×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Nevibračné masturbátory penis pre mužov

Položky 161 až 192 z celkom 478

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Kokos Bouncing Titties F Cup Masturbator

    Potešte sa nádherným párom sexy kozičiek, ktoré sa už nemôžu dočkať, až ich pomačkáte alebo dokonca medzi ne vsuniete svoj penis. Kokos Bouncing Titties je realistická hračka vyrobená z perfektne mäkkého a pružného materiálu podobajúcemu sa ľudskej koži. Prsia ako také sú nielen príjemne veľké, autenticky zaguľatené, ale aj pevné a prosia o to, aby ste sa s nimi pohrali.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Real Mouth Stroker

    Nechajte si to urobiť týmto milučkým jazykom, ktorý by ste len sotva rozpoznali od živého. Rozprestiera sa cez celé ústa masturbátoru a bude vás dráždiť a stimulovať, až kým neexplodujete vzrušením. Váš erotický zážitok ešte podporí textúrovaná vnútorná časť aj priložené DVD so 4 hodinami filmov pre dospelých.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hanna Onahole Real Hips Masturbator

    Máte to najradšej zozadu? Práve pre vás je tu Hanna! Ultra realistická a originálna replika zadočku, vagíny a análneho otvoru. Nastaví sa vám pre prienik zozadu a predstavuje 3D repliku skutočného originálu, a to zvnútra aj zvonku. Vnútri je pekne pevná a jej proporcie pripomínajú mladú pannu vo veku zhruba 20 rokov, je to presne to, čo práve chcete? Tak nechajte Hanne splniť váš sen!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt Mega Stroker

    Chcete dokonalú riťku, s ktorou si budete môcť užívať kedykoľvek a kdekoľvek? S Fuck Me Silly To Go o menšej veľkosti ponoríte svoju pýchu do super mäkkého vnútorného tunelu, kde sa budete cítiť ako v skutočnej vagíne alebo zadočku. Táto riťka je realistická, kompaktná, krásna a nemôže sa dočkať, až bude len a len vaša. Nenechajte ju dlho čakať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Oral Anne

    Okúste najlepší orálny sex vášho života s týmto pôvabne realistickým mastrubátorom Blush X5 Men Oral Anne. Anne je totiž mladá nymfa, ktorá sa chystá splniť vám všetky vaše erotické fantázie spojené s orálnym sexom. Jej jazyk poláska citlivú spodnú časť vášho penisu a uzučké ústa ho potom hravo pohltia po celej jeho dĺžke. Tak už nečakajte a oddajte sa tejto pusinke a zažite ohromujúce vrcholy svojho vzrušenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Tri Delights je vymeniteľná vnútorná vložka pre váš obľúbený Satisfyer Men. Jeho vnútorná rebrovaná textúra bude váš penis dráždiť po celej jeho dĺžke a čím hlbšie bude do tohto raja potešenie vstupovať, tým väčšie vzrušenie budete pociťovať. Mäkké vrúbky z hodvábne príjemného materiálu vám ukážu svoje kúzlo cez intenzívny orgazmus, ktorý je s touto vložkou bližšie než na dosah.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Pocket Pussy Sasha Grey

    Nechajte Sashu Grey podeliť sa s vami o svoje skúsenosti a mejte jej schopnosti doslova na dlani s týmto neuveriteľne realistickým masturbátorom. Jeho vnútro je príjemne tesným, realisticky textúrovaným tunelom, ktorý vám zaistí intenzívne pocity vzrušenia a výbušné orgazmy znovu a znovu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Zen

    Tenga 3D Zen, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vacuum Cup Vagina

    Prahnete po nových ešte zmyselnejších výšinách potešenie? Vybavte svoju pravačku týmto super mäkký a kvalitným masturbátorom s realistickým vchodom v tvare sexy vulvy. Dopraje vám pocity podobné orálnom usexe, štýlové vonkajšie puzdro vám pohodlne padne do ruky a koncovým otvorom budete regulovať pocit sania. Vychutnajte si dotyk príjemne pružného materiálu, do ktorého budete chcieť zasúvať znova a znova.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Horny Fuckslut Mega Stroker

    Potešenie nielen na cesty! Táto vagínka vás bude tešiť všade, kam si ju vezmete so sebou. Je kompaktná a vyrobená z Fanta Flesh materiálu, ktorý je super mäkký, príjemný a realistický. Vnútorná textúra bola vyvinutá tak, aby pripomínala skutočnú vagínu, je vzrušujúco tesná a uzavretý koniec dokonca vytvorí sexi podtlak. Tak zasuňte!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Double-Sided Egg Passionate

    Chcete od svojej masturbácie niečo viac? Doprajte si tento masturbačný návlek, ktorý je skvele inovatívny a bude vás hladkať a masírovať, kým sa nedotknete vrcholu. Čaká vás rad nových pocitov vďaka jemne stimulujúcej vnútornej textúre a super pružnému materiálu, ktorý sa natiahne tak, že sa hodí na všetky veľkosti penisu. Kvapnite trochu lubrikantu, zasuňte penis do tesného otvoru a natiahnite masturbátor po celej jeho dĺžke. Ide sa na to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Jessica 6kg Cute Sex Doll for Beginner Masturbation

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Jessicu a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    309 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #2 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Flesh

    Všetko, čo potrebujete na okamžité a dokonalé uspokojenie! Sex In Can je sada obsahujúca masturábor pripomínajúceho vagínu a vhodný lubrikačný gél, aby to aj pekne kĺzalo. Urobí radosť nielen vám, ale aj každému mužovi, ktorému sa rozhodnete túto sadu venovať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Flight Commander

    Fleshlight je číslo 1, čo sa pánskych sexuálnych hračiek týka, a teraz je ešte lepšia. Verzia Flight je elegantná, kompaktná, aerodynamicky navrhnutá a predovšetkým diskrétna a ideálna na cestovanie. Nebojte sa vzlietnuť do doposiaľ nepoznaných výšin s Fleshlight Flight. Rovnako ako všetky masturbátory Fleshlight, tak aj model Flight je vyrobený z materiálov bezpečných pre telo, ktoré majú dlho životnosť a sú odolné, vnútro z materiálu Superskin potom sľubuje hyperrealistické pocity. Jedinečné vlastnosti tejto novinky, vrátane kompaktného dizajnu, z nej robia pomôcku vhodnú nielen na cestovanie. Či už hľadáte dlhodobé uspokojenie alebo jednorazový výlet za vzrušením, Flight bude vždy pripravený s vami vzlietnuť.

    87,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Kira Noir Movie Download with Breakthrough Vagina & Ass Stroker

    Chcete vdýchnuť život svojím erotickým fantáziám? Kira Noir vám s tým pomôžete! Práve si totiž prezeráte dvojitý masturbátor, pre ktorý bola inšpiráciou. Je mäkký, pružný, poddajný a vyrobený z príjemného TPE materiálu. Okúsite najskôr vagínu alebo anál? Nezabudnite si k tomu stiahnuť aj video s Kirou Noir, ku ktorému získate prístup.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #1 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Sex Puppet Beige

    To najdôležitejšie, čo každý muž zo ženy potrebuje, predstavuje tento realistický masturbátor Blush x5 Men Sex Puppet. Disponuje vaginálnym aj análnym otvorom s príjemne textúrovaným vnútrom pre tie najintenzívnejšie zážitky. Vyrobený je z dokonale realistického materiálu X5 Blush, ktorý je na nerozoznanie od skutočnej ľudskej pokožky, je mäkký, vysoko elastický a rýchlo sa zahrieva na telesnú teplotu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Keith Haring Party

    Masturbátor s revolučným konceptom. Limitovaná edícia Keith Haring s novými textúrami.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Maitland Ward Toy Meets World Vagina

    Masturbároty Fleshlight dominuje erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Ide totiž o skutočné odliatky vagín a zadočkov z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbené pornoherečce menom Maitland Ward. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnú vnútornú textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Scarlett

    Chcete mäkučkú vreckovú vagínu? Zoznámte sa s Scarlett! Je nádherne realistická a príjemne textúrovaná z vnútornej strany. Je to jednoducho dievča od viedla, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Sasha Grey Pussy

    Vagína Sashu Grey môže byť len vaša a môžete ju mať stále po ruke! Najpopulárnejšia pornohviezda prichádza na trh s masturbátorom tvarovaným podľa jej vlastnej vagíny. Vnútro masturbátora je príjemne tesné, texturované a vďaka koncovému uzáveru sľubuje príjemný sací efekt. Hračka je vyrobená z materiálu Ultraskyn, ktorý len ťažko rozoznáte od ľudskej pokožky, takže sa môžete tešiť na skutočne autentický zážitok so Sashou Grey.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Premýšľate, ktorý masturbátor bude pre vás najlepší? Značka Tangá je číslo jedna! Využíva najkvalitnejšiemateriály a tiež najnovšie technológie, pozrite sa na najnovší model Flip Zero! Premyslený vstup udržuje vo vnútri silné vákuum a nepustí von ani kvapku lubrikantu. Vnútorná zložitá textúra prináša skvelé pocity a vďaka otváraniu sa masturbátor ľahko vyčistí a nachystá na ďalšie použitie.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hanna Onahole Masturbator

    Máte to najradšej na misionárov? Práve pre vás je tu Hanna - ultra realistická a originálna replika vagíny a análneho otvoru. Nastaví sa vám pre prienik vpredu a predstavuje 3D repliku skutočného originálu, a to zvnútra aj zvonku. Vnútri je pekne pevná a jej proporcie pripomínajú mladú pannu vo veku zhruba 20 rokov, je to presne to, čo práve chcete? Tak nechajte Hanne splniť váš sen!

    329 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Anal

    S novým Easy Rider Cold dosiahnete dokonalý zážitok z penetrácie. Štruktúrovaná vnútorná textúra zaistí veľmi realistický pocit. Vďaka otvorom si môžete nastaviť intenzitu podtlaku a užší stred zase zaistí príjemný zážitok.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Pink Pussy Masturbator

    Hľadáte vibračnú milenku na všetky príležitosti? Lybaile Pink Pussy je nielen pôvabná a cenovo dostupná, ale má tiež schopnosť sa zmyselne rozvibrovať. Jej príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk a svoj penis do nej budete chcieť zasúvať zas a zas. Tak ju poďte prejsť!

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    Pôsobivo čierny a o niečo výkonnejší, taký je Tenga Flip Zero Strong Edition, pri výrobe ktorého boli použité ešte pevnejšie a kvalitnejšie materiály. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil na únik vzduchu vytvárajú neodolateľný sací efekt. Telo Flipu Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Elsa Jean Treat

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Ide totiž o skutočné odliatky vagín a zadočku z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbenej pornoherečke menom Elsa Jean. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojim realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Pocket Stroker Spark Beads

    Toľko príjemných zážitkov s takou malou hračkou! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga je malý, ale šikovný. Vďaka svojej veľkosti je ideálny nielen na cesty a vďaka svojej tenkosti a pružnosti uspokojí akúkoľvek veľkosť penisu. Vybavte ním svoju ruku a majte ho neustále po roku.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Black Masturbator Wand Attachtment - Masturbačný nadstavec na masážnu hlavicu Čierna

    Spoznajte nové potešenie a pridajte vašej obľúbenej masážnej hlavici nové úžasné funkcie. Možnosti sú nekonečné!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Shell

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Dark Easy Rider Anal

    Už vás to rukou nebaví a obzeráte sa po nejakom masturbátore? Dobrou voľbou bude bezpochyby tento láskyplný análik, v ktorom sa budete cítiť ako v skutočnom zadku. Zložte viečko, pridajte lubrikant, zasuňte do hebkého silikónu a nechajte sa rozmaznávať príjemnou textúrou .

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 478

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.