×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory 15 - 19,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tenga Premium Original Vacuum Cup

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Hard

    Objavte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga má špeciálnu štruktúru a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, pokiaľ zakryje vzduchový otvor v dobrej časti. Užite si dych vyrážajúce potešenie a silne stimulujúce dizajn.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Chcete svoje potešenie nielen cítiť, ale aj vidieť? Tento masturbátor menom Emily od Pretty Love disponuje priehľadným okienkom, v ktorom budete celú akciu pozorovať. Má tiež odnímateľný vnútorný plášť z príjemného, mäkkého a elastického TPR materiálu, pripomínajúcom kožu. Vrcholom stimulácie je však schopnosť lízania, šteklenia a masírovanai žaluďa! Užite si dokonalé potešenie pre celý váš penis!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému maturbátoru na opakované a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stiskom ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne, a vy si tak budete môcť veľmi ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Snívate o nádhernej Ase Akire iba pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov na použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu, zmyselnému čaru a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    Tuzi do neustále vlhkej kundičky? Tento praktický masturbátor ukrýva v diskrétnom obale pôvabnú vagínu So schopnosťami samolubrikace, takže bude vždy úžasne klzká. Stlačte ju a podľa potreby otvor Alebo Zátvor vzduchový ventil po sací efekt. Neváhajte a podľahnite kozľa mäkké a pružné vagíny sa Senzačný vnútornej textúry.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Hot Masturbator Vaginal - Masturbátor

    S novým Hot Easy Rider dosiahnete dokonalý zážitok z penetrácie. Štruktúrované vnútorná textúra zaistí veľmi realistický pocit. Vďaka otvorom si môžete nastaviť intenzitu podtlaku a užší stred zaistí príjemný zážitok.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Užite si najlepší sex vášho života, ku ktorému budete potrebovať len a len Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker! Robustné vonkajšie púzdro vám pohodlne a pevne padne do ruky a koncový ventil vám jednoducho umožní okúsiť vzrušujúce sanie. Príjemne hladký a realistický Fanta Flesh materiál by ste len sotva rozoznali od skutočného tela, avšak najlepšia je na ňom jeho vnútorná textúra, ktorá bude dokonale stimulovať váš penis. Zrátané podčiarknuté, dychberúci sex ešte nikdy nebol tak nadosah ako s Air Tight Pussy Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Hľadáte sexy pičku, ktorá tu pre vás bude vždy pripravená a bude tak skvelá, že bude lepšia ako skutočná? Pozrite sa, čo pre vás máme! Pussy Galore je anatomicky tvarovaná a ponúka naozaj skutočný zážitok, pretože je z kvalitného TPR materiálu, ktorý je mäkký, odolný a hebký ako ľudská koža. Okrem 2 zmyselných otvorov vám ponúkne tiež intenzívne vibrácie, aby ste si svoju cestu do raja užili ešte viac. Nenechajte na seba pičku Galore dlho čakať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Male Masturbator Vagina Karen

    Moderné puzdro av ňom ukrytá úžasne hebká vagína, to je sen, ktorý sa môže stať vašou každodennou skutočnosťou! Práve si prezeráte kvalitný mastrubátor s neuveriteľne realisticky vytvarovanou vulvou. Je z hodvábne mäkkého materiálu, ktorý pohltí váš penis na prvý zásun, tak ráčte vstúpiť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Zasuňte do dychtivých úst, kedykoľvek budete potrebovať! Courtney má vždy pusinku otvorenú a vyplazený jazýček, ktorý sa nemôže dočkať, až po ňom budete šantiť svojím penisom. Zároveň môžete tiež použiť mini-vibrátor a vychutnať si túto realistickú kratochvíľu obohatenú o vibrácie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men All In Clear

    Ak vás nebaví robiť veci polovičato, robte ich naplno. Pomôže vám k tomu tento transparentný masturbátor s 3 komorami, sľubujúcimi senzáciu. Vnútorné tvary a textúry sú navrhnuté tak, aby boli realistické, tak nečakajte a vyskúšajte ho na vlastnom penise!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude proste a jednoducho baviť. Tento transparentný kúsok vám ponúkne análny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou len sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Hravý, farebný a vzrušujúce! Taký je tento masturbátor Bobble od prestížnej značky Tenga, ktorá dominuje trhu s pánskymi mastrubátormi. Transparentná gelová časť je neuveriteľne pružná a mäkká, zatiaľ čo vnútorné farebné tvary spôsobujúce dokonalú stimuláciu a sú mírne pohyblivé. Zasuňte medzi ne svoj penis a nechajte sa dokonale stimulovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Hard

    Objavte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga á špeciálnu štruktúru a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, ak zakryjete vzduchový otvor v hornej časti. Užite si dychberúce potešenie a silne stimulujúci dizajn.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému masturbátoru pre opakované potešenie a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stlačením ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne a vy si tak budete môcť ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Strokers Leo of Leolulu ULTRASKYN Pocket Pussy Vanilla

    Vytvorte pár s krásavicou Leo z LeoLulu! Teraz môže mať jej kvetinku len pre seba v podobe masturbátora, ktorému stála vzorom. Je ručne vyrobený z dokonalého ULTRASKYN materiálu, vo vnútri je príjemne tesný a textúrvaný, rýchlo sa zahreje na telesnú teplotu a vy sa v ňom budete cítiť ako v skutočnej vagíne.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Three Sisters Nymph Masturbator

    Táto vagína nie je žiadna neskúsená začiatočníka! Naopak, je to vášnivá nymfomanka s príjemne tesným vnútrajškom. Stimulujúce výstupky, ktoré v sebe ukrýva, budú penisu dopriavať slastné pocity pri každom pohybe. Chcete ju? Môže byť vaša!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Nasty Nympho Bouncer Vibrating Skin

    Chcete si to robiť len a len s niečím, čo je realisticky veľké, odvážne a neodolateľné? Túto prcinku z kolekcie Hidden Bangers budete milovať. Je anatomicky tvarovaná a ponúka naozaj skutočný zážitok, pretože je z kvalitného TPR materiálu, ktorý je mäkký, odolný a hebký ako ľudská koža. Okrem 2 zmyselných otvorov vám ponúkne tiež intenzívne vibrácie, aby ste si svoju cestu do raja užili ešte viac. Nenechajte na vás prcinku dlho čakať!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zolo Back Door Cup

    Pre všetkých milovníkovi análu je tu Zolo Back Door Cup! Ak práve nemáte po ruke zadoček, ktorý by uspokojil vaše chúťky, majte pri sebe tento dômyselný masturbátor, ktorý vás uspokojí raz dva. Jeho vnútorná textúra napodobňuje análny styk, ergonomický tvar vám pohodlne padne do ruky a vďaka pružnosti materiálu si sám vlastným stlačením budete voliť úroveň stimulácie.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Zažite najlepšiu masturbáciu vášho života! PDX Elite Hydrobator vám dopraje neuveriteľnú vodnú stimuláciu a jeho inovatívny dizajn s dvoma otvorenými koncami si jednoducho zamilujete. Vezmite si ho do sprchy alebo do vane, nechajte sa unášať dutým tunelom plným potešenia a vyberte si z 3 rýchlostí a 7 režimov vibrácií.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Už vás to rúk nebaví a obzeráte sa po nejakom mastrubátore? Dobrou voľbou bude bezpochyby tento láskyplný análik, v ktorom sa budete cítiť ako v skutočnom zadku. Zložte viečko, pridajte lubrikant, zasuňte do hebkého silikónu a nechajte sa rozmaznávať príjemnou textúrou.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Prahnete po nových ešte zmyselnejších výšinách potešenie? Vybavte svoju pravačku týmto super mäkkým a kvalitným masturbátorom s realistickým vchodom v tvare sexy pusinky. Dopraje vám pocity podobné orálnemu sexu, štýlové vonkajšie puzdro vám pohodlne padne do ruky a koncovým otvorom budete regulovať pocit sania. Vychutnajte si dotyk príjemne pružného materiálu, do ktorého budete chcieť zasúvať znova a znova.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Orbs

    Túžite po neustále vlhkej kundičke? Tento praktický masturbátor ukrýva v diskrétnom obale pôvabnú vagínu so schopnosťou samolubrikácie, takže bude vždy úžasne klzká. Stlačte ju a podľa potreby otvorte alebo zatvorte vzduchový ventil pre sací efekt. Neváhajte a podľahnite kúzlu mäkkej a pružnej vagíny so senzačnou vnútornou textúrou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Tight Ass Fuckhole Mega Stroker

    Užite si zábavu doma alebo na cestách s roztomilým zadočkom! Na pohľad i na dotyk je ako živá, pretože je vyrobený z vysoko kvalitného realistického Fanta Flesh materiálu. Vnútorný tunel je príjemne mäkký a flexibilný. Užite si tesný zadoček, ktorý pevne pojme váš úd a bude vždy pripravený na vaše vášnivé pumpovanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Sandara Masturbator

    Nežná Sandara je kompaktná a realistická. Zvonku je tiež pôvabná a zvnútra úplne neodolateľná. Vychutnajte si jedinečnú stimuláciu, podľahnite jej textúre a príjemne mäkkému a flexibilnému materiálu. Prajete si Sandaru už zajtra na svojom penise?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Dual Sensation Cup

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgasmickému vyvrcholeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges

    Túžite po neustále vlhkej kundičke? Tento praktický masturbátor ukrýva v diskrétnom obale pôvabnú vagínu so schopnosťou samolubrikácie, takže bude vždy úžasne klzká. Stlačte ju a podľa potreby otvorte alebo zatvorte vzduchový ventil po sací efekt. Neváhajte a podľahnite kúzlu mäkkej a pružnej vagíny so senzačnou vnútornou textúrou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Sophia

    Sophia vám dá na výber z akého konca do nej preniknete a potom vás vtiahne svojou mäkkou a realistickou textúrou. Je to dievča od vedľa, ktorá vám to jednoducho urobí a bodka. Vyrobená je z príjemného TPE materiálu, ktorý je výborne pružný. Má vagínu a análny otvor a pomocou uzáveru je možné vytvoriť sanie. Vďaka ABS obalu sa pohodlne drží a aj jej čistenie je veľmi jednoduché.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    Jamyjob pokračuje v inováciách každý deň! Ich cieľom je totiž maximálne mužské masturbačné potešenie! A preto je tu Novax, elegantný masturbátor na stimuláciu celého penisu. Vyrobený je z materiálu, ktorý sa dôverne podobá ľudskej koži a pôsobí neuveriteľne realisticky. Obľúbte si nielen jeho diskrétny dizajn, ale predovšetkým dokonalú funkciu sania (kompresie).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The Vortex

    Tento masturbátor vás stlačí presne tam, kde to budete potrebovať! Jeho vnútorná realistická textúra podporí vašu fantáziu, pretože si budete pripadať ako v skutočnej vagíne. Dva otvory vám dajú na výber, kade budete chcieť do tunelíku prenikať, a super mäkký TPE materiál je veľmi pružný, takže sa pohodlne prispôsobí vašej veľkosti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Strong

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.