×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Nevibračné masturbátory transparentná

Položky 65 až 96 z celkom 99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Boundless Ribbed Stroker Transparent

    Dajte nový rozmer svojim chvíľam sebalásky a kúpte si masturbátor Ribbed Stroker čírej farby so stimulujúcou textúrou. Je vyrobený z vysoko mäkkého a pružného materiálu, ktorý si váš penis zamiluje. Navyše má obojstranný dizajn, takže si zakaždým budete môcť vybrať, na akú textúru budete mať práve náladu. Uzavretý koniec vytvorí príjemný podtlak a vám nezostane nič iné ako podľahnúť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Masturbator Transparent

    Chcete si pri masturbácii užíť niečo viac? V tom prípade budete potrebovať aj niečo viac, než je vaša pravačka. Experience Alive je rad mini masturbátorov, ktoré sú flexibilné az vnútornej časti príjemne textúrované. Objevte vzrušujúce pocity a intenzívne vrcholy!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Nubby Stroker Transparent

    Dajte nový rozmer svojim chvíľam sebalásky a kúpte si masturbátor Nubby Stroker čírej farby so stimulujúcou textúrou. Je vyrobený z vysoko mäkkého a pružného materiálu, ktorý si váš penis zamiluje. Navyše má obojstranný dizajn, takže si zakaždým budete môcť vybrať, na akú textúru budete mať práve náladu. Uzavretý koniec vytvorí príjemný podtlak a vám nezostane nič iné ako podľahnúť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Clear Shot Pussy & Ass Masturbator

    Viete, že pri masturbácii hrá veľkú rolu vizuálne potešenie? Jedine s týmto mäkkým masturbačným rukávom v pevnom puzdre si na svoje príde váš penis aj oči. Puzdro ukrýva príjemný masturbačný rukáv s dvoma otvorenými koncami v tvare zadočku a vulvy. Doprajte si vzrušujúce uspokojenie s každým ťahom vďaka vnútornej stimulačnej textúre.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Blow Multi Sensation Sleeve for Masturbator Transparent

    Masturbačný rukáv, ktorý môžete používať samostatne alebo v kombinácii s puzdrom Deep Blow. Pomôže vám znásobiť zážitok z masturbácie a vďaka tomu, že je priehľadný, neunikne vám ani vizuálne potešenie. Vnútorná textúra so super vzrušujúcou a TPE materiál je kvalitný, príjemný na dotyk a pružný.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Uni Diamond Sleeve

    Unisex, univerzálny a unikátny! Presne taká je táto novinka od inovatívnej Japonskej značky Tenga. UNI je séria pružných textúrovaných návlekov s príjemného a kvalitného materiálu. Tento číry model Diamant sa hodí pre páry aj sólo hrátky a bez ohľadu na detaily vašej sexuality vás bude príjemne hladkať a stimulovať svojou efektívnou textúrou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Schag's Luscious Lager Frosted

    Máte chuť si dnes večer zajsť na jedno? Kvapnite trochu vody alebo slieň a „napite“ sa to najvzrušivejšieho piva ever. Masturbátor s dizajnom pripomínajúcim pivo vás potešenie vnútornou stimulačnou textúrou pre dokonalý zážitok. Sacím ventilom si budete korigovať sací efekt a vzhľadom na to, že je masturbátor samolubrikačný, bude na príjemné kĺzanie stačiť len kvapka vody.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Clear Shot Double Masturbator

    Viete, že pri masturbácii hrá veľkú rolu vizuálne potešenie? Jedine s týmto mäkkým masturbačným rukávom v pevnom puzdre si na svoje príde váš penis aj oči. Puzdro ukrýva dva masturbačné rukávy s dvoma otvorenými koncami v tvare zadočku, vulvy a úst. Doprajte si vzrušujúce uspokojenie s každým ťahom vďaka vnútornej stimulačnej textúre.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rize! Feelz Clear

    RÍZA! Feelz je masturbátor nabitý zábavou! Tvoria ho 3 komory a každá z nich má inú textúru pre rôznorodé vzrušenie. Navyše je priehľadný, takže cestu vášho penisu budete sledovať na vlastné oči. Je tiež príjemne mäkký, takže ho môžete ľubovoľne stláčať a voliť si tak tlakovú frekvenciu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite ViewTube 2

    Viete, kedy je masturbácia najlepšia? Keď zasiahne čo najviac zmyslov. A preto je tento masturbátor priehľadný, jeho cieľom je totiž potešiť aj oči. Každý sa rád pozerá, pozerajte sa tiež!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Mosh Blowjob Stroker Clear

    Vychutnajte si intenzívnejšie pocity pri masturbácii! S týmto masturbačným rukávom vaše pocity naberú na vyšších obrátkach, až sa nebudete stačiť čudovať. 2 rôzne textúrované povrchy vytvoria pocit podobný orálnym sexom. Žiadne batérie, žiadny zmätok - len hodvábne hladký a klzký pocit, kedykoľvek budete chcieť!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rize! Ribz Self Lubricating Stroker Clear

    RÍZA! Ribz je vraj najlepší masturbátor (hovoril kolega)! Má pomerne vreckové rozmery, takže sa hodí aj na cesty, a hlavne je samo-lubrikačná, čo znamená, že stačí kvapnúť trochu vody alebo slín a bude vám v ňom príjemne vlhko. A to nie je všetko – masturbátor svieti v tme. Užite si jeho mäkký flexibilný materiál, ktorý môžete ľubovoľne stlačiť a pridať si tak tlak na svoj úd.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rize! Swich Self Lubricating Stroker Clear

    RÍZA! Swich je masturbátor nabitý zábavou! Má pomerne vreckové rozmery, takže sa hodí aj na cesty, a hlavne je samo-lubrikačná, čo znamená, že stačí kvapnúť trochu vody alebo slín a bude vám v ňom príjemne vlhko. A to nie je všetko – masturbátor svieti v tme. Užite si jeho obojstranný dizajn, vnútornú extra stimulačnú textúru a mäkký flexibilný materiál.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Stroker Transparent

    Hľadáte niečo lepšie, ako je vaša pravačka? Vybavte ju týmto sexi masturbátorom s realistickým tvarom vagíny. Je presne taký veľký, aby sa pohodlne vošiel do dlane a vyrobený je z patentovaného Ultraskyn materiálu, ktorý je extrémne príjemný, a hlavne podobný ľudskej koži. Zamilujte si jeho tesné textúrované vnútro a vychutnajte si maximálnu stimuláciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Masturbator All Nighter Transparent

    All Nighter je masturbátor nabitý zábavou! Je samo-lubrikačná, čo znamená, že stačí kvapnúť trochu vody alebo slín a bude vám v ňom príjemne vlhko. A to nie je všetko – masturbátor svieti v tme. Užite si jeho premyslene textúrovaný design a mäkký flexibilný materiál.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Double Fantasy

    Rozvíjajte svoje potešenie s týmto jedinečným masturbátorom! Je nádherne priehľadný a má dva konce s rôznymi veľkosťami (tesnejšie a voľnejšie). Vyberte si také dobrodružstvo, na aké budete mať práve chuť a experimentujte s vibračným krúžkom, ktorý je taktiež súčasťou balenia.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Schag's Sultry Stout Frosted

    Máte chuť si dnes večer zájsť na jedno? Kvapnite trochu vody alebo slín a „napite“ sa to najvzrušivejšieho piva ever. Masturbátor s dizajnom pripomínajúcim pivo vás potešenie vnútornou stimulačnou textúrou pre dokonalý zážitok. Sacím ventilom si budete korigovať sací efekt a vzhľadom na to, že je masturbátor samolubrikačný, bude na príjemné kĺzanie stačiť len kvapka vody.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rize! Luz Self Lubricating Stroker Clear

    RÍZA! Luz je masturbátor nabitý zábavou! Je samo-lubrikačná, čo znamená, že stačí kvapnúť trochu vody alebo slín a bude vám v ňom príjemne vlhko. A to nie je všetko – masturbátor svieti v tme. Užite si jeho premyslene textúrovaný design a mäkký flexibilný materiál.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker Masturbator with Inner Cock Ring Transparent

    Pre úžasne tesný hand job! Tento transparentný masturbátor s vnútorným erekčným krúžkom od značky Stroker má pôvabný tvar vagíny a je skvele flexibilný. Vyrobený je z materiálu, ktorý sa dôverne podobá ľudskej koži a z vnútornej časti je posiaty stimulujúcimi bodkami a drážkami . Objavte všetky vzrušujúce pocity, a predovšetkým integrovaný flexibilný vnútorný krúžok pre ešte intenzívnejší zážitok!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Goodhead Helping Head

    Chcete zažívať ešte viac vzrušujúcich pocitov? Tento príjemný návlek vám poslúži pri masturbácii, ale aj pri párových hrátkach. Skvelú prácu odvedie, pokiaľ si ho nasadíte pri orálnom sexe, a navyše po nasvietení septembra v tme. Doprajte svojmu penisu jeho pružnosť, stimulačnú textúru aj mäkký dotyk.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Hannx4 Ultimate Handjob Stroker 5.3"

    Toro sú kvalitné erotické hračky po mužov, ktorí vedia, čo chcú. Tento masturbátor je vyrobený z prémiového TPR a je tak skvele flexibilný a super pohodlný. Používa sa manuálne, takže si tempo určíte sami podľa toho, čo máte radi. Jeho vnútorná textúra je príjemne stimulujúca, tak ju ráčte okúsiť na vlastný penis.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Mouth Stroker Transparent

    Hľadáte niečo lepšie, ako je vaša pravačka? Vybavte ju týmto sexi masturbátorom s realistickým tvarom pusinky. Je presne taký veľký, aby sa pohodlne vošiel do dlane a vyrobený je z patentovaného Ultraskyn materiálu, ktorý je extrémne príjemný, a hlavne podobný ľudskej koži. Zamilujte si jeho tesné textúrované vnútro a vychutnajte si maximálnu stimuláciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Schag's Arousing Ale Frosted

    Máte chuť si dnes večer zajsť na jedno? Kvapnite trochu vody alebo slieň a „napite“ sa to najvzrušivejšieho piva ever. Masturbátor s dizajnom pripomínajúcim pivo vás potešenie vnútornou stimulačnou textúrou pre dokonalý zážitok. Sacím ventilom si budete korigovať sací efekt a vzhľadom na to, že je masturbátor samolubrikačný, bude na príjemné kĺzanie stačiť len kvapka vody.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Hannx3 Ultimate Handjob Stroker 5.7"

    Toro sú kvalitné erotické hračky po mužov, ktorí vedia, čo chcú. Tento masturbátor je vyrobený z prémiového TPR a je tak skvele flexibilný a super pohodlný. Používa sa manuálne, takže si tempo určíte sami podľa toho, čo máte radi. Jeho vnútorná textúra je príjemne stimulujúca, tak ju ráčte okúsiť na vlastný penis.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Shower Therapy Deep Cream Transparent

    Už vás nebaví neustále schovávať svojich erotických pomocníkov, aby nikto nič nepoznal? Skoncujte s týmto s týmto vzrušujúcim mastrubátorom v úplne diskrétnom obale, ktorý pripomína šampón či sprchový gel. Bol navrhnutý s ohľadom na vaše súkromie a potešenie zároveň, zapadne do každej kúpeľne a nezanechá žiadnu stopu podozrenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Clear Shot Pussy & Mouth Masturbator

    Viete, že pri masturbácii hrá veľkú rolu vizuálne potešenie? Jedine s týmto mäkkým masturbačným rukávom v pevnom puzdre si na svoje príde váš penis aj oči. Puzdro ukrýva príjemný masturbačný rukáv s dvoma otvorenými koncami v tvare úst a vulvy. Doprajte si vzrušujúce uspokojenie s každým ťahom vďaka vnútornej stimulačnej textúre.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk JACKT Stroker Clear Ice

    Masturbátor s skvele mäkkého pružného materiálu! Kvalitná silikónová zmes PlusSilicone vo vás prebudí nevídane vzrušujúce pocity, a to aj vďaka vnútornej intenzívnej textúre, ktorá sa zužuje a zase rozširujete. Trénujte svoju výdrž, užívajte si novú úroveň masturbácie, a hlavne dych vyrážajúce orgazmy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The Clear Choice Clear

    Často nie sú dôležité len pocity, ale aj pohľady. Tento krištáľovo jasný masturbátor vám umožní stimuláciu nielen cítiť, ale aj sledovať. Je príjemne robustný, vo vnútri mäkký a zmyselne textúrovaný. Pohodlne padne do ruky a jeho vaginálny vstup vám nachystá skutočne lahodný zážitok.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Cool Edition

    Chladivá novinka z edície Cool. Tenga Egg Cool Edition Vás chytí nielen za srdce. Po vyskúšaní Egg Cool Edition budete chcieť skúsiť ďalšie masturbátory od Teng.

    11,90 €

    7,90 €

    Nie je skladom

  • Tenga Egg Wavy

    Tenga Egg Wavy vás zvezie na vlne rozkoše. Vlnková vnútorná štruktúra vás hravo vynesie až na vrchol.
    7,90 €

    Nie je skladom

  • Tenga Egg Silky

    Masturbátor s revolučným konceptom. Skutočne hodvábne jemná vnútorná štruktúra pre znalca.
    7,90 €

    Nie je skladom

  • Tenga Egg Twister

    Zažijete tornádo. Vlnky a rafinovane skrutkovitá vnútorná štruktúra Vás vynesie do oblakov.
    7,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 96 z celkom 99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.