú lásku pohodlne do ruky a skúste jej úzku štrbinku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Cleo Anus Masturbator

    Masturbátor Cleo vám poskytne všetko, čo každý muž potrebuje ku šťastiu. Jeho guľatý zadok vám perfektne padne do ruky a análny otvor svojím textúrovaným vnútrom poteší váš penis. Cleo je vyrobený z vysoko príjemného a flexibilného materiálu verne podobného ľudskej koži. Vďaka plochému zakončeniu ho pohodlne umiestníte na hladký povrch, kde splní všetky vaše túžby.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crazy Bull Lillian New Material No Smell Fresh Surface Masturbator

    Hľadáte praktickú a šikovnú vagínku na každý deň? Hľaďte na túto krásavicu! Je kompaktná, prenosná a nádherne realistická. Jej materiál budete milovať! Je hebká a svieža, takže sa budete cítiť úžasne nielen vo vnútri, ale príjemná bude aj vo vašej dlani. Vezmite si ju so sebou kamkoľvek, veľa miesta nezaberie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Travel Beaver Brown

    Hľadáte úzku, vlhkú, snedú a realistickú kompaktnú pičinku, ktorú budete môcť mať neustále pri ruke? Do tejto mačičky sa zamilujete! Padne vám pohodlne do ruky a pri kontakte s vodou nádherne zvlhne. Do ruky padne ako uliata a akonáhle ju navštívite svojim údom, zbláznite sa do jej vášnivého lona. Potešte sa na cestách, alebo jednoducho kedykoľvek len budete chcieť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Super Stroker Transparent

    Páni, nezabudnite si na cesty pribaliť tento dômyselný masturbátor! Blush M for Men si obľúbite pre jeho flexibilitu, zmyselnú mäkkosť a realistické pocity, ktoré vo vás vyvolajú 4 rady perál potešenia, tvoriaci dohromady špeciálne texturovaný kanál. Stimulácia vášho penisu nikdy nebola intenzívnejšia. Masturbačný gél M for Men je dlhý 14 cm, rýchlo sa zahrieva na telesnú teplotu a je príjemne klzký. Používajte ho pri chvíľach sólo lásky, alebo nechajte svoju polovičku, aby vám to s ním urobila ona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Chcete si chvíle sám so sebou užívať naplno? Prizvite si Pulsar a nechajte ho robiť svoju saciu prácu! Je to moderná erotická pomôcka s 3 režimami sania a 4 režimami vibrácií. Je vyrobený z vonkajšej časti z pevného ABS a z vnútornej z príjemného TPE materiálu. Urobte sa Pulsarom dobre, úžasne a skvelo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Pocket Pussy Flesh

    Malý , ale úplne dostačujúci masturbátor pre maximálnu spokojnosť vášho mužstva! Akonáhle sa ho dotknete, nebudete s tým chcieť prestať, je príjemne hebký a na dotyk pripomína skutočnú ľudskú kožu. Vyrobený je z kvalitného TPE materiálu a je bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty. Uchopte svoju novú vreckovú pičinku a užite si s ňou, ako sa páči!

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Hannx2 Ultimate Handjob Stroker Open Concept 5.5"

    Toto sú kvalitné erotické hračky po mužov, ktorí vedia, čo chcú. Tento masturbátor je vyrobený z prémiového TPR a je tak skvele flexibilný a super pohodlný. Používa sa manuálne, takže si tempo určíte sami podľa toho, čo máte radi. Jeho vnútorná textúra je príjemne stimulujúca, tak ju ráčte okúsiť na vlastný penis.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Emily Finch Masturbator

    Pripadáte si niekedy trochu sami? Emily Finch tu bude vždy s vami! Teda aspoň jej vagína v podobne kompaktného masturbátora. Očarí vás svojou hebkosťou a realistickým pocitom, ktorý vám vďaka vnútornej štruktúre dopraje. Nenechajte sa prehovárať a nechajte sa zviesť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Stacey

    Chcete mäkučkú vreckovú roštenku? Zoznámte sa s Stacey! Je nádherne tvarovaná a príjemne textúrovaná z vnútornej strany. Je to jednoducho dievča od vedľa, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Jameson ULTRASKYN Pocket Pussy

    Nezáleží na tom, či je Jenna Jameson vaša tajná láska alebo nie je, jej vagínu budete milovať tak či tak. Tento realistický masturbátor je vyrobený z kvalitného a autentického Ultraskyn materiálu, ktorý je na dotyk dokonale realistický. Zasuňte do masturbátora, vymodelovaného podľa vagíny pornolegendy Jenny Jameson, a užite si nádherné zážitky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Ella Masturbator

    Ella má najkrajší zadok pod slnkom, ktorý je pripravený vás uspokojiť! Ale nielen zadok, ale aj vagína pobáda k akcii a je vždy pripravená poskytnúť vám intenzívnu stimuláciu, po ktorej túžite a ktorú si zaslúžite. Ella má teda jeden vaginálny otvor, ktorého vnútro je príjemne textúrované.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect Pussy Pleasure Stroker Skin

    Pre tú najlepšiu a najkrásnejšiu masturbáciu! Túto pičinku si zamilujete na prvý pohľad i použitie. Má realistický tvar ladnej pošvy a je vyrobená z jedného z najkvalitnejších materiálov na erotickom trhu, ktorým je Fanta Flesh, ktorý sa autenticky podobá ľudskej pokožke. Nechajte sa potešiť vnútornou stimulačnou textúrou a stlačte svoju novú milenku tak silne, aký chcete vyvinúť tlak na svoje mužstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Chcete mäkučkú vreckovú vagínu? Zoznámte sa s Tracey! Je nádherne realistická a príjemne textúrovaná z vnútornej strany. Je to jednoducho dievča od viedla, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Clear-Leader Snatch Transparent

    Uspokojenie za všetkých okolností! Tento masturbátor bude váš penis masírovať nádherne realistickým materiálom s premyslenou vnútornou stimulačnou textúrou. Budete sa v ňom cítiť ako v skutočnej vagíne. Zasuňte doňho, tlakom dlane si voľte intenzitu zovretia a sledujte, ako si to váš penis užíva!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Nicoles Kitty Chocolate

    Ahoj, volám sa Nicole a som vaša nová najmilšia pičinka. Som pružná, zmyselne mäkká a vo vnútri ako živá, teplučká a texturovaná. Rýchlo sa zahreje na vašu telesnú teplotu a bude váš penis príjemne stimulovať. Som na dotyk tak hebká, poďte si ma pohladkať a užiť si so mnou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect Pussy Dream Stroker Skin

    Pre tú najlepšiu a najkrajšiu masturbáciu! Túto nádhernú pičinku si zamilujete na prvý pohľad i použitie. Má realistický tvar ladnej pošvy a vyrobená je z jedného z najkvalitnejších materiálov na erotickom trhu, ktorým je Fanta Flesh, ktorý sa autenticky podobá ľudskej pokožke. Nechajte sa potešiť vnútornou stimulačnou textúrou a stlačte svoju novú milenku tak silno, aký chcete na svoje mužstvo vyvinúť tlak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tori Black Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Chcete mať krásavicu Toru Black len pre seba? Nemožné sa stane skutočnosťou s touto realistickou vagínou, ktorá je pružná, mäkká, príjemná a nádherná, pretože je vymodelovaná podľa kvetinky samotnej Tory Black. Uchopte svoju novú lásku pohodlne do ruky a skúste jej úzku štrbinku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Training Master Double Side Stroker Blue

    2 konce a realistické zážitky, presne taký je tento pružný masturbátor vyrobený z kvalitného TPE materiálu. Jeho vnútorná textúra je skutočne autentická a prináša intenzívne pocity. Masturbátor vám teda skvele poslúži na tréning výdrže. Cvičenie totiž robí majstra a keď budete trénovať, tak sa nespravíte do 5 sekúnd, a naopak si vychutnáte oveľa dlhšie milovanie!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.