×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory extra bezpečné

Položky 33 až 64 z celkom 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Milujete to pusou? Moto Stroker bude vaša nová láska! Disponuje totiž funkciou automatického pohybu a vibrácií a vaše ruky si tak budú môcť konečne oddýchnuť. Vychutnáte si 5 rôznych vibračných režimov a prírazy vo 2 vzrušujúcich režimoch. Nájdite dokonalý rytmus a oddajte sa realistickým ústam, ktoré vás vyložene pohltia!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Snug Double Fucker Pussy/Ass

    Milujete ho strkať do vagíny aj do análu a často sa nemôžete rozhodnúť kam s ním skôr? Double Fucker je niečo pre vás! Ponúkne vám dvojnásobnú intímnu zábavu v jednej hračke, lebo má ako vaginálny, tak análny otvor. Je tesný, príjemný a dokonale tvarovaný. Urobte svojmu penisu radosť a kedykoľvek mu doprajte tie najlepšie dámske dierky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Stroke Sleeve Clear

    Vzrušujúci, elegantný a moderný. Taký je tento masturbátor s mäkkými stimulujúcimi vrúbkami, ktoré vám pri každom pohybe doprajú novú vlnu potešenia. Alebo si ho otočte naruby a vyskúšajte jeho hladkú stranu. Je super pružný, ale zároveň tesný a je vyrobený z bezpečného TPE materiálu. Dôjdite k svojmu orgazmu po novej, doteraz nevyšliapanej ceste.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Ashley Rose Mega Masturbator

    Milujete pôvabné krásavice? V tom prípade budete milovať aj Ashley Rose, ktorá premení všetky vaše túžby na skutočnosť. Je ako živá, báječne hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte obaja otvory rovnako!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X zintenzívni vaše pôžitky! Ohromí vás totiž silným piestovým ťahom a poskytne vám dokonalý zážitok. Predstavuje dokonalú senzačnú vzrušujú búrku, ktorú si prispôsobíte svojim potrebám! Pripravte sa na ťahy mäkkého texturovaného rukávu, ktorý vás maximálne poteší!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Spinjob Oral Sex Stimulator

    Vitajte v budúcnosti, ktorý pozná recept na šťastie! Je ním tento moderný a technologicky vyspelý masturbátor. Dokonale simuluje orálny sex a robí ho ešte lepším, než ho poznáte od svojej bývalej. Disponuje totiž rotáciami o 3 rýchlostiach a príjemnou vnútornou textúrou. Ťažko sa to popisuje, musíte to skúsiť na vlastnom penise!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Kvalitnému blowjobu sa len tak niečo nevyrovná! Teda okrem tohto masturbátora. Má zmyselné vnútorné vrúbky a 7 vibračných režimov. Jeho zamatovo mäkký povrch poteší vaše mužstvo a jednoduché ovládanie si osvojíte už pri prvom použití. Ak vám ho zrovna nemá kto vyfajčiť, urobte si to s Glansom sám a lepšie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Chcete si masturbáciu užívať ešte o niečo viac? Tento pomocník od Boners vám dovolí skúsiť mnohonásobne lepšiu stimuláciu než vaša pravačka. Jeho otvorený dizajn je vhodný pre všetky veľkosti penisov a používať ho môžu aj muži s erektílnou dysfunkciou. Užite si s ním 10 vibračných režimov v hladkom silikónovom tele.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Hot Bombshell To Go

    Tá pravá tu pre vás bude kedykoľvek budete potrebovať. Tá pravá môže práve táto kompaktná vagína Private Hot Bombshell vhodná nielen na cesty. Pomôže vám urobiť si dobre kedykoľvek a kdekoľvek, má diskrétny dizajn, realistické vnútorné prevedenie a do ruky padne ako uliata. Chcite to najlepšie, chcite svojou pravú potěšiteľku.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky urobiť krajšími? Čo takto si k nim prizvať ikonickou pornohviezdu Zhonu River? Vagínu tejto nepoctivého modrookého dievčaťa v celej svojej kráse nájdete vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si so Zhonu River užijete báječné pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebude chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Skutočné potešenie? Ozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential v8m ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Či už vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, vyskúšajte ho a zmeňte svoj život.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Black

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    To najlepšie pre váš penis? Jedine masturbátor Tenga! Tento najnovší model vás bude stimulovať ešte intenzívnejšie vďaka vnútorným guľôčkám a ďalším detailom, ktoré z eho robia neuveriteľne príjemnú hračku. Zároveň iste oceníte kvalitný a príjemný materiál a moderný vzhľad. Zverte sa masturbátoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky krajšie? Čo takto si k nim pozvať legendárnu českú MILFKU Tarru White? Vagínu tejto neposlušnej ryšavky v celej svojej kráse nájdete vo vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si s Tarrou White užijete skvelé pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebudete chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Značkový masturbátor pre mužov na svet priviedla obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov svojimi úžasnými erotickými pomôckami. Ani u Fleshjackov nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktorý je takmer na nerozoznanie od skutočnej ľudskej kože. Využívať ho môžete nielen na masturbáciu, ale tiež na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie milovania v páre.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Downtown BJ Stroker Clear

    Chcete dopriať svojmu miláčikovi deep throat, ale váš krk vám to nedovolí, nech sa snažíte seba viac? Skúste to s touto pomôckou, s ktorou bude orálny sex ešte o niečo intenzívnejší a zábavnejší. Váš parter sa zblázni láskou! Vyfajčite mu ho ako nikdy predtým.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Všestranný a celosvetovo obľúbený mužský stimulátor teraz v Luxe sade! Octopuss Pulse je obľúbenou oscilačnou hračkou, ktorá vyniká nezameniteľnými funkciami, a úplne sa odlišuje od všetkých ostatných pánskych hračiek na trhu. V tejto sade okrem samotného stimulátora nájdete i praktický ovládací náramok, s ktorým si budete dokonalé oscilácie užívať ešte o niečo viac.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Pump One

    Páni, hľadáte niečo, čo vám konečne urobí nekonečne dobre? Pozrite sa na tento elegantný a skvostný masturbátor z hodvábne hebkého a mäkkého silikónu. Okrem úžasných 3 sacích režimov vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, otepľovaciu funkciu a vnútornú stimulačnú textúru si jednoducho zamilujete! Potešte sa!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Zasuňte do dychtivých úst, kedykoľvek budete potrebovať! Courtney má vždy pusinku otvorenú a vyplazený jazýček, ktorý sa nemôže dočkať, až po ňom budete šantiť svojím penisom. Zároveň môžete tiež použiť mini-vibrátor a vychutnať si túto realistickú kratochvíľu obohatenú o vibrácie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men All In Clear

    Ak vás nebaví robiť veci polovičato, robte ich naplno. Pomôže vám k tomu tento transparentný masturbátor s 3 komorami, sľubujúcimi senzáciu. Vnútorné tvary a textúry sú navrhnuté tak, aby boli realistické, tak nečakajte a vyskúšajte ho na vlastnom penise!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Oh Push Me Masturbator Vagina

    Snívate o dokonalo vzrušujúcich realistických pôžitkoch? Nepôjde to inak než s týmto masturbátorom! Má odnímateľný vnútorný rukáv z vysoko kvalitného a príjemného materiálu so vzrušujúcou vnútornou textúrou pre úžasné pocity. Pohodlne vám padne do ruky, je ergonomický, sexi a môže byť váš!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Strokers Leo of Leolulu ULTRASKYN Pocket Pussy Vanilla

    Vytvorte pár s krásavicou Leo z LeoLulu! Teraz môže mať jej kvetinku len pre seba v podobe masturbátora, ktorému stála vzorom. Je ručne vyrobený z dokonalého ULTRASKYN materiálu, vo vnútri je príjemne tesný a textúrvaný, rýchlo sa zahreje na telesnú teplotu a vy sa v ňom budete cítiť ako v skutočnej vagíne.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Blue

    Túžite po ešte uspokojivejších zážitkoch pri masturbácii? Táto modrá silikónová vagína je tu preto, aby presvietila vaše honenie a dodala mu grády. Do ruky vám padne ako uliata a je tak mäkká a hebká, že sa z nej zbláznite na prvý dotyk. Nenechajte ju dlho čakať, vnesie do vášho života svetlo ohromujúcej vášne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve White

    Vymeniteľná silikónová vložka pre Autobllow A.I. so vstupom v tvare vášnivej vagíny.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Original Tube

    Ako si svoje chvíľky sebalásky urobiť peknejšími? Stačí si pozvať kvalitný masturbátor od značky Private. Jeho obal v sebe skrýva realistickú vagínu pre vašu maximálnu spokojnosť. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si užijete úžasné pocity. Zoznámite vaše mužstvo s pôvabnou vagínou v masturbátore Private a už nikdy nebudete chcieť inú!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je elegantn7 masturbátor na stimuláciu celého penisu. Materiál vymeniteľného rukávu, pripomínajúci kožu, pôsobí na dotyk veľmi realisticky a plusové body si tento masturbátor pripisuje tiež za diskrétny design.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Nicoles Kitty Chocolate

    Ahoj, volám sa Nicole a som vaša nová najmilšia pičinka. Som pružná, zmyselne mäkká a vo vnútri ako živá, teplučká a texturovaná. Rýchlo sa zahreje na vašu telesnú teplotu a bude váš penis príjemne stimulovať. Som na dotyk tak hebká, poďte si ma pohladkať a užiť si so mnou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Snívate o nádhernej Romi Rain len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej fotkou a tiež získate 1500 kreditov pre použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Chcete, aby bola vaša masturbácia perfektná a dokonalá? Masturball je horúcou novinkou na trhu a ponúkne vám nielen vibrácie, ale tiež funkcie kompresie, čo znamená, že masturbátor bude váš penis vzrušivo stláčať. Vnútorné senzory zaisťujú senzáciu pri každom pohybe a Masturball sa prispôsobí takmer všetkým veľkostiam. Nechajte sa unášať modernou pomôckou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Chcete zažiť dychberúce nasávanie a vzrušujúce vibrácie zakončené omamným vyvrcholením? Na to budete potrebovať pomocnáka menom Rebel! Je to masturbátor so 4 režimami vibrácií a 3 režimami sania so samostatným ovládaním. Vychutnajte si aj vnútornú stimulačnú textúru z hebkého TPE materiálu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Handjob Stroker

    Chcete si spríjemniť svoju honbu za orgazmom? Vyskúšajte túto dômyselnú pomôcku z kolekcie Boners, ktorá je z veľmi mäkkého a pružného TPE materiálu. Vnútornú vrúbky vás budú stimulovať každým pohybom a vy to už nikdy nebudete chcieť inak!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve Brown

    Vymeniteľná silikónová vložka pre Autobllow AI so vstupom v tvare vášnivej vagíny.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.